Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

oncelıkle tesekkur ederım cok mutlu oldum vallahı .takımla yarısıyo olmak cok motıve edıyo benı..ayy evet canım su-süt olucaktı heycan yaptım sanırım yanlıs yazmısım :)

özellikle 4 gün boyunca atak evresinin müsaade ettiğinden başka bir şey yemediğim halde bugün itibari ile 1 kilo vermiş görünüyorum.
ama vücudumda o kadar incelme var ki ben kesin 55 olmuşumdur diyordum.başlangıç kilom 59.ama ben bu sabah tartıldım 58 ne yazık ki.
giysilerim bol gelmeye başladı halbuki.ama ben anlamıyorum.gerçi tartımda da sıkıntı var ama öfffff bilemiyorum.atak evresine devam mı etsem acaba.
ne olur yardımcı olun ihtiyacım var tecrübelerinize.

ayyy hadi insallaaah herkes birbirine yetisti vallahi neslide bana yetisti okadar ara verdikten sonra

günaydın millet..zayıflamak cok gusel ama hergun biton dusunuorum,giyiorum,çıkarıorum aynanın önünde işe giderken.eski tüm kıyafetlerım şalwar gibi.yazlıkların bi kısmını daraltmıstım ama kışlıklarıda daraltmak lazım.cogu kıyafetımde daraltmada bozuldu.böle hep aynı seyleri giyiorum gibi gelior alıswerıs yapmak lazım yineee..battım battımmm

sekerım ben iyiyim cok saol ama bu hafta 2.ewreye gecmeyı dusunuorum artk..sıkıldım cunku hep aynı seylerı yemekten..bitsin artk yaaaa

moralini bozma bunlar cok normal. diete uydugun sürece wereceksin.4 gunde 1 kgda kötu deıl ayrıca.

Merhaba dukancanlar

bu sabah çok mutluyum
tartı beni çok sevindirdi
regl olmama rağmen 400grm eksi gördüm
ve evlendiğinde beri hiç 61leri gormemistm
busabah 61.8 dum

Rica ederim canım.. Motive ediyosa ne mutlu :) Ama beni örnek alma Ne tatlı şeysin sen öyle hihi :))

O ne demeekkk :)) Ben görmeden söyleyebilirim ki sağlam kiilo verdin :128: Daha da vereceksiiinn..

Hayırlı olsun.. Hoşgeldiiinnnn...

Hiç üzülme. Bak sen de farkındasın incelmeye devam ediyorsun Sonra tekrar vermeye başlayacaksın. Ben de 4 günde 1 kilo vermiştim. O öyle değişiyo kişiden kişiye. Demek ki çok ödemin yokmuş. Ama mutlaka vereceksin :13:

dely ellerine sağlık. listemizle baya uğraşıyorsun. ama inan değiyor. tek tek inceliyorum. kimler ne kadar sürede ne kadar vermiş? çok aydınlatıcı oluyor.
....
Rica ederim :87: Hatta bildirim yapanlar boylarını yazsa aslında, vücut kitle indeksini de eklemek istiyorum. Çok güzel olur çookkk

Ben arada yiyiorum canım mecbur kalınca normal yoğurt. Bir etkisi olmuyor. Afiyet olsun. yemişsin zaten heralde Bişey olmaz dert etme

Merhaba.. Kolay gelsin.. Ne güzel anlatmışsın sen öyleee :116: Sana da bol bol kilo vermeleerrr....

Son düzenleme:
loveo1 ve dely desteğinize teşekkür ediyorum.bir çılgınlık yapıp herşeyden yemeyi düşünüyordum.ama azimle sizin teşvikinizle devam edeceğim.bir de bugün yeni bir tartı alacağım.bundan sonra sadece onda tartılacağım.allahtan işteyim ve sizin yorumlarınız gelene kadar kaçamak yapma deliliğini de yapmadım.
daha da yapmam.

teşekkur ederım hoşbulduk..
öğlenkı menum
1 porsıyon et döner
1 kase yogurt
ara
1 bardak süt
1.5 lt su
2 bardak biberiye yağ eklenmıs yeşil çay
akşamıda yazım hemen
2 bardak ayran
5 adet tavuk köfte

1 gunumu atlattımmı harıka olucak .haftasonuda cok dıkkat edıcem ..en guzel rejım işteyken yapılan rejım evde cok zor oluyo ıradelı davranabılmek :).haftaya pzst sporumuda eklıcem ıns.haftaya cuma gunu harıka bı sonuc gorucem Allahım ırademe ırade katt amin.

Son düzenleme:

Süpersin canım maşallah, hadi hayırlısı 20 ekim e ne kaldı ki :) Pasta yicen dimi ve diğer tüm nevaleden, ye canım afiyet bal olsun Kuzucun da teraziydi hatırlıyorum, burçdaşımı da çok öpüyorum.

Canım, vücudun inceldiyse dert etme, zaten atakta giden ödem, ödemin yoksa fazla gitmez, kaldı ki seyirde + bile görebilirsin sebzelerden kaynaklı, ama bu demek değil ki yağ yakmıyorsun. Bal gibi yakmaya devam ediyorsun. Sen sakin ol, moralini yüksek tut, kaçamak yapma yeter, gerisini vücudun halleder.

Ben de battım, ben deee, sıkı alışveriş yapmam lazım. Ama böyle alışverişe can kurban :) Eskiden param olsa da beğendiğim bir kıyafet olmuyor, alamadan çıkıyordum, boşveeer tadını çıkar.

