- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
[sıze=2]cici kızlar,
bugün 5'te çıkma planlarım var ama hala patrona süleyemedim :18: Başarabilirsem diye biraz erken yayınlıyorum listeyi.
Tebrik ederiiiimm
+ rekorunu kimselere vermedim yine[/sıze]
Eki Görüntüle 524140
Olsun canım. İradeli davranmışsın yine. 300 gr da bişeydirZaten yolu yarılamışsın bile hemen. Maşallah
Ben bi 15 dakikaya kadar çıkmayı düşündüğüm için bugün çizelgeyi yarım saat falan önce paylaştım. Kusura bakma. Yayınlamış bulundum.
Ya patrona da hala söyleyemdim kiii oofff(( Geç kalmamam lazıımmm ( O da odasında değil, muhasebenin orda.. Nasıl söylücem ki onların yanında puuufff
az evvel tavada piliç döner sarımsaklı yoğurtlu üstüne domates salçalı bi yemek yaptım bu pste yeniyor dimi?buarada sıfır yağsız.
tabi ki canım 4,5 metre kilise gibinSizin duvarlar müsait sanırımmm :)
hala emin olamadım ama ben "sen düzeltene kadar" büşra diyeceğim sana :)
büşra; aktardan alan arkadaşlar genelde senin deneyiminde olduğu gibi sevimsiz bulmuşlardı yulaf kepeğini..
ben hem Ru-Sheim hem de Doğalsan'ın yulaf kepeklerini kullandım.. Doğalsan daha bi öğütülmüş, batmaz sanırım.. Ru-Sheim ise ondan az daha iri ama hani çooook nadirdir ağzıma gelişi, batışı falan.. üstelik o iri parçalı hali yüzünden çok güzel pişiyor ekmek ve kek yaptığında.. bir de onlardan denemelisin bence..
Bende mahmut algıladım. Tabi algıda seçicilik bu olsa gerek. Medesamla gözümüz döndü ziraaaa duvar tırmalamaktann :)
büşra ve muhammet olayı bence :123:
büşracım bende yeni başladım sanırım aktardakiler kötü ben doğalsan marka aldım çok güzel içinde çöp filan yok istersen onlardan dene bende burdaki tariflere göre ekmek yaptım borcama koydum her sabah yumurta yemekle olmayacak sanırım :)
canım tebrik ederim,ne güzel 3 günde 700 gram gitmiş bile
kesinlikle burdan kopmamalısın,diyetisyen gibi demişsin ama hiç bir diyetisyenin benim üstümde böyle bir etkisi olmadı.her hafta gittim,sadece beni tarttı,yeni bir liste tutuşturdu elime,paracıkları da cebine koydu
ama buradaki sinerji çok yüksek,herkes birbirine destek oluyor.
sana şöyle özetleyeyim.bu diyeti duymuştum ama sınırsız protein yiyip üstüne tığ gibi olacağıma falan asla inanmamıştım hatta çok saçma bile gelmişti.sonra bu diyeti uygulayan ama zaten çok zayıf olan bir arkadaşım da bahsetti.o zaten zayıf olduğu için fark göremedim onda.sonra kuaförümdeki tombik bir kız başladı bu diyete.kızda kısa sürede biraz fark görüldü.anlatıp duruyordu bana.diğer zayıf arkadaşım da dedi ki kitabı getireyim bir oku sen.iyi getir madem dedim.sonra netten araştırıp durdum,simlanın sayfası,tarifler bir sürü hikaye.sonra da buraya denk geldim kk dukancıları.okudum okudumm,Allah biliyor ya başta hiç inandırı gelmedi
herkes yazmış yok 20 kilo vermiş,yok 30 kilo vermiş.ayy dedim bu siteye yazanlar kesin bunların adamı falan diye düşündüm
sonra baktım yüzlerce insan yazıyor,resimler paylaşmışlar falan,nan dedim hepsi mi yalan bunların.gerçek olma ihtimali yok mudur ki,dur bi deneyeyim dedim,bööylee tombiktimherkes yazıyor millete kitabı oku,alışveriş yap falan diye.
