Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canin sagolsun. haftaya bol - li bir cizelgemiz olur umarim.

az evvel tavada piliç döner sarımsaklı yoğurtlu üstüne domates salçalı bi yemek yaptım bu pste yeniyor dimi?buarada sıfır yağsız.

piliç dönerin yağ oranı önemli, en fazla %10 olmalı ,sıfır yağsız demişsin, kendin mi yaptın hazır mı aldın diye soruyorum bir de ps de de domates salça kısmı çok az olmalı, onun dışında sorun yok

canım bugün bir yerde daha okudum araştırırken senin mesajını görmemiştim ru-sheym marka aldım :) ama gerçekten un gibi.:) krep yaparım un niyetine kullanayım istiyorum onu. ekmek yemeyi sevmem ama sabah kahvaltıda olmayınca bir eksik hissettim :)

Bende mahmut algıladım. Tabi algıda seçicilik bu olsa gerek. Medesamla gözümüz döndü ziraaaa duvar tırmalamaktann :)

büşra ve muhammet :) nişanlım olur vatandaş :) ama bu seçeneği seviyorum o yüzden bu nicki kullanırım sık sık :) ama mahmuta gülmekten bayıldım burda

büşra ve muhammet olayı bence :123:

bravo başarılı tahmin :)

evet canım daha önce aktardan aldım boğazıma bata bata yedim en fazla 2 kere flan yemişimdir yani :) ama bu sefer avm de ki bi aktardan aldım ru'sheym marka un gibi çok güzel :) buradaki ekmek tarifini göremedim canım paylaşır mısın tekrar olmuş olur hem yeni katılan bir kaç kişi daha var gördüğüm kadarıyla :)

ben de günlerdir okuyorum bu sayfaları ve herkesin samimiyetine inanıyorum ama itiraf edeyim hatırı sayılır bir kilo verebileceğime hala pek inanmıyorum 32 yaşındayım ve kendimi bildim bileli tombuldum.akrabalarım sen şişman değilsin toplusun diye kandırmaya çalıştılar beni hep.her pazartesi diyete başladım step-aerobik salonlarına yazıldım kalori hesabı yaptım her seferinde 3-4 kilo verip başa döndüm ilk defa biraz inancım oluşmaya başladı belki bu sefer olur allahım nolur olsun deyip yatıyorum kilo benim özgüvenimi kaybetmeme sorun oldu.ve sizin tabirinizle nolur çeneniz düşsün uzun yazmanıza okadar çok sevindimki anlatamam benim gibi yeni katılan baya arkadaş gördüm umarım bizde azimli oluruz ama sizlerin desteğinide bekliyoruz en azından bekliyorum kendi adıma okudukça sizlerin sahici olduğunu inanıyorum :)))

bu arada sanırım evre atlıyacaksınız tebrik ederim hayallerinize bir adım daha yaklaşmışsınız ne güzel[/QUOTE]

canım ben de tıpkı senin gibiydim,ben de 32 yaşındayım,ben de bir sürü diyete başlayıp aynen 3-4 kilo verip pes etmiştim.diyet yapmak hep imkansız zor bişey gibi gelirdi,psikolojisi bile yeterdi.ama dukan diğerlerinden çok farklı inan bana.hayatımda ilk defa keyifle,istikrarla ve karnım doyarak,sevdiğim şeyleri yaparak kilo veriyorum.sen de başaracaksın
zaten kiloların hızla gittiğini,insanların zayıfladığını farketmelerini gördükçe iyice şevke geleceksin,hadi bakalım hayırlı olsun çekirge
teşekkür ederim canım,en yakın zamanda Allah size de nasip etsin

olsun kuzum,yine de neredeyse 1 kilo vermişsin bu da bişey.haftaya daha da iyi olacak inşallah

