oncelıkle tesekkur ederım cok mutlu oldum vallahı .takımla yarısıyo olmak cok motıve edıyo benı..ayy evet canım su-süt olucaktı heycan yaptım sanırım yanlıs yazmısım :)Hoşgeldin canım, istemek ne demek, direk dalıyorsun:)) bizim de yeni çekirgelere ihtiyacımız var zaten, inşallah en kısa zamanda ulaşırsın hedefine.
Ama 1 bardak su süt olacak sanırım,:44: yoksa 1 bardak+1,5 lt su mu içtin :)
Maşallah canım, inşallah geçersin bir an önceCanım benim aslında 13 Ekimde korumaya geçmem gerekiyordu ama yok meyvemi yiyemedim yok ekmeğimi unuttum derken geçemedim bir türlü uzadı da uzadı Şimdi de kesin çizgilerle geçmedim ama hafif 2. yarı gibi bir durum var sanki alıştııyorum bünyeyi, 15 Kasımda koruma olsun artık. Yoksa medesa arı maya ben düşünürken bana yetişecek :))
Maşallah canım, inşallah geçersin bir an önceCanım benim aslında 13 Ekimde korumaya geçmem gerekiyordu ama yok meyvemi yiyemedim yok ekmeğimi unuttum derken geçemedim bir türlü uzadı da uzadı Şimdi de kesin çizgilerle geçmedim ama hafif 2. yarı gibi bir durum var sanki alıştııyorum bünyeyi, 15 Kasımda koruma olsun artık. Yoksa medesa arı maya ben düşünürken bana yetişecek :))
Günaydın kızlar, ben geldim :)))
Günlerdir anormal bir yoğunluk var, arkamdan motor takılmış gibi koşturuyorum, arada buraya bakayım dedim ama ne yazmışsınız, ne yazmışsınız, yetişmek için strese girdim,çabaladım ama en son 2 gün önce pes ettim artık :)
Benim güçlendirme aynen devam ama hala 2. yarıya geçemedim
Love01 cim ben hala 1. evredeyim resmi olarak, gayriresmi olarak da karışıyor bişeyler, sen ne durumdasın :))
özellikle 4 gün boyunca atak evresinin müsaade ettiğinden başka bir şey yemediğim halde bugün itibari ile 1 kilo vermiş görünüyorum.
ama vücudumda o kadar incelme var ki ben kesin 55 olmuşumdur diyordum.başlangıç kilom 59.ama ben bu sabah tartıldım 58 ne yazık ki.
giysilerim bol gelmeye başladı halbuki.ama ben anlamıyorum.gerçi tartımda da sıkıntı var ama öfffff bilemiyorum.atak evresine devam mı etsem acaba.
ne olur yardımcı olun ihtiyacım var tecrübelerinize.
Rica ederim canım.. Motive ediyosa ne mutlu :) Ama beni örnek almaDELY'CİM.. ellerin dert görmesin ben ilk defa görüyorum listeyi parça parça verdiğim bilgileri birleştirmişsin şimdi böyle görünce daha bir düzenli olmuş ben de kendime excelde liste yapmaya karar verdim.çok güzel olmuş hemde kim ne kadar sürede kaç kilo verdi bakıp en azından bir fikir edinebiliyor insan tekrar ellerine sağlık
...........
O ne demeekkk :)) Ben görmeden söyleyebilirim ki sağlam kiilo verdin :128:Sohbetımızın muhabbetımızın olmadığı ustelıkte 9 aydır doğum ıznınde olan bırı bugun bana sız nekadar zayıflamışsınız dedı.
Hanı normalde benım kılolu olduğumun bıle farkında olmadığını dusunebılecegım bırı. Demekkı sağlam kılo vermısım. Çok sevindim yaaa….
