- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
89,7 yi gördüm canlarımmmm..bakın nasıl gaz gelmiş bana... bir hışımla kapatacağım açığımı göreceksiniiiiiiiiiiizzzzzzzzz....
(dımtıs dımtıd dımtıss) bugünü aslında nasıl sabırla bekledinddiiiii :))))))89,7 yi gördüm canlarımmmm..bakın nasıl gaz gelmiş bana... bir hışımla kapatacağım açığımı göreceksiniiiiiiiiiiizzzzzzzzz....
[/QUOTE]Yaaa üzüldüm valla içim sızladı. 123 kilodan 95 kiloya indik iradeye hakim olamıyozQUOTE=medesa;26774345]canım kusura bakma ama sen sadece keke jambona değil bence bu diyete de pek dayanamayacaksın
89,7 yi gördüm canlarımmmm..bakın nasıl gaz gelmiş bana... bir hışımla kapatacağım açığımı göreceksiniiiiiiiiiiizzzzzzzzz....
medesa sorunun hallaolmasına sevındım yaaa... tatsız tutsuz oluyor burası sızler yokken....
Bir tembelimki bugün sormayınnnn gitsin.
Uzun bir aradan sonraa evde tembellik yapmak pek iyiii geldi. 2 film 2 saat uyku ve kahvaltı dolu bir sabah geçirdimm. Ama henüz 1 lt su ancak içtim. Telefai ederm akşama kadarr umarımmm.
Varmı tavsiye film
Bütün gün film izlemek istyorummmm bennn
kızlarrrrr günaydınnnnnnn,
bildiğiniz ı.t. Gibi çalışarak sorunun kaynağını buldum giderdim veeeee yine yeni yeniden aranızdayımmmmmmm:13:
Ama dün sizden ayrı kaldığım için çoook keyfim kaçtı ve geçmedim güçlendirmeye
Artık pazartesi geçerim sizinle birlikte.hem h.sonu da güzelce meyvemi ekmeğimi alırım.tam tahıllı değil de nasıl alayım demiştiniz unuttum,sevgi de gelmez bugün.bimde var demişti.tam buğday mıydı ki.en kötü ihtimalle ekimi rahatsız edeceğim artık h.sonu h.sonu
Hepiniz iyisinizdir inşallah.70.4'üm bu sabah
Dün annemlere gittim,annem bile şaşırdı noldun sen böyle diyor.bir de dar streç kot almıştım,onu giymiştim,bacakların nasıl zayıfladı senin böyle diyor.sanırım annem 22.5 kilonun her yerimden gidip bacaklarımdan gitmeyeceğine inanmıştı
Kendimi çok sağlıklı,süpper,hipper iyi hissediyorummmm
çook enerjiğimmmm,hepinizi çoook seviyorummmm
Bugünkü mesaim dün kaçırdığım geçmişi okuyarak devam edecek kuzular
Bu aradaaa nesliiiiiiii uyan,kızlarr kalkın hadi yaaa gurmenete fındık aroması gelmiş,ben hemen hüpplettimmmm
Aslında ben de film izlemek istiyorum ne zamandır. Gerilim + gizem sevenlere izlediğim ve çok sevdiğim birkaç film tavsiye edeyim; The Messengers 2, Makinist, Anatomie (2000), Kelebek Etkisi, Oyun - The Game, Hannibal serisi, Kimlik - Identity, Çıldırış - The Jacket, 23 Numara, Evdeki Düşman, Telefon Kulübesi, Zindan Adası - Shutter Island, Kuzuların Sessizliği, Tez, Küp 1
Romantik komedi + sadece komedi:
Polly Gelince
Afili Aynasızlar
hoşgeldin dukanın hayırlı olsun diycem ama hastaymışsın. acaba biraz iyileşince mi başlasan ki? hani dukan amca diyorya tamamen hazır olduğunuzda başlayın. çünkü uzun ve zorlu bir yolculuk olacak ve 2 hakkımız var :26::26:
:26:filmleri de denemek istiyorum ama bizim evde 6 yaşında bir oğlancık var. düün akşam buz devri 4 izledik. ama o da çok tatlıydı. işte ancak çocuk uyuyunca izlerim o filmlri. küp 1 çok iyiydi izledim. ama 2.siaynı kalitede değildi.kelebek etkisini de çok sevmiştim. ama kuzuların sessizliği ve hannibal ı sırf izlemiş olmak için izledim. iğreennçti
Aslında ben de film izlemek istiyorum ne zamandır. Gerilim + gizem sevenlere izlediğim ve çok sevdiğim birkaç film tavsiye edeyim; The Messengers 2, Makinist, Anatomie (2000), Kelebek Etkisi, Oyun - The Game, Hannibal serisi, Kimlik - Identity, Çıldırış - The Jacket, 23 Numara, Evdeki Düşman, Telefon Kulübesi, Zindan Adası - Shutter Island, Kuzuların Sessizliği, Tez, Küp 1
Romantik komedi + sadece komedi:
Polly Gelince
Afili Aynasızlar
Atak ilk gün şans bu yaa üşüttüm. Boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı derken şimdide öksürük başladı. İlaç tedavisi görüyorum. Ama diyeti bırakamıyorum. Yani iyileşince başlarım diyemedim. Halsizlik ter falan çok var. Aslında 1 saat yürüyüp gelmek istiyorum ama bişi olur mu ki. Çok terliyorum, iyileşme sürecimin uzamasından korktuğumdan çıkmadım.
Sizce napayım, 1 saat yürümek kötü etkiler mi?
Su bitmiş evde. Gittim 12 şişelikten 2 koli su aldım geldim. Market az ilerde. Eve gelene kadar suyum çıkmış.
Bir tembelimki bugün sormayınnnn gitsin.
Uzun bir aradan sonraa evde tembellik yapmak pek iyiii geldi. 2 film 2 saat uyku ve kahvaltı dolu bir sabah geçirdimm. Ama henüz 1 lt su ancak içtim. Telefai ederm akşama kadarr umarımmm.
Varmı tavsiye film
Bütün gün film izlemek istyorummmm bennn
Hepinize günaydın, umarım haftasonunu en verimli ve güzel şekilde kullanırız.
Tartıda 63e doğru adım adım yaklaşıyorum bir yandan da "duraklama dönemi gelmesin nolur nolur" diye duadayım, gram gram da olsa eksilmeye çok alıştım inşallah bir aksilik birşey olmadan devam eder. Keşke etse.
kızlarrrrr günaydınnnnnnn,
Bildiğiniz I.T. gibi çalışarak sorunun kaynağını buldum giderdim veeeee yine yeni yeniden aranızdayımmmmmmm:13:
ama dün sizden ayrı kaldığım için çoook keyfim kaçtı ve geçmedim güçlendirmeye
artık pazartesi geçerim sizinle birlikte.hem h.sonu da güzelce meyvemi ekmeğimi alırım.tam tahıllı değil de nasıl alayım demiştiniz unuttum,sevgi de gelmez bugün.bimde var demişti.tam buğday mıydı ki.en kötü ihtimalle ekimi rahatsız edeceğim artık h.sonu h.sonu
hepiniz iyisinizdir inşallah.70.4'üm bu sabah
dün annemlere gittim,annem bile şaşırdı noldun sen böyle diyor.bir de dar streç kot almıştım,onu giymiştim,bacakların nasıl zayıfladı senin böyle diyor.sanırım annem 22.5 kilonun her yerimden gidip bacaklarımdan gitmeyeceğine inanmıştı
kendimi çok sağlıklı,süpper,hipper iyi hissediyorummmm
çook enerjiğimmmm,hepinizi çoook seviyorummmm
bugünkü mesaim dün kaçırdığım geçmişi okuyarak devam edecek kuzular
bu aradaaa nesliiiiiiii uyan,kızlarr kalkın hadi yaaa gurmenete fındık aroması gelmiş,ben hemen hüpplettimmmm