…

Asyam sen nasılsın? Herşey yolunda mı?

Yolunda tatlım… ayağım takıldı bırara ama düşmeden toparlandım şimdi iyi gidiyor. Senide özlüyoruz yaa.. hep iş hep iş olmazki ama:13:

O ne demeekkk :)) Ben görmeden söyleyebilirim ki sağlam kiilo verdin :128: Daha da vereceksiiinn..

Yok kuzum sız olmazsanız veremem ben o yüzden hep beraber verılm tamam mı

Selam kızlar, sabahtan beri anca yazabiliyorum, çünkü emre yeni uyudu benim iştahım yok hiç noliyy bana bilmiyorum, sabah emre kahvaltı yaparken ben de kahve içtim saat 9 gibi, ev işine giriştim, kahvaltıyı saat 11:30 yaptım iki yumurta ile omlet yaptım üzerine de isotlu lor sürdüm çayla yidim
şimdi de puding yaptım onu yiyorum

Tünaydın canım, konserveler bitti artık, tarhana yapıyorum şimdi

Hoşgeldin arkadaş, mutlaka sana cevap yazmıştır birileri ben yeni başladım geçmişi okumaya sen kitabı okudun mu? dukan öyle kilo verip bırakılacak bir diyet değil, sen de yazmışsın zaten verdiklerimi aldım diye, daha önce zaten yapmışsın bu diyeti ve bozmuşsun bu kez sonunu da getir de emeğine yazık olmasın emi kitabı okumadıysan mutlaka oku

reale giden oldu mu gelmiş mi bizim emanetler??

Son düzenleme:
bugün ps günümdeyim
atıştıırmalık ne yapabilirim
birde yulaf hakkımı daha kullanmadım onu ne yapayım

Yulaf-yumurta-süt/yoğurt-dereotu-lor peyniri hop muffin kabı içine, fırınlayıp mini kek modeli yiyorum ben. :) En basit şey, istersen başka sebzeler vesaire de konup pizza modeli birşeyler yapılabilir gayet güzel, domates sosuyla mantarla falan.

-

Ben de yavaş yavaş Dukan ermişlerinden olacağım galiba, az önce kakaolu kek yaptım mis gibi koktu ortalık. Eskiden olsa kimbilir ne biçim yemiştim. Allah'tan şimdi o deli istek yok. Sebzeli ciğerim ve patlıcanımı yedim, akşama da yulaflı keklerimden yaptım bol dereotlu.

evet ama bakma pastayı keki kendim yapıyım zati,:125: dukan şeysi yaparım gari :))
teşekkürler kuzumun burçdaşıı!!..

.......
........
canım ellerine sağlık,üzülme listede + konusunda bu hafta da yalnız bırakmadım seni

Son seyir gününde de +'larınla yanımda olduğum için saol canım Herkes patır patır veriyor yaaa olmaz kiii Aman aman nazarlar değmesin onlara

Hadi bakalım sana da inşallah eksiler getirsin güçlendirmen tatlıımmm Bizden ayırmasınlar seni o işyerindekiler heeee

.......
bravo başarılı tahmin :)
...........

Eki Görüntüle 524339

kızlar bunu aldım 172 boyum 72 kıloyum bayrama gıyebılır mıyım sızce
O boyla sana süper yakışacak bence Zaten çok da kilolu değilsin ki Hayırlı olsun Gülee güleee eskit. ahan da büle

Ay ben de bunu yapıcaaamm 2+1 heee.. Saol canım.

Son aldıklarımı bi veriyim hemen istiyorum. Yarın Bursa'ya gidiyorum kısmetse, sonra Pazartesi yine sıkı bi şekilde başliyim de, yine 56'ları göriyim, Sonra da himen güçlendirmeye uçiyim

...........
ayın 20 günü o ağrılarla boğuşan bir bahtsız olarak geçmiş olsun diyorum kuzum sana
............
Teşekkürler canııımm Şimdi daha iyiyim. Ağrı kesiciler etkisini gösterdi. Çok üşüyordum. Öğlen de bi güzel güneşin alnında yidim yemeğimi.. O da iyi geldi.. Sana da geçmiş olsuunn Ağrımasın yaaaa :2:

Merhaba pozitif Ekim'im Seni de smileylerini de yirim hee
hihiih Yetiş bizzeeeeee

Şu almış göründüğüm 1-2 kilom var. Regl bitsin bi bakiyim kaçı kalacak. 56,5 oliyim yine, gelicem ben de güçlendirmeye yanınıza Bayrama kadar tamamım inşallah

regl olmaana cok sevindim tatlisimm suan kac kilosunki 56.5 bekliyorsun:26:

Saol canımcıımm Tam 1 hafta geç oldu.
Geçen hafta 56,5'tum ama dün 57,9 çıkmıştım. Bugün heralde 58'leri bulmuşumdur. Regl ve sıkıntıdan onu bunu tırtıklamalar yüzünden Bayrama kadar bu iş olur heralde

....
Yok kuzum sız olmazsanız veremem ben o yüzden hep beraber verılm tamam mı
İnşallah kuzucum inşallaahh :13::13:

Oyoyoyyy :18: Sakkkkııınnnn İyi ki yapmamışsıınnn!! Sakın ola vazgeçmiyoruz. Ay hem de daha ilk moral bozukluğunda olmaz öyleeee Hep beraber fıstıklaşıyoruuuzz Gözlüyoruz bak senii Ağzına bi kaçamak atacakken seni izleyip küstüğümüzü düşün Hahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…