Ben de pek tecrube yok. ama okuyorum.
Dukan, eger hizli kilo vermek istiyorsaniz, 2/1 uygulayin diyor. 2 protein gunu 1 protein sebze gunu. herhalde gercekten etkili olur. Ama benim bagirsaklarimin kaldiracagini zannetmiyorum. su an bile ite kaka gidiyor.
kızlar siteden 4 gün atak evresi çıktı bana ancak sormak istediğim birşey var. seyir evresine geçince 2/0 olayı varya 2 gün saf protein kalan günlerde belirli miktarda istediklerimiz o nasıl yani istediğimiz günlerde yani saf protein olmayanlarda meyve tüketebilir miyiz? ben 1 e 1 istememe rağmen uygulamak zor olacak banao yüzden ya 5/5 yada 5/2 veya 2/0 olarak uygulayacağım sizce hangisini yapmalıyım kararsız kaldımda
dukan chatte okumustum, search calismadigi icin bulmak biraz zor oldu ama.Bunu nerede diyor ben kaçırmışımm. Bana çok uygun aslındaa. PS günlerini sevmiyorum benn
.
medoshhh aksam yemegimi yedigim gibi kosa kosa size geldim yedim yogurttanda ama vicdan azabiyla :26: enfes bir tadi vardi
anaaaaam ipektosss biz 2/1 e gecelimmiibende sebze günlerini sevmiyorum cok abartiyorum sebzeyi sonra + görüyorum enazindan bi 10 gün deneyelim
Migros olduğu için çipurayı güvenerek almıştım ama sanırım beklemiş balıklar,bayat yani, hafifte üşütmüşseniz, balık mideyi kemiriyor, dün olduğu gibianaaa bak bende o migrostaki kapalı olan çipuradan almıştım buzluğa atmıştım.ve ben de sonradan yaptığımda tadını beğenmedim,farklı gelmişti.belki de biraz mesleki olarak gurme gibi bir damak tadım var.normalde insanların farkedemediği çok küçük lezzet farklarını bile ayırt edebiliyorum.o balıkta da hoşuma gitmeyen bişey olmuştu.ancak o markaya güvendiğim için çok şüphelenmedim,bak kıllandım şimdi.ben yazana kadar kaç saat geçmiştir,şimdi nasılsın daha iyi misin bari ?
dely ellerine sağlık. listemizle baya uğraşıyorsun. ama inan değiyor. tek tek inceliyorum. kimler ne kadar sürede ne kadar vermiş? çok aydınlatıcı oluyor.
bu arada bayrama kadar nasıl hızlandırsak? tecrübeli bayanlar bize yol gösterirler mi? beyaz yumruk mu yapalım, yeşilçaya mı yüklenelim, sporu mu arttıralım acaba? bayramda farklı olmak istiyorrrrrruuuum
Cici kızlar,
Bugün 5'te çıkma planlarım var ama hala patrona süleyemedim :18: Başarabilirsem diye biraz erken yayınlıyorum listeyi.
Tebrik ederiiiimm
+ rekorunu kimselere vermedim yine
Eki Görüntüle 524140
afiyet olsun kuzummm
amannn ben 2/1,3/1,4/1 falan da denedim bende bir farklılık yaratmadı ama deneyin siz de bişey kaybetmezsiniz,en fazla kilo kaybedersiniz
yaa canlar bu arada bizim bilgisayarlara bişey yaptılar,offff yine koruyucu bişeyler taktılar galiba normal kanallarla bağlanamadım size
ben de farklı biyerden bağlandım,burdan da herşey bir garip görünüyor.ayyy amaniiiinnnnn eeee ben yarın ilk güçlendirme günümde olucam yaa sizden koparırlarsa beni naparım,vallahi geçmem güçlendirmeye falan
sizsiz tadı olmaz ki hiç bişeyin be
afiyet olsun kuzummm
amannn ben 2/1,3/1,4/1 falan da denedim bende bir farklılık yaratmadı ama deneyin siz de bişey kaybetmezsiniz,en fazla kilo kaybedersiniz
yaa canlar bu arada bizim bilgisayarlara bişey yaptılar,offff yine koruyucu bişeyler taktılar galiba normal kanallarla bağlanamadım size
ben de farklı biyerden bağlandım,burdan da herşey bir garip görünüyor.ayyy amaniiiinnnnn eeee ben yarın ilk güçlendirme günümde olucam yaa sizden koparırlarsa beni naparım,vallahi geçmem güçlendirmeye falan
Migros olduğu için çipurayı güvenerek almıştım ama sanırım beklemiş balıklar,bayat yani, hafifte üşütmüşseniz, balık mideyi kemiriyor, dün olduğu gibineyse akşama doğru tüm yediklerimi çıkardım, gerçi bişi de yoktu midemde ama gene de rahatladım :)
sonra kendime dukan usulü makarna yaptım, hemide kıymalıgerçi ben acıktığım için kalın kestim, ince ince keserseniz çok daha güzel olacaktır....
