herkes iyi mi kızlar,aliye neden mutlu nolmuş face de gördüm ama okuyamıyorum.biriniz bi mail atsanıza bana yaaa yok ben hemen eve internet bağlatayım araştırayım da
ay canım bayramda aıle arası bı nısan var arkadasın...abıye gıysem agır kacar kotla gıdılmez bunu barı alam dedım leopar desenlı bısı hep ıstemısımdır
medesam ya benim arkadaş baya araştırdı da interneti vın aldı, fenercel aveanın 5gb imiş aylık da 30 tl, fener gol atınca da 1 gb daha fazla mı ne oluyormuş, o baya araştırmıştı da söliyeyim dedim, ama vınlar her zaman çok iyi çekmiyor bilesin
fıstığımmmm… ben varya 1 gr versem kaçamak yapmamkı. Yanı ılk uc ay hergun eksı gormesemda artı yoktu , bugun görmesem yarın eksı görme vardı oda motıvasyonumu dusurmuyordu. Ama sımdı duraklama varya duraklama zaten herkesı bu duruaklama tuzağa dusuruyor. Su duraklamayı kırabılseydım belkı toparlanmam ikinci üç ayımı yemeyecektı. Çevremde de herkes dıyor duraklama olur bozma sakın. Bozma demeyle olmuyor ama. 112 kılo az bır kılo degıl ve damdan düşer gıbı gelmedı o yağlar. Yedım geldı. Doymadım bıdaha yedım bıdaha geldı. Doysamda almışım alacağımı dedım yedim bıdaha geldı. Geldıde geldı yanı. E bır anda dıyete başlıyorsun. Evet sukurler olsunkı yaptığımız dıyet açlık nedır göstermeyen bır dıyet. Ama yıne de dıyet psikolojisiylede eskısı kadar ıstesemde yedırmıyor. Bırden yemeyı kesmek sınırlandırmakta 112 kıloluk bır bünye ıcın hıcte kolay olmuyor.ha ılk baslarda verılen kılonun sevıncıyle kolay oluyorda duraklamaya gırınce valla kolay degıl. Aşırı zorlanıyorum kendımı tutmada. Ha böyle yazıyorum dıyede dıyet oncesı gıbı beslenerek yapılan kaçamaktan bahsetmıyorum. Bıldıgımız kaçamaktı yedıklerım yanı : ) velhasıl suan yapmıyorumkı kaçamak falan. Halen o gordugum 89,9 u goremesemde yenıden basa dondum ve sıfırdan 5 gun atakla bu haftamı tamamlıyorum. Yarın sebze gunume başlayacağım. Yuruyuste yapıyorum. Dun facte bır dukancı vardı. Benden bır ay sonra 4 kılo fazla ile başlamış .O 4 kılonun ustune bı 14 kılo daha vermıs. Yanı 5,5 ayda 40 kılo yaaa vermıs bende 6,5 ayda 22 kılo verdım. Onu görünce dedım yazıklar olsun bana.. resmını bastırıp heryere yapıstırıcam belkı gaz verır bana. Bende de azcık utanma varsa verecek o gazı bana….
Ve an ıtıbarıyle ben hala 90,2 yiiiiiiimmm..
bende sarkmanın alası oldu.Bünye meselesı bence bu.. etlerım bıngıl bıngılll… oyle 10-15 kıloda sarkma olmaz bence…
Aliyecim ales in hayırlı uğurlu olsun.
merhaba arkadaslar bende aranıza katılmak ıstıyorum sızde ıstersenız tabıkı :)
bıraz kendımden bahsedım sıze
1.takım cuma zayıflama yarısmasında yaklasık 15kg verdım.dukan ve elma dıyetı yaparak verdım bu 15 kg mı.daha sonra 6 kg kadar aldım ve suan o aldıgım 6 kg ve gerı kalan kılolarımı vermek ıstıyorum.
