Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

89,7 yi gördüm canlarımmmm.. bakın nasıl gaz gelmiş bana... bir hışımla kapatacağım açığımı göreceksiniiiiiiiiiiizzzzzzzzz....

medesa sorunun hallaolmasına sevındım yaaa... tatsız tutsuz oluyor burası sızler yokken....

Bir tembelimki bugün sormayınnnn gitsin.
Uzun bir aradan sonraa evde tembellik yapmak pek iyiii geldi. 2 film 2 saat uyku ve kahvaltı dolu bir sabah geçirdimm. Ama henüz 1 lt su ancak içtim. Telefai ederm akşama kadarr umarımmm.
Varmı tavsiye film
Bütün gün film izlemek istyorummmm bennn

Yaaa üzüldüm valla içim sızladı. 123 kilodan 95 kiloya indik iradeye hakim olamıyoz QUOTE=medesa;26774345]canım kusura bakma ama sen sadece keke jambona değil bence bu diyete de pek dayanamayacaksın
[/QUOTE]

canım bak ne güzel de kilo vermişsin,yazık etme bence emeklerine
bu arada ben ticker'larınızı göremiyorum nedense yaaaa neyse buna da şükür en azondan sizi görebiliyorum,zeki müren de beni görüyor mu acaba
jambon yiceğine hindi füme falan yeseydin keşke neyse artık telafi edersin açığı diye ümit ediyorum

89,7 yi gördüm canlarımmmm.. bakın nasıl gaz gelmiş bana... bir hışımla kapatacağım açığımı göreceksiniiiiiiiiiiizzzzzzzzz....

yupppiiiiiiii asyaaaaammmm seni seviyorummmmm
yemin ederim ki kendim vermişim gibi sevindim amaaa çoook sevindim ciden bakkk heyyoooo :13:
kız sen bayrama kadar kesin 87 falan olursunnn yada 86.9 diyelim kulağa daha hoş geliyor

medesa sorunun hallaolmasına sevındım yaaa... tatsız tutsuz oluyor burası sızler yokken....

sağoll bebişim,inan benim de günüm sizsiz çok keyifsiz geçti
o kadar çok alışmışım ki her birinize böyle öksüz yetim gibi kalakaldım bu gurbet ellerdee

kıskandım len seniii,sabahın köründen beri işyerimdeyim,keşke ben de evde tembellik yapsam ne güzel olurdu

medesacım ben günaydına yetişemedim ama tünaydın :)
ne güzel bir enerjin var haftasonu olduğu içinmi bilmiyorum ama bence dar streç kotun enerjisi bu güle güle giy sonuna kadar haketmişsin.ben de bugün ilk defa salatalık yedim kahvaltıda 1 tane ya çok tuhaf 5 gün atak evresinde yiyemeyince salatalık bile bana bir tatlı geldi anlatamam eminim şimdi sana o meyvelerin tadı daha güzel gelicektir şimdiden afiyet olsun

Atak ilk gün şans bu yaa üşüttüm. Boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı derken şimdide öksürük başladı. İlaç tedavisi görüyorum. Ama diyeti bırakamıyorum. Yani iyileşince başlarım diyemedim. Halsizlik ter falan çok var. Aslında 1 saat yürüyüp gelmek istiyorum ama bişi olur mu ki. Çok terliyorum, iyileşme sürecimin uzamasından korktuğumdan çıkmadım.

Sizce napayım, 1 saat yürümek kötü etkiler mi?

Su bitmiş evde. Gittim 12 şişelikten 2 koli su aldım geldim. Market az ilerde. Eve gelene kadar suyum çıkmış.

Aslında ben de film izlemek istiyorum ne zamandır. Gerilim + gizem sevenlere izlediğim ve çok sevdiğim birkaç film tavsiye edeyim; The Messengers 2, Makinist, Anatomie (2000), Kelebek Etkisi, Oyun - The Game, Hannibal serisi, Kimlik - Identity, Çıldırış - The Jacket, 23 Numara, Evdeki Düşman, Telefon Kulübesi, Zindan Adası - Shutter Island, Kuzuların Sessizliği, Tez, Küp 1

Romantik komedi + sadece komedi:
Polly Gelince
Afili Aynasızlar

hoşgeldin dukanın hayırlı olsun diycem ama hastaymışsın. acaba biraz iyileşince mi başlasan ki? hani dukan amca diyorya tamamen hazır olduğunuzda başlayın. çünkü uzun ve zorlu bir yolculuk olacak ve 2 hakkımız var :26::26:

:26:filmleri de denemek istiyorum ama bizim evde 6 yaşında bir oğlancık var. düün akşam buz devri 4 izledik. ama o da çok tatlıydı. işte ancak çocuk uyuyunca izlerim o filmlri. küp 1 çok iyiydi izledim. ama 2.siaynı kalitede değildi.kelebek etkisini de çok sevmiştim. ama kuzuların sessizliği ve hannibal ı sırf izlemiş olmak için izledim. iğreennçti

Napalım başladım bir kere dukana :) Artık kalan 2 günde dişimi sıkacağım.