Hayırlı olsun.. Hoşgeldiiinnnn...merhaba arkadaslar bende aranıza katılmak ıstıyorum sızde ıstersenız tabıkı :)
bıraz kendımden bahsedım sıze
1.takım cuma zayıflama yarısmasında yaklasık 15kg verdım.dukan ve elma dıyetı yaparak verdım bu 15 kg mı.daha sonra 6 kg kadar aldım ve suan o aldıgım 6 kg ve gerı kalan kılolarımı vermek ıstıyorum.
bugun ıtıbarıyle dukana tekrar basladım 10gun atak yapıcam
bugunku menu olarak
sabah
1 haşlanmıs yumurta
1 bardak su
yagsız peynır
1.5lt su
1 bardak biberiye yagı eklenmıs yeşil çay içtim
bu arada kg yazmayı unutmusum
başlangıç:88.5 05.10.2012 cuma
hedef kilo :70
Hiç üzülme. Bak sen de farkındasın incelmeye devam ediyorsunözellikle 4 gün boyunca atak evresinin müsaade ettiğinden başka bir şey yemediğim halde bugün itibari ile 1 kilo vermiş görünüyorum.
ama vücudumda o kadar incelme var ki ben kesin 55 olmuşumdur diyordum.başlangıç kilom 59.ama ben bu sabah tartıldım 58 ne yazık ki.
giysilerim bol gelmeye başladı halbuki.ama ben anlamıyorum.gerçi tartımda da sıkıntı var ama öfffff bilemiyorum.atak evresine devam mı etsem acaba.
Rica ederim :87: Hatta bildirim yapanlar boylarını yazsa aslında, vücut kitle indeksini de eklemek istiyorum. Çok güzel olur çookkkdely ellerine sağlık. listemizle baya uğraşıyorsun. ama inan değiyor. tek tek inceliyorum. kimler ne kadar sürede ne kadar vermiş? çok aydınlatıcı oluyor.
....
Ben arada yiyiorum canım mecbur kalınca normal yoğurt. Bir etkisi olmuyor. Afiyet olsun. yemişsin zaten heraldeHuuuu ben geldim yavrularrrrr bugün yine oburlugum üzerimdeee
PS günüm bugün öglene karnabahar ve tavuk gögsü yedim simdide lahana sarmasi yaptim beyaz lahana bayilirimmmmama yogurdum bitmis evdeki yogurtta normal yagli sanirim bakmadim ama 3.5% bir iki kasik dahi olsa almayayim dimi :18:
Merhaba.. Kolay gelsin.. Ne güzel anlatmışsın sen öyleee :116: Sana da bol bol kilo vermeleerrr....herkese merhaba..
Bugun bildiirm günüydü ama ben işten yeni gelınce ancak katılabıldim..geçen hafta 93,5 idim bu hafta 91,7 çıktım..Çok Şükur..Başlangıç kılom 103..
Sanırım 1 ay yenı doldu bende de..Kortızon kullandıgım için vucudumda oluşan ödemlerın hızla gıtmesınden dolayı bu kadar hızlı kılo verdım..Bırde elımden geldıgı kadar hıç kaçamak yapmıyorum..İşimde de sorumluluk fazla olunca hareket oluyor halıyle ..Spor yapmıyorum günluk rutın yürüyuşlerım harıç..Kılo verme hızım düşerse başlayacagım inşAllah..
Bu hafta herkese güzel kılolar vermış Çok sevındım..Sabaha kalkıpta tartılıp eksıleri görmek kadar haz veren duygu azdır bu hayatta..Hele kı hayatının buyuk bır kısmını kılolu olarak geçiren arkadaşlarım ve kendım için :)
Balıktan zehırlenen arkadaşıma bır önerım var..Balık eger buzdolabına girmeden önce bozulmaya başlamışsa deepfreezerda da bozulmaya devam eder..Eger eklem yerlerınızde agrı yoksa endişe etmeyın ..kendınızı sıcak tutun ve mıdenızı yatıştırıcı şeyler için vucut kendısı tolere edecektır bır haftaya..
Allah şifa versın tüm hastalara..
Bu arada yarın 5 gunluk sp bıtıyor sadece saf proteın gününe gececegım.o zaman daha çok kılo kaybı olur dıye düşünuyorum..Vaktı olmamasına ragmen bugun regl oldugumu gördum..Sanırım dıyetın getirisi..o kadar da olsun artık :))
Herkese bol azimli dirayetlı bır hafta dılerım..haftaya bildirim gününe kadar..
teşekkur ederım hoşbulduk..Rica ederim canım.. Motive ediyosa ne mutlu :) Ama beni örnek almaNe tatlı şeysin sen öyle hihi :))
O ne demeekkk :)) Ben görmeden söyleyebilirim ki sağlam kiilo verdin :128:Daha da vereceksiiinn..
