Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar, bildirim yapıp kaçıyorum acayip uykum var, gece 39'u geçti kuzumun ateşi şimdi uyudu, çok terliyor bu seferde, doktor getirmene gerek yok şimdi, ateşi çıkarsa getir dedi, inşallah çıkmaz bir daha çok korkuyorum ateşten

başlangıç tarihi : 22/06/2012
başlangıç kilo : 78,5
geçen hafta : 68,5
bu hafta : 67,5

dün akşam kurabiye yedim bir tane, sabah da ekmek peynir yedim, benim de midem bulanıyor yine, hasta oluyorum galiba

kuzu geçmiş olsun.. aradm seni ama duymadın sanırım.. bıdığı merak etmiştim.. terlemesi iyi, dengeleyecektir kendini.. yine de haberdar et bizi olur mu??

Selam herkese...

Geçen hafta yoğunluk dönemim başladığından dolayı aktif olarak takılamıyorum sizlerle arkadaşlar. Fırsat buldukça okuyorum ama.

Bugün tartı sevindirdi beni. Bekliyordum tabii ki de... Bu kadarını beklemiyordum da bir güzellik oldu işte.

Başlangıç tarihi : 26 Temmuz 2012
Başlangıç kilo: 66.4
Hedef kilo:57.0
Geçen hafta: 58.6
Bu hafta :

Şimdi, geçen hafta 58.6 çıkmıştım ama tuvalet sorunum vardı, aynı akşam tartıldığımda 58.2 görmüştüm. Bunu söylememde fayda var. Ödemi falanda attım vücudumdan sanırım.

Spor yok hayatımda ama hareket var. Günde düzenli yarım saat yürüyüş, asansör yürüyen merdiven kullanma kesinlikle yok.

Hedefe 400 gr'cık kaldı sadece ya, inanamıyorum valla

Tabi ben bu gazla haftaya bu hedefi 54'e düşürür müyüm ? Bence düşürürüm. Sizce?

Sevgiler herkese..

Geçmiş olsun canım yaa Daha da çıkmaz inşallah.. Ben de terlemesi iyi diyecektim. Terleyince düşer ateşi..

geçmiş olsun. kendine dikkat et. en zoru senin hasta olmandır.

anaaaa kız hakikaten varmış yaaa,minik ya onlar bende astigmat var görmemişim onları sanırım
al bakalım :13:
ahahahahaha,artık hep kullanırım ki bunları ben,eee nöbette biaz daha dikkatli bakiiim küçümenlere gözümden kaçmasınlar
çikolata aroması da var,herşeycikler var fındıkları bitirmeyin bana da bırakın
bu arada ben sonradan o pakete baktım da çok ekonomik değil gibi geldi sanki.tek tek hesaplayınca da daha farklı değil.neyse yine siz bilirsiniz tabiki de
senin regli de amma gecikti haa,valla geçeyim kuzu geç bile kaldım daha çok uzun zaman var önümde.hatta ben yarından itibaren yumuşak bir geçişe başlayayım bile,3 gün 3 gündür
hatta diyorum ki,benim bu güçlendirmeyi zaten seyir gibi yapacağımı farzedersek güçlendirme geçiş tarihimi ilk hedefe ulaştığım 14 temmuz saysak olma mı nolur ki,kabul görmez mi,dukan kızar mı heee cidden soruyorum,farzetsek ki hiiiç ödül yemeden güçlendirme yaptım ne var,ığğğ olmaz mı

ayyy canııım şimdi de ben çok güldüm iyi mi
ben deli deli gülerdim katıla katıla,çocuk da nolduğunu anlamazdı.aman çok şükür kurtuldum,hiç bu kadar rahatlamış hissedeceğimi zannetmezdim.yapışmıyor da artık sülük gibi.ama yapışmasın diye ben de ona başka biri var,bir şans vermek istiyorum dedim.buna mecburdum,başka türlü kurtulamayacaktım,hiçç pişman değilim.ayy üstelik yeni aşşkkaaa çok hazırım,nerde o nerde nerde