Eki Görüntüle 524311 Eki Görüntüle 524312
ben 1 kaşık kepek,1kaşık süt tozu, 1çay kaşığı maya,bir yumurta ve birazcık süt ile yaptım, on dakikada da oldu fırında
beyaz yumruğu hiç önermem, vermek istediğiniz kilo miktarını bilmiyorum ama bu yumruk ilerde çok uzun süreli duraklamalarda can kurtarıcınız olacaktır çünkü, o hakkınızı şimdiden kullanmayı önermem, ama hızlı ilerlemek için sınırlı izinlileri hiç tüketmeyin, kola ve tatlandırıcıyı dahi kesin, sebze protein günlerinizde pro miktarını artırın,ben böyle yaptığım haftalarda -1000, -1200 dahi gördüm, tabi her hafta böyle ilerlenilmiyor:) bir süre sonra değişik tatlar aradığımız için sınırlı izinlileri tüketiyoruz haliyle
medoshhh aksam yemegimi yedigim gibi kosa kosa size geldim yedim yogurttanda ama vicdan azabiyla :26: enfes bir tadi vardi
anaaaaam ipektosss biz 2/1 e gecelimmiibende sebze günlerini sevmiyorum cok abartiyorum sebzeyi sonra + görüyorum enazindan bi 10 gün deneyelim
afiyet olsun kuzummmor
Neden öyle birşey yapıyorlar ki ya? ne oluyor yani, devlet dairesi mi orasıAllam yareppim sinir etmesinler beni heee
kızlar ne ticker'larınızı görebiliyorum,ne beğenebiliyorum offf yaa çok kötü oldu bu hay allaaam yaaa,belki ben iş yapıyorum burdan,belki otele müşteri buluyorum alalalaaaaaahhh hayret bişi yaaa,umarım yarına düzelir.
sizi kocaman öpüyorum kuzular,nöbet bitmek üzere,ben kaçar
Tamam geçelimmm. Hatta 3 gün P yapayım pazartesi den itibaren de 2 + 1 yapayım diyorumm benn
Aman fazladan kilo olsun kaybettiğimizzzz.
Kuzum sen pzt başlamayacakmıydınn hafta şeysi açısındann
:)
medoooooom iyi geceler kuzum görüsürüz yarinkızlar ne ticker'larınızı görebiliyorum,ne beğenebiliyorum offf yaa çok kötü oldu bu hay allaaam yaaa,belki ben iş yapıyorum burdan,belki otele müşteri buluyorum alalalaaaaaahhh hayret bişi yaaa,umarım yarına düzelir.
sizi kocaman öpüyorum kuzular,nöbet bitmek üzere,ben kaçar
piliç döneri hazır aldım yağ oranı7.92 yazıyor sorun olmaz heralde:)piliç dönerin yağ oranı önemli, en fazla %10 olmalı ,sıfır yağsız demişsin, kendin mi yaptın hazır mı aldın diye soruyorumbir de ps de de domates salça kısmı çok az olmalı, onun dışında sorun yok
sevgili dukancanlar kitapta 5/5 ve 1/1 olayını ben çözemedim napcaz şimdi?
5 gün saf protein yapıyorsan 5 gün sebze+ protein yapacaksın
1 gün saf protein yapıyorsan 1 gün protein + sebze yapacaksın, kapiş
ama iki seçenekte de protein ağırlıklı olacak
kitabı okudun di mi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?