Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese günaydın!!!

Seyire geçince hız gerçekten azalıyor, gram gram anca gidiyor. O gramları sayıp teselli buluyorum ben, kumbarada madeni para biriktirir gibi avuntu işte.

Yeşil çay-kan hapı konusunda tecrübelilerden cevap bekliyoruz. :))

Unutmadan: Dely liste için çok teşekkürler :)

Son düzenleme:
Yesil cay esliginde hepinize günaydin dukancanlar.. Güzel ve kacamaksiz bir gün olur insallah..Oglumu okula gönderip hemen yatmak istiyorum..gözümden uyku akiyor neyseki iki gün izinliyim..

Günaydin canlarimmmmm

ay bu sabah bir maraton bir maraton, medosun dedigi gibi motor takilmis atom karinca gibi kosturuyorum bu sabah erkenciyim son bi saat kalasi uyandim unutmusum kostur kostur hazirlandim sonra kahvalti yapmam gerektigini hatirladim hazir ekmegim yoktu krep yapilacak o krebi nasil yaptim nasil yedim ne siz sorun ne ben söyleyeyim galiba 5 dk icinde mideye indirdim hayatimda cabuk yemek yiyemeyen ben kahvalti yapmazsam kacamak yapacagini düsünerekten, ki bugün kuzencimin bitanemin nikahi var sonrasinda yemek yenilecek, mecburiyetten kendimi zorlayarak afiyetle yedím

bugün belki gün icerisinde cok giremeyecegim foruma :18: ama catlamiyor degilim...medos bugün güclendirmede neler yapcak neler yiyecek meraklar icersindeyim :18:

yeni gelen o kadaaa arkadasimiz var ki takip edemiyorum hos gelmis sefa getirmisler

ekim34 nerelerde yahu gören duyan var mi merak ettim kuzucuumu:26:

eneeeem kuzucum dedimde kestane_sekeri nerelerde

fıstığımmmm… ben varya 1 gr versem kaçamak yapmamkı. Yanı ılk uc ay hergun eksı gormesemda artı yoktu , bugun görmesem yarın eksı görme vardı oda motıvasyonumu dusurmuyordu. Ama sımdı duraklama varya duraklama zaten herkesı bu duruaklama tuzağa dusuruyor. Su duraklamayı kırabılseydım belkı toparlanmam ikinci üç ayımı yemeyecektı. Çevremde de herkes dıyor duraklama olur bozma sakın. Bozma demeyle olmuyor ama. 112 kılo az bır kılo degıl ve damdan düşer gıbı gelmedı o yağlar. Yedım geldı. Doymadım bıdaha yedım bıdaha geldı. Doysamda almışım alacağımı dedım yedim bıdaha geldı. Geldıde geldı yanı. E bır anda dıyete başlıyorsun. Evet sukurler olsunkı yaptığımız dıyet açlık nedır göstermeyen bır dıyet. Ama yıne de dıyet psikolojisiylede eskısı kadar ıstesemde yedırmıyor. Bırden yemeyı kesmek sınırlandırmakta 112 kıloluk bır bünye ıcın hıcte kolay olmuyor.ha ılk baslarda verılen kılonun sevıncıyle kolay oluyorda duraklamaya gırınce valla kolay degıl. Aşırı zorlanıyorum kendımı tutmada. Ha böyle yazıyorum dıyede dıyet oncesı gıbı beslenerek yapılan kaçamaktan bahsetmıyorum. Bıldıgımız kaçamaktı yedıklerım yanı : ) velhasıl suan yapmıyorumkı kaçamak falan. Halen o gordugum 89,9 u goremesemde yenıden basa dondum ve sıfırdan 5 gun atakla bu haftamı tamamlıyorum. Yarın sebze gunume başlayacağım. Yuruyuste yapıyorum. Dun facte bır dukancı vardı. Benden bır ay sonra 4 kılo fazla ile başlamış .O 4 kılonun ustune bı 14 kılo daha vermıs. Yanı 5,5 ayda 40 kılo yaaa vermıs bende 6,5 ayda 22 kılo verdım. Onu görünce dedım yazıklar olsun bana.. resmını bastırıp heryere yapıstırıcam belkı gaz verır bana. Bende de azcık utanma varsa verecek o gazı bana….

Ve an ıtıbarıyle ben hala 90,2 yiiiiiiimmm..

kitabn tamamını okursan
kitapda protein ürünlerinin sarkmayı engellediği sarkmadan zayflattığını yazıyordu
bence gerçekden doğru diyetin ilk günlerinde bile inceldiğimi hissetmiştim

bende sarkmanın alası oldu. Bünye meselesı bence bu.. etlerım bıngıl bıngılll… oyle 10-15 kıloda sarkma olmaz bence…

Günaydın
Haftanın son gunu. şimdiden herkese bol eskılı bır haftasonu ve yenı bır hafta dılıyorum…

Günaydın kızlar,
Dün ben çıktıktan sonra yazılanları okuyim dedim ama, baya da varmış :S Pek de keyfim yok.. Sonunda regl oluyorum artık bugün, kötüyüm ama Ağrılar falan malum.. Bi de dün hep Dukan dışı şeyler yedim zaten. Güçlendirmeye geçmek için tekrar 56,5 olmayı beklicem. Başarailirsem tabi.. Bi de başarabilirsem geçmişi okumaya çalışcam :) Çançanlar siziii

Herkese iyi günler..

regl olmaana cok sevindim tatlisimm suan kac kilosunki 56.5 bekliyorsun:26:

Günaydııınnnnnnnn İnşallah bugün herkes için güzel bir gün olur ve inşallah atakta 2. günüm iyi geçer

Günaydııınnnnnnnn İnşallah bugün herkes için güzel bir gün olur ve inşallah atakta 2. günüm iyi geçer

Sohbetımızın muhabbetımızın olmadığı ustelıkte 9 aydır doğum ıznınde olan bırı bugun bana sız nekadar zayıflamışsınız dedı.
Hanı normalde benım kılolu olduğumun bıle farkında olmadığını dusunebılecegım bırı. Demekkı sağlam kılo vermısım. Çok sevindim yaaa….

