çok teşekkür ederim cnm ya..bi de bişi daha sorcam şimdi sebze ve proteini berabermi tüketicem mesela öğlen et yedim akşam sebze yesem oluomu?kitabı okuyorum da bu sorduklarımın cevabı yok orda
Bak yanlış anlama da. Sen hangi kitabı okuyorsun. Benim okuduğumkitapta en çok bunu anlatıyor duuu...[/QUOTE
kaçıncı sayfada anlatıyor cnm sayfa numarasını bi yazarsan ben de bi aydınlanayım ya
merhaba kitabı okudunuz mu bilmiyorum ama kitaba göre 2/0 5 kilo veya daha az vermek isteyenlere uygun.
Ben yaklaşık 40 gündür yapıyorum ilk 20 gün 5/5 yaptım şimdi 1/1 yapıyorum çok farkı yok 1/1 yapmanızı öneririm yapması daha kolay bence, bıktırmıyor ama bu diyette güçlendirme evresine kadar meyve yasak (2/0 yapmayacaksanız). saf protein günleri dışında nişasta içermeyen sebzeleri yiyebilirsiniz (patates, havuç, enginar vs nişasta içerir pancarı abartmamak kaydıyla izin veriyor) baklagil yiyemezsiniz (nohut, bezelye, fasulye vs) kolaylıklar
Bak yanlış anlama da. Sen hangi kitabı okuyorsun. Benim okuduğumkitapta en çok bunu anlatıyor duuu...[/QUOTE
kaçıncı sayfada anlatıyor cnm sayfa numarasını bi yazarsan ben de bi aydınlanayım ya
Sayfa 95. Gayet açık yazmış ama anlayamadığın kısmı sor lütfennn
:)
Ben de pek tecrube yok. ama okuyorum.
Dukan, eger hizli kilo vermek istiyorsaniz, 2/1 uygulayin diyor. 2 protein gunu 1 protein sebze gunu. herhalde gercekten etkili olur. Ama benim bagirsaklarimin kaldiracagini zannetmiyorum. su an bile ite kaka gidiyor.
aliyem yaaa senin böyle Tuncel Kurtiz gibi 'kardeş' demene bayılıyorum
canım şimcikkk daha yeni beyaz yumruk yapmış biri olarak söyleyeyim,siz bunun sadece yumruk kısmını yapın.beyaz kısmını gerekirse arada 1 gün yaparsınız.ben 5 gün boyunca sadece beyaz proteinle beslendim,biraz zorlayıcı oldu.bana hasılatı da kırılamayan kilolarımdan 1 kilo gitmesiyle sonuçlandı.ben daha iyi bir netice bekliyordum ama buna da şükür
ama sana tavsiyem daha yolun başındasın ve duraklama yaşamıyorsan vücudu çok da yumruğa alıştırmaman yönünde olur.belki 23 gün atak gibi deneyebilirsin.spor elbette en önemli nokta.sonuçta ne kadar hareket edersen o kadar kalori harcarsın.
hiç spor yapmayan biriyle spor yapan biri aynı hızda kilo vermez.ayrıca şunu da unutmamak lazım ki spor sadece kilo vermek için değil lımbır lımbır sarkmamak için de önemli
wc sorunun varsa yada duraklama yaşıyorsan yeşilçay kürü de deneyebilirsin
Sayfa 95. Gayet açık yazmış ama anlayamadığın kısmı sor lütfennn
:)
uzunca bir süre,önce 5gün protein...diye başlayan bölümde proteinle sebzeyi aynı öğündemi tüketeceğim yazmıyor cnm..ben mesela öğlen et akşam sebze yapsam olmuomu diye merak ettim?buarada teşekkürler
nerdeyse kitabn tamamı bunu anlatıyor
uzunca bir süre,önce 5gün protein...diye başlayan bölümde proteinle sebzeyi aynı öğündemi tüketeceğim yazmıyor cnm..ben mesela öğlen et akşam sebze yapsam olmuomu diye merak ettim?buarada teşekkürler
Sebze ile proteini mutlaka birlikte tüketmelisin ve protein miktarı sebzeden fazla olmalı, tek başına sebze yok
nerdeyse kitabn tamamı bunu anlatıyor
ben şuan seyire geçtiğim için orayı okuyorum henüz hepsini okumadım
kitapda okuduğm kadarıyla ve benm uyguladığm şekil
ikisini aynı ögünde tüketmen gerekiyor ve protein oranı sebzeden fazla olacak
hımm denemeye değer.....
yookk yok wc sorunu yok allahtan. her gün düzenli çıkıyorum. sanırım sincerelyesra nın fikrini bu hafta deneyeceğim:
bir de sebze günlerinde hatta havuç bile yiyebilirsiniz diyordu. yiyeni hiç duymadım ama. onunla ilgili bişey var mı bildiğiniz?