bugun ıtıbarıyle dukana tekrar basladım 10gun atak yapıcam
bugunku menu olarak
sabah
1 haşlanmıs yumurta
1 bardak su
yagsız peynır
1.5lt su
1 bardak biberiye yagı eklenmıs yeşil çay içtim
bu arada kg yazmayı unutmusum
başlangıç:88.5 05.10.2012 cuma
hedef kilo :70
merhabalar,
bu sabah yulaf kepekli yoğurt yedim. öğlen ciğer ve zero, aralarda yeşil çay, su ve neskayfe.
haftasonu alışverişim var. mistik çay alıcam.
kızlar siz küçük beden kıyafet alıyor musunuz? hani zayıflyacağız ya:) netteki alışveriş sitelerinde indirimli ürünlere bakıp iç geçiriryorum. alıp kenara koysam mı? yoksa istediğim kiloya inene kadar birşey almayıp o zamana kadar elimdekilerle (her beden mevcut) idare mi etsem? geçen sene aldığım küçük bedneleri şimdi giyoyorum:)
fıstığımmmm… ben varya 1 gr versem kaçamak yapmamkı. Yanı ılk uc ay hergun eksı gormesemda artı yoktu , bugun görmesem yarın eksı görme vardı oda motıvasyonumu dusurmuyordu. Ama sımdı duraklama varya duraklama zaten herkesı bu duruaklama tuzağa dusuruyor. Su duraklamayı kırabılseydım belkı toparlanmam ikinci üç ayımı yemeyecektı. Çevremde de herkes dıyor duraklama olur bozma sakın. Bozma demeyle olmuyor ama. 112 kılo az bır kılo degıl ve damdan düşer gıbı gelmedı o yağlar. Yedım geldı. Doymadım bıdaha yedım bıdaha geldı. Doysamda almışım alacağımı dedım yedim bıdaha geldı. Geldıde geldı yanı. E bır anda dıyete başlıyorsun. Evet sukurler olsunkı yaptığımız dıyet açlık nedır göstermeyen bır dıyet. Ama yıne de dıyet psikolojisiylede eskısı kadar ıstesemde yedırmıyor. Bırden yemeyı kesmek sınırlandırmakta 112 kıloluk bır bünye ıcın hıcte kolay olmuyor.ha ılk baslarda verılen kılonun sevıncıyle kolay oluyorda duraklamaya gırınce valla kolay degıl. Aşırı zorlanıyorum kendımı tutmada. Ha böyle yazıyorum dıyede dıyet oncesı gıbı beslenerek yapılan kaçamaktan bahsetmıyorum. Bıldıgımız kaçamaktı yedıklerım yanı : ) velhasıl suan yapmıyorumkı kaçamak falan. Halen o gordugum 89,9 u goremesemde yenıden basa dondum ve sıfırdan 5 gun atakla bu haftamı tamamlıyorum. Yarın sebze gunume başlayacağım. Yuruyuste yapıyorum. Dun facte bır dukancı vardı. Benden bır ay sonra 4 kılo fazla ile başlamış .O 4 kılonun ustune bı 14 kılo daha vermıs. Yanı 5,5 ayda 40 kılo yaaa vermıs bende 6,5 ayda 22 kılo verdım. Onu görünce dedım yazıklar olsun bana.. resmını bastırıp heryere yapıstırıcam belkı gaz verır bana. Bende de azcık utanma varsa verecek o gazı bana….
Ve an ıtıbarıyle ben hala 90,2 yiiiiiiimmm..
bende sarkmanın alası oldu.Bünye meselesı bence bu.. etlerım bıngıl bıngılll… oyle 10-15 kıloda sarkma olmaz bence…
Günaydın kızlar, ben geldim :)))
Günlerdir anormal bir yoğunluk var, arkamdan motor takılmış gibi koşturuyorum, arada buraya bakayım dedim ama ne yazmışsınız, ne yazmışsınız, yetişmek için strese girdim,çabaladım ama en son 2 gün önce pes ettim artık :)
Benim güçlendirme aynen devam ama hala 2. yarıya geçemedim
Medesam sen artık geçeceksin güçlendirmeye, tebrik ederim canım.
Dely cim sen ne zaman geçiyorsun, e hadi gel artık.
