Giremezsem, falan diyodu. Giremiyo mu acep :44:
Yulaf-yumurta-süt/yoğurt-dereotu-lor peyniri hop muffin kabı içine, fırınlayıp mini kek modeli yiyorum ben. :) En basit şey, istersen başka sebzeler vesaire de konup pizza modeli birşeyler yapılabilir gayet güzel, domates sosuyla mantarla falan.
-
Ben de yavaş yavaş Dukan ermişlerinden olacağım galiba, az önce kakaolu kek yaptım mis gibi koktu ortalık. Eskiden olsa kimbilir ne biçim yemiştim. Allah'tan şimdi o deli istek yok. Sebzeli ciğerim ve patlıcanımı yedim, akşama da yulaflı keklerimden yaptım bol dereotlu.
pişşşşt kızlarrr mülteci olarak aranızdayım şu anda
adiler yaaa beni sizden ayırmaya çalışıyorlar
offf sabah beri size bir dünya yazmıştım,bir sürü alıntı yapmıştım ama hepsi yok oldu.ve kusura bakmayın tekrar geri dönüp okuyamam onları, yakalanmamam lazım
gitti bugünkü bütün güçlendirme hevesim,off ya bi tomar yazmıştım size.neyse zaten sadece ıspanakla yoğurt yedim.
kızlarrrrrr bunu paylaşayım bari,dün 71.3 idim yaa bu sabah 70.4 çıktım,_900 çıktım len
diyorum ki canlarımmm,ben p.tesiye kadar meyve ve ekmek peynir haklarımla güçlendirme yapayım,p.tesi den itibaren başlangıç haftası gibi düşünüp nişasta ve ödül öğünlerimi o hafta kullanayım ne dersiniz :13:
kızlarrrr tövbe yarabbim evladımdan ayırmışlar gibi oldum sizden ayrı kalınca,meğer ben sizi sandığımdan da çok seviyormuşum yaaaaa
Ay ben de bunu yapıcaaamm2+1 heee.. Saol canım.
Son aldıklarımı bi veriyim hemen istiyorum. Yarın Bursa'ya gidiyorum kısmetse, sonra Pazartesi yine sıkı bi şekilde başliyim de, yine 56'ları göriyim, Sonra da himen güçlendirmeye uçiyim
offf sabah beri size bir dünya yazmıştım,bir sürü alıntı yapmıştım ama hepsi yok oldu.ve kusura bakmayın tekrar geri dönüp okuyamam onları, yakalanmamam lazım
gitti bugünkü bütün güçlendirme hevesim,off ya bi tomar yazmıştım size.neyse zaten sadece ıspanakla yoğurt yedim.
kızlarrrrrr bunu paylaşayım bari,dün 71.3 idim yaa bu sabah 70.4 çıktım,_900 çıktım len
diyorum ki canlarımmm,ben p.tesiye kadar meyve ve ekmek peynir haklarımla güçlendirme yapayım,p.tesi den itibaren başlangıç haftası gibi düşünüp nişasta ve ödül öğünlerimi o hafta kullanayım ne dersiniz :13:
kızlarrrr tövbe yarabbim evladımdan ayırmışlar gibi oldum sizden ayrı kalınca,meğer ben sizi sandığımdan da çok seviyormuşum yaaaaa
bende intden 40 beden ve l getirtiriyordum ama şimdi onlar bolarmaya başladımerhabalar,
bu sabah yulaf kepekli yoğurt yedim. öğlen ciğer ve zero, aralarda yeşil çay, su ve neskayfe.
haftasonu alışverişim var. mistik çay alıcam.
kızlar siz küçük beden kıyafet alıyor musunuz? hani zayıflyacağız ya:) netteki alışveriş sitelerinde indirimli ürünlere bakıp iç geçiriryorum. alıp kenara koysam mı? yoksa istediğim kiloya inene kadar birşey almayıp o zamana kadar elimdekilerle (her beden mevcut) idare mi etsem? geçen sene aldığım küçük bedneleri şimdi giyoyorum:)
Dely ve karamelek cok tesekkur ederım odum patlıyor olmıca demoralıze olcam dıye... pazar gununden itibaren 2+1 e baslıom ben de haaaaa bı de bole deneyelım
kocaman bir kalçalı but, 2 tane peynirli kek 1 kase yoğurt 3 kornişon 1 bardak zero ... ancak doyabildim
yarın da protein yapacağım. sincerelyesranın tavsiyesi ile 2 pro 1 sebze pro yapmaya karar verdim.ayrıca bu sabah 400 gr vermiştim. bakalım yarına geri almazsam iyidir
ay canım bayramda aıle arası bı nısan var arkadasın...abıye gıysem agır kacar kotla gıdılmez bunu barı alam dedım leopar desenlı bısı hep ıstemısımdırbende intden 40 beden ve l getirtiriyordum ama şimdi onlar bolarmaya başladı
bence elindekilerle idare et nede olsa zayıflıyorsun aldklarnda bolarıp kullanılmıck
ben hedefime ulaşana kadar daha bişe almam
bişe değil canm neden olmasn gayet güzel olur
benimkide aynı renk babetlerlede dolgutopuklada süper oluyor
ama bayrama havalar serinler hırka felanlamı giymeyi planlıyorsun
mülteciye koptum burda ya:90:pişşşşt kızlarrr mülteci olarak aranızdayım şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?