Hayırlı olsun.. Hoşgeldiiinnnn...
Hiç üzülme. Bak sen de farkındasın incelmeye devam ediyorsunSonra tekrar vermeye başlayacaksın. Ben de 4 günde 1 kilo vermiştim. O öyle değişiyo kişiden kişiye. Demek ki çok ödemin yokmuş. Ama mutlaka vereceksin :13:
Rica ederim :87: Hatta bildirim yapanlar boylarını yazsa aslında, vücut kitle indeksini de eklemek istiyorum. Çok güzel olur çookkk
Ben arada yiyiorum canım mecbur kalınca normal yoğurt. Bir etkisi olmuyor. Afiyet olsun. yemişsin zaten heraldeBişey olmaz dert etme
Merhaba.. Kolay gelsin.. Ne güzel anlatmışsın sen öyleee :116: Sana da bol bol kilo vermeleerrr....
canım M/L beden dıye bişi:2:aynıısınn omzu iplisini almştm bende gayet rahat ve güzel
resim büyümüyor
kaç beden
kuzu ben de mistik şeyinden almıştım sen söyleyince aklıma geldi.. alışveriş manyağı mı oldum nan ben, aldığımı ettiğimi bilmiyomm
kan hapı aç karnına alınmalı keza vitaminler de öyle.. aksi halde kilo aldırdığı gibi etkisi de azalıyo
ayın 20 günü o ağrılarla boğuşan bir bahtsız olarak geçmiş olsun diyorum kuzum sana
yeap dostum!! 71 buçuklardayım. kuzumun doğum gününde (20 ekim)güçlendirmeye geçicem ben de :))
sen nasıl ikinci evreye geçemedin ya..??
özellikle 4 gün boyunca atak evresinin müsaade ettiğinden başka bir şey yemediğim halde bugün itibari ile 1 kilo vermiş görünüyorum.
günaydın millet..zayıflamak cok gusel ama hergun biton dusunuorum,giyiorum,çıkarıorum aynanın önünde işe giderken.eski tüm kıyafetlerım şalwar gibi.yazlıkların bi kısmını daraltmıstım ama kışlıklarıda daraltmak lazım.cogu kıyafetımde daraltmada bozuldu.böle hep aynı seyleri giyiorum gibi gelior alıswerıs yapmak lazım yineee..battım battımmm
sekerım ben iyiyim cok saol ama bu hafta 2.ewreye gecmeyı dusunuorum artk..sıkıldım cunku hep aynı seylerı yemekten..bitsin artk yaaaa
…
Asyam sen nasılsın? Herşey yolunda mı?
O ne demeekkk :)) Ben görmeden söyleyebilirim ki sağlam kiilo verdin :128:Daha da vereceksiiinn..
canım M/L beden dıye bişi:2:
Rachelfine, konserveler tamam mı :))
Bu ara çok giremiyorum, bu mesajı bile alta al tekrar aç şeklinde yarım saattir yazmaya çalışıyorum atladığım canlarım nolur kusura bakmayın. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız. Fırsat buldukça gelicem ama nooolur çok yazmayın ya, yaşlandım stresten valla,yetişemiyorum.(cinsiyet uymadı ama olsun :))
Hepicinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın ama beni unutmayın ama :)
merhaba arkadaslar bende aranıza katılmak ıstıyorum sızde ıstersenız tabıkı :)
bıraz kendımden bahsedım sıze
1.takım cuma zayıflama yarısmasında yaklasık 15kg verdım.dukan ve elma dıyetı yaparak verdım bu 15 kg mı.daha sonra 6 kg kadar aldım ve suan o aldıgım 6 kg ve gerı kalan kılolarımı vermek ıstıyorum.