hehehe hedefim 71.3'müymüş iyiymiş hobbaaa çak o zaman :13:
yaaa kilo verdiğime üzülmüyorum tabiki de,o ilk heyecanlar çok güzeldi.neyse artık yeni arkadaşların heyecanlarını paylaşıp mutlu olucaz,yerimizi onlara bırakacağız.baya bi emekli olmuş moddayım
bu arada dün halam hastaneden çıktı,eve uğradım geçmiş olsuna.yeter artık kilo verme dedi,ayy çok komik yaaa bu insanlar yıllarca benim beynimi yiyiyorlardı,ayy kuzuuu bak güzel kızsın ama kilo vermen lazım falan diye.bazen onların yanında kendimi kötü hissediyordum.hele kızenlerim hepsi zayıf güzel falan ben böyle hep şişko kalıyordum yanlarında.dün baktım da en çıtı pıtı kuzenimin bile bacakları falan benden kalın duruyordu.nasıl yaptın bize de söylesene falan diyorlar.diğer kuzenim ayy o çok fena bir diyet ben 4 gün yaptım içim dışım et oldu öğğğ oldum bıraktım diyor saf,asıl o 4 günden sonra devam etse o kadar da zor olmadığını görebilirdi.neyse sonuçta bu tepkileri almak çok güzel hatta halam aaaa zayıflamışın falan diyor,ameliyattan çıktı yaa kadının kafasına bişey mi oldu diye korktu kuzenler.eee anne bayramda da görmüştün ya zayıflamıştı diyor bi tanesi,diğerleri de diyor ki yoook daha da zayıflamış.acaba bayramda kaç kiloydum ki.yaa keşke en baştan gün gün yazsaymışım.neyse işte fıstık gibiyim özetle
yaşım da biraz daha genç olsaydı bir de tescillettirirdim,şımarıkımmm bugünnnnn keyifliyimmmmm,kesin biri bozar birazdan şimdilik tadını çıkarayımmmm

benimki bildiğin kilo yavru kuş. diyeti bozmamama rağmen 1 haftada yavaş yavaş geldi. ödemim yok, kabızlık da yok. 800 gramın en az 500 ü bildiğin margarin yani...

kuzular alıntı yapıp cevaplamamışım pardonnnn
aliyem,onlar yağ bile olsa bunca gidenin yanında hiç bişey değil.zaten senin de çok kafana taktığını sanmıyorum,illaki gidecekler.en fazla 3-5 güne malolur nolcak ki
rachelfine,çook üzüldüm kuzum yaaa çok geçmiş olsun umarım hemencicik iyileşir emrecik

Nayır Medesam ödülsüz güçlendirme olmazz,,guclendırmeyıde kurallara uygun yapmalısınn.. bu arada ben inanıorum 2013 senınde yılın olacakkkkk,,ewrene senın ıcn pozıtıf enerji gönderiorummm biri olsun weya olmasın önemli deil..önemli olan o parazit kişiden kurtulmaktı benim adıma,,ömrümce onun etkısınden cıkamayacagımı sanardım ama öle deilmiş,kurtuluorum en buyuk mutluluk suan benım için bu

tebrik ederim canım benim,hadi bakalım hepberaber geçeceğiz güçlendirmeye
valla düşürmeli misin,ben düşürdüm de noldu 4.400 daha verdim.
haa bunu güçlendirmede veremezdiysem iyiki düşürmüşüm ama verebilirdiysem güçlendirmede vermeyi tercih ederdim ama bilinmez tabi.güçlendirmede belki bunun sadece 2 kilosunu verirdim.güçlendirmeye geç geçmek senin için sorun değilse düşürebilirsin bence

bende kilo bildirimi yapmak istedim.
başlangıç tarihi: 01 ekim 2012
başlangıç kilo:71
04 ekim 2012 (yaklaşık 40 sn önce tartıldım geldim buraya yazmak için :) 69.3
umarım böyle devam eder sizler gibi kayda değer kilolar verebilirim

sevgili medesa gurmenete bakıcam şimdi okudum mesajını sanırım bu forumdan yeni yeni şeyler öğreneceğim ama şunu farkettimki bu forum diyetisyen etkisi yapıyor yani insan sürekli takipte sürekli motive halinde bir an olsun diyetten kopamıyor ya da diyetten kopsa suçluluk hissediyor ben buraya nasıl yazıcam bunu diyor.Ben öylesine neti karıştırırken sizleri buldum iyiki varsınız sizleri okudukça tabiri caiz gaza geliyorum bir de eksiğim şu çizelge biraz karıştırayım onu da öğrenip yapayım tam motive olayım
hepinizi kocaman öpüyorum gününüz güzel geçsin

benim bu hafta boynum bukuk kaldi

baslangic kilo 84
gecen hafta kilo 78.1
bu hafta kilo 78.4

fark+300gr

O kadar spora falan da gidip baktik. neymis bundan sonra dil yemiyomusuz.

