kuzu geçmiş olsun.. aradm seni ama duymadın sanırım.. bıdığı merak etmiştim.. terlemesi iyi, dengeleyecektir kendini.. yine de haberdar et bizi olur mu??Günaydın kızlar, bildirim yapıp kaçıyorum acayip uykum var, gece 39'u geçti kuzumun ateşişimdi uyudu, çok terliyor bu seferde, doktor getirmene gerek yok şimdi, ateşi çıkarsa getir dedi, inşallah çıkmaz bir daha çok korkuyorum ateşten
başlangıç tarihi : 22/06/2012
başlangıç kilo : 78,5
geçen hafta : 68,5
bu hafta : 67,5
dün akşam kurabiye yedim bir tane, sabah da ekmek peynir yedim, benim de midem bulanıyor yine, hasta oluyorum galiba
Geçmiş olsun canım yaaGünaydın kızlar, bildirim yapıp kaçıyorum acayip uykum var, gece 39'u geçti kuzumun ateşişimdi uyudu, çok terliyor bu seferde, doktor getirmene gerek yok şimdi, ateşi çıkarsa getir dedi, inşallah çıkmaz bir daha çok korkuyorum ateşten
dün akşam kurabiye yedim bir tane, sabah da ekmek peynir yedim, benim de midem bulanıyor yine, hasta oluyorum galiba
Günaydın kızlar, bildirim yapıp kaçıyorum acayip uykum var, gece 39'u geçti kuzumun ateşişimdi uyudu, çok terliyor bu seferde, doktor getirmene gerek yok şimdi, ateşi çıkarsa getir dedi, inşallah çıkmaz bir daha çok korkuyorum ateşten
Günaydın kızlar,
Araba servisteymiş, fabrikaya gitmedim bugün, yarın gidicem. ama işten de 5'te çıkmam lazım :S Umarım patron izin verir :18: Ayrıca da 57,9 kiloyum. Hala regl olamadım. Bildirime de yazmiyim boşuna diyorum ama.. Bilemedim :44:
Olmadıı :) Canım o çakışanlar, mesaj yazarken altta çıkan ikoncanlardan ilk sırada sağdan 4. Sende olmaması imkansız
Ben de aliyim o paketten ve de finduk aramosı. Bi de çikolata aromasııı :)) Vardı di mi öyle bişi :44: Salladım mı yoksa
Hahaha50 mii 50 gelmez zati Demek yulafları bitiren o stokçu sensiinn
Ben de tam bunu anlatmaya hazırlanıyordum
İyi kilo vermişsin, boşuna sıkıntı yapma müstakbel annee
Ben Dukan'a başlama tarihini yazıyorum listeye
Hedef kilon kaaaçç?
ayyy medesammm yaaaa cok tatlısınnn senn,,cok guldurdun kuzum beniidarısı senin basınaaa bu arada dun sınemaya gittim baktım filmde adamın birini Sünger Bob yapmıslar,giydirmişler fln sünger kıyafetii,,aklıma sen geldin dedim Medesa bu filme Bobla gitse acaba bu sahnede napardıııı
Maşallah yaaaSen ne yiyon ne içiyon bi de hele Ben de isteriiiiimmm
Bu gidişle güçlendirmem 2 hafta sonraya kalır Medesamama senin güçlenirme yolun benden baya uzun.. Kim dedi o kadar kilo ver diye sana Sana yetişirim ben merak etme
Tebrik ederim canımcıımmm
Üzüldüğün şeye bakHeralde kilo verince üzüleceksin deseler baya bi gülerdin hihiho
Hedefin 71,3'tü senin, ben öyle yazmışım
Ben eminim zaten sen her gün tartılacaksın. + görünce çıldırcaksın hala eski heyecanlarla :)) -'lerde de oynacaksınSen bu güçlendirme olayını 67'yle falan bitirirsin o da en fazla, ben sana diyim Hadi gazan mübarek olsun yavru kuş
Geçmiş olsuuunnn...
