Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bunu nerede diyor ben kaçırmışımm. Bana çok uygun aslındaa. PS günlerini sevmiyorum benn

.

merhaba kitabı okudunuz mu bilmiyorum ama kitaba göre 2/0 5 kilo veya daha az vermek isteyenlere uygun.
Ben yaklaşık 40 gündür yapıyorum ilk 20 gün 5/5 yaptım şimdi 1/1 yapıyorum çok farkı yok 1/1 yapmanızı öneririm yapması daha kolay bence, bıktırmıyor ama bu diyette güçlendirme evresine kadar meyve yasak (2/0 yapmayacaksanız). saf protein günleri dışında nişasta içermeyen sebzeleri yiyebilirsiniz (patates, havuç, enginar vs nişasta içerir pancarı abartmamak kaydıyla izin veriyor) baklagil yiyemezsiniz (nohut, bezelye, fasulye vs) kolaylıklar

Bunu nerede diyor ben kaçırmışımm. Bana çok uygun aslındaa. PS günlerini sevmiyorum benn

.
dukan chatte okumustum, search calismadigi icin bulmak biraz zor oldu ama.

ddr.myfreeforum.org :: July 23 Chat with Dr. Dukan
therezitta : dear Dr.Dukan, thanks a lot for your encouragements.. my concern about the quick weight lose is that i am going back to Egypt in two weeks. and i really want to go back with a huge difference on my appearance. so can i do the 5/5 aletrantion of pp and pv? cause i read in your book that it is slightly faster.. or i mean bit more effective. is that true? is it faster than 1/1?
Moderatrice Pierre : Dear therizitta, I understand really well that you want to go back in Egypt as slim as possible. So I advice you something more and more efficient than 5/5 alternation: it is the 2/1, which means 2 days of PP and 1 day only of PV.

medoshhh aksam yemegimi yedigim gibi kosa kosa size geldim yedim yogurttanda ama vicdan azabiyla :26: enfes bir tadi vardi

anaaaaam ipektosss biz 2/1 e gecelimmii bende sebze günlerini sevmiyorum cok abartiyorum sebzeyi sonra + görüyorum enazindan bi 10 gün deneyelim

afiyet olsun kuzummm
amannn ben 2/1,3/1,4/1 falan da denedim bende bir farklılık yaratmadı ama deneyin siz de bişey kaybetmezsiniz,en fazla kilo kaybedersiniz
yaa canlar bu arada bizim bilgisayarlara bişey yaptılar,offff yine koruyucu bişeyler taktılar galiba normal kanallarla bağlanamadım size
ben de farklı biyerden bağlandım,burdan da herşey bir garip görünüyor.ayyy amaniiiinnnnn eeee ben yarın ilk güçlendirme günümde olucam yaa sizden koparırlarsa beni naparım,vallahi geçmem güçlendirmeye falan
sizsiz tadı olmaz ki hiç bişeyin be

Migros olduğu için çipurayı güvenerek almıştım ama sanırım beklemiş balıklar,bayat yani, hafifte üşütmüşseniz, balık mideyi kemiriyor, dün olduğu gibi neyse akşama doğru tüm yediklerimi çıkardım, gerçi bişi de yoktu midemde ama gene de rahatladım :)
sonra kendime dukan usulü makarna yaptım, hemide kıymalı gerçi ben acıktığım için kalın kestim, ince ince keserseniz çok daha güzel olacaktır....

ben 1 kaşık kepek,1kaşık süt tozu, 1çay kaşığı maya,bir yumurta ve birazcık süt ile yaptım, on dakikada da oldu fırında

beyaz yumruğu hiç önermem, vermek istediğiniz kilo miktarını bilmiyorum ama bu yumruk ilerde çok uzun süreli duraklamalarda can kurtarıcınız olacaktır çünkü, o hakkınızı şimdiden kullanmayı önermem, ama hızlı ilerlemek için sınırlı izinlileri hiç tüketmeyin, kola ve tatlandırıcıyı dahi kesin, sebze protein günlerinizde pro miktarını artırın,ben böyle yaptığım haftalarda -1000, -1200 dahi gördüm, tabi her hafta böyle ilerlenilmiyor:) bir süre sonra değişik tatlar aradığımız için sınırlı izinlileri tüketiyoruz haliyle

kilo veren arkadaşlarımı kutluyorm
dely ellerine sağlık
yasena yı da tebrik ederim en yüksek kiloyu o vermiş

Neden öyle birşey yapıyorlar ki ya? ne oluyor yani, devlet dairesi mi orası Allam yareppim sinir etmesinler beni heee

amanda aman kaptanimmm güclendirmeye geciyormussss amanda amann

yavrum benim su makarnaya bak ben sevmem ama tadi böyle manti gibi olmustur eminim:13: afiyet olsun

Tamam geçelimmm. Hatta 3 gün P yapayım pazartesi den itibaren de 2 + 1 yapayım diyorumm benn

Aman fazladan kilo olsun kaybettiğimizzzz.

Kuzum sen pzt başlamayacakmıydınn hafta şeysi açısındann

:)

Neden öyle birşey yapıyorlar ki ya? ne oluyor yani, devlet dairesi mi orası Allam yareppim sinir etmesinler beni heee

kızlar ne ticker'larınızı görebiliyorum,ne beğenebiliyorum offf yaa çok kötü oldu bu hay allaaam yaaa,belki ben iş yapıyorum burdan,belki otele müşteri buluyorum alalalaaaaaahhh hayret bişi yaaa,umarım yarına düzelir.
sizi kocaman öpüyorum kuzular,nöbet bitmek üzere,ben kaçar

Düzelmezse sen söyle düzeltsinler, sanki otelin sırlarını internete mi vercen ondan mı korkuyorlar

Tamam geçelimmm. Hatta 3 gün P yapayım pazartesi den itibaren de 2 + 1 yapayım diyorumm benn

Aman fazladan kilo olsun kaybettiğimizzzz.

Kuzum sen pzt başlamayacakmıydınn hafta şeysi açısındann

:)

ipekooooom olur ben cumartesi pazar p yaparim yarin nikah var kuzenimin ardindan izgaraciya gideiz izgara salata yerim diye planladim bugünde ps günümdü ay hade bakaamm

medoooooom iyi geceler kuzum görüsürüz yarin

merhabalar,

bu akşam deli gibi yedim. hem tavuk hem köfte, yarım kutu da yoğurt yedim.

kepeğimi bugün yemedim. bişi olur mu? kekim bitmişti, yoğurtla veya sütle yemeyi sevmiyorum.

yemesem???

piliç döneri hazır aldım yağ oranı7.92 yazıyor sorun olmaz heralde:)

sevgili dukancanlar kitapta 5/5 ve 1/1 olayını ben çözemedim napcaz şimdi?

5 gün saf protein yapıyorsan 5 gün sebze+ protein yapacaksın
1 gün saf protein yapıyorsan 1 gün protein + sebze yapacaksın, kapiş

ama iki seçenekte de protein ağırlıklı olacak

kitabı okudun di mi :44:

çok teşekkür ederim cnm ya..bi de bişi daha sorcam şimdi sebze ve proteini berabermi tüketicem mesela öğlen et yedim akşam sebze yesem oluomu?kitabı okuyorum da bu sorduklarımın cevabı yok orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…