Herkese iyi akşamlarr :) Ben yaklaşık 1 aydır bu topiği takip ediyorum ama foruma yeni üye oldum sayılır.Dolayısıyla kuralları ve sistemi yeni yeni öğreniyorum.Daha önce başka bir dukan sayfası vardı oraya yazmıştım ama zaten uygun olmadığı için kapatıldı vs..neyse çok da girmek istemiyorum bu konulara.Sonuçta herkes aklı başında medeni insanlar..Birbirimize destek olmak için buradayız değil miAçıkçası yazdıklarınızı okumadan bir gün geçiremez oldum artk Ben de 2 haftadır dukan yapıyorum ve maaşalh pko olmasına rağmen 3 kilo verdim.İnş sizlerle birlikte sıkıntısız sonuca ulaşmak istiyorum. Beni de aranıza alın ablalar Herkese tekrardan merhabaa
ben de iskelet anahtarı sevdiydim, hala da severim.. çokluk çombalak izlenecekse eğer "mickybo & me" de derim, sonna övgülerinizi toplarım hehe.. ah bi de festivalde gelmişti, altyazısını bulmak sorun olabilir ama gregorie moulin insanlığa karşı (Gregorie Moulin Contre L' Humanite) izlemek ayrıcalık olacaktır.. bakın o da mediven altı altyazı yapmışlığımla birlikte bizim evde izlenebilecekelr arasında hohaha.. merakınızı cezbetsin diye ekleyeyim madem GREGOIRE MOULIN CONTRE L'HUMANITE - YouTube
Not: İpek, büyük levo matkap hırdavat modunda yarın üç beş yeri yapayım diyor.. başka bir cumartesi gideriz olma mı diye ekliyor)
İpek çok pis fesatlandım şu anBöyle bir zamanım olsa kesinlikle kitap okurdum akşama kadar yada dizi izlerdim çok iyi dizi tavsiyesi veririm haberin ola türünü söyle yeter, uzun zamandır film izlemiyorum, ben dizi severim daha çok galiba, eğer gülmelik dizi istersen modern family'i izle mutlaka çerez gibi hem kısa hem çok komik, al bundy oynuyor
Herkese tavsiye ettiğim filmi sana da edeyim gran torino, çok ama çok güzeldi
Herkese iyi akşamlarr :) Ben yaklaşık 1 aydır bu topiği takip ediyorum ama foruma yeni üye oldum sayılır.Dolayısıyla kuralları ve sistemi yeni yeni öğreniyorum.Daha önce başka bir dukan sayfası vardı oraya yazmıştım ama zaten uygun olmadığı için kapatıldı vs..neyse çok da girmek istemiyorum bu konulara.Sonuçta herkes aklı başında medeni insanlar..Birbirimize destek olmak için buradayız değil miAçıkçası yazdıklarınızı okumadan bir gün geçiremez oldum artk Ben de 2 haftadır dukan yapıyorum ve maaşalh pko olmasına rağmen 3 kilo verdim.İnş sizlerle birlikte sıkıntısız sonuca ulaşmak istiyorum. Beni de aranıza alın ablalar Herkese tekrardan merhabaa
bu sabah güya uyuyacaktım ama saat 9da başağrısı ile uyandım. ilaç aldım ve sonra da uyuyamadım. kalkıp biraz alışveirş yaptım. hem de yürümüş oldum. kahvaltı hazırlaıdm. krep yaptım. oğluşla eşime tost hazırladım. kahvaltımı ettim. (eşim ve oğlum basket kursundaydılar) çamaşır makinasını çalıştırdım. komşunun mevlidi vardı oraya gittim. mevlid sonrası 1 ayran içtim. menüyü anlatmıyım. yemeğin ardından çay faslı başlayıp da pastaları görünce orayı terk ettim.
daha sonra görümceme gittik. mantı yaptık. ama yemedim. ben köfte yedim onlar mantı.
bugün 5 km yürüdüm. eve gelince yarına biraz hazırlık yaptım. yarın misafirlerim gelecek. kalabalık oalcağız. mangal yapacağız. köftelerimi yaptım.
şimdi zeromu alıp size geldim.
kızlarr pekii bu diyetler göbeğide eritiyormuuu
Kitabı okudum ama aklıma estiği her an yeniden okuyorum.Bunun yanında tabi forumun da çok katkısı oldu.Ben acayip kolay kilo alabilen biriyim ama verirken pösteki saydırıyorum resmen..Yapmadığım diyet, okumadığım kitap kalmadı.İlk defa birinin gerçekten beni mutlu ettiğini, aç bırakmadan zayıflattığını gördüm, umarım böyle de gider.Bu arada kızlar kendimi tanıtayım, ben 22 yaşındayım, hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim ve izmirliyim :) Ama bir süredir Antalya'da erimeden yaşamaya çalışıyorumHoş geldinnnnnn aramızaaa.
Forum bağımlılık ve hepimizin istikrarında önemli bir payı var.
