Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş olsunn aslicann.regl döneminde oldugun için muhtemelen kilo wermemişsindir,o dönemden sonra gider merak etme bu arada kıslarr,Aslı benim üniden arkadasım,,dünya kücük
saol cnm evet dunya kucuk motıvasyonum bozuluyor kılo vermeyınce

canım tebrik ederim,ne güzel 3 günde 700 gram gitmiş bile
kesinlikle burdan kopmamalısın,diyetisyen gibi demişsin ama hiç bir diyetisyenin benim üstümde böyle bir etkisi olmadı.her hafta gittim,sadece beni tarttı,yeni bir liste tutuşturdu elime,paracıkları da cebine koydu
ama buradaki sinerji çok yüksek,herkes birbirine destek oluyor.
sana şöyle özetleyeyim.bu diyeti duymuştum ama sınırsız protein yiyip üstüne tığ gibi olacağıma falan asla inanmamıştım hatta çok saçma bile gelmişti.sonra bu diyeti uygulayan ama zaten çok zayıf olan bir arkadaşım da bahsetti.o zaten zayıf olduğu için fark göremedim onda.sonra kuaförümdeki tombik bir kız başladı bu diyete.kızda kısa sürede biraz fark görüldü.anlatıp duruyordu bana.diğer zayıf arkadaşım da dedi ki kitabı getireyim bir oku sen.iyi getir madem dedim.sonra netten araştırıp durdum,simlanın sayfası,tarifler bir sürü hikaye.sonra da buraya denk geldim kk dukancıları.okudum okudumm,Allah biliyor ya başta hiç inandırı gelmedi
herkes yazmış yok 20 kilo vermiş,yok 30 kilo vermiş.ayy dedim bu siteye yazanlar kesin bunların adamı falan diye düşündüm
sonra baktım yüzlerce insan yazıyor,resimler paylaşmışlar falan,nan dedim hepsi mi yalan bunların.gerçek olma ihtimali yok mudur ki,dur bi deneyeyim dedim,bööylee tombiktim herkes yazıyor millete kitabı oku,alışveriş yap falan diye.
ben zavallım 6 hafta ziyaretçi olarak uzaktan okumuşum yazılanları.bu arada kitabı da okudum ve başladım diyete.hergün burayı takip ettim.sonra baktım acaip güzel sohbet muhabet,deneyimler,tecrübeler 6 hafta sonunda 7 kilo vermiş olarak üye oldum ve işte ondan sonra düştü çenem böyle
neyse işte sonra burda herkesin birbirine verdiği güçle,enerjiyle bende daha sıkı bağlandım diyetime.buraya karşı,arkadaşlarına karşı sorumlu hissediyor insan kendini.yarışmalar yaptık zaman zaman kendi içimizde.
hatta bence yeni başlayan çekirgeler hadi bakalım siz de aranızda bir müsabaka düzenleyin,mesela haftaya perşembeye kadar kim daha çok kilo verecek.aranızda katılanların bir listesini oluşturun ve haftaya bildirimde herkes görsün kim ne yapmış
burdan kopmuş olsaydım yada buradaki arkadaşlarımı tanımış olmasaydım belki bu kadarını başaramazdım.
şimdi artık bende ilk başta okuduğumda yok artık 20 kilo vermiş yuh dediğim insanlardan biri oldum ve kesin bunlar onların adamı sandıklarımdan biri oldum.meğer kimse yalancı falan değilmiş,kimse kimsenin adamı da değilmiş.herkes gerçekmiş,süpper bişey bu
ve son olarak kitap okuyun diye yırtınıp duran insanlar da dukan da prim falan almıyormuş,herkes sizlerin iyiliği için çırpınıyormuş
(bu da aliyeme ithafen gitmiş olsun )[/QUOTE]

ben de günlerdir okuyorum bu sayfaları ve herkesin samimiyetine inanıyorum ama itiraf edeyim hatırı sayılır bir kilo verebileceğime hala pek inanmıyorum 32 yaşındayım ve kendimi bildim bileli tombuldum.akrabalarım sen şişman değilsin toplusun diye kandırmaya çalıştılar beni hep.her pazartesi diyete başladım step-aerobik salonlarına yazıldım kalori hesabı yaptım her seferinde 3-4 kilo verip başa döndüm ilk defa biraz inancım oluşmaya başladı belki bu sefer olur allahım nolur olsun deyip yatıyorum kilo benim özgüvenimi kaybetmeme sorun oldu.ve sizin tabirinizle nolur çeneniz düşsün uzun yazmanıza okadar çok sevindimki anlatamam benim gibi yeni katılan baya arkadaş gördüm umarım bizde azimli oluruz ama sizlerin desteğinide bekliyoruz en azından bekliyorum kendi adıma okudukça sizlerin sahici olduğunu inanıyorum :)))

bu arada sanırım evre atlıyacaksınız tebrik ederim hayallerinize bir adım daha yaklaşmışsınız ne güzel