geçmiş olsun canım bu aralar herkes hasta benim oglumda aynı 2 haftadır iyleşemedi yarın okula göndermiycem bende evde kalıp 3 gün ona iyce bakıyım da kendine gelsin çocuk çok yordu hastalık bende fanayım boğazım şiş ve konuşamıyorum

bu arada kilo için tebrikler

canım ne mutlu sana hedefine çok az kaldı güçlendirme seni bekler ayyy bende artık şu takılmadan bi kurtulsam 6 ları görsem 3 gündür bende merdiven çıkıyorum ve sabah 15 akşam 15 dakika yürüyorum işe yürüyüşü biraz daha artırmam lazımm yulaf kepeği kullanmıyorum bulamadım 2 gün oldu ondan da yavaşlamış olabilirmiyim bilemedim

aliye sıkma canını gidecek bu inatcı kilolar bende anı bi ileri 2 geri

Başlama tarihi: 06.08.2012
başlangıç kilo: 84
hedef kilo: 67.5
geçen hafta: 73.700
bu hafta: 72.0

(şimdiden teşekkürler)

maşallah benden 2 ay sonra başladın ama benim kadar verdin bu ne hız şekeriim aynı kilodayız bakalım haftaya nolcaz takipteyimm efem spor var mı canım sende

KOCAMANNNNNN tebrikler kuzum sonunda geçtin demek hadi bakalım inşallah güçlendirmede daha güzel olcak

desteklerini esirgeme bizden

ben yine aynı yine aynı 72 kaderim oldu bir aydır burdayım sabah 71,9 dedi ve hopp 72 nese haftaya umarımmm

bildirim yapım

başlangıç:07.06.2012
baş.kilo:83,3
geçen hafta:72,4 sanırımmm
bu hafta:72
giden:400 gram

öptüümm

yok, biliyosun takmam ben öyle şeyleri. sadece şöyle ortaya biraz tehdit savurup, dukan ruhunun gözünü korkutayım istedim. tamam bu kız yeterince zayıfladı, bunun üzerinden elimi çekeyim demesin diye. malum 4 sene sonra avukat olacam. bütün hayatımı şiman geçirmiş olabilirim ama 38 beden bir avukat olarak yola devam etcem ))))

aman iyi yaaa uffff,bende olmaz diye düşünmüştüm de belki de olur diye ümitlenmiştim püffff
olsa ne güzel 1 ay sonra 2.evreye geçebilirdim.neyse bu konu kapandı ok.yarın geçiyorum hafiften o vakit
bak ben sana demiştim öyle biri çıkacak bütün bunları unutacaksın diye,çok şükür sevgi senin adına cidden çok sevindim,hayırlı uğurlu olsun yaa şu merhemi kendi kafama da sürebilsem ne iyi olacak
iyi dileklerin için sağol arkadaşım ama sen evrene pozitif enerji yollayacağına,eniştemin abisini kuzeninini falan yollasan bana sanırım daha mutlu olacağım