Kapatılan forumdaki arkadaşın amacı neydi ama %1 çıkıyor böyle tipler. Kapımız o dahil herkese açık. Önemli olan dieti doğru şekilde uygulayıp amaca ulaşmak. Burda çok güzel arkadaşlıklar kuruldu. Kimsenin kimseden bir menfaati yok. Sadece biri var ktiap satışından pay alıyorr :) Şaka şaka. Kitabı okumadan başlayanlar faydada n ok zarar gördü. Bunu engellemek adına ilk sorumuz kitap oluyor ki bence sen bunun farkına varalı uzun zaman olmuş. Her türlü soru sorabilir ve anında cvp alabilirsinn.
Canim yaptim bende ise yaramadi baldami is yok zencefilde mi anlamadim hadda tazesinden bile yaptik..Artik bal yemiyorum mideme dokundu cünkü.Sigara icilen yerde calistigim icinde etkiliyor tabi yinede cok tesekkür ederim..
Herkese kacamaksiz bir hafta sonu olsun insallah...:) Benim icin zor bir gün olacak oglumun okulunun düzenledigi sonbahar eglencesinde görevliyim..tatlilar havada ucusacak bugünn..:26:
aminnnnn. bugün dolu dolu geçti. yarın bizim çiçeği burnunda gelinle damat bize gelecek. işin yoksa sen de gel:)
O kadar vakit geçti mi aradan hemen dönmüşler. Zaman hızlı geçiyor... Çok teşekkür ederim ama yarına başka bir sözüm vardı, benden çok selam söyleyin onlara gelin hanımı da yanaklarından öpün benim için olur mu? :) Bugünkü koşturmanın üstüne bir de yarının misafir koşturması eklenecekse, tartıda müthiş eksi çıkacak demektir. :)
Gideriz elbet aile saadetiyleeee
Bende uzun zamandır fırsat bulamamıştım. Dizi de olurr. çoğunu izledim zatenn seri izlemeyi seviyorum. Ve gizemmm
Şu fimlere de bakıyorum hemennn
valla bende 10 günde 150 tl falan harcamışımdır resmen ocağa indir ağacı dikilecek diye kara kara tasalanıyorumhenüz gurmenete dadanmadım orayada el atmam yakındır o zaman bittim yahuuuuuukızlarrr gurmenete 200 tl bayıldım.valla iyi hoş da bu dukan evimi başıma yıkacak en sonunda
ayyyy süper vallahi bende sonunda 76lardan 75,8e inmeyi başardım inşallah devamı gelecek aynen devam89,7 yi gördüm canlarımmmm..bakın nasıl gaz gelmiş bana... bir hışımla kapatacağım açığımı göreceksiniiiiiiiiiiizzzzzzzzz....
Kitabı okudum ama aklıma estiği her an yeniden okuyorum.Bunun yanında tabi forumun da çok katkısı oldu.Ben acayip kolay kilo alabilen biriyim ama verirken pösteki saydırıyorum resmen..Yapmadığım diyet, okumadığım kitap kalmadı.İlk defa birinin gerçekten beni mutlu ettiğini, aç bırakmadan zayıflattığını gördüm, umarım böyle de gider.Bu arada kızlar kendimi tanıtayım, ben 22 yaşındayım, hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim ve izmirliyim :) Ama bir süredir Antalya'da erimeden yaşamaya çalışıyorumSizi tanıdığıma sevindim
valla bende 10 günde 150 tl falan harcamışımdır resmen ocağa indir ağacı dikilecek diye kara kara tasalanıyorumhenüz gurmenete dadanmadım orayada el atmam yakındır o zaman bittim yahuuuuuu
...
İpek çok pis fesatlandım şu anBöyle bir zamanım olsa kesinlikle kitap okurdum akşama kadar yada dizi izlerdim çok iyi dizi tavsiyesi veririm haberin ola türünü söyle yeter, uzun zamandır film izlemiyorum, ben dizi severim daha çok galiba, eğer gülmelik dizi istersen modern family'i izle mutlaka çerez gibi hem kısa hem çok komik, al bundy oynuyor
Herkese tavsiye ettiğim filmi sana da edeyim gran torino, çok ama çok güzeldi
kızlar cuma günü bildirim yapıyor musunuz yarışma gibi eğer varsa bende katılmak istiyorum.ben yeni bir çekirgeyim.
Ben de açlık oyunları serisini 2 haftada bitirmiştim.İnsan başından kalkıp da normal hayata dönemiyor :) Tebrik ederim, demek bazen vücudu rutininden çıkarıp şaşırtmak lazım.Ben de dun cok tembeldim. Butun gun kitap okudum, baska bir sey yapmadim. "Aclik Oyunlari"nin iki kitabini bitirmisim. Ama aksam o kadar uzun zaman sayfaya konsantresi olarak derin bir bas agrisi, sporumu yapmamis olmanin suclulugu, ve butun gun baska bir sey yapmamis olmamanin ic SIKINtisiyla kalakaldim. NNeyse bari bugun telafi edeyim.
Galiba vucudumun dinlenmeye ihtiyaci varmis her gun spordan sonra:) ama iyi mi oldu ki. 1 kg vermisim dunden beri, uzun sure duraklayan kilo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?