Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

başlangıç tarihi:16.7.2012
başlangıç kilo:69
hedef kilo:57
geçen haftaki kilo:59
bu hafta :58.8
giden :-200 gram

kızlar yaa bayat balık nasıl olur, derin dondurucuya koymuştum aldığımda, ama dün yaptım yedim ve dün akşamdan beri midem berbat, sanki öğütememiş midem balığı, ağzıma sürekli balık tadı geliyor derin dondurucuda bayatlamaz diye biliyordum zaten 1 hafta önce almıştım, zehirlenme değildir diye düşündüm çoktan hastanede olurdum çünkü acaba üşüttüm mü ki :44:

hehehehe kız dikkat et de ilk baştan dikkatini çekme patronun vallahi
bu arada hepinizden söz istiyorum,ben anlamam valla istanbula gelene kadar herkes fizibilite yapsın,araştırsın etsin eş dost hısım akraba şöyle helal süt emmiş birilerini bulun bana öyle donanımlı gelin.sonra sizinle buluşma bittikten sonra ben sırayla görüşme odasına alayım onları.başka masada oturayım teker teker,siz de diğer masadan seyredin sonra oy birliğiyle karar verelim koca adayıma sanırısam iyice kafayı yiyiyorum artık

başlangıç tarihi: 10.09.2012
başlangıç kilo: 71
Hedef:55
Geçen hafta:67
Bugün:65

:13: :13:

tebrik ederim canım,1 haftada 2 kilo süüpersinnn
maaşalalh yeni çekirgeler çok hızlı çıktılar

canım üşütmüşte olsan zehirlenmişte olsan bi doktora görün derim. balığı 1 haftadır sen derindondurucuda saklıyorsun evet bozulmaz ancak senden önceki satıcı yada satıcıların saklama koşulları da etkilidir balığın bozulmasında. bi sağlık ocağına yada hastaneye görün derim. ayrıca mideni üşütmüş olamnın yanı sıra bozmuşta olabilirsin mideni. ilaçla hallederler. ve her zehirlenme illa hastanelik etmez yataklara düşürmez yani aklında bulunsun. bi görün doktora yinede.

kuzum bence sen üşütmüş olabilirsin
ben de arada bayat balık,bozuk süt falan içiyorum bağırsaklar çalışsın diye,onu bile çalıştırmıyor o kadar bozmuyor yani
siz yine de öyle yapmayın tabi de,dondurucu da bişey olmaz ama aldığında da bayattıysa onu bilemem.bugün biraz daha dikkatli beslen,süt falan içme istersen

büşra(!) (?) :)
merhaba, hangi yulaf kepeğini kullanıyordun.. ??

peynirli kek

3 yumurta
1 su bardağından 1 parmak az yoğurt
1 kabartma tozu
4 yk. kepek
3 yk. lor peyniri
1 yk. süt

malzemeleri karıştırıp tepsiye döküyoruz üstüne pul biber serpip pişiriyoruz ve süppperrrr

Kızlarrr yaaa benim müşteri ziyaretine çıkmam gerekiyor ve cehennemin taaa dibine doğru gideceğim çok uzak,çok kaynatmayın e mi.
5 gibi dönerim heralde,neyseki nöbetçiyim ıkurum dönünce yazdıklarınızı,hadi öptümm hepiciğiniziii

bildirim yapacam ama hiç keyfim yok bu hafta artılardayım

buhafta: 67

hastayımda faranjıt sanırım bogazım cok kotu kızımda hasta regl donemımede 10gun var acaba ondanmı kılo veremedım ben

cok haklısın kuzum ya... 6 aydır dıyetteyız ama sanırım ben bu altı ayın 3 ayıne heba ettım. neyse onumuzdekı maclara bakacagız. suan 4. proteın gunumdeyım. ctesı sebzelı gunlere merhaba derdım dıye dusunuyorum ama bakalım artık.... sendekı azme , morale sahıp olaydım ıyıydı...

slm kızlar.....
başlangıç 02,10,2012
başlangıç kilo 80kg
hedef kilo 59

3gundur iyi gıdıyor dıyetısyene gittim anne olabılmem için mutlaka zayıflamam gerekıyorkendı saglıgım içinde tabıkı açlık insulunum bayaga yuksek çıktı bende yulaf kepegı kullanıyorum gunde bırkez bır kase yogurdun içine iki kaşık atıp yıyorum yogurt yemek gına geldı gunde 3 4 kase yogurdum var 1tanede armut yeme hakkım var ama meyvesızlık bıtırdı benı sabah kalktıgımdada 5adet kuru yaban mersını yıyorum böyle

Ben geçer diye düşünmüştüm ne bileyim balık zehirlenmelerinde hep hastanelik falan oluyorlar ya, neyse akşama doğru hala geçmezse doktora görüneyim ben...