Küp 2 gerçekten de güzel değildi. Ondan yazmadım

Diğerleri bence izlemeye değer. Bir de Davetsiz adlı film var. O da harika. Muhakkak izleyin

Gerilim gizem benimde favori kategorim. Dediğin filmlerin çoğunu izledim
O zaman benden sana bir tavsiye. SİNSİ. Alemde tek geçerim. O kadar film izledim beni tek ürküten tek sahneye sahip film. DENEY de çok başarılıdırrr.

Geçmiş olsun bu arada. Başlanmış başlanmıştır. Vaz geçmee sakınn

ben de iskelet anahtarı sevdiydim, hala da severim.. çokluk çombalak izlenecekse eğer "mickybo & me" de derim, sonna övgülerinizi toplarım hehe.. ah bi de festivalde gelmişti, altyazısını bulmak sorun olabilir ama gregorie moulin insanlığa karşı (Gregorie Moulin Contre L' Humanite) izlemek ayrıcalık olacaktır.. bakın o da mediven altı altyazı yapmışlığımla birlikte bizim evde izlenebilecekelr arasında hohaha.. merakınızı cezbetsin diye ekleyeyim madem http://www.youtube.com/watch?v=OQ0i_0w4toI

Not: İpek, büyük levo matkap hırdavat modunda yarın üç beş yeri yapayım diyor.. başka bir cumartesi gideriz olma mı diye ekliyor )

Son düzenleme:

Geçmiş olsun, benden sana bir tavsiye üstünü ört yat güzelce terle, ertesi güne birşeyin kalmaz grip salgını var bu ara, muhtemelen grip olmuşsun sen iyileşince yürürsün dinlenmeye bak şimdi

Teşekkür ederim iyi dileklerin ve tavsiyen için. Uzanıyorum. İnş geçer. Bir an önce 90 kilo altına ineydim. Bu diyet çok uzadı yaa tam 10 ay oldu 28 kilo anca gitti QUOTE=rachelfine;26776537]Geçmiş olsun, benden sana bir tavsiye üstünü ört yat güzelce terle, ertesi güne birşeyin kalmaz grip salgını var bu ara, muhtemelen grip olmuşsun sen iyileşince yürürsün dinlenmeye bak şimdi[/QUOTE]

İpek çok pis fesatlandım şu an Böyle bir zamanım olsa kesinlikle kitap okurdum akşama kadar yada dizi izlerdim çok iyi dizi tavsiyesi veririm haberin ola türünü söyle yeter, uzun zamandır film izlemiyorum, ben dizi severim daha çok galiba, eğer gülmelik dizi istersen modern family'i izle mutlaka çerez gibi hem kısa hem çok komik, al bundy oynuyor
Herkese tavsiye ettiğim filmi sana da edeyim gran torino, çok ama çok güzeldi

aminnnnn. bugün dolu dolu geçti. yarın bizim çiçeği burnunda gelinle damat bize gelecek. işin yoksa sen de gel:)

medesam hoşgeldin:) gurmenete dadanmadım ama şu aromalar sebebiyle ben de bu işe girişeceğim sanırım...

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu sabah tartıya cıktım ve gordugumu 72,8 sandım çüş dedim ya su mu içmedim diye dusunurken 71,8 miş meger... ulan 71 gordum oh be cok mutluyum

maşallah.

ben dayanamayıp bir tane elbise sipariş ettim. ama fiyatı uygundu.

keşke olmasaymış. bir daha olmasın

kızlarrr gurmenete 200 tl bayıldım.valla iyi hoş da bu dukan evimi başıma yıkacak en sonunda

deme yaa. ben de sırf aromalar için dadanacağım sanırım.

geçmiş olsun. sigara dumanı fenaaa...

çok sevindim. sanki ben bu kiloya indim. maşallah, devamı gelsin inşallah. darısı hepimizin başına...

ben de meyveleri özledim...

geçmiş olsun.

Herkese iyi akşamlarr :) Ben yaklaşık 1 aydır bu topiği takip ediyorum ama foruma yeni üye oldum sayılır.Dolayısıyla kuralları ve sistemi yeni yeni öğreniyorum.Daha önce başka bir dukan sayfası vardı oraya yazmıştım ama zaten uygun olmadığı için kapatıldı vs..neyse çok da girmek istemiyorum bu konulara.Sonuçta herkes aklı başında medeni insanlar..Birbirimize destek olmak için buradayız değil mi Açıkçası yazdıklarınızı okumadan bir gün geçiremez oldum artk Ben de 2 haftadır dukan yapıyorum ve maaşalh pko olmasına rağmen 3 kilo verdim.İnş sizlerle birlikte sıkıntısız sonuca ulaşmak istiyorum. Beni de aranıza alın ablalar Herkese tekrardan merhabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…