Love01 cim ben hala 1. evredeyim resmi olarak, gayriresmi olarak da karışıyor bişeyler, sen ne durumdasın :))
Aliyecim ales in hayırlı uğurlu olsun.
İpekim inşallah iyi gidiyordur armatörle
Asyam sen nasılsın? Herşey yolunda mı?
Rachelfine, konserveler tamam mı :))
Nesliiiiiiiiiiiiiii kuzum napıyosun? Düşüşe geçtin mi 2. baharında :))
Yasenacım seni gördüm, nasılsın, iyileştin mi?
Prensesim, tenarım ve ismini sayamadığım diyer dukancanlarım, hepiniz iyisinizdir umarım.
Veeee yeni gelen çekirgeler, hoşgeldiniz hepiniz, oynakbeylerinizi üzmüyorsunuz değil mi
Bu ara çok giremiyorum, bu mesajı bile alta al tekrar aç şeklinde yarım saattir yazmaya çalışıyorum atladığım canlarım nolur kusura bakmayın. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız. Fırsat buldukça gelicem ama nooolur çok yazmayın ya, yaşlandım stresten valla,yetişemiyorum.(cinsiyet uymadı ama olsun :))
Hepicinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın ama beni unutmayın ama :)
merhaba arkadaslar bende aranıza katılmak ıstıyorum sızde ıstersenız tabıkı :)
bıraz kendımden bahsedım sıze
1.takım cuma zayıflama yarısmasında yaklasık 15kg verdım.dukan ve elma dıyetı yaparak verdım bu 15 kg mı.daha sonra 6 kg kadar aldım ve suan o aldıgım 6 kg ve gerı kalan kılolarımı vermek ıstıyorum.
bugun ıtıbarıyle dukana tekrar basladım 10gun atak yapıcam
bugunku menu olarak
sabah
1 haşlanmıs yumurta
1 bardak su
yagsız peynır
1.5lt su
1 bardak biberiye yagı eklenmıs yeşil çay içtim
bu arada kg yazmayı unutmusum
başlangıç:88.5 05.10.2012 cuma
hedef kilo :70
özellikle 4 gün boyunca atak evresinin müsaade ettiğinden başka bir şey yemediğim halde bugün itibari ile 1 kilo vermiş görünüyorum.
ama vücudumda o kadar incelme var ki ben kesin 55 olmuşumdur diyordum.başlangıç kilom 59.ama ben bu sabah tartıldım 58 ne yazık ki.
giysilerim bol gelmeye başladı halbuki.ama ben anlamıyorum.gerçi tartımda da sıkıntı var ama öfffff bilemiyorum.atak evresine devam mı etsem acaba.
ne olur yardımcı olun ihtiyacım var tecrübelerinize.
Merhaba dukancanlar
bu sabah çok mutluyum
tartı beni çok sevindirdi
regl olmama rağmen 400grm eksi gördüm
ve evlendiğinde beri hiç 61leri gormemistm
busabah 61.8 dum
pişşşşt kızlarrr mülteci olarak aranızdayım şu anda
adiler yaaa beni sizden ayırmaya çalışıyorlar
offf sabah beri size bir dünya yazmıştım,bir sürü alıntı yapmıştım ama hepsi yok oldu.ve kusura bakmayın tekrar geri dönüp okuyamam onları, yakalanmamam lazım
gitti bugünkü bütün güçlendirme hevesim,off ya bi tomar yazmıştım size.neyse zaten sadece ıspanakla yoğurt yedim.
kızlarrrrrr bunu paylaşayım bari,dün 71.3 idim yaa bu sabah 70.4 çıktım,_900 çıktım len
diyorum ki canlarımmm,ben p.tesiye kadar meyve ve ekmek peynir haklarımla güçlendirme yapayım,p.tesi den itibaren başlangıç haftası gibi düşünüp nişasta ve ödül öğünlerimi o hafta kullanayım ne dersiniz :13:
kızlarrrr tövbe yarabbim evladımdan ayırmışlar gibi oldum sizden ayrı kalınca,meğer ben sizi sandığımdan da çok seviyormuşum yaaaaa
Kızanlarım canlarım,
Kimsecikler kalmamış.. Bi ben bi de 5 ziyaretçi.. :2: Face'e de giremiyom telefonun şarjı bitti :S İşyerinde de yasak, bu bilgisayardan zaten giremiyom malum.