canım tebrik ederim,ne güzel 3 günde 700 gram gitmiş bile
kesinlikle burdan kopmamalısın,diyetisyen gibi demişsin ama hiç bir diyetisyenin benim üstümde böyle bir etkisi olmadı.her hafta gittim,sadece beni tarttı,yeni bir liste tutuşturdu elime,paracıkları da cebine koydu
ama buradaki sinerji çok yüksek,herkes birbirine destek oluyor.
sana şöyle özetleyeyim.bu diyeti duymuştum ama sınırsız protein yiyip üstüne tığ gibi olacağıma falan asla inanmamıştım hatta çok saçma bile gelmişti.sonra bu diyeti uygulayan ama zaten çok zayıf olan bir arkadaşım da bahsetti.o zaten zayıf olduğu için fark göremedim onda.sonra kuaförümdeki tombik bir kız başladı bu diyete.kızda kısa sürede biraz fark görüldü.anlatıp duruyordu bana.diğer zayıf arkadaşım da dedi ki kitabı getireyim bir oku sen.iyi getir madem dedim.sonra netten araştırıp durdum,simlanın sayfası,tarifler bir sürü hikaye.sonra da buraya denk geldim kk dukancıları.okudum okudumm,Allah biliyor ya başta hiç inandırı gelmedi
herkes yazmış yok 20 kilo vermiş,yok 30 kilo vermiş.ayy dedim bu siteye yazanlar kesin bunların adamı falan diye düşündüm
sonra baktım yüzlerce insan yazıyor,resimler paylaşmışlar falan,nan dedim hepsi mi yalan bunların.gerçek olma ihtimali yok mudur ki,dur bi deneyeyim dedim,bööylee tombiktim herkes yazıyor millete kitabı oku,alışveriş yap falan diye.
ben zavallım 6 hafta ziyaretçi olarak uzaktan okumuşum yazılanları.bu arada kitabı da okudum ve başladım diyete.hergün burayı takip ettim.sonra baktım acaip güzel sohbet muhabet,deneyimler,tecrübeler 6 hafta sonunda 7 kilo vermiş olarak üye oldum ve işte ondan sonra düştü çenem böyle
neyse işte sonra burda herkesin birbirine verdiği güçle,enerjiyle bende daha sıkı bağlandım diyetime.buraya karşı,arkadaşlarına karşı sorumlu hissediyor insan kendini.yarışmalar yaptık zaman zaman kendi içimizde.
hatta bence yeni başlayan çekirgeler hadi bakalım siz de aranızda bir müsabaka düzenleyin,mesela haftaya perşembeye kadar kim daha çok kilo verecek.aranızda katılanların bir listesini oluşturun ve haftaya bildirimde herkes görsün kim ne yapmış
burdan kopmuş olsaydım yada buradaki arkadaşlarımı tanımış olmasaydım belki bu kadarını başaramazdım.
şimdi artık bende ilk başta okuduğumda yok artık 20 kilo vermiş yuh dediğim insanlardan biri oldum ve kesin bunlar onların adamı sandıklarımdan biri oldum.meğer kimse yalancı falan değilmiş,kimse kimsenin adamı da değilmiş.herkes gerçekmiş,süpper bişey bu
ve son olarak kitap okuyun diye yırtınıp duran insanlar da dukan da prim falan almıyormuş,herkes sizlerin iyiliği için çırpınıyormuş
(bu da aliyeme ithafen gitmiş olsun )

estafurullah kuzum,desteğimiz olabilirse memnuniyetle biz her zaman burdayız
ve evet inşallah yarın hafifffff bir geçiş yapıp,h.sonu meyve falan alıp pazartesi tam olarak geçeceğimmmmm

ayy medesa dawull ollllll emiii okuyunca öle bi güldümki patronda burda,,görmesin die wcye girmek zorunda kaldım cnm abisi yok ama kuzenleri konusuna daha gelemedik,,henüz sadece görüşme adımında oldugumuz için şuan..ama işler ilerlerse eger senin için söz yedi şeceresini taramadan geçiricemmm

doğru diyorsun cnm ama 10 kg vermek istiyorum..seneye düğünüm var ve giydiğim hiç bir şey yakışmıyor ve bu şekilde kendimi beğenmiyorum dolayısıyla başladım artık ve kesin kararlıyım 54 olucam

kızlar herkese merhaba. ben kk daki zayıflama takımlarından birinde yarışmaktayım. diyete 73 le başladım geçen haftayı 69.6 ile kapattım eskiden kalma ve hala aktif olarak kısmi zamanlı devam eden sporculuğum var. evde de sporumu eksik etmiyorum ancak okuldu dershaneydi derken bu hafta yeniden 500 gr. almışım dikkat ettiğim halde. çünkü deshanede ve okulda öğün atlamak zorunda kalıyorum resmen yiyecek bir şey yok. daha önce dukan ile 2.5 3 kilo kadar verdim ancak annem et yemekten daral geldi diye bozdurdu diyeti zorla. onunla birlikte şu yulaf kepeğinin çöplerinin ağzıma batıp batıp midemi kaldırması da cabası oldu :S sevmiyorum onu ben siz nasıl bir çözüm buldunuz onun için

bugün tekrardan dukan diyetine başladım kitabını falan daha önceden almıştım zaten şu anki kilom 70.1 ben 55 olmak istiyorum zaman problemim yok bu yıl nisan haziran arasında bu kiloyu görmek istiyorum ama daha erken olursa da hayır demem yani :) bana yardımcı olur musunuz?? annemde çalıştığı için evde kendim yapıcam yemeklerimi. aşçıyım sorunum yok ancak neler yiyip içiyorsunuz örnek bir tablo oluşturmak ve bu defa dukan ı bırakmadan devam etmek istiyorum :) düzenli sporlada hoş bir şekilde kilomu vermek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…