- 20 Ekim 2011
- 261
- 9
- 66
....
slm kızlar bütün gün giremiyorum eşim evde u hafta kaçak göçek uğruyorum kilo verenleri tebrik ederim inşallah her hafta bol eksileri görürüz yarın sabah 76 görmek istiyorum inşallah seyire geçince kilo vermem azaldı haftada 1 kg verebilirim umarım bayramda 73 falan olmak istiyorum yeşil çayı günde bir bardak içiyorum bir bardakta mistik chai içiyrum yeşil çayı 2 bardağa çıkarsam işe yararmı acep ? birde kan hapına başladım diyetteyken kilo aldırırmı acep bilgisi olan var mı kızlar
Günaydın canlar....
Hayırlı cumalarrr cümlemizeee.
kuzum özellikle diyet konusunda ben sandığınız kadar azimli biri değildim,hiç biri sonuç vermemişti.ama ben dukan için yaratılmışım,o da benim için.bir de alalydı adam beni iyiydi
neyse bak ben hep şöyle düşündüm nan şimdi o börek orda mis gibi kokuyor offf canım da çekti nolur ki bir tane yesem diye bi başladım mı onun arkası mutlaka gelirdi.tıpkı 10 yıl sigara içmeyip dur bi fırt alayım deyip hayatını mahvetmek gibi.
bişey ya vardır ya yok.ben hep o kesin kurallara bağlı kaldım,yasak olan yasaktı benim için bitti ötesi yok
yine şöyle diiim sana mesela sigarayı bırakmak istiyorum.insanlar diyor ki azaltarak bırak.yok işte olmuyor.bugün az içiyosun yarın çok içen arkadaşınla oldun mu yine coşuyorsunkeşke diyette sigara da yasak olsaydı.
neyse sonuçta şunu düşünüyorum,o böreği yemek beni 2 hafta duraklatacaksa eee niye yiyeyim ki onu,neden emeklerim boşa gitsin ki.insan neden yapar ki bunu kendine.sen de geçmişe sünger çek artık kuzu.oldu bitti tamam neyse ne.kalmış 10 kilon.20 kilo vermişsin 10 kilo ne ki,istesen azmetsen bunu da yapabilirsin biliyorsun,haa yok pes edersen o 20 kiloyu da geri alırsın bunu da biliyorsun.tercih senin :34
kitabn tamamını okursan
kitapda protein ürünlerinin sarkmayı engellediği sarkmadan zayflattığını yazıyordu
bence gerçekden doğru diyetin ilk günlerinde bile inceldiğimi hissetmiştim
Günaydın kızlar,
Dün ben çıktıktan sonra yazılanları okuyim dedim ama, baya da varmış :S Pek de keyfim yok.. Sonunda regl oluyorum artık bugün, kötüyüm amaAğrılar falan malum.. Bi de dün hep Dukan dışı şeyler yedim zaten. Güçlendirmeye geçmek için tekrar 56,5 olmayı beklicem. Başarailirsem tabi.. Bi de başarabilirsem geçmişi okumaya çalışcam :) Çançanlar siziii
Herkese iyi günler..
DELY'CİM.. ellerin dert görmesin ben ilk defa görüyorum listeyi parça parça verdiğim bilgileri birleştirmişsin şimdi böyle görünce daha bir düzenli olmuş ben de kendime excelde liste yapmaya karar verdim.çok güzel olmuş hemde kim ne kadar sürede kaç kilo verdi bakıp en azından bir fikir edinebiliyor insan tekrar ellerine sağlık
MEDESACIM..yeni başlayanlara sanırım çekirge diyorsunuz çok hoşuma gittibenim bu kiloları vermek için gün içinde çekirge gibi zıplayıp durmam lazım
BÜŞRACIM.. ben 2 günlük atak evresi için yaptım
ekmek tarifi
3 yemek kaşığı yulaf kepeği
3 yemek kaş. yoğurt
yarım çay bard. süt
1 yumurta
1 çimdik tuz
1 paket kabartma tozu
hepsini karıştır 6-7 dk bekle en son kabartma tozunu koy 180 C pişir.
Ben ilk defa bugün yaptım tadı güzelde içi biraz az pişmiş gibiydi ama deneye deneye daha iyisini yapıcam başarıcam.sen de dene bakalım sonucu bildir lütfen merak ederim şimdi ben :)))
Günaydın kızlar, ben geldim :)))
Günlerdir anormal bir yoğunluk var, arkamdan motor takılmış gibi koşturuyorum, arada buraya bakayım dedim ama ne yazmışsınız, ne yazmışsınız, yetişmek için strese girdim,çabaladım ama en son 2 gün önce pes ettim artık :)
Benim güçlendirme aynen devam ama hala 2. yarıya geçemedim
Medesam sen artık geçeceksin güçlendirmeye, tebrik ederim canım.
Dely cim sen ne zaman geçiyorsun, e hadi gel artık.
