Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu sabah güya uyuyacaktım ama saat 9da başağrısı ile uyandım. ilaç aldım ve sonra da uyuyamadım. kalkıp biraz alışveirş yaptım. hem de yürümüş oldum. kahvaltı hazırlaıdm. krep yaptım. oğluşla eşime tost hazırladım. kahvaltımı ettim. (eşim ve oğlum basket kursundaydılar) çamaşır makinasını çalıştırdım. komşunun mevlidi vardı oraya gittim. mevlid sonrası 1 ayran içtim. menüyü anlatmıyım. yemeğin ardından çay faslı başlayıp da pastaları görünce orayı terk ettim.

daha sonra görümceme gittik. mantı yaptık. ama yemedim. ben köfte yedim onlar mantı.

bugün 5 km yürüdüm. eve gelince yarına biraz hazırlık yaptım. yarın misafirlerim gelecek. kalabalık oalcağız. mangal yapacağız. köftelerimi yaptım.

şimdi zeromu alıp size geldim.

hoşgeldin. ben de eski sayılmam ama aramıza katılmak isteyen herkese yerimiz var.

Gideriz elbet aile saadetiyleeee

Bende uzun zamandır fırsat bulamamıştım. Dizi de olurr. çoğunu izledim zatenn seri izlemeyi seviyorum. Ve gizemmm
Şu fimlere de bakıyorum hemennn

Hoş geldinnnnnn aramızaaa.
Forum bağımlılık ve hepimizin istikrarında önemli bir payı var.
Kapatılan forumdaki arkadaşın amacı neydi ama %1 çıkıyor böyle tipler. Kapımız o dahil herkese açık. Önemli olan dieti doğru şekilde uygulayıp amaca ulaşmak. Burda çok güzel arkadaşlıklar kuruldu. Kimsenin kimseden bir menfaati yok. Sadece biri var ktiap satışından pay alıyorr :) Şaka şaka. Kitabı okumadan başlayanlar faydada n ok zarar gördü. Bunu engellemek adına ilk sorumuz kitap oluyor ki bence sen bunun farkına varalı uzun zaman olmuş. Her türlü soru sorabilir ve anında cvp alabilirsinn.

Bu tempoya hala ayaktasın yan,iii .Maşallah sanaaa

:)

Kitabı okudum ama aklıma estiği her an yeniden okuyorum.Bunun yanında tabi forumun da çok katkısı oldu.Ben acayip kolay kilo alabilen biriyim ama verirken pösteki saydırıyorum resmen..Yapmadığım diyet, okumadığım kitap kalmadı.İlk defa birinin gerçekten beni mutlu ettiğini, aç bırakmadan zayıflattığını gördüm, umarım böyle de gider.Bu arada kızlar kendimi tanıtayım, ben 22 yaşındayım, hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim ve izmirliyim :) Ama bir süredir Antalya'da erimeden yaşamaya çalışıyorum Sizi tanıdığıma sevindim

kim yaptıysa başarılı oldu
ne iş yaptıığını bilmiyorum
işini değiştirme ihtimalin varsa öksürüğünün geçmesi için işini değiştir nasl fikir

aminnnnn. bugün dolu dolu geçti. yarın bizim çiçeği burnunda gelinle damat bize gelecek. işin yoksa sen de gel:)

O kadar vakit geçti mi aradan hemen dönmüşler. Zaman hızlı geçiyor... Çok teşekkür ederim ama yarına başka bir sözüm vardı, benden çok selam söyleyin onlara gelin hanımı da yanaklarından öpün benim için olur mu? :) Bugünkü koşturmanın üstüne bir de yarının misafir koşturması eklenecekse, tartıda müthiş eksi çıkacak demektir. :)

pzt gitmişlerdi. selamını iletip gelin hanımın yanaklarından da öpeceğim.

bugün yorulmadım ki. ben alışığım haftasonu koşuşturmaya bu yüzden kilom da farketmez. yarın zaten yorulmam. mangal işlerini erkekler halleder. bayanlar sadece yer:) yine tartıya eksi olarak yansımaz. olsa olsa yemekten artı yansır

Hoşgeldin, başarılar diliyorum sana

Gideriz elbet aile saadetiyleeee

Bende uzun zamandır fırsat bulamamıştım. Dizi de olurr. çoğunu izledim zatenn seri izlemeyi seviyorum. Ve gizemmm
Şu fimlere de bakıyorum hemennn

