ayy medesa dawull ollllll emiiiokuyunca öle bi güldümki patronda burda,,görmesin die wcye girmek zorunda kaldım cnm abisi yok ama kuzenleri konusuna daha gelemedik,,henüz sadece görüşme adımında oldugumuz için şuan..ama işler ilerlerse eger senin için söz yedi şeceresini taramadan geçiricemmm
başlangıç tarihi: 10.09.2012
başlangıç kilo: 71
Hedef:55
Geçen hafta:67
Bugün:65
:13: :13:
başlangıç tarihi:16.7.2012
başlangıç kilo:69
hedef kilo:57
geçen haftaki kilo:59
bu hafta :58.8
giden :-200 gram
kızlar yaa bayat balık nasıl olur, derin dondurucuya koymuştum aldığımda, ama dün yaptım yedim ve dün akşamdan beri midem berbat, sanki öğütememiş midem balığı, ağzıma sürekli balık tadı geliyorderin dondurucuda bayatlamaz diye biliyordum zaten 1 hafta önce almıştım, zehirlenme değildir diye düşündüm çoktan hastanede olurdum çünkü acaba üşüttüm mü ki :44:
başlangıç tarihi:16.7.2012
başlangıç kilo:69
hedef kilo:57
geçen haftaki kilo:59
bu hafta :58.8
giden :-200 gram
kızlar yaa bayat balık nasıl olur, derin dondurucuya koymuştum aldığımda, ama dün yaptım yedim ve dün akşamdan beri midem berbat, sanki öğütememiş midem balığı, ağzıma sürekli balık tadı geliyorderin dondurucuda bayatlamaz diye biliyordum zaten 1 hafta önce almıştım, zehirlenme değildir diye düşündüm çoktan hastanede olurdum çünkü acaba üşüttüm mü ki :44:
büşra(!) (?) :)kızlar herkese merhaba. ben kk daki zayıflama takımlarından birinde yarışmaktayım. diyete 73 le başladım geçen haftayı 69.6 ile kapattım eskiden kalma ve hala aktif olarak kısmi zamanlı devam eden sporculuğum var. evde de sporumu eksik etmiyorum ancak okuldu dershaneydi derken bu hafta yeniden 500 gr. almışım dikkat ettiğim halde. çünkü deshanede ve okulda öğün atlamak zorunda kalıyorum resmen yiyecek bir şey yok. daha önce dukan ile 2.5 3 kilo kadar verdim ancak annem et yemekten daral geldi diye bozdurdu diyeti zorla. onunla birlikte şu yulaf kepeğinin çöplerinin ağzıma batıp batıp midemi kaldırması da cabası oldu :S sevmiyorum onu bensiz nasıl bir çözüm buldunuz onun için
bugün tekrardan dukan diyetine başladım kitabını falan daha önceden almıştım zaten şu anki kilom 70.1 ben 55 olmak istiyorum zaman problemim yok bu yıl nisan haziran arasında bu kiloyu görmek istiyorum ama daha erken olursa da hayır demem yani :) bana yardımcı olur musunuz??annemde çalıştığı için evde kendim yapıcam yemeklerimi. aşçıyım sorunum yok ancak neler yiyip içiyorsunuz örnek bir tablo oluşturmak ve bu defa dukan ı bırakmadan devam etmek istiyorum :) düzenli sporlada hoş bir şekilde kilomu vermek istiyorum :)
canımmm tebrik ederimmm
bak sen motivasyonunu düşürüyorsun ama hedefe 10 kilo kalmış.çok gibi dursa da bizim gibi çok kilo vermiş insanlar için bu o kadar da zor bişey değil.eminim ki eski günlerindeki gibi asılırsan 3 ayda pufff gider bunlar
sonra daa yeni yılaaaa cillop gibi girersin
hadi hadi toparlan,hopla zıpla kendine gell.yılbaşında da hepimiz fıstıkk gibi resimler çekilip paylaşalım birbirimizle
canım üşütmüşte olsan zehirlenmişte olsan bi doktora görün derim. balığı 1 haftadır sen derindondurucuda saklıyorsun evet bozulmaz ancak senden önceki satıcı yada satıcıların saklama koşulları da etkilidir balığın bozulmasında. bi sağlık ocağına yada hastaneye görün derim. ayrıca mideni üşütmüş olamnın yanı sıra bozmuşta olabilirsin mideni. ilaçla hallederler. ve her zehirlenme illa hastanelik etmez yataklara düşürmez yani aklında bulunsun. bi görün doktora yinede.
