saol cnm evet dunya kucukgeçmiş olsunn aslicann.regl döneminde oldugun için muhtemelen kilo wermemişsindir,o dönemden sonra gider merak etmebu arada kıslarr,Aslı benim üniden arkadasım,,dünya kücük
ipekkkBende mahmut algıladım. Tabi algıda seçicilik bu olsa gerek. Medesamla gözümüz döndü ziraaaa duvar tırmalamaktann :)
Senin adına sevindim canımTez vakitte çok daha güzel günler göreceksin inşallah..
..
saol cnm evet dunya kucukmotıvasyonum bozuluyor kılo vermeyınce
kuzu geçmiş olsun.. aradm seni ama duymadın sanırım.. bıdığı merak etmiştim.. terlemesi iyi, dengeleyecektir kendini.. yine de haberdar et bizi olur mu??
bilmiyorumki aktardan almıştım benama böyle ağzıma bata bata yedim 1 2 gün sonra krep yapayım belki belli olmaz dedim yaptığımla kaldım yine aynısı gibi oldu. sen ne kullanıyorsun sizdede batma oluyor mu??
-900 çok iyiKuzularimmmm gec kaldim giremdim bir türlüüü
Baslangic kilo: 77
Hedef Kilo: 65,7
Gecen Hafta: 71.3
Bugün: 70,4
Giden -900 gr (-1,5kg) hedefim vardi yapamadim medoshummmama tuvalet sorunum var bi haftadir haftaya güzel bir sonuc alicammmm sööz söööz
tüm eksi gören arkadaslarimi öpüyorum buradan
Aman aman iyi.. Ateşi düşsün de.. Dişten olabilir dediğin gibi. Huysuz da yapmıştır tatlışııNeslicim benim telefonun sesi genelde kısık oluyor, senin numarayı da kaydetmemişim zatengeri arayamadım kusura bakma emi uyuduk emreyle beraber baya, iyi geldi valla, köfte yaptım yiyoruz şimdi, ben de normal köfte yiyorum hiç uğraşacak halim yok Herşeye ağlaması, burnundan azıcık birşey akması, arada bir öksürmesi dışında birşey yok şu an ya grip oldu, yada diş geliyor daha önce grip olmadı hiç, ateş böyle birden düşer mi anlamadım ki ben
Göreceksin inşallahdukan amcam 62 dedi ama ben 58 olmak istiyorum hayatımda bir defada olsa 5 li rakam istiyorum
Ay işte hareket çok önemli yaaa :97:delyciğim canım benım yedıgım aynı da afedersın popom yer gormuyor ınan.. 200 tane cocuktan 24 saat sorumlu oldugum yetmezmıs gıbı( aglaması,dersi, oyunu,banyosu,ilacı vs vs) full derse gırıyorum ve hep ayaktayım... gunde altı kez besıncı kata cık ın cık ın okulda son kat son derslık benım..... evım de lojmanda 5. kat 4 kere de oraya ın cık... bı de yuruyus:d vööööööööööööhh dıyesım gelıo..haaaa bı de halk oyunları ekıbım var kımıldamadan durmayı ozledım
Geçmiş olsun canım yaaDaha da çıkmaz inşallah.. Ben de terlemesi iyi diyecektim. Terleyince düşer ateşi..
geçmiş olsun. kendine dikkat et. en zoru senin hasta olmandır.
kuzular alıntı yapıp cevaplamamışım pardonnnn
aliyem,onlar yağ bile olsa bunca gidenin yanında hiç bişey değil.zaten senin de çok kafana taktığını sanmıyorum,illaki gidecekler.en fazla 3-5 güne malolur nolcak ki
rachelfine,çook üzüldüm kuzum yaaa çok geçmiş olsun umarım hemencicik iyileşir emrecik
geçmiş olsun canım bu aralar herkes hasta benim oglumda aynı 2 haftadır iyleşemedi yarın okula göndermiycem bende evde kalıp 3 gün ona iyce bakıyım da kendine gelsin çocuk çok yordu hastalık bende fanayım boğazım şiş ve konuşamıyorum
bu arada kilo için tebrikler
ipekkkyatacak yerin yok ya la!! gel bizde kal sen
merhaba kizlar,
burada saat sabahin 6:30 u . ne yapip edip, kalkip dely'cime bildirimimi yapiyorum...
Başlangıç 02/09/2012
Başlangıç Kilo 68
Hedef 56
Geçen perşembe 63
Bugün 62
bu hafta sadece 300 gr gitti. ama butun duzenim bozuldu. ev misafir tasti, turk dostlarimiz hosgeldine basladilar. yemeklere gidildi falan.
inanin cok zor bir haftaydi. dukan en guzel evde, kendi duzeninle oluyor. restorana gidiyorsun light menusu var goya. onda bile tum salatalar soslu , tum tavuk ya da etler wrap dedikleri lavasa sarilmis. ne o kalorisi azmis ama. sanki ben onlara kalori soruyorum. balik tek alternatif gibi...
ama inanin biktim balik yemektende.
protein + sebze gunleri ciddi yavaslama oluyor, 1+1 den 5+5 e mi baslasam?
bu arada kabizlik ciddi problem, bazen gunde 4 kupa yesil cay iciyorum. normal cayi unuttum walla.
Neyse kizlar bir haftadir neler yaptiniz? ben simdi onlari okumaya basliyorum.
bu arada 1 ay bitti ve 6 kg gitti kaldi 6 kilo daha. Allah a sukretmem, Dukan a tesekkur etmem lazim. hayatimda diet yapip 6 kilo verdigimi bile hatirlamiyorum :)
Cici kızlar,
Bugün 5'te çıkma planlarım var ama hala patrona süleyemedim :18: Başarabilirsem diye biraz erken yayınlıyorum listeyi.
Tebrik ederiiiimm
+ rekorunu kimselere vermedim yine
Eki Görüntüle 524140
Eline sağlık canım
Ben çok sıkıldım bu seyirden, emre şu hastalığı bir atlatsın ben de beyaz tokat şeysini yapıp güçlendirmeye geçicem galiba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?