kitapda okuduğm kadarıyla ve benm uyguladığm şekil
ikisini aynı ögünde tüketmen gerekiyor ve protein oranı sebzeden fazla olacak
hah gözünü seveyim bunu soruyorum ya
evet kitapda havuç için öyle yazıyorduben sebze günlerinde salatama biraz havuç ekliyorum. ama kitapta her öğün olmamak üzere havuç yenebilir diyordu. sanki sınırlı gibi demiş.
hah gözünü seveyim bunu soruyorum ya
anlaşıldığına sevindim
kızlar çok teşekkürler yeterince aydınlandım şimdiinşallah bende sizin gibi güzel kilo verebilirim yürüyüşlerimi 30dk yerine 1 saat yapıyorum hergün azcıkta göbek erittikmi tamamdır bu iş
kitabn tamamını okursan
kitapda protein ürünlerinin sarkmayı engellediği sarkmadan zayflattığını yazıyordu
bence gerçekden doğru diyetin ilk günlerinde bile inceldiğimi hissetmiştim
sevgili dukancanlar kitapta 5/5 ve 1/1 olayını ben çözemedim napcaz şimdi?
Merhaba. Seninki başka bir diyet sanırım yani tam olarak Dukan değil ama onun altyapısında falan.. Diyetisyen kontrolünde mi yapıyorsun? O mu meyve verdi?
İnşallah verirsin :) Peki başlangıç tarihin neee :44:
Heytt! Nerden nereye
geç kaldım sanırım delycim müsait olursan güncellersin listendenCici kızlar,
Bugün 5'te çıkma planlarım var ama hala patrona süleyemedim :18: Başarabilirsem diye biraz erken yayınlıyorum listeyi.
Tebrik ederiiiimm
+ rekorunu kimselere vermedim yine
Eki Görüntüle 524140
canın sağolsun kuzu. ama bence çizelgeni değiştirme. çizelgene ulaşmaya çalış...
Günaydın kızlar, bildirim yapıp kaçıyorum acayip uykum var, gece 39'u geçti kuzumun ateşişimdi uyudu, çok terliyor bu seferde, doktor getirmene gerek yok şimdi, ateşi çıkarsa getir dedi, inşallah çıkmaz bir daha çok korkuyorum ateşten
başlangıç tarihi : 22/06/2012
başlangıç kilo : 78,5
geçen hafta : 68,5
bu hafta : 67,5
dün akşam kurabiye yedim bir tane, sabah da ekmek peynir yedim, benim de midem bulanıyor yine, hasta oluyorum galiba
Cici kızlar,
Bugün 5'te çıkma planlarım var ama hala patrona süleyemedim :18: Başarabilirsem diye biraz erken yayınlıyorum listeyi.
Tebrik ederiiiimm
+ rekorunu kimselere vermedim yine
Eki Görüntüle 524140
Huuuu ben geldim yavrularrrrr bugün yine oburlugum üzerimdeee
PS günüm bugün öglene karnabahar ve tavuk gögsü yedim simdide lahana sarmasi yaptim beyaz lahana bayilirimmmmama yogurdum bitmis evdeki yogurtta normal yagli sanirim bakmadim ama 3.5% bir iki kasik dahi olsa almayayim dimi :18:
Migros olduğu için çipurayı güvenerek almıştım ama sanırım beklemiş balıklar,bayat yani, hafifte üşütmüşseniz, balık mideyi kemiriyor, dün olduğu gibineyse akşama doğru tüm yediklerimi çıkardım, gerçi bişi de yoktu midemde ama gene de rahatladım :)
sonra kendime dukan usulü makarna yaptım, hemide kıymalıgerçi ben acıktığım için kalın kestim, ince ince keserseniz çok daha güzel olacaktır....
Eki Görüntüle 524311 Eki Görüntüle 524312
ben 1 kaşık kepek,1kaşık süt tozu, 1çay kaşığı maya,bir yumurta ve birazcık süt ile yaptım, on dakikada da oldu fırında
beyaz yumruğu hiç önermem, vermek istediğiniz kilo miktarını bilmiyorum ama bu yumruk ilerde çok uzun süreli duraklamalarda can kurtarıcınız olacaktır çünkü, o hakkınızı şimdiden kullanmayı önermem, ama hızlı ilerlemek için sınırlı izinlileri hiç tüketmeyin, kola ve tatlandırıcıyı dahi kesin, sebze protein günlerinizde pro miktarını artırın,ben böyle yaptığım haftalarda -1000, -1200 dahi gördüm, tabi her hafta böyle ilerlenilmiyor:) bir süre sonra değişik tatlar aradığımız için sınırlı izinlileri tüketiyoruz haliyle
kilo veren arkadaşlarımı kutluyorm
dely ellerine sağlık
yasena yı da tebrik ederim en yüksek kiloyu o vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?