OlmaaazzzSen kazana düştün
benimki bildiğin kilo yavru kuş. diyeti bozmamama rağmen 1 haftada yavaş yavaş geldi. ödemim yok, kabızlık da yok. 800 gramın en az 500 ü bildiğin margarin yani...
Günaydın kızlar, bildirim yapıp kaçıyorum acayip uykum var, gece 39'u geçti kuzumun ateşişimdi uyudu, çok terliyor bu seferde, doktor getirmene gerek yok şimdi, ateşi çıkarsa getir dedi, inşallah çıkmaz bir daha çok korkuyorum ateşten
anaaaa kız hakikaten varmış yaaa,minik ya onlar bende astigmat var görmemişim onları sanırım
al bakalım :13:
ahahahahaha,artık hep kullanırım ki bunları ben,eee nöbette biaz daha dikkatli bakiiim küçümenlere gözümden kaçmasınlar
çikolata aroması da var,herşeycikler var fındıkları bitirmeyin bana da bırakın
bu arada ben sonradan o pakete baktım da çok ekonomik değil gibi geldi sanki.tek tek hesaplayınca da daha farklı değil.neyse yine siz bilirsiniz tabiki de
senin regli de amma gecikti haa,valla geçeyim kuzu geç bile kaldım daha çok uzun zaman var önümde.hatta ben yarından itibaren yumuşak bir geçişe başlayayım bile,3 gün 3 gündür
hatta diyorum ki,benim bu güçlendirmeyi zaten seyir gibi yapacağımı farzedersek güçlendirme geçiş tarihimi ilk hedefe ulaştığım 14 temmuz saysak olma mı nolur ki,kabul görmez mi,dukan kızar mı heee cidden soruyorum,farzetsek ki hiiiç ödül yemeden güçlendirme yaptım ne var,ığğğ olmaz mı
ayyy canııım şimdi de ben çok güldüm iyi mi
ben deli deli gülerdim katıla katıla,çocuk da nolduğunu anlamazdı.aman çok şükür kurtuldum,hiç bu kadar rahatlamış hissedeceğimi zannetmezdim.yapışmıyor da artık sülük gibi.ama yapışmasın diye ben de ona başka biri var,bir şans vermek istiyorum dedim.buna mecburdum,başka türlü kurtulamayacaktım,hiçç pişman değilim.ayy üstelik yeni aşşkkaaa çok hazırım,nerde o nerde nerde
Selam herkese...
Geçen hafta yoğunluk dönemim başladığından dolayı aktif olarak takılamıyorum sizlerle arkadaşlar. Fırsat buldukça okuyorum ama.
Bugün tartı sevindirdi beni. Bekliyordum tabii ki de... Bu kadarını beklemiyordum da bir güzellik oldu işte.
Başlangıç tarihi : 26 Temmuz 2012
Başlangıç kilo: 66.4
Hedef kilo:57.0
Geçen hafta: 58.6
Bu hafta : Eki Görüntüle 523869
Şimdi, geçen hafta 58.6 çıkmıştım ama tuvalet sorunum vardı, aynı akşam tartıldığımda 58.2 görmüştüm. Bunu söylememde fayda var. Ödemi falanda attım vücudumdan sanırım.
Spor yok hayatımda ama hareket var. Günde düzenli yarım saat yürüyüş, asansör yürüyen merdiven kullanma kesinlikle yok.
Hedefe 400 gr'cık kaldı sadece ya, inanamıyorum valla
Tabi ben bu gazla haftaya bu hedefi 54'e düşürür müyüm ? Bence düşürürüm. Sizce?
Sevgiler herkese..
Selam herkese...
Geçen hafta yoğunluk dönemim başladığından dolayı aktif olarak takılamıyorum sizlerle arkadaşlar. Fırsat buldukça okuyorum ama.