Gizem gibi criminal minds var ben çok beğenmiştim onu hala devam ediyor ama bu sezonu izlemedim, dexter ın hastasıyım, ve hemen hemen bütün yabancı dizileri izlememe rağmen en beğendiğim, her bölümü film tadında olan ve acayiiip heyecanlı tek dizi terminatör sarah connor chronicles'dı izlemediysen kesinlikle izle, flas forward da gizem ama onu yarıda mı kestiler ne oldu devam etmedi

kızlarrr gurmenete 200 tl bayıldım.valla iyi hoş da bu dukan evimi başıma yıkacak en sonunda
valla bende 10 günde 150 tl falan harcamışımdır resmen ocağa indir ağacı dikilecek diye kara kara tasalanıyorumhenüz gurmenete dadanmadım orayada el atmam yakındır o zaman bittim yahuuuuuu
89,7 yi gördüm canlarımmmm.. bakın nasıl gaz gelmiş bana... bir hışımla kapatacağım açığımı göreceksiniiiiiiiiiiizzzzzzzzz....
ayyyy süper vallahi bende sonunda 76lardan 75,8e inmeyi başardım inşallah devamı gelecek aynen devam

hoşgeldin aramıza bende izmirliyim neyseki son senenmiş abtalyanın sıcağı çekilmiyor gerçekten

slm kızlar herkes kaçmış anca girebildim herkesin keyfi yerindedir umarım yarın bol eksili bir pazar olur umarım iyi geceler

Herkese kocaman günaydın!!! Pazar günlerine, özellikle kahvaltılarına bayılıyorum! Şu an bizimkiler yarı uyuyor, ben de tava keki pişiriyorum onlara. (Dün de elmalı tart yaptım onlar için, yiyemiyorsam onlar yesin diyerek bir gaza geldim, hayırlısı...)
Kendime de patlıcanlı peynirli yumurta yapacağım. Dün aklıma geldi, kendime kızdım "Yok artık tamam patlıcan seviyorsun da abartma, olur mu hiç öyle şey??" diye. Sonra internette arattım, ciddi ciddi varmış patlıcanlı yumurta diye bir yemek.
Tek deli ben değilmişim.

Bol eksili, güzel ve huzur dolu bir pazar diliyorum hepinize.

valla bende 10 günde 150 tl falan harcamışımdır resmen ocağa indir ağacı dikilecek diye kara kara tasalanıyorumhenüz gurmenete dadanmadım orayada el atmam yakındır o zaman bittim yahuuuuuu
...

Bazen oturup düşünüyorum hesap kitap yapsam mı, bir günlük masrafım nedir çok mu yük oluyorum, yoksa öncesine göre daha az yediğim için ailecek karda mıyız diye... Bir gün üşenmezsem yapacağım inşallah ama sonuçtan korkuyorum.

herkeze iyi hafta sonları diliyerek başlamak istiyorum nasılsınız kilocuklar gidiyormu benimki malesef bigün 89.8 gördum daha sonraki günler 90 la 90.4 arasında gelip gidiyorum yaklaşık bu olay birhafta 10gündür böyle merakım acaba normalmi moralim bozuluyor bide bi itirafta bulunmak istiyorum dün akşam eşimle çocuklarla dışarı çıktık kızlara simit aldık ve ben taşıdım simidi veeeeee küçük bi lokma yedimmmmmmmmmmmmmm:18: canım çok çekti üzgünüm kızlar:26:

Ben de dun cok tembeldim. Butun gun kitap okudum, baska bir sey yapmadim. "Aclik Oyunlari"nin iki kitabini bitirmisim. Ama aksam o kadar uzun zaman sayfaya konsantresi olarak derin bir bas agrisi, sporumu yapmamis olmanin suclulugu, ve butun gun baska bir sey yapmamis olmamanin ic SIKINtisiyla kalakaldim. NNeyse bari bugun telafi edeyim.
Galiba vucudumun dinlenmeye ihtiyaci varmis her gun spordan sonra:) ama iyi mi oldu ki. 1 kg vermisim dunden beri, uzun sure duraklayan kilo.

kızlar cuma günü bildirim yapıyor musunuz yarışma gibi eğer varsa bende katılmak istiyorum.ben yeni bir çekirgeyim.

kızlar cuma günü bildirim yapıyor musunuz yarışma gibi eğer varsa bende katılmak istiyorum.ben yeni bir çekirgeyim.

Selam bildirimler persembe sabahi, sakin gec kalma ama:))

Hosgeldin. Hosgeldin komitemiz online degil, onlar yerine bari ben sorayim.
Kitabi okudun mu? Kilon kac?, Kac kilo olmayi hedefliyorsun?, Testi doldurdun mu?
Biraz kendinden bahseder misin.

Galiba sorulmasi gerekne sorular bunlardi:))

bissürü sayfa olmuş yineeee offff kim okiicak şimdi bunlarııııı zaten hastayıııım:2:zaten ölüyorum yorgunluktan zaten sinekler uçuşuyo gözlerimin üstünde zaten sınavım kötü geçti bi de seyir evresini bi daha okumam lazım yarın başlamak için offfffff uyumak istiyorum hühühüüü
geçmişi okiiiim bari
herkese sendromsuz pazartesiler şimdiden, ben o kadar sayfayı okuyana kadar pazartesi olur

Ben de açlık oyunları serisini 2 haftada bitirmiştim.İnsan başından kalkıp da normal hayata dönemiyor :) Tebrik ederim, demek bazen vücudu rutininden çıkarıp şaşırtmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…