balığıkuzum bence sen üşütmüş olabilirsin
ben de arada bayat balık,bozuk süt falan içiyorum bağırsaklar çalışsın diye,onu bile çalıştırmıyor o kadar bozmuyor yani
siz yine de öyle yapmayın tabi de,dondurucu da bişey olmaz ama aldığında da bayattıysa onu bilemem.bugün biraz daha dikkatli beslen,süt falan içme istersen
merhaba, daha önce yazmış mıydın? açıklamış mıydın?? farklı bir durumun mu var acaba?? dukan mı uyguluyorsun, uyguluyorsan nasıl meyve yiyebiliyorsun??:26:slm kızlar.....
başlangıç 02,10,2012
başlangıç kilo 80kg
hedef kilo 59
3gundur iyi gıdıyor dıyetısyene gittim anne olabılmem için mutlaka zayıflamam gerekıyorkendı saglıgım içinde tabıkı açlık insulunum bayaga yuksek çıktı bende yulaf kepegı kullanıyorum gunde bırkez bır kase yogurdun içine iki kaşık atıp yıyorum yogurt yemek gına geldı gunde 3 4 kase yogurdum var 1tanede armut yeme hakkım var ama meyvesızlık bıtırdı benı sabah kalktıgımdada 5adet kuru yaban mersını yıyorum böyle
büşra(!) (?) :)
merhaba, hangi yulaf kepeğini kullanıyordun.. ??
hala emin olamadım ama ben "sen düzeltene kadar" büşra diyeceğim sana :)bilmiyorumki aktardan almıştım benama böyle ağzıma bata bata yedim 1 2 gün sonra krep yapayım belki belli olmaz dedim yaptığımla kaldım yine aynısı gibi oldu. sen ne kullanıyorsun sizdede batma oluyor mu??
bayıldımmm çok güzel farklı oldu valla herkes denesin bence :))) aynısı olmadı görüntü olarak iyi yapıştıramadım sanırım kıymaları biraz açıldı ama süperdi lezzeti eşimde beğendi :)Merakla bekliyorum yorumunu, bakalım nasıl olacak mutlaka yaz buraya e mi
Offf kulağa çok güzel geliyor. Buradaki tarifleri okuyunca mutlaka not alıyorum, hele patlıcan tarifleri okursam daha bir mutlu oluyorum.Üşengeçlikten olsa gerek henüz patlıcanı yemek halinde yapmadım, fırınlayıp yoğurtlayıp keyifle yiyorum. Bu tariflerden de deneyeceğim inşallah önümüzdeki günlerde.
Hepinize iyi akşamlar, yarın tartıda güzel rakamlar okumak dileğiyle.
aynen bana da kan hapı başladı.
bildirim yapacam ama hiç keyfim yok bu hafta artılardayım
buhafta: 67
hastayımda faranjıt sanırım bogazım cok kotu kızımda hasta regl donemımede 10gun var acaba ondanmı kılo veremedım ben
Fındıkları bitirmeyiz fıstığımanaaaa kız hakikaten varmış yaaa,minik ya onlar bende astigmat var görmemişim onları sanırım
al bakalım :13:
ahahahahaha,artık hep kullanırım ki bunları ben,eee nöbette biaz daha dikkatli bakiiim küçümenlere gözümden kaçmasınlar
çikolata aroması da var,herşeycikler var fındıkları bitirmeyin bana da bırakın
...
senin regli de amma gecikti haa,valla geçeyim kuzu geç bile kaldım daha çok uzun zaman var önümde.hatta ben yarından itibaren yumuşak bir geçişe başlayayım bile,3 gün 3 gündür
..........
.............
..........yaa keşke en baştan gün gün yazsaymışım.neyse işte fıstık gibiyim özetle
yaşım da biraz daha genç olsaydı bir de tescillettirirdim,şımarıkımmm bugünnnnn keyifliyimmmmm,kesin biri bozar birazdan şimdilik tadını çıkarayımmmm
Senin adına sevindim canımNayır Medesam ödülsüz güçlendirme olmazz,,guclendırmeyıde kurallara uygun yapmalısınn..bu arada ben inanıorum 2013 senınde yılın olacakkkkk,,ewrene senın ıcn pozıtıf enerji gönderiorummm biri olsun weya olmasın önemli deil..önemli olan o parazit kişiden kurtulmaktı benim adıma,,ömrümce onun etkısınden cıkamayacagımı sanardım ama öle deilmiş,kurtuluorum en buyuk mutluluk suan benım için bu
tebrik ederim canım benim,hadi bakalım hepberaber geçeceğiz güçlendirmeye
valla düşürmeli misin,ben düşürdüm de noldu 4.400 daha verdim.
