Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkes iyi mi kızlar,aliye neden mutlu nolmuş face de gördüm ama okuyamıyorum.biriniz bi mail atsanıza bana yaaa yok ben hemen eve internet bağlatayım araştırayım da

medesam ya benim arkadaş baya araştırdı da interneti vın aldı, fenercel aveanın 5gb imiş aylık da 30 tl, fener gol atınca da 1 gb daha fazla mı ne oluyormuş, o baya araştırmıştı da söliyeyim dedim, ama vınlar her zaman çok iyi çekmiyor bilesin

Bugün ilk veli toplantı mı yaptım kızlar ayy ayy tüm olaylar beni bulur zaten, ben konuşurken başladı iki kadın veli tartışmaya , kaldım öyle , bir ağız dalaşı, içimden dedim anneleri böyleyse çocukları nasıldır kim bilir neyse diğer veliler ve ben araya girdik de sakinleştirdik hanımları, ama çok komiğime gitti ya, çocuk gibilerdi neyse toplantım olduğu için sabah kahvaltısıyla durmak zorunda kaldım, okulda da çayla idare ettim, dukan dışı şeyler yemek istemedi canım, evden çıkarken kek alacaktım yanıma onu da unutunca aç kaldım yani eve geldiğimde anacığım balığımı hazır hazırlamıştı sağolsun yarın şu şirin keki(feyste baya meşhur) yapacağım krem tartar bulabilirsem, sonuçları size yazarım

avea faturasiz hattin varsa soyle bir haber var
Seç Tarifesi 1000 Dakika Konuşma+Sınırsız internet +5000 Sms 1 Yıl Taahhüt Verene 25 Lira
http://forum.donanimhaber.com/m_66268660/tm.htm
telefonunu bilgisara baglayip, ordan bilgisayar baglantini telefon uzerinden kurabilirsin. vinnin yoksa. vinn da firsat bulmazsan pahali alet. ama telefonun cdsindeki program gerekli olabilir, onu evden arayip bulman lazim.

Son düzenleme:

yavru kuş, o kızın yaşı kaç senin yaşın kaç?.. onu da hesaba kat...

hoşgeldin. bu dukanda 2. ve son şansın olacak. bu sefer ziyan etme olur mu...

dur daha sen çok kilo verceksin. idare edebiliyorsan et. çünkü yeni aldıkların da 30-40 gün sonra olmayacak. benim alıp da sadece 1-2 kez giyebildiğim şeyler oldu. yazık hepsini verdim mecburen. küçültmek de saçma. en fazla 1 beden küçülür. o bile güzel olmaz...

Canim senin verdigin kilo öyle kücümsenecek biseymi cix cix ben senin baslarda bana ne zaman basladin diye sordugun günü hatirliyorum ki o zamandan bu zamana sende cok güzel verdin..Benim buzdolabinda birde cikolata cerez dolabinda eski dombili halim birde cok eski bir fotom asili her actigimda onlara bakiyorum dombili halimi görünce yiyecegim varsa bile yemiyorum..Cünkü diger halim daha güzel..tavsiye ederim..yani sen kendi resmini yapistir netcen onu..

ekimcim hosgeldin..özletiyorsun kendini.. ben düzelemedim canim bir öksürük dadandi birakmiyor yakami..Seker den haber aldinmi cok merak ediyorum..? sende kendine iyibak canim..

Hosgeldin senin kilona göre 10 gün atak cok degilmi..Dukanmi verdi o 10 gün atagi..?

Kac gün atak yapman gerekiyorsa o kadar yapmani tavsiye ederim ben 110 kg ile basladigimda 7 gün cikmisti bende 10 gün yapmistim ama testte dediginden fazla vermemistim ayrica 1 kg az degil rahat ol.

Merhaba dukancanlar

bu sabah çok mutluyum
tartı beni çok sevindirdi
regl olmama rağmen 400grm eksi gördüm
ve evlendiğinde beri hiç 61leri gormemistm
busabah 61.8 dum

tebrik ederim..

Böyle kacak köcek de olsa girebilmissin ya helal olsun sana.. insallah engel koymazlarda sen hep bizimle olursun..sende seviliyorsun emin ol buna..

Anne yemeklerinin tadina doyum olmaz sen yinede azicik ye.. yuvanda olmanin tadini cikar..