Bugün tartı sevindirdi beni. Bekliyordum tabii ki de... Bu kadarını beklemiyordum da bir güzellik oldu işte.
Başlangıç tarihi : 26 Temmuz 2012
Başlangıç kilo: 66.4
Hedef kilo:57.0
Geçen hafta: 58.6
Bu hafta : Eki Görüntüle 523869
Şimdi, geçen hafta 58.6 çıkmıştım ama tuvalet sorunum vardı, aynı akşam tartıldığımda 58.2 görmüştüm. Bunu söylememde fayda var. Ödemi falanda attım vücudumdan sanırım.
Spor yok hayatımda ama hareket var. Günde düzenli yarım saat yürüyüş, asansör yürüyen merdiven kullanma kesinlikle yok.
Hedefe 400 gr'cık kaldı sadece ya, inanamıyorum valla
Tabi ben bu gazla haftaya bu hedefi 54'e düşürür müyüm ? Bence düşürürüm. Sizce?
Sevgiler herkese..
kara bahtım kem talihim peşimi bırakmıyor. bildirim yapayım da bari, bitsin bu rezillik.
başlangıç 101
geçen hafta 68.2
güncel 69
+800 gr.
tamam bi kaçamak yaptık da, sonrasında da 4 gün pr yaptık. saatlerce yürüdük. yani 3 gün 2 şer saat 2 günde 4 er saat olmak üzere... isyaaaaaaaaaaaan diye bağırcam bak...yarından itibaren - istiyorum yoksa motivasyonum düşer bak haberin olsun
Başlama tarihi: 06.08.2012
başlangıç kilo: 84
hedef kilo: 67.5
geçen hafta: 73.700
bu hafta: 72.0
(şimdiden teşekkürler)
Canlarım günaydın,geçmişi okumadan öne bildirimimi yapayım.muhtemelen bu benim son bildirimim olacak
Başlangıç tarihi :19.03.2012
Başlangıç kilo : 92.7 (buna hala inanamıyorum )
Geçen hafta : 70li bişeydi sanki unuttum onu.
Güncel Kilo : 71.3 ( hele buna hiç inanamıyorum)
Hedef Kilo :artık ne derseniz o,hedef medef kalmadı
ne güzel günlerdi yaaa,yeni arkadaşlar valla bugünlerinizin kıymetini bilin.her sabah heyecanla tartıya çıkıp her güne eksiyle uyanmanın keyfini artık yaşayamayacak olmak cidden üzücü ama elbette bütün o yağ kütlelerinden kurtulmuş olmaya da paha biçilemez
86 paket margarin atmışım vücudumdan
kuzular alıntı yapıp cevaplamamışım pardonnnn
aliyem,onlar yağ bile olsa bunca gidenin yanında hiç bişey değil.zaten senin de çok kafana taktığını sanmıyorum,illaki gidecekler.en fazla 3-5 güne malolur nolcak ki
rachelfine,çook üzüldüm kuzum yaaa çok geçmiş olsun umarım hemencicik iyileşir emrecik
Nayır Medesam ödülsüz güçlendirme olmazz,,guclendırmeyıde kurallara uygun yapmalısınn..bu arada ben inanıorum 2013 senınde yılın olacakkkkk,,ewrene senın ıcn pozıtıf enerji gönderiorummm biri olsun weya olmasın önemli deil..önemli olan o parazit kişiden kurtulmaktı benim adıma,,ömrümce onun etkısınden cıkamayacagımı sanardım ama öle deilmiş,kurtuluorum en buyuk mutluluk suan benım için bu
bende kilo bildirimi yapmak istedim.