Yavaş yavaş çıkıyorum ben. Yarın sabah Bursa yolcusuyum inşallah. Accık anne yimeği yiyimgeliyim
Çok tatlı smileylerimle size veda ediyorum. Pazartesi görüşürüz umarıımmm...
Hoşçakalııınnnn....
İyi tatilleeeerrrr...
3 gün oldu kan hapına başlayalı yeşil çayıda bugünden itibaren günde 2 bardağa çıkarayım bakayım nolcak :))) gelişmeleri yazarım burdan :) demir eksikliğindede kilo vermek zor olur diye duymuştum belkim depolar dolunca hızlan kilo veririm inşallah :)))))Herkese günaydın!!!
Seyire geçince hız gerçekten azalıyor, gram gram anca gidiyor. O gramları sayıp teselli buluyorum ben, kumbarada madeni para biriktirir gibi avuntu işte.
Yeşil çay-kan hapı konusunda tecrübelilerden cevap bekliyoruz. :))
Unutmadan: Dely liste için çok teşekkürler :)
neslicim çok teşekkür ederim hapın üstünde aç karnına yazıyor içinde yemekle beraber veya tok yazıyor bende akşam içiyordum yatmadan çay kahve içmem artık diye senin yzını okuyunca hemen gidip içtim kahvaltıya kadar hem zamanda geçer :))) teşekkür ederim :)kuzu ben de mistik şeyinden almıştım sen söyleyince aklıma geldi.. alışveriş manyağı mı oldum nan ben, aldığımı ettiğimi bilmiyomm
kan hapı aç karnına alınmalı keza vitaminler de öyle.. aksi halde kilo aldırdığı gibi etkisi de azalıyo
ayın 20 günü o ağrılarla boğuşan bir bahtsız olarak geçmiş olsun diyorum kuzum sana
yeap dostum!! 71 buçuklardayım. kuzumun doğum gününde (20 ekim)güçlendirmeye geçicem ben de :))
sen nasıl ikinci evreye geçemedin ya..??
hehehe bende sabah tartıya çıktım dün ps olduğu halde 76,3den 75,8e inmişim bir sevindim bir sevindim sonunda 76dan aşağı indim ya ohhhhh haftaya yürüyüşleri düzene sokup verilen kiloyu çoğaltmak niyetindeyim bakalım :)))gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu sabah tartıya cıktım ve gordugumu 72,8 sandım çüş dedim ya su mu içmedim diye dusunurken 71,8 miş meger... ulan 71 gordum oh be cok mutluyum
medesam ya benim arkadaş baya araştırdı da interneti vın aldı, fenercel aveanın 5gb imiş aylık da 30 tl, fener gol atınca da 1 gb daha fazla mı ne oluyormuş, o baya araştırmıştı da söliyeyim dedim, ama vınlar her zaman çok iyi çekmiyor bilesin
Bugün ilk veli toplantı mı yaptım kızlarayy ayy tüm olaylar beni bulur zaten, ben konuşurken başladı iki kadın veli tartışmaya , kaldım öyle , bir ağız dalaşı, içimden dedim anneleri böyleyse çocukları nasıldır kim bilir neyse diğer veliler ve ben araya girdik de sakinleştirdik hanımları, ama çok komiğime gitti ya, çocuk gibilerdi neyse toplantım olduğu için sabah kahvaltısıyla durmak zorunda kaldım, okulda da çayla idare ettim, dukan dışı şeyler yemek istemedi canım, evden çıkarken kek alacaktım yanıma onu da unutunca aç kaldım yani eve geldiğimde anacığım balığımı hazır hazırlamıştı sağolsun yarın şu şirin keki(feyste baya meşhur) yapacağım krem tartar bulabilirsem, sonuçları size yazarım
Kızanlarım canlarım,
Kimsecikler kalmamış.. Bi ben bi de 5 ziyaretçi.. :2: Face'e de giremiyom telefonun şarjı bitti :S İşyerinde de yasak, bu bilgisayardan zaten giremiyom malum.