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu sabah tartıya cıktım ve gordugumu 72,8 sandım çüş dedim ya su mu içmedim diye dusunurken 71,8 miş meger... ulan 71 gordum oh be cok mutluyum
ayyy çok komikmiş bayılırım hatun kavgalarına hehehe,durur öyle seyrederim valla ahahahaha
gerçi her türlü kavgayı seyrederim sokakta falan.annem de diyor bigün başıma iş açılacakmış bu sebepten
kuzum iyiymiş fenerin olayı da ben cimbomluyum,gs de yapıyor mu bunu acaba araştırayım sağolasın
canım iyi tatillerrr,afiyet olsun şimdiden
o mistik çayı merak ettirdiniz,ben de alıcam bugün.hayatımda hiç bu kadar bitki çayı içmemişimdir hee
canım valla ben bedenim tamamen küçülmeden ne çok fazla alışveriş yaptım ne de kıyafet daralttırdım.
geçen hafta verdim terziye kıyafetleri ama bence o kadar daraltamıcak.yani daraltma 1 beden falan olur sanıyorum,3-4 beden nasıl daraltsın,kesin rezil edecek bütün takımlarımıöyle olursa da yenilerini alıcam mecburen.sen de bütün kilolarını verdikten sonra al cicilerini ki sonra tekrar daraltmak zorunda kalmayasın
Bugün atağın 3.günü. Sanırım çok yedim yaa. Dün akşam dayanamadım limonlu kek yaptım. İçinde 1 çorba kaşığı mısır unu vardı. O vicdanımı sızlattı ama zaten hepsini yemedim ki, sadece 1 dilimcik cik cik
Bi de şey, dayanamadım dana jambon yiyivirdim :26: light değildi. 5-6 dilim yemişimdir 2 gündür
kızlarrr gurmenete 200 tl bayıldım.valla iyi hoş da bu dukan evimi başıma yıkacak en sonunda
Canim yaptim bende ise yaramadi baldami is yok zencefilde mi anlamadim hadda tazesinden bile yaptik..Artik bal yemiyorum mideme dokundu cünkü.Sigara icilen yerde calistigim icinde etkiliyor tabi yinede cok tesekkür ederim..
Herkese kacamaksiz bir hafta sonu olsun insallah...:) Benim icin zor bir gün olacak oglumun okulunun düzenledigi sonbahar eglencesinde görevliyim..tatlilar havada ucusacak bugünn..:26:
medesacım ben günaydına yetişemedim ama tünaydın :)
ne güzel bir enerjin var haftasonu olduğu içinmi bilmiyorum ama bence dar streç kotun enerjisi bu güle güle giy sonuna kadar haketmişsin.ben de bugün ilk defa salatalık yedim kahvaltıda 1 tane ya çok tuhaf 5 gün atak evresinde yiyemeyince salatalık bile bana bir tatlı geldi anlatamam eminim şimdi sana o meyvelerin tadı daha güzel gelicektir şimdiden afiyet olsun
Atak ilk gün şans bu yaa üşüttüm. Boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı derken şimdide öksürük başladı. İlaç tedavisi görüyorum. Ama diyeti bırakamıyorum. Yani iyileşince başlarım diyemedim. Halsizlik ter falan çok var. Aslında 1 saat yürüyüp gelmek istiyorum ama bişi olur mu ki. Çok terliyorum, iyileşme sürecimin uzamasından korktuğumdan çıkmadım.
Sizce napayım, 1 saat yürümek kötü etkiler mi?
Su bitmiş evde. Gittim 12 şişelikten 2 koli su aldım geldim. Market az ilerde. Eve gelene kadar suyum çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?