kuzum özellikle diyet konusunda ben sandığınız kadar azimli biri değildim,hiç biri sonuç vermemişti.ama ben dukan için yaratılmışım,o da benim için.bir de alalydı adam beni iyiydi
neyse bak ben hep şöyle düşündüm nan şimdi o börek orda mis gibi kokuyor offf canım da çekti nolur ki bir tane yesem diye bi başladım mı onun arkası mutlaka gelirdi.tıpkı 10 yıl sigara içmeyip dur bi fırt alayım deyip hayatını mahvetmek gibi.
bişey ya vardır ya yok.ben hep o kesin kurallara bağlı kaldım,yasak olan yasaktı benim için bitti ötesi yok
yine şöyle diiim sana mesela sigarayı bırakmak istiyorum.insanlar diyor ki azaltarak bırak.yok işte olmuyor.bugün az içiyosun yarın çok içen arkadaşınla oldun mu yine coşuyorsun keşke diyette sigara da yasak olsaydı.
neyse sonuçta şunu düşünüyorum,o böreği yemek beni 2 hafta duraklatacaksa eee niye yiyeyim ki onu,neden emeklerim boşa gitsin ki.insan neden yapar ki bunu kendine.sen de geçmişe sünger çek artık kuzu.oldu bitti tamam neyse ne.kalmış 10 kilon.20 kilo vermişsin 10 kilo ne ki,istesen azmetsen bunu da yapabilirsin biliyorsun,haa yok pes edersen o 20 kiloyu da geri alırsın bunu da biliyorsun.tercih senin

anaaa bak bende o migrostaki kapalı olan çipuradan almıştım buzluğa atmıştım.ve ben de sonradan yaptığımda tadını beğenmedim,farklı gelmişti.belki de biraz mesleki olarak gurme gibi bir damak tadım var.normalde insanların farkedemediği çok küçük lezzet farklarını bile ayırt edebiliyorum.o balıkta da hoşuma gitmeyen bişey olmuştu.ancak o markaya güvendiğim için çok şüphelenmedim,bak kıllandım şimdi.ben yazana kadar kaç saat geçmiştir,şimdi nasılsın daha iyi misin bari ?

Bende mahmut algıladım. Tabi algıda seçicilik bu olsa gerek. Medesamla gözümüz döndü ziraaaa duvar tırmalamaktann :)

kızlarrr,hamile bacılar duvarları kiremitleri falan kemirirmiş yaa,hahh işte yakında ben de kemirmeye başlıcam duvarları

Merhabalaaarrr 162 boyunda 68 kilo
biri olarak bu diete bugün başladım.Hadi bakalım...

hoşgeldin canım başarılarr

canım ellerine sağlık,üzülme listede + konusunda bu hafta da yalnız bırakmadım seni

sen bilirsin kardeş. bana düşen bunun yanlış olduğunu söylemek. madem sen öyle istiyorsun, hayırlı olsun diyelim.

sen bilirsin kardeş. bana düşen bunun yanlış olduğunu söylemek. madem sen öyle istiyorsun, hayırlı olsun diyelim.

dely ellerine sağlık. listemizle baya uğraşıyorsun. ama inan değiyor. tek tek inceliyorum. kimler ne kadar sürede ne kadar vermiş? çok aydınlatıcı oluyor.

bu arada bayrama kadar nasıl hızlandırsak? tecrübeli bayanlar bize yol gösterirler mi? beyaz yumruk mu yapalım, yeşilçaya mı yüklenelim, sporu mu arttıralım acaba? bayramda farklı olmak istiyorrrrrruuuum

Ben de pek tecrube yok. ama okuyorum.

Dukan, eger hizli kilo vermek istiyorsaniz, 2/1 uygulayin diyor. 2 protein gunu 1 protein sebze gunu. herhalde gercekten etkili olur. Ama benim bagirsaklarimin kaldiracagini zannetmiyorum. su an bile ite kaka gidiyor.

aliyem yaaa senin böyle Tuncel Kurtiz gibi 'kardeş' demene bayılıyorum

canım şimcikkk daha yeni beyaz yumruk yapmış biri olarak söyleyeyim,siz bunun sadece yumruk kısmını yapın.beyaz kısmını gerekirse arada 1 gün yaparsınız.ben 5 gün boyunca sadece beyaz proteinle beslendim,biraz zorlayıcı oldu.bana hasılatı da kırılamayan kilolarımdan 1 kilo gitmesiyle sonuçlandı.ben daha iyi bir netice bekliyordum ama buna da şükür
ama sana tavsiyem daha yolun başındasın ve duraklama yaşamıyorsan vücudu çok da yumruğa alıştırmaman yönünde olur.belki 23 gün atak gibi deneyebilirsin.spor elbette en önemli nokta.sonuçta ne kadar hareket edersen o kadar kalori harcarsın.
hiç spor yapmayan biriyle spor yapan biri aynı hızda kilo vermez.ayrıca şunu da unutmamak lazım ki spor sadece kilo vermek için değil lımbır lımbır sarkmamak için de önemli
wc sorunun varsa yada duraklama yaşıyorsan yeşilçay kürü de deneyebilirsin