Yavaş yavaş çıkıyorum ben. Yarın sabah Bursa yolcusuyum inşallah. Accık anne yimeği yiyimgeliyim
Çok tatlı smileylerimle size veda ediyorum. Pazartesi görüşürüz umarıımmm...
Hoşçakalııınnnn....
İyi tatilleeeerrrr...
o mistik çayı merak ettirdiniz,ben de alıcam bugün.hayatımda hiç bu kadar bitki çayı içmemişimdir heemerhabalar,
bu sabah yulaf kepekli yoğurt yedim. öğlen ciğer ve zero, aralarda yeşil çay, su ve neskayfe.
haftasonu alışverişim var. mistik çay alıcam.
kızlar siz küçük beden kıyafet alıyor musunuz? hani zayıflyacağız ya:) netteki alışveriş sitelerinde indirimli ürünlere bakıp iç geçiriryorum. alıp kenara koysam mı? yoksa istediğim kiloya inene kadar birşey almayıp o zamana kadar elimdekilerle (her beden mevcut) idare mi etsem? geçen sene aldığım küçük bedneleri şimdi giyoyorum:)
samimiyetine bayılıyorum. ben eskilerden değilim ama sanki sizlerle yıllardır yazışıyor gibiyim. bu arada -900 için tebrikler şekerim. darısı bizlere....
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu sabah tartıya cıktım ve gordugumu 72,8 sandım çüş dedim ya su mu içmedim diye dusunurken 71,8 miş meger... ulan 71 gordum oh be cok mutluyum
3 gün oldu kan hapına başlayalı yeşil çayıda bugünden itibaren günde 2 bardağa çıkarayım bakayım nolcak :))) gelişmeleri yazarım burdan :) demir eksikliğindede kilo vermek zor olur diye duymuştum belkim depolar dolunca hızlan kilo veririm inşallah :)))))
neslicim çok teşekkür ederim hapın üstünde aç karnına yazıyor içinde yemekle beraber veya tok yazıyor bende akşam içiyordum yatmadan çay kahve içmem artık diye senin yzını okuyunca hemen gidip içtim kahvaltıya kadar hem zamanda geçer :))) teşekkür ederim :)
hehehe bende sabah tartıya çıktım dün ps olduğu halde 76,3den 75,8e inmişim bir sevindim bir sevindim sonunda 76dan aşağı indim ya ohhhhh haftaya yürüyüşleri düzene sokup verilen kiloyu çoğaltmak niyetindeyim bakalım :)))
slm kızlar herkese iyi hafta sonları pztden sonra tam gaz aranızdayım motivasyon lazımmmm :))))) medesam nasılsın görüşmeyeli özledim yahu neyseki problemi çözmüşsün de gene burdasın bu arada kesinlikle aveanın internetini alma şayetn ben aldım hata yaptım sadece mutfakta çekiyor en iyi turkcell vınn bence önce etrafta konu komşuya sor orda en iyi ne çekiyor die ona göre al derim :)
herkese bol eksili kaçamaksız hafta sonları kızlarrrrr
Bugün atağın 3.günü. Sanırım çok yedim yaa. Dün akşam dayanamadım limonlu kek yaptım. İçinde 1 çorba kaşığı mısır unu vardı. O vicdanımı sızlattı ama zaten hepsini yemedim ki, sadece 1 dilimcik cik cik
Bi de şey, dayanamadım dana jambon yiyivirdim :26: light değildi. 5-6 dilim yemişimdir 2 gündür
Yasena Öksürük için çok iyi bir yöntem biliyorum
zencefil tozu ve bal
1yemek kaşığı bala
yarm ck zencefiltozu
karistirip yiyosun
bugün yapmaya başla 2 güne öksürük felan kalmick
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?