Öksürüge iyi gelir diye bal,pekmez yiyorum mecburen ama onun disinda dukan di$i yemiyorum bugün pastanede komsumdan bir sürü laf isitmeme ragmen sade kahvemi ictim geldim..O bana kizdikca ben goji bulamadim nereye baksak nerde vardir diye sorarak kararliligimi gösterdim..

Benim size duam hepiniz en kisa zamanda hedefinize ulasirsiniz insallah..Sizinde bana duaniz önce su öksürükten kurtulayim sonra hedefime ulasmak olsun..sefiyomm sizi...iyi geceler..

Yasena Öksürük için çok iyi bir yöntem biliyorum
zencefil tozu ve bal
1yemek kaşığı bala
yarm ck zencefiltozu
karistirip yiyosun
bugün yapmaya başla 2 güne öksürük felan kalmick

Son düzenleme:
Hepinize günaydın, umarım haftasonunu en verimli ve güzel şekilde kullanırız.
Tartıda 63e doğru adım adım yaklaşıyorum bir yandan da "duraklama dönemi gelmesin nolur nolur" diye duadayım, gram gram da olsa eksilmeye çok alıştım inşallah bir aksilik birşey olmadan devam eder. Keşke etse.

Son düzenleme:
kızlarrrrr günaydınnnnnnn,
Bildiğiniz I.T. gibi çalışarak sorunun kaynağını buldum giderdim veeeee yine yeni yeniden aranızdayımmmmmmm:13:
ama dün sizden ayrı kaldığım için çoook keyfim kaçtı ve geçmedim güçlendirmeye
artık pazartesi geçerim sizinle birlikte.hem h.sonu da güzelce meyvemi ekmeğimi alırım.tam tahıllı değil de nasıl alayım demiştiniz unuttum,sevgi de gelmez bugün.bimde var demişti.tam buğday mıydı ki.en kötü ihtimalle ekimi rahatsız edeceğim artık h.sonu h.sonu
hepiniz iyisinizdir inşallah.70.4'üm bu sabah
dün annemlere gittim,annem bile şaşırdı noldun sen böyle diyor.bir de dar streç kot almıştım,onu giymiştim,bacakların nasıl zayıfladı senin böyle diyor.sanırım annem 22.5 kilonun her yerimden gidip bacaklarımdan gitmeyeceğine inanmıştı
kendimi çok sağlıklı,süpper,hipper iyi hissediyorummmm
çook enerjiğimmmm,hepinizi çoook seviyorummmm
bugünkü mesaim dün kaçırdığım geçmişi okuyarak devam edecek kuzular
bu aradaaa nesliiiiiiii uyan,kızlarr kalkın hadi yaaa gurmenete fındık aroması gelmiş,ben hemen hüpplettimmmm

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu sabah tartıya cıktım ve gordugumu 72,8 sandım çüş dedim ya su mu içmedim diye dusunurken 71,8 miş meger... ulan 71 gordum oh be cok mutluyum

3 gün oldu kan hapına başlayalı yeşil çayıda bugünden itibaren günde 2 bardağa çıkarayım bakayım nolcak :))) gelişmeleri yazarım burdan :) demir eksikliğindede kilo vermek zor olur diye duymuştum belkim depolar dolunca hızlan kilo veririm inşallah :)))))

neslicim çok teşekkür ederim hapın üstünde aç karnına yazıyor içinde yemekle beraber veya tok yazıyor bende akşam içiyordum yatmadan çay kahve içmem artık diye senin yzını okuyunca hemen gidip içtim kahvaltıya kadar hem zamanda geçer :))) teşekkür ederim :)
bu sabah tartıya cıktım ve gordugumu 72,8 sandım çüş dedim ya su mu içmedim diye dusunurken 71,8 miş meger... ulan 71 gordum oh be cok mutluyum
hehehe bende sabah tartıya çıktım dün ps olduğu halde 76,3den 75,8e inmişim bir sevindim bir sevindim sonunda 76dan aşağı indim ya ohhhhh haftaya yürüyüşleri düzene sokup verilen kiloyu çoğaltmak niyetindeyim bakalım :)))