Huuuu ben geldim yavrularrrrr bugün yine oburlugum üzerimdeee

PS günüm bugün öglene karnabahar ve tavuk gögsü yedim simdide lahana sarmasi yaptim beyaz lahana bayilirimmmm ama yogurdum bitmis evdeki yogurtta normal yagli sanirim bakmadim ama 3.5% bir iki kasik dahi olsa almayayim dimi :18:

herkese merhaba..
Bugun bildiirm günüydü ama ben işten yeni gelınce ancak katılabıldim..geçen hafta 93,5 idim bu hafta 91,7 çıktım..Çok Şükur..Başlangıç kılom 103..
Sanırım 1 ay yenı doldu bende de..Kortızon kullandıgım için vucudumda oluşan ödemlerın hızla gıtmesınden dolayı bu kadar hızlı kılo verdım..Bırde elımden geldıgı kadar hıç kaçamak yapmıyorum..İşimde de sorumluluk fazla olunca hareket oluyor halıyle ..Spor yapmıyorum günluk rutın yürüyuşlerım harıç..Kılo verme hızım düşerse başlayacagım inşAllah..
Bu hafta herkese güzel kılolar vermış Çok sevındım..Sabaha kalkıpta tartılıp eksıleri görmek kadar haz veren duygu azdır bu hayatta..Hele kı hayatının buyuk bır kısmını kılolu olarak geçiren arkadaşlarım ve kendım için :)
Balıktan zehırlenen arkadaşıma bır önerım var..Balık eger buzdolabına girmeden önce bozulmaya başlamışsa deepfreezerda da bozulmaya devam eder..Eger eklem yerlerınızde agrı yoksa endişe etmeyın ..kendınızı sıcak tutun ve mıdenızı yatıştırıcı şeyler için vucut kendısı tolere edecektır bır haftaya..
Allah şifa versın tüm hastalara..
Bu arada yarın 5 gunluk sp bıtıyor sadece saf proteın gününe gececegım.o zaman daha çok kılo kaybı olur dıye düşünuyorum..Vaktı olmamasına ragmen bugun regl oldugumu gördum..Sanırım dıyetın getirisi..o kadar da olsun artık :))
Herkese bol azimli dirayetlı bır hafta dılerım..haftaya bildirim gününe kadar..

yeğen de derim ben

ye yee yoğurdu yoğurtsuz sarmam mı olur,afiyet olsun

Bence bu dieti jendi dietimiz haline çevirmemeliyiz.Yani atak dönemi falan ne deniyorsa okadar yapılmalı.Yani 15 20 gün falan atak olmamalı.Bizim bi tanıdık bu tarz bir şey yaptı ve kadın bayılmış.

kızlar siteden 4 gün atak evresi çıktı bana ancak sormak istediğim birşey var. seyir evresine geçince 2/0 olayı varya 2 gün saf protein kalan günlerde belirli miktarda istediklerimiz o nasıl yani istediğimiz günlerde yani saf protein olmayanlarda meyve tüketebilir miyiz? ben 1 e 1 istememe rağmen uygulamak zor olacak bana o yüzden ya 5/5 yada 5/2 veya 2/0 olarak uygulayacağım sizce hangisini yapmalıyım kararsız kaldımda

ben bu yazdıklarından bişey anlamadım arkadaşım. 1/1 zor olacaksa 5/5 nasıl kolay olacak. ya da 5/5 ile 2/0 arasında nasıl kararsız kaldı. ikisi iki farklı uçta. 2/0 kitapta açıklanıyor. ordan okudun mu.

sadece bağırsaklar için değil, genel anlamda da sağlıklı olmaz bu.

biraz karışık anlatmış olabilirim canım kusura bakma :S 1/1 zor çünkü öğrenciyim ve hergün dışarıdayım hafta sonlarımıda dershanede geçiriyorum.. 5/5 kolay olabilir çnkü evde standart birşeyler pişirip 5 gün tüketebilirim onu ardı ardına kalan 5 gün içinde yeniden yemek yaparım yani o yüzden kolay :) 2/0 5/5 fark etmez çnkü nisan haziran arasında 55 olmak istiyorum buda nerden baksan 7 ay yani 28 hafta yapar oysa bnm vermem gereken kilo 15 kg civarında :) yani uygulama biçimi ne olursa olsun o zaman zarfında her türlü veririm o kiloyu diyerekten rahatım. tavsiyelerinizi bekliyorum. kitaptan seyir evresini okudum ama uygulayanlardan bilgi almak daha iyi oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…