Günaydın kızlar, ben geldim :)))

Günlerdir anormal bir yoğunluk var, arkamdan motor takılmış gibi koşturuyorum, arada buraya bakayım dedim ama ne yazmışsınız, ne yazmışsınız, yetişmek için strese girdim,
çabaladım ama en son 2 gün önce pes ettim artık :)

Benim güçlendirme aynen devam ama hala 2. yarıya geçemedim

Medesam sen artık geçeceksin güçlendirmeye, tebrik ederim canım.

Dely cim sen ne zaman geçiyorsun, e hadi gel artık.

Love01 cim ben hala 1. evredeyim resmi olarak, gayriresmi olarak da karışıyor bişeyler, sen ne durumdasın :))

Aliyecim ales in hayırlı uğurlu olsun.

İpekim inşallah iyi gidiyordur armatörle

Asyam sen nasılsın? Herşey yolunda mı?

Rachelfine, konserveler tamam mı :))

Nesliiiiiiiiiiiiiii kuzum napıyosun? Düşüşe geçtin mi 2. baharında :))

Yasenacım seni gördüm, nasılsın, iyileştin mi?

Prensesim, tenarım ve ismini sayamadığım diyer dukancanlarım, hepiniz iyisinizdir umarım.

Veeee yeni gelen çekirgeler, hoşgeldiniz hepiniz, oynakbeylerinizi üzmüyorsunuz değil mi

Bu ara çok giremiyorum, bu mesajı bile alta al tekrar aç şeklinde yarım saattir yazmaya çalışıyorum atladığım canlarım nolur kusura bakmayın. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız. Fırsat buldukça gelicem ama nooolur çok yazmayın ya, yaşlandım stresten valla,yetişemiyorum.
(cinsiyet uymadı ama olsun :))

Hepicinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın ama beni unutmayın ama :)

Ben de şimdi bunu yapmaya gidiyorum.Bakalım nasıl olacak

caniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim daha bi sayfa önce seni sordum arkadslaraaaaa hosgeldin sefelar getirdinnnn

Canım benimmm, hissettim demek ki bak. Hayırlı olsun düğünüzün bitanem, kolay gelsiiiiiiiin

merhaba arkadaslar bende aranıza katılmak ıstıyorum sızde ıstersenız tabıkı :)
bıraz kendımden bahsedım sıze
1.takım cuma zayıflama yarısmasında yaklasık 15kg verdım.dukan ve elma dıyetı yaparak verdım bu 15 kg mı.daha sonra 6 kg kadar aldım ve suan o aldıgım 6 kg ve gerı kalan kılolarımı vermek ıstıyorum.
bugun ıtıbarıyle dukana tekrar basladım 10gun atak yapıcam
bugunku menu olarak
sabah
1 haşlanmıs yumurta
1 bardak su
yagsız peynır
1.5lt su
1 bardak biberiye yagı eklenmıs yeşil çay içtim
bu arada kg yazmayı unutmusum
başlangıç:88.5 05.10.2012 cuma
hedef kilo :70

Son düzenleme:
kuzu ben de mistik şeyinden almıştım sen söyleyince aklıma geldi.. alışveriş manyağı mı oldum nan ben, aldığımı ettiğimi bilmiyomm
kan hapı aç karnına alınmalı keza vitaminler de öyle.. aksi halde kilo aldırdığı gibi etkisi de azalıyo
ayın 20 günü o ağrılarla boğuşan bir bahtsız olarak geçmiş olsun diyorum kuzum sana
....Nesliiiiiiiiiiiiiii kuzum napıyosun? Düşüşe geçtin mi 2. baharında :)
yeap dostum!! 71 buçuklardayım. kuzumun doğum gününde (20 ekim)güçlendirmeye geçicem ben de :))
sen nasıl ikinci evreye geçemedin ya..??

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım, istemek ne demek, direk dalıyorsun:)) bizim de yeni çekirgelere ihtiyacımız var zaten, inşallah en kısa zamanda ulaşırsın hedefine.

Ama 1 bardak su süt olacak sanırım,:44: yoksa 1 bardak+1,5 lt su mu içtin :)

cok sagol tatlim benim...oo sen gelmeyeli ben bi gaz aldim bi gaz aldim bi aya güclendirmedeyim medesa bugün gecti ilk günü sen ne zaman ikinci yariya geciyorsunn:26:

Maşallah canım, inşallah geçersin bir an önce Canım benim aslında 13 Ekimde korumaya geçmem gerekiyordu ama yok meyvemi yiyemedim yok ekmeğimi unuttum derken geçemedim bir türlü uzadı da uzadı Şimdi de kesin çizgilerle geçmedim ama hafif 2. yarı gibi bir durum var sanki alıştııyorum bünyeyi, 15 Kasımda koruma olsun artık. Yoksa medesa arı maya ben düşünürken bana yetişecek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…