bugun ıtıbarıyle dukana tekrar basladım 10gun atak yapıcam
bugunku menu olarak
sabah
1 haşlanmıs yumurta
1 bardak su
yagsız peynır
1.5lt su
1 bardak biberiye yagı eklenmıs yeşil çay içtim
bu arada kg yazmayı unutmusum
başlangıç:88.5 05.10.2012 cuma
hedef kilo :70
günaydın millet..zayıflamak cok gusel ama hergun biton dusunuorum,giyiorum,çıkarıorum aynanın önünde işe giderken.eski tüm kıyafetlerım şalwar gibi.yazlıkların bi kısmını daraltmıstım ama kışlıklarıda daraltmak lazım.cogu kıyafetımde daraltmada bozuldu.böle hep aynı seyleri giyiorum gibi gelior alıswerıs yapmak lazım yineee..battım battımmm
Canım ben henüz hiç yeni kıyafet almadım, eskilerim olmaya başladı onları giyiyorum hatta onların bile bir kısmı bol geliyor ama bu hazzı biraz daha yaşamak adına belimden düşünceye kadar giyeceğim onları
Enne sona gelmişim yaa la, hayret ben yokken az konuşmuşsunuzmeseda nerde onu görmedim, giremedimi ki
bugün ps günümdeyim
atıştıırmalık ne yapabilirim
birde yulaf hakkımı daha kullanmadım onu ne yapayım
evet ama bakma pastayı keki kendim yapıyım zati,:125: dukan şeysi yaparım gari :))Süpersin canım maşallah, hadi hayırlısı 20 ekim e ne kaldı ki :) Pasta yicen dimi ve diğer tüm nevaleden, ye canım afiyet bal olsunKuzucun da teraziydi hatırlıyorum, burçdaşımı da çok öpüyorum.
.......
........
canım ellerine sağlık,üzülme listede + konusunda bu hafta da yalnız bırakmadım seni
.......
bravo başarılı tahmin :)
...........
O boyla sana süper yakışacak bence
Ay ben de bunu yapıcaaammdukan chatte okumustum, search calismadigi icin bulmak biraz zor oldu ama.
ddr.myfreeforum.org :: July 23 Chat with Dr. Dukan
therezitta : dear Dr.Dukan, thanks a lot for your encouragements.. my concern about the quick weight lose is that i am going back to Egypt in two weeks. and i really want to go back with a huge difference on my appearance. so can i do the 5/5 aletrantion of pp and pv? cause i read in your book that it is slightly faster.. or i mean bit more effective. is that true? is it faster than 1/1?
Moderatrice Pierre : Dear therizitta, I understand really well that you want to go back in Egypt as slim as possible. So I advice you something more and more efficient than 5/5 alternation: it is the 2/1, which means 2 days of PP and 1 day only of PV.
Teşekkürler canııımm...........
ayın 20 günü o ağrılarla boğuşan bir bahtsız olarak geçmiş olsun diyorum kuzum sana
............
.......
Dely cim sen ne zaman geçiyorsun, e hadi gel artık.
.............
Bu ara çok giremiyorum, bu mesajı bile alta al tekrar aç şeklinde yarım saattir yazmaya çalışıyorum atladığım canlarım nolur kusura bakmayın. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız. Fırsat buldukça gelicem ama nooolur çok yazmayın ya, yaşlandım stresten valla,yetişemiyorum.(cinsiyet uymadı ama olsun :))
Hepicinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın ama beni unutmayın ama :)
regl olmaana cok sevindim tatlisimmsuan kac kilosunki 56.5 bekliyorsun:26:
İnşallah kuzucum inşallaahh :13::13:....
Yok kuzum sız olmazsanız veremem ben o yüzden hep beraber verılm tamam mı
Oyoyoyyy :18: Sakkkkııınnnnloveo1 ve dely desteğinize teşekkür ediyorum.bir çılgınlık yapıp herşeyden yemeyi düşünüyordum.ama azimle sizin teşvikinizle devam edeceğim.bir de bugün yeni bir tartı alacağım.bundan sonra sadece onda tartılacağım.allahtan işteyim ve sizin yorumlarınız gelene kadar kaçamak yapma deliliğini de yapmadım.
daha da yapmam.
Giremezsem, falan diyodu. Giremiyo mu acep :44:............
Enne sona gelmişim yaa la, hayret ben yokken az konuşmuşsunuzmeseda nerde onu görmedim, giremedimi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?