ben zavallım 6 hafta ziyaretçi olarak uzaktan okumuşum yazılanları.bu arada kitabı da okudum ve başladım diyete.hergün burayı takip ettim.sonra baktım acaip güzel sohbet muhabet,deneyimler,tecrübeler 6 hafta sonunda 7 kilo vermiş olarak üye oldum ve işte ondan sonra düştü çenem böyle
neyse işte sonra burda herkesin birbirine verdiği güçle,enerjiyle bende daha sıkı bağlandım diyetime.buraya karşı,arkadaşlarına karşı sorumlu hissediyor insan kendini.yarışmalar yaptık zaman zaman kendi içimizde.
hatta bence yeni başlayan çekirgeler hadi bakalım siz de aranızda bir müsabaka düzenleyin,mesela haftaya perşembeye kadar kim daha çok kilo verecek.aranızda katılanların bir listesini oluşturun ve haftaya bildirimde herkes görsün kim ne yapmış
burdan kopmuş olsaydım yada buradaki arkadaşlarımı tanımış olmasaydım belki bu kadarını başaramazdım.
şimdi artık bende ilk başta okuduğumda yok artık 20 kilo vermiş yuh dediğim insanlardan biri oldum ve kesin bunlar onların adamı sandıklarımdan biri oldum.meğer kimse yalancı falan değilmiş,kimse kimsenin adamı da değilmiş.herkes gerçekmiş,süpper bişey bu
ve son olarak kitap okuyun diye yırtınıp duran insanlar da dukan da prim falan almıyormuş,herkes sizlerin iyiliği için çırpınıyormuş
(bu da aliyeme ithafen gitmiş olsun )
olsun kuzum,yine de neredeyse 1 kilo vermişsin bu da bişey.haftaya daha da iyi olacak inşallahKuzularimmmm gec kaldim giremdim bir türlüüü
Baslangic kilo: 77
Hedef Kilo: 65,7
Gecen Hafta: 71.3
Bugün: 70,4
Giden -900 gr (-1,5kg) hedefim vardi yapamadim medoshummmama tuvalet sorunum var bi haftadir haftaya güzel bir sonuc alicammmm sööz söööz
tüm eksi gören arkadaslarimi öpüyorum buradan
cok haklısın kuzum ya... 6 aydır dıyetteyız ama sanırım ben bu altı ayın 3 ayıne heba ettım. neyse onumuzdekı maclara bakacagız. suan 4. proteın gunumdeyım. ctesı sebzelı gunlere merhaba derdım dıye dusunuyorum ama bakalım artık.... sendekı azme , morale sahıp olaydım ıyıydı...
Ben geçer diye düşünmüştüm ne bileyim balık zehirlenmelerinde hep hastanelik falan oluyorlar ya, neyse akşama doğru hala geçmezse doktora görüneyim ben...
balığı
Sabahtan beri bir şey yiyemedim, balığıda migrostan almıştım, şu pakette satılan hazır temizlenmiş olanlardan, muhtemelen taze değildi diye düşündüm, bağırsakları çalıştırmak istiyorsan koca bir demlik yeşil çaygerçi 2 bardaktan fazlası zarar diyorlar ama benim wc sorunuma birebir
Bende mahmut algıladım. Tabi algıda seçicilik bu olsa gerek. Medesamla gözümüz döndü ziraaaa duvar tırmalamaktann :)
Merhabalaaarrr 162 boyunda 68 kilo
biri olarak bu diete bugün başladım.Hadi bakalım...
Cici kızlar,
Bugün 5'te çıkma planlarım var ama hala patrona süleyemedim :18: Başarabilirsem diye biraz erken yayınlıyorum listeyi.