başlangıç tarihi: 01 ekim 2012
başlangıç kilo:71
04 ekim 2012 (yaklaşık 40 sn önce tartıldım geldim buraya yazmak için :) 69.3
umarım böyle devam eder sizler gibi kayda değer kilolar verebilirim
sevgili medesa gurmenete bakıcam şimdi okudum mesajını sanırım bu forumdan yeni yeni şeyler öğreneceğim ama şunu farkettimki bu forum diyetisyen etkisi yapıyor yani insan sürekli takipte sürekli motive halinde bir an olsun diyetten kopamıyor ya da diyetten kopsa suçluluk hissediyor ben buraya nasıl yazıcam bunu diyor.Ben öylesine neti karıştırırken sizleri buldum iyiki varsınız sizleri okudukça tabiri caiz gaza geliyorum bir de eksiğim şu çizelge biraz karıştırayım onu da öğrenip yapayım tam motive olayım
hepinizi kocaman öpüyorum gününüz güzel geçsin
geçmiş olsun canım bu aralar herkes hasta benim oglumda aynı 2 haftadır iyleşemedi yarın okula göndermiycem bende evde kalıp 3 gün ona iyce bakıyım da kendine gelsin çocuk çok yordu hastalık bende fanayım boğazım şiş ve konuşamıyorum
bu arada kilo için tebrikler
canım ne mutlu sana hedefine çok az kaldı güçlendirme seni bekler ayyy bende artık şu takılmadan bi kurtulsam 6 ları görsem 3 gündür bende merdiven çıkıyorum ve sabah 15 akşam 15 dakika yürüyorum işe yürüyüşü biraz daha artırmam lazımm yulaf kepeği kullanmıyorum bulamadım 2 gün oldu ondan da yavaşlamış olabilirmiyim bilemedim
aliye sıkma canını gidecek bu inatcı kilolar bende anı bi ileri 2 geri
maşallah benden 2 ay sonra başladın ama benim kadar verdin bu ne hız şekeriim aynı kilodayız bakalım haftaya nolcaz takipteyimm efem spor var mı canım sende
KOCAMANNNNNN tebrikler kuzum sonunda geçtin demek hadi bakalım inşallah güçlendirmede daha güzel olcak
desteklerini esirgeme bizden
ben yine aynı yine aynı 72 kaderim oldu bir aydır burdayım sabah 71,9 dedi ve hopp 72 nese haftaya umarımmm
bildirim yapım
başlangıç:07.06.2012
baş.kilo:83,3
geçen hafta:72,4 sanırımmm
bu hafta:72
giden:400 gram
öptüümm
aman iyi yaaa uffff,bende olmaz diye düşünmüştüm de belki de olur diye ümitlenmiştim püffff
olsa ne güzel 1 ay sonra 2.evreye geçebilirdim.neyse bu konu kapandı ok.yarın geçiyorum hafiften o vakit
bak ben sana demiştim öyle biri çıkacak bütün bunları unutacaksın diye,çok şükür sevgi senin adına cidden çok sevindim,hayırlı uğurlu olsunyaa şu merhemi kendi kafama da sürebilsem ne iyi olacak
iyi dileklerin için sağol arkadaşım ama sen evrene pozitif enerji yollayacağına,eniştemin abisini kuzeninini falan yollasan bana sanırım daha mutlu olacağım
)
atağı uzatmana hiç gerek yok bence. zaten senin öyle çok fazla yağın yok açıkcası. bence durumun normal. anca bu kadar verebilirsin. atata giden genelde ödemdir. yağ oranı düşük olunca ödem de fazla olmuyor.
aslında bana sorsan, sabah bir başka arkadaşa da söylediğim gibi, dukan yapman yanlış. ben 10 kg dan daha azı için bu kadar detaylı bir diyet yapmayı doğru bulmuyorum. yani seni hayat boyu bağlayacak bir diyet bu. üstelik de hayatboyu sadece 2 kez yapılabilecek bir diyet. belki gelecekde çok daha fazla ihtiyacın olacak ama sen hakkını bu şekilde harcamış olacaksın. tabi sen şimdi ben de en az 10 kg vermek istiyorum dersen o başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?