Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

pööööffff benm muffin kabım yok yaaa
bu dukan bana yeni yeni şeyler aldırıyr
iyi oluyor aslnda evimdeki eksikleri tamamlııyorm
tarif için teşk ederim

pişşşşt kızlarrr mülteci olarak aranızdayım şu anda
adiler yaaa beni sizden ayırmaya çalışıyorlar
offf sabah beri size bir dünya yazmıştım,bir sürü alıntı yapmıştım ama hepsi yok oldu.ve kusura bakmayın tekrar geri dönüp okuyamam onları, yakalanmamam lazım
gitti bugünkü bütün güçlendirme hevesim,off ya bi tomar yazmıştım size.neyse zaten sadece ıspanakla yoğurt yedim.
kızlarrrrrr bunu paylaşayım bari,dün 71.3 idim yaa bu sabah 70.4 çıktım,_900 çıktım len
diyorum ki canlarımmm,ben p.tesiye kadar meyve ve ekmek peynir haklarımla güçlendirme yapayım,p.tesi den itibaren başlangıç haftası gibi düşünüp nişasta ve ödül öğünlerimi o hafta kullanayım ne dersiniz :13:
kızlarrrr tövbe yarabbim evladımdan ayırmışlar gibi oldum sizden ayrı kalınca,meğer ben sizi sandığımdan da çok seviyormuşum yaaaaa

herkes iyi mi kızlar,aliye neden mutlu nolmuş face de gördüm ama okuyamıyorum.biriniz bi mail atsanıza bana yaaa yok ben hemen eve internet bağlatayım araştırayım da

inşallah o günleri bizde görürüz
benm fazla bişeyim kalmadı ama neyseee

Ben de bır haftadır sankı devamlı alıyorum. kılomu data fıt eden bır yerde tutuyorum, kılom artıs trendı gosterıyomus, hemen uste dogru kıvrılan bır cızgı cekmısler bozuldum.
Bağırsaklarımdan korkmasam ben de denicem 2+1 i de benim bagirsaklar cok zor calisiyor. o yuzden cesaret edemiyorum.
kim yesil cayi peklik icin onerdiyse ona tesekkur ederim. sinameki benim bagirsagi cok tahris ediyor. yesil cay galiba ise yariyor. bir kac gun daha birer bardak icip sonucu soylerim ama ise yariyomus gibi geldi.

Son düzenleme:
millet ii hafta sonlarııı..ben kaçar.hepinizi öpüorummm..medesaaa güçlendirmede ilk tostunu yediğinde beni düşünnn şekerimmmm bysssss

özlemişim sayfayı yazamıyorummmmm çok yoğunum
2 gün saf proteinden sonra dün yediğim közleme patlıcan ve biberle sabah +1000 gördüm tam 1 kilo hadi tamam su ama moral bozuyor gıcık(( 2+1 devam edicem o 1 günde aldığımı 2 günde ancak veririm zaten
yarın anneciğime gidiyorum 4 gün yokum pazar günü de sınavım var. eğer nete girebilirsem girerim ama pc başında olunca annem kızıyor yüzünü göremiyorum diye
bakalım oradan döndüğümde ne olacağım meraklıyım annemin tartısı ile benimki arasında 1,5 kilo fark var o daha çok gösteriyor şişko çıkayım da moralim bozulsun dikkat edeyim orada hihi
birde bende 1 haftadır anormal bir şişkinlik var şükür wc problemim çok yok ama karnımın içinde bişey var gibi birde aşırı bir bel ağrısı yoruldum sanırsam
hepinizi öpüyorum

Ah canıımmmm :97: Ben de uyuz oldum heee... Mutlaka aramıza gel, bırakma biziii.. Beraber güçlendirme şeyedicezzz yaaa ....!!! Face'de takıl bari, ordan haberleşelim. Ya telefonuna ya evine al internet, yap bişileerr.. Ben de seviyom ben deee

Güçlşendirmeye Pazartesi geç bence de Gerçeğini Pazartesi sayalım

Kızanlarım canlarım,

Kimsecikler kalmamış.. Bi ben bi de 5 ziyaretçi.. :2: Face'e de giremiyom telefonun şarjı bitti :S İşyerinde de yasak, bu bilgisayardan zaten giremiyom malum.

Yavaş yavaş çıkıyorum ben. Yarın sabah Bursa yolcusuyum inşallah. Accık anne yimeği yiyim geliyim

Çok tatlı smileylerimle size veda ediyorum. Pazartesi görüşürüz umarıımmm...

Hoşçakalııınnnn....

İyi tatilleeeerrrr...

Kızanlarım canlarım,

.........

Yine ben yazmışım :)

Son düzenleme:
merhabalar,

bu sabah yulaf kepekli yoğurt yedim. öğlen ciğer ve zero, aralarda yeşil çay, su ve neskayfe.

haftasonu alışverişim var. mistik çay alıcam.

kızlar siz küçük beden kıyafet alıyor musunuz? hani zayıflyacağız ya:) netteki alışveriş sitelerinde indirimli ürünlere bakıp iç geçiriryorum. alıp kenara koysam mı? yoksa istediğim kiloya inene kadar birşey almayıp o zamana kadar elimdekilerle (her beden mevcut) idare mi etsem? geçen sene aldığım küçük bedneleri şimdi giyoyorum:)

Dely ve karamelek cok tesekkur ederım odum patlıyor olmıca demoralıze olcam dıye... pazar gununden itibaren 2+1 e baslıom ben de haaaaa bı de bole deneyelım

bende intden 40 beden ve l getirtiriyordum ama şimdi onlar bolarmaya başladı
bence elindekilerle idare et nede olsa zayıflıyorsun aldklarnda bolarıp kullanılmıck
ben hedefime ulaşana kadar daha bişe almam
Dely ve karamelek cok tesekkur ederım odum patlıyor olmıca demoralıze olcam dıye... pazar gununden itibaren 2+1 e baslıom ben de haaaaa bı de bole deneyelım

bişe değil canm neden olmasn gayet güzel olur
benimkide aynı renk babetlerlede dolgutopuklada süper oluyor
ama bayrama havalar serinler hırka felanlamı giymeyi planlıyorsun

kocaman bir kalçalı but, 2 tane peynirli kek 1 kase yoğurt 3 kornişon 1 bardak zero ... ancak doyabildim
yarın da protein yapacağım. sincerelyesranın tavsiyesi ile 2 pro 1 sebze pro yapmaya karar verdim.ayrıca bu sabah 400 gr vermiştim. bakalım yarına geri almazsam iyidir

samimiyetine bayılıyorum. ben eskilerden değilim ama sanki sizlerle yıllardır yazışıyor gibiyim. bu arada -900 için tebrikler şekerim. darısı bizlere....

afiyet olsun cnm
3 kornişon çok olmamışmı
bildiğim kadaryla onuda az yiyorz
bu aralar herkes 2+1 yapıyor
bende 2 günü yapıp 1 günde sebze yaptm 2 günde 1 kilo gitmiş
bakalm yarn nekadarı geri gelcek

ay canım bayramda aıle arası bı nısan var arkadasın...abıye gıysem agır kacar kotla gıdılmez bunu barı alam dedım leopar desenlı bısı hep ıstemısımdır

mülteciye koptum burda ya:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…