Tebrik ederiiiimm
+ rekorunu kimselere vermedim yine
Eki Görüntüle 524140
doğru diyorsun cnm ama 10 kg vermek istiyorum..seneye düğünüm var ve giydiğim hiç bir şey yakışmıyor ve bu şekilde kendimi beğenmiyorum dolayısıyla başladım artık ve kesin kararlıyım 54 olucam
doğru diyorsun cnm ama 10 kg vermek istiyorum..seneye düğünüm var ve giydiğim hiç bir şey yakışmıyor ve bu şekilde kendimi beğenmiyorum dolayısıyla başladım artık ve kesin kararlıyım 54 olucam
dely ellerine sağlık. listemizle baya uğraşıyorsun. ama inan değiyor. tek tek inceliyorum. kimler ne kadar sürede ne kadar vermiş? çok aydınlatıcı oluyor.
bu arada bayrama kadar nasıl hızlandırsak? tecrübeli bayanlar bize yol gösterirler mi? beyaz yumruk mu yapalım, yeşilçaya mı yüklenelim, sporu mu arttıralım acaba? bayramda farklı olmak istiyorrrrrruuuum
sen bilirsin kardeş. bana düşen bunun yanlış olduğunu söylemek. madem sen öyle istiyorsun, hayırlı olsun diyelim.
dely ellerine sağlık. listemizle baya uğraşıyorsun. ama inan değiyor. tek tek inceliyorum. kimler ne kadar sürede ne kadar vermiş? çok aydınlatıcı oluyor.
bu arada bayrama kadar nasıl hızlandırsak? tecrübeli bayanlar bize yol gösterirler mi? beyaz yumruk mu yapalım, yeşilçaya mı yüklenelim, sporu mu arttıralım acaba? bayramda farklı olmak istiyorrrrrruuuum
aliyem yaaa senin böyle Tuncel Kurtiz gibi 'kardeş' demene bayılıyorum
canım şimcikkk daha yeni beyaz yumruk yapmış biri olarak söyleyeyim,siz bunun sadece yumruk kısmını yapın.beyaz kısmını gerekirse arada 1 gün yaparsınız.ben 5 gün boyunca sadece beyaz proteinle beslendim,biraz zorlayıcı oldu.bana hasılatı da kırılamayan kilolarımdan 1 kilo gitmesiyle sonuçlandı.ben daha iyi bir netice bekliyordum ama buna da şükür
ama sana tavsiyem daha yolun başındasın ve duraklama yaşamıyorsan vücudu çok da yumruğa alıştırmaman yönünde olur.belki 23 gün atak gibi deneyebilirsin.spor elbette en önemli nokta.sonuçta ne kadar hareket edersen o kadar kalori harcarsın.
hiç spor yapmayan biriyle spor yapan biri aynı hızda kilo vermez.ayrıca şunu da unutmamak lazım ki spor sadece kilo vermek için değil lımbır lımbır sarkmamak için de önemli
wc sorunun varsa yada duraklama yaşıyorsan yeşilçay kürü de deneyebilirsin
Huuuu ben geldim yavrularrrrr bugün yine oburlugum üzerimdeee
PS günüm bugün öglene karnabahar ve tavuk gögsü yedim simdide lahana sarmasi yaptim beyaz lahana bayilirimmmmama yogurdum bitmis evdeki yogurtta normal yagli sanirim bakmadim ama 3.5% bir iki kasik dahi olsa almayayim dimi :18:
kızlar siteden 4 gün atak evresi çıktı bana ancak sormak istediğim birşey var. seyir evresine geçince 2/0 olayı varya 2 gün saf protein kalan günlerde belirli miktarda istediklerimiz o nasıl yani istediğimiz günlerde yani saf protein olmayanlarda meyve tüketebilir miyiz? ben 1 e 1 istememe rağmen uygulamak zor olacak banao yüzden ya 5/5 yada 5/2 veya 2/0 olarak uygulayacağım sizce hangisini yapmalıyım kararsız kaldımda
Ben de pek tecrube yok. ama okuyorum.
Dukan, eger hizli kilo vermek istiyorsaniz, 2/1 uygulayin diyor. 2 protein gunu 1 protein sebze gunu. herhalde gercekten etkili olur. Ama benim bagirsaklarimin kaldiracagini zannetmiyorum. su an bile ite kaka gidiyor.
ben bu yazdıklarından bişey anlamadım arkadaşım. 1/1 zor olacaksa 5/5 nasıl kolay olacak. ya da 5/5 ile 2/0 arasında nasıl kararsız kaldı. ikisi iki farklı uçta. 2/0 kitapta açıklanıyor. ordan okudun mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?