Love01 cim ben hala 1. evredeyim resmi olarak, gayriresmi olarak da karışıyor bişeyler, sen ne durumdasın :))
Aliyecim ales in hayırlı uğurlu olsun.
İpekim inşallah iyi gidiyordur armatörle
Asyam sen nasılsın? Herşey yolunda mı?
Rachelfine, konserveler tamam mı :))
Nesliiiiiiiiiiiiiii kuzum napıyosun? Düşüşe geçtin mi 2. baharında :))
Yasenacım seni gördüm, nasılsın, iyileştin mi?
Prensesim, tenarım ve ismini sayamadığım diyer dukancanlarım, hepiniz iyisinizdir umarım.
Veeee yeni gelen çekirgeler, hoşgeldiniz hepiniz, oynakbeylerinizi üzmüyorsunuz değil mi
Bu ara çok giremiyorum, bu mesajı bile alta al tekrar aç şeklinde yarım saattir yazmaya çalışıyorum atladığım canlarım nolur kusura bakmayın. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız. Fırsat buldukça gelicem ama nooolur çok yazmayın ya, yaşlandım stresten valla,yetişemiyorum.(cinsiyet uymadı ama olsun :))
Hepicinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın ama beni unutmayın ama :)
Günaydin canlarimmmmm
ay bu sabah bir maraton bir maraton, medosun dedigi gibi motor takilmis atom karinca gibi kosturuyorumbu sabah erkenciyim son bi saat kalasi uyandim unutmusum kostur kostur hazirlandim sonra kahvalti yapmam gerektigini hatirladim hazir ekmegim yoktu krep yapilacak o krebi nasil yaptim nasil yedim ne siz sorun ne ben söyleyeyim galiba 5 dk icinde mideye indirdim hayatimda cabuk yemek yiyemeyen ben kahvalti yapmazsam kacamak yapacagini düsünerekten, ki bugün kuzencimin bitanemin nikahi var sonrasinda yemek yenilecek, mecburiyetten kendimi zorlayarak afiyetle yedím
bugün belki gün icerisinde cok giremeyecegim foruma :18: ama catlamiyor degilim...medos bugün güclendirmedeneler yapcak neler yiyecek meraklar icersindeyim :18:
yeni gelen o kadaaa arkadasimiz var ki takip edemiyorum hos gelmis sefa getirmisler
ekim34 nerelerde yahu gören duyan var mi merak ettim kuzucuumu:26:
eneeeem kuzucum dedimde kestane_sekeri nerelerde
Canım benimmm, hissettim demek ki bak.Hayırlı olsun düğünüzün bitanem, kolay gelsiiiiiiiin
kuzu ben de mistik şeyinden almıştım sen söyleyince aklıma geldi.. alışveriş manyağı mı oldum nan ben, aldığımı ettiğimi bilmiyomm..................... haftada 1 kg verebilirim umarım bayramda 73 falan olmak istiyorum yeşil çayı günde bir bardak içiyorum bir bardakta mistik chai içiyrum yeşil çayı 2 bardağa çıkarsam işe yararmı acep ? birde kan hapına başladım diyetteyken kilo aldırırmı acep bilgisi olan var mı kızlar
ayın 20 günü o ağrılarla boğuşan bir bahtsız olarak geçmiş olsun diyorum kuzum sanaGünaydın kızlar,
Dün ben çıktıktan sonra yazılanları okuyim dedim ama, baya da varmış :S Pek de keyfim yok.. Sonunda regl oluyorum artık bugün, kötüyüm amaAğrılar falan malum.. Bi de dün hep Dukan dışı şeyler yedim zaten. Güçlendirmeye geçmek için tekrar 56,5 olmayı beklicem. Başarailirsem tabi.. Bi de başarabilirsem geçmişi okumaya çalışcam :) Çançanlar siziii
Herkese iyi günler..
yeap dostum!! 71 buçuklardayım. kuzumun doğum gününde (20 ekim)güçlendirmeye geçicem ben de :))....Nesliiiiiiiiiiiiiii kuzum napıyosun? Düşüşe geçtin mi 2. baharında :)
merhaba arkadaslar bende aranıza katılmak ıstıyorum sızde ıstersenız tabıkı :)
bıraz kendımden bahsedım sıze
1.takım cuma zayıflama yarısmasında yaklasık 15kg verdım.dukan ve elma dıyetı yaparak verdım bu 15 kg mı.daha sonra 6 kg kadar aldım ve suan o aldıgım 6 kg ve gerı kalan kılolarımı vermek ıstıyorum.
bugun ıtıbarıyle dukana tekrar basladım 10gun atak yapıcam
bugunku menu olarak
sabah
1 haşlanmıs yumurta
1 bardak su
yagsız peynır
1.5lt su
1 bardak biberiye yagı eklenmıs yeşil çay içtim
cok sagol tatlim benim...oo sen gelmeyeli ben bi gaz aldim bi gaz aldim bi aya güclendirmedeyimmedesa bugün gecti ilk günü sen ne zaman ikinci yariya geciyorsunn:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?