haa bunu güçlendirmede veremezdiysem iyiki düşürmüşüm ama verebilirdiysem güçlendirmede vermeyi tercih ederdim ama bilinmez tabi.güçlendirmede belki bunun sadece 2 kilosunu verirdim.güçlendirmeye geç geçmek senin için sorun değilse düşürebilirsin bence
bende kilo bildirimi yapmak istedim.
başlangıç tarihi: 01 ekim 2012
başlangıç kilo:71
04 ekim 2012 (yaklaşık 40 sn önce tartıldım geldim buraya yazmak için :) 69.3
umarım böyle devam eder sizler gibi kayda değer kilolar verebilirim
sevgili medesa gurmenete bakıcam şimdi okudum mesajını sanırım bu forumdan yeni yeni şeyler öğreneceğim ama şunu farkettimki bu forum diyetisyen etkisi yapıyor yani insan sürekli takipte sürekli motive halinde bir an olsun diyetten kopamıyor ya da diyetten kopsa suçluluk hissediyor ben buraya nasıl yazıcam bunu diyor.Ben öylesine neti karıştırırken sizleri buldum iyiki varsınız sizleri okudukça tabiri caiz gaza geliyorum bir de eksiğim şu çizelge biraz karıştırayım onu da öğrenip yapayım tam motive olayım
hepinizi kocaman öpüyorum gününüz güzel geçsin
Senin oğluşuna da geçmiş olsuuunn..! ve sana daaa...geçmiş olsun canım bu aralar herkes hasta benim oglumda aynı 2 haftadır iyleşemedi yarın okula göndermiycem bende evde kalıp 3 gün ona iyce bakıyım da kendine gelsin çocuk çok yordu hastalık bende fanayım boğazım şiş ve konuşamıyorum
.........
........
ben yine aynı yine aynı 72 kaderim oldu bir aydır burdayım sabah 71,9 dedi ve hopp 72 nese haftaya umarımmm
bildirim yapım
başlangıç:07.06.2012
baş.kilo:83,3
geçen hafta:72,4 sanırımmm
bu hafta:72
giden:400 gram
öptüümm
Hay maşallaaahhhhh!!!başlangıç tarihi: 10.09.2012
başlangıç kilo: 71
Hedef:55
Geçen hafta:67
Bugün:65
:13: :13:
bildirim yapacam ama hiç keyfim yok bu hafta artılardayım
buhafta: 67
hastayımda faranjıt sanırım bogazım cok kotu kızımda hasta regl donemımede 10gun var acaba ondanmı kılo veremedım ben
büşra(!) (?) :)
merhaba, hangi yulaf kepeğini kullanıyordun.. ??
Merhaba. Seninki başka bir diyet sanırım yani tam olarak Dukan değil ama onun altyapısında falan.. Diyetisyen kontrolünde mi yapıyorsun? O mu meyve verdi?slm kızlar.....
başlangıç 02,10,2012
başlangıç kilo 80kg
hedef kilo 59
3gundur iyi gıdıyor dıyetısyene gittim anne olabılmem için mutlaka zayıflamam gerekıyorkendı saglıgım içinde tabıkı açlık insulunum bayaga yuksek çıktı bende yulaf kepegı kullanıyorum gunde bırkez bır kase yogurdun içine iki kaşık atıp yıyorum yogurt yemek gına geldı gunde 3 4 kase yogurdum var 1tanede armut yeme hakkım var ama meyvesızlık bıtırdı benı sabah kalktıgımdada 5adet kuru yaban mersını yıyorum böyle
İnşallah verirsin :) Peki başlangıç tarihin neee :44:.........
slm kızlar iyi perşembeler acelem var hemen bildirim yapıp kaçıyorum bu haftada kaçırmayım listeyi
başlangıç kilo : 79
hedef kilo :60
güncel kilo :76,3
geçen haftaki kilo : 77,3
karmaşıkmı oldu ne dün sebze günm vardı bu yüzden 76ya inemedim sanırım çünkü 76,1ide görmüştüm neyse bakalım inşallah her hafta 1 kg verebilirim :)))))
Heytt! Nerden nereyegeçmiş olsunn aslicann.regl döneminde oldugun için muhtemelen kilo wermemişsindir,o dönemden sonra gider merak etmebu arada kıslarr,Aslı benim üniden arkadasım,,dünya kücük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?