Kuzularimmmm gec kaldim giremdim bir türlüüü

Baslangic kilo: 77
Hedef Kilo: 65,7
Gecen Hafta: 71.3
Bugün: 70,4

Giden -900 gr (-1,5kg) hedefim vardi yapamadim medoshummm ama tuvalet sorunum var bi haftadir haftaya güzel bir sonuc alicammmm sööz söööz

tüm eksi gören arkadaslarimi öpüyorum buradan

kuzu geçmiş olsun.. aradm seni ama duymadın sanırım.. bıdığı merak etmiştim.. terlemesi iyi, dengeleyecektir kendini.. yine de haberdar et bizi olur mu??

Neslicim benim telefonun sesi genelde kısık oluyor, senin numarayı da kaydetmemişim zaten geri arayamadım kusura bakma emi uyuduk emreyle beraber baya, iyi geldi valla, köfte yaptım yiyoruz şimdi, ben de normal köfte yiyorum hiç uğraşacak halim yok Herşeye ağlaması, burnundan azıcık birşey akması, arada bir öksürmesi dışında birşey yok şu an ya grip oldu, yada diş geliyor daha önce grip olmadı hiç, ateş böyle birden düşer mi anlamadım ki ben

büşracım bende yeni başladım sanırım aktardakiler kötü ben doğalsan marka aldım çok güzel içinde çöp filan yok istersen onlardan dene bende burdaki tariflere göre ekmek yaptım borcama koydum her sabah yumurta yemekle olmayacak sanırım :)

Yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizee Bi de hedef kilonu deyicersen, tam olcekmiş Kaç kilo olmak peşindesin bakalım

Alıntı DELY

dukan amcam 62 dedi ama ben 58 olmak istiyorum hayatımda bir defada olsa 5 li rakam istiyorum

delyciğim canım benım yedıgım aynı da afedersın popom yer gormuyor ınan.. 200 tane cocuktan 24 saat sorumlu oldugum yetmezmıs gıbı( aglaması,dersi, oyunu,banyosu,ilacı vs vs) full derse gırıyorum ve hep ayaktayım... gunde altı kez besıncı kata cık ın cık ın okulda son kat son derslık benım..... evım de lojmanda 5. kat 4 kere de oraya ın cık... bı de yuruyus:d vööööööööööööhh dıyesım gelıo..haaaa bı de halk oyunları ekıbım var kımıldamadan durmayı ozledım

Son düzenleme:
-900 çok iyi -1,5 da görürsün inşallah

Peki artı görenler de seni ısırıyor o zaman

Aman aman iyi.. Ateşi düşsün de.. Dişten olabilir dediğin gibi. Huysuz da yapmıştır tatlışıı Gerçi öksürüyor da diyorsun ama.. Önemli olan geçmesi.. İyi bakın kendinizee

dukan amcam 62 dedi ama ben 58 olmak istiyorum hayatımda bir defada olsa 5 li rakam istiyorum
Göreceksin inşallah

Ay işte hareket çok önemli yaaa :97:
Valla olsun, sana çok güzel yaramış bu aktiviteler.. Sonra güçlendirmeye falan geçince de böyle gidersen zaten, ne yesen de almazsın sen :)) Maşallah Yine de dinlenebilmeni dilerim madem özlemişsin :)) Kolay gelsin

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım yaa Daha da çıkmaz inşallah.. Ben de terlemesi iyi diyecektim. Terleyince düşer ateşi..

Çıkmadı hala ama diken üstündeyim, ben de hep derim terledimi bir daha çıkmaz ateş diye ama böyle birden geçeceğini hiç düşünmemiştim, ben de aşı olurum hep uzun zamandır grip olmuyorum, nasıl seyreder unutmuşum valla, akşam gidip aşı olayım ben hemen

geçmiş olsun. kendine dikkat et. en zoru senin hasta olmandır.