slm kızlar herkese iyi hafta sonları pztden sonra tam gaz aranızdayım motivasyon lazımmmm :))))) medesam nasılsın görüşmeyeli özledim yahu neyseki problemi çözmüşsün de gene burdasın bu arada kesinlikle aveanın internetini alma şayetn ben aldım hata yaptım sadece mutfakta çekiyor en iyi turkcell vınn bence önce etrafta konu komşuya sor orda en iyi ne çekiyor die ona göre al derim :)
herkese bol eksili kaçamaksız hafta sonları kızlarrrrr

ayyy çok komikmiş bayılırım hatun kavgalarına hehehe,durur öyle seyrederim valla ahahahaha
gerçi her türlü kavgayı seyrederim sokakta falan.annem de diyor bigün başıma iş açılacakmış bu sebepten
kuzum iyiymiş fenerin olayı da ben cimbomluyum,gs de yapıyor mu bunu acaba araştırayım sağolasın

canım iyi tatillerrr,afiyet olsun şimdiden

o mistik çayı merak ettirdiniz,ben de alıcam bugün.hayatımda hiç bu kadar bitki çayı içmemişimdir hee
canım valla ben bedenim tamamen küçülmeden ne çok fazla alışveriş yaptım ne de kıyafet daralttırdım.
geçen hafta verdim terziye kıyafetleri ama bence o kadar daraltamıcak.yani daraltma 1 beden falan olur sanıyorum,3-4 beden nasıl daraltsın,kesin rezil edecek bütün takımlarımı öyle olursa da yenilerini alıcam mecburen.sen de bütün kilolarını verdikten sonra al cicilerini ki sonra tekrar daraltmak zorunda kalmayasın

samimiyetine bayılıyorum. ben eskilerden değilim ama sanki sizlerle yıllardır yazışıyor gibiyim. bu arada -900 için tebrikler şekerim. darısı bizlere....

eski yeni ne farkeder kuzum,önemli olan frekansların tutması
çok şükür ki içimizde hiç gıcık tipler yok,herlade ondan çok iyi anlaşıyoruz yada belki hedeflerimiz ve amaçlarımız ortak olduğundan,bu konuda bizi bizden başka kimsenin anlayamayacağından olsa gerek

günaydın, afyonun patlamamış heralde kilonu bile yanlış gördüğüne göre neyse güzel sürpriz olmuş tebrikler

ahhh canlarım bir de bana sorun nasıl özledim siziii
resmen sizden ayrı kaldım diye küstüm güçlendirmeye geçemedim,coşkusuz törensiz kutlamasız terfi mi olur dimiii amaa
hadi artık ne motivasyonu istiyorsun,canlan bakalım arttır sporunu falan bol bol protein tüket,bol bol margarin erit

Bugün atağın 3.günü. Sanırım çok yedim yaa. Dün akşam dayanamadım limonlu kek yaptım. İçinde 1 çorba kaşığı mısır unu vardı. O vicdanımı sızlattı ama zaten hepsini yemedim ki, sadece 1 dilimcik cik cik

Bi de şey, dayanamadım dana jambon yiyivirdim :26: light değildi. 5-6 dilim yemişimdir 2 gündür

canım kusura bakma ama sen sadece keke jambona değil bence bu diyete de pek dayanamayacaksın

Yaaa üzüldüm valla içim sızladı. 123 kilodan 95 kiloya indik iradeye hakim olamıyoz QUOTE=medesa;26774345]canım kusura bakma ama sen sadece keke jambona değil bence bu diyete de pek dayanamayacaksın[/QUOTE]

Yasena Öksürük için çok iyi bir yöntem biliyorum
zencefil tozu ve bal
1yemek kaşığı bala
yarm ck zencefiltozu
karistirip yiyosun
bugün yapmaya başla 2 güne öksürük felan kalmick

Canim yaptim bende ise yaramadi baldami is yok zencefilde mi anlamadim hadda tazesinden bile yaptik..Artik bal yemiyorum mideme dokundu cünkü.Sigara icilen yerde calistigim icinde etkiliyor tabi yinede cok tesekkür ederim..

Herkese kacamaksiz bir hafta sonu olsun insallah...:) Benim icin zor bir gün olacak oglumun okulunun düzenledigi sonbahar eglencesinde görevliyim..tatlilar havada ucusacak bugünn..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…