Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok teşekkür ederim cnm ya..bi de bişi daha sorcam şimdi sebze ve proteini berabermi tüketicem mesela öğlen et yedim akşam sebze yesem oluomu?kitabı okuyorum da bu sorduklarımın cevabı yok orda

Bak yanlış anlama da. Sen hangi kitabı okuyorsun. Benim okuduğumkitapta en çok bunu anlatıyor duuu...

zaten bezelye nohut fasulyeyle faalan aram yoktu çok iyi oldu :) 15 kilo vereceğim sanırım 2/0 bana uymaz az önce netten ekmekçik tarifi aldım yaptım çok lezzetli oldu atak evresi içinde uygun üstelik :) boş boş peynir yemekten sıkılırdımda en zından bu ekmeklerle peynir yada diğer ürünlerden yiyebilirim :) okulun engel olabileceğini düşünüyordum ama artık düşünmüyorum :) 1/1 yapmaya kaar verdim :) 3 günüm daha kaldı 3 günden sonra yani pazartesi günü seyir evresine geçiyorum inşallah :) tavsiyelerinize uyacağım :)

hımm denemeye değer.....

yookk yok wc sorunu yok allahtan. her gün düzenli çıkıyorum. sanırım sincerelyesra nın fikrini bu hafta deneyeceğim:

bir de sebze günlerinde hatta havuç bile yiyebilirsiniz diyordu. yiyeni hiç duymadım ama. onunla ilgili bişey var mı bildiğiniz?

ben sebze günlerinde salatama biraz havuç ekliyorum. ama kitapta her öğün olmamak üzere havuç yenebilir diyordu. sanki sınırlı gibi demiş.

kızlar çok teşekkürler yeterince aydınlandım şimdi inşallah bende sizin gibi güzel kilo verebilirim yürüyüşlerimi 30dk yerine 1 saat yapıyorum hergün azcıkta göbek erittikmi tamamdır bu iş

kızlar çok teşekkürler yeterince aydınlandım şimdi inşallah bende sizin gibi güzel kilo verebilirim yürüyüşlerimi 30dk yerine 1 saat yapıyorum hergün azcıkta göbek erittikmi tamamdır bu iş

kitabn tamamını okursan
kitapda protein ürünlerinin sarkmayı engellediği sarkmadan zayflattığını yazıyordu
bence gerçekden doğru diyetin ilk günlerinde bile inceldiğimi hissetmiştim

kitabn tamamını okursan
kitapda protein ürünlerinin sarkmayı engellediği sarkmadan zayflattığını yazıyordu
bence gerçekden doğru diyetin ilk günlerinde bile inceldiğimi hissetmiştim

bunu okudum zaten kitabın başlarında yazıyordu..ama bende göbek kısmında yağ oranı fazla mekikte çeksem fena olmaz sanki

DELY'CİM.. ellerin dert görmesin ben ilk defa görüyorum listeyi parça parça verdiğim bilgileri birleştirmişsin şimdi böyle görünce daha bir düzenli olmuş ben de kendime excelde liste yapmaya karar verdim.çok güzel olmuş hemde kim ne kadar sürede kaç kilo verdi bakıp en azından bir fikir edinebiliyor insan tekrar ellerine sağlık

MEDESACIM..yeni başlayanlara sanırım çekirge diyorsunuz çok hoşuma gittibenim bu kiloları vermek için gün içinde çekirge gibi zıplayıp durmam lazım

BÜŞRACIM.. ben 2 günlük atak evresi için yaptım
ekmek tarifi

3 yemek kaşığı yulaf kepeği
3 yemek kaş. yoğurt
yarım çay bard. süt
1 yumurta
1 çimdik tuz
1 paket kabartma tozu

hepsini karıştır 6-7 dk bekle en son kabartma tozunu koy 180 C pişir.

Ben ilk defa bugün yaptım tadı güzelde içi biraz az pişmiş gibiydi ama deneye deneye daha iyisini yapıcam başarıcam.sen de dene bakalım sonucu bildir lütfen merak ederim şimdi ben :)))

geç kaldım sanırım delycim müsait olursan güncellersin listenden
başlangıç tarihim 24.10 :)

slm kızlar bütün gün giremiyorum eşim evde u hafta kaçak göçek uğruyorum kilo verenleri tebrik ederim inşallah her hafta bol eksileri görürüz yarın sabah 76 görmek istiyorum inşallah seyire geçince kilo vermem azaldı haftada 1 kg verebilirim umarım bayramda 73 falan olmak istiyorum yeşil çayı günde bir bardak içiyorum bir bardakta mistik chai içiyrum yeşil çayı 2 bardağa çıkarsam işe yararmı acep ? birde kan hapına başladım diyetteyken kilo aldırırmı acep bilgisi olan var mı kızlar

canın sağolsun kuzu. ama bence çizelgeni değiştirme. çizelgene ulaşmaya çalış...

Tamam canim ben büyük sözü dinlerim..

Gecmis olsun kuzucuguna insallah ilerlemeden atlatir sende dikkat et kendine..

Canim ellerine emegine saglik..

Canim ben arada 3,5% kullaniyorum normalin de 0,1% kullanirim mecbur kalinca sende fazla tüketmeden kullanabilirsin..

Süper görünüyor bende cok sevdim ellerine saglik..

kilo veren arkadaşlarımı kutluyorm
dely ellerine sağlık
yasena yı da tebrik ederim en yüksek kiloyu o vermiş

Ah...keske öyle olsaydi güzelim o benim 2 ay önceki bildirimim ben ramazan da ve Türkiye ye izine gittigimde ara verdim..yinede tesekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…