Off Aliye sorma geçen sene emreden bana geçti boğaz enfeksiyonu, o ateşli ben ateşli bakacak kimse yok, benim ateşim 40 ı geçti ama emreyi bırakıp doktora gidemedim gece vakti, hayatta en çaresiz kaldığım anlardan biriydi

Sağol canım dünden beri dua ediyorum tahminen 5 dakikada bir, kabul mü oldu noldu bilemedim, keşke yanına başka şeyler de iliştireydim

Çok sağol canım, size de geçmiş olsun, taze zencefil çayına bal boğaz ağrısına çok iyi geliyor, eğer iltihap gibi bir durum varsa adaçayı çok işe yarıyor, okul başladı hastalıklar arttı zaten, benim sıpayı bahçede çocuklar kucaklarına aldı hep grip olduysa eğer kesin onlardan geçti aklıma gelen başıma geliyor zaten, geçen gün siz artık okula gidiyorsunuz emreye elleşmeyin diyecektim de diyemedim

Cici kızlar,

Bugün 5'te çıkma planlarım var ama hala patrona süleyemedim :18: Başarabilirsem diye biraz erken yayınlıyorum listeyi.

Tebrik ederiiiimm

+ rekorunu kimselere vermedim yine

Son düzenleme:
ben geldim kuzularrr,çok yoruldum gidiş yolum resmen tam 1 saat sürdü
acaip açım,öğlen zaten çok az hindi külbastı yemiştim doymamıştım,bi de o kadar yol gittim geldim.yanımda da hiç bişey yok.neyse artık akşam duble balık yerim patlayana kadar
bu arada çook sevindim yaaa,firmalarım hemen farkettiler kilo verdiğimi ,çook güzel tepkiler verdiler.
genel müdürmle gitmiştim,biri de diyor müdürüme naaptınız medesaya yarısı gitmiş resmen,ben gördüm ama tanımadım sonradan farkettim medesa olduğunu,çok mu çalıştırıyorsunuz bu kızı diyor hehehehe
çok çalışmakla olsa hiç tombik olmazdım dicektim de neyse.bir de işkenceye bakın ki gittiğim yer markası lazım değil ünlü bir pizza fabrikası mis gibi kokuyordu,karnım guruldadı valla.birkaç gündür sanırım gaz bu yaa sancı giriyor,garip bişekilde
çok kaynatmamışsınızdır inşallah,hadi okuyup geleyim tekrar

az evvel tavada piliç döner sarımsaklı yoğurtlu üstüne domates salçalı bi yemek yaptım bu pste yeniyor dimi?buarada sıfır yağsız.

merhaba kizlar,
burada saat sabahin 6:30 u . ne yapip edip, kalkip dely'cime bildirimimi yapiyorum...

Başlangıç 02/09/2012
Başlangıç Kilo 68
Hedef 56
Geçen perşembe 63
Bugün 62

bu hafta sadece 300 gr gitti. ama butun duzenim bozuldu. ev misafir tasti, turk dostlarimiz hosgeldine basladilar. yemeklere gidildi falan.
inanin cok zor bir haftaydi. dukan en guzel evde, kendi duzeninle oluyor. restorana gidiyorsun light menusu var goya. onda bile tum salatalar soslu , tum tavuk ya da etler wrap dedikleri lavasa sarilmis. ne o kalorisi azmis ama. sanki ben onlara kalori soruyorum. balik tek alternatif gibi...
ama inanin biktim balik yemektende.
protein + sebze gunleri ciddi yavaslama oluyor, 1+1 den 5+5 e mi baslasam?
bu arada kabizlik ciddi problem, bazen gunde 4 kupa yesil cay iciyorum. normal cayi unuttum walla.
Neyse kizlar bir haftadir neler yaptiniz? ben simdi onlari okumaya basliyorum.
bu arada 1 ay bitti ve 6 kg gitti kaldi 6 kilo daha. Allah a sukretmem, Dukan a tesekkur etmem lazim. hayatimda diet yapip 6 kilo verdigimi bile hatirlamiyorum :)

Olsun canım. İradeli davranmışsın yine. 300 gr da bişeydir Zaten yolu yarılamışsın bile hemen. Maşallah

Ben bi 15 dakikaya kadar çıkmayı düşündüğüm için bugün çizelgeyi yarım saat falan önce paylaştım. Kusura bakma. Yayınlamış bulundum.

Ya patrona da hala söyleyemdim kiii oofff (( Geç kalmamam lazıımmm ( O da odasında değil, muhasebenin orda.. Nasıl söylücem ki onların yanında puuufff

Eline sağlık canım
Ben çok sıkıldım bu seyirden, emre şu hastalığı bir atlatsın ben de beyaz tokat şeysini yapıp güçlendirmeye geçicem galiba :44:

Eline sağlık canım
Ben çok sıkıldım bu seyirden, emre şu hastalığı bir atlatsın ben de beyaz tokat şeysini yapıp güçlendirmeye geçicem galiba :44:

Geç canım bence de. Az kalmış zati

Ben de düşüniyim biraz nasıl söylücem :97: Hadi çıkıyorum forumdan. İyi akşamlaarr..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…