balığı

Sabahtan beri bir şey yiyemedim, balığıda migrostan almıştım, şu pakette satılan hazır temizlenmiş olanlardan, muhtemelen taze değildi diye düşündüm, bağırsakları çalıştırmak istiyorsan koca bir demlik yeşil çay gerçi 2 bardaktan fazlası zarar diyorlar ama benim wc sorunuma birebir

merhaba, daha önce yazmış mıydın? açıklamış mıydın?? farklı bir durumun mu var acaba?? dukan mı uyguluyorsun, uyguluyorsan nasıl meyve yiyebiliyorsun??:26:

büşra(!) (?) :)
merhaba, hangi yulaf kepeğini kullanıyordun.. ??

bilmiyorumki aktardan almıştım ben ama böyle ağzıma bata bata yedim 1 2 gün sonra krep yapayım belki belli olmaz dedim yaptığımla kaldım yine aynısı gibi oldu. sen ne kullanıyorsun sizdede batma oluyor mu??

hala emin olamadım ama ben "sen düzeltene kadar" büşra diyeceğim sana :)
büşra; aktardan alan arkadaşlar genelde senin deneyiminde olduğu gibi sevimsiz bulmuşlardı yulaf kepeğini..
ben hem Ru-Sheim hem de Doğalsan'ın yulaf kepeklerini kullandım.. Doğalsan daha bi öğütülmüş, batmaz sanırım.. Ru-Sheim ise ondan az daha iri ama hani çooook nadirdir ağzıma gelişi, batışı falan.. üstelik o iri parçalı hali yüzünden çok güzel pişiyor ekmek ve kek yaptığında.. bir de onlardan denemelisin bence..

bayıldımmm çok güzel farklı oldu valla herkes denesin bence :))) aynısı olmadı görüntü olarak iyi yapıştıramadım sanırım kıymaları biraz açıldı ama süperdi lezzeti eşimde beğendi :)
aynen bana da kan hapı başladı.

poffff bugün başlıcam ben ilaçlarımı alıp kiloda + yaparmı dersin onu düşünüyorum dünden beri annem dalak ye dedi rejime uygunsa dalak eklicem menüye

slm kızlar iyi perşembeler acelem var hemen bildirim yapıp kaçıyorum bu haftada kaçırmayım listeyi

başlangıç kilo : 79
hedef kilo :60
güncel kilo :76,3
geçen haftaki kilo : 77,3

karmaşıkmı oldu ne dün sebze günm vardı bu yüzden 76ya inemedim sanırım çünkü 76,1ide görmüştüm neyse bakalım inşallah her hafta 1 kg verebilirim :)))))

hastayımda faranjıt sanırım bogazım cok kotu kızımda hasta regl donemımede 10gun var acaba ondanmı kılo veremedım ben

geçmiş olsunn aslicann.regl döneminde oldugun için muhtemelen kilo wermemişsindir,o dönemden sonra gider merak etme bu arada kıslarr,Aslı benim üniden arkadasım,,dünya kücük

Fındıkları bitirmeyiz fıstığım Tabi ki de fıstık gibisin yaaa Maşallahın var

Benim regl gecikti, baş ağrım uzadııııı.. Günlerdir çekiyorum. Olaydım da kurtulaydım :2: Bozmasın kimsecikler keyfiniiiii

Senin adına sevindim canım Tez vakitte çok daha güzel günler göreceksin inşallah..

Bu ne kız böyle hahah Tekerleme gibi olmuş buu Bir berber bir berbere..

Yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizee Bi de hedef kilonu deyicersen, tam olcekmiş Kaç kilo olmak peşindesin bakalım

Senin oğluşuna da geçmiş olsuuunn..! ve sana daaa...

Sen geçen hafta 72,7 kiloymuşsun, yaanii 700 gr vermişsin :)) Hiç de takılmış gibi değilsin canım.. Böyle takılmaya can kurban Ki 400 gr bile vermiş olsaydın o takılma sayılmazdı kii.. Ben 100 gr verince havalara uçuyorum

başlangıç tarihi: 10.09.2012
başlangıç kilo: 71
Hedef:55
Geçen hafta:67
Bugün:65

:13: :13:
Hay maşallaaahhhhh!!!
Bütün kiloları siz veriyosun, tabi bize bişey kalmaz hahaha

Oluyor öyle arada. Dert etme.. Geçmiş olsun sana da kızına daa.. Bir an önce iyileşin de sonra kiloları düşünürsün Reglden de olabilir tabii..

Merhaba. Seninki başka bir diyet sanırım yani tam olarak Dukan değil ama onun altyapısında falan.. Diyetisyen kontrolünde mi yapıyorsun? O mu meyve verdi?

İnşallah verirsin :) Peki başlangıç tarihin neee :44:

geçmiş olsunn aslicann.regl döneminde oldugun için muhtemelen kilo wermemişsindir,o dönemden sonra gider merak etme bu arada kıslarr,Aslı benim üniden arkadasım,,dünya kücük
Heytt! Nerden nereye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…