Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

oh bitti çok şükür okudum hepsini :) nasıl da iyi geldi anlatamam
birdy 91 ve sibel80 -ve eğer benim gözlerimdeki sineciklerden dolayı okurken gözden kaçırdığım yeni gelen arkadaşlar varsa onlara da- hoşgeldiniz
gidip seyiri bi daha okusam süper olur, hepinize öpücük öpücük sevmeyenlere de elsallamaca :80:

Açlık oyunları konusunda seni uyarayım SAKIN FİLMİ İZLEME berbat bir film yapmışlar hatta berbat öteki, kitaptaki ayrıntıların çoğu yok filmde, yazık etmişler çok beğenmiştim ilk iki kitabı sonuncu biraz sönük ama, zorlama olmuş sanki eğer bu tip kitapları seviyorsan sana göçebeyi okumanı öneririm çok ama çok başarılı bir kitap, bittiğinde inanılmaz bir boşluğa düşürdü beni, devamı olsaydı keşke

valla önceden abur cubur olayına fena dadanıyorsan kardasındır ama bende o da yoktu bu yüzden zarardayım sanırım :))))) ben hep kartla yapıyorum hepsi aklımda daha buün 14.gün sonumuz hayrolsun senin vercek kilon az benim çok benim incir ağacı büyücek yemiş vercek bu gidişle heheheh

iyi pazarlar kızlar hergün seyirde olmama rağmen gr gr eksiliyor çok mutluyum aynen devam eder umarım bu sabah 75.2 geldim daha 2 hafta önce 79-80 çıkıyordum pek mutluyum çok yaşa dukan amca :))))))

ay ben bi tanecik bişey şey sorsam cevap verirsiniz di mii
sayfa 305teki dukana özel egzersizi ben hiç mi hiç anlamadım minder demiş yastık demiş, denedim de ama yapamadım işin kötüsü, dimdik olamıyorum ki nasıl oliyim insanız heralde diyesim geliyo dukanayapan ya da okuyup anlayan varsa yardım rica ediyorum, teşekkür ederim şimdiden

kim yaptıysa başarılı oldu
ne iş yaptıığını bilmiyorum
işini değiştirme ihtimalin varsa öksürüğünün geçmesi için işini değiştir nasl fikir

Sanirim bende basarili oldum dedigim gibi ortam dan daha uzun sürdü diye düsünüyorum isimi degistirme imkanim yok canim zaten personel eksik oldugunda yogun calisiyorum haftaya evdeyim daha iyi olacagim insallah..

iyi aksamlar dukancanlar..:) Miskin miskin bir pazar gecirdik hava kapali bunaltici..Aksam ise gidiyorum haftaya güzelce dinlenecegim insallah..

Tarti bi + da bi __ de en sonunda firlatim atacagim...Aklinizda bulunsun biraz ara vereyim sonra devam ederim olayi hic hos olmuyor bir aydan fazla aranin acigi nasil kapanacak hic bilmiyorum...atak yapmaya ragmen bilginizeee ve hafife almayin lütfen..

mrb arkadaşlar hoşbuldum teşekkür ederim.dukandan başka çarem yok zayıflamak için.kitabı okudum testi çözdüm 2.haftayı bitirip 3.haftaya geçiriyorum yarın.32 yaşındayım 157 selvi boyumkilom 77 idi atakta 3 kilo verdim.şu an 74 üm.3 sezaryandan sarkmış göbeğimi gerdirecem.bunun için zayıflamam lazım.bu arada din kültürü öğrt. kazandım.hayattatki en büyük uhdemdi yenilerde gerçekleştirdim.sıra zayıflama da.

tartım an itibariyle 78.6yı gösteriyo, inanamayıp bi kaç kez tartıldım hem de ama mümkün değil di mi bu, 7 günlük atakta 4.9 vermiş olamam di mi di mi di miii
çok heycanlandım da paylaşiym sizle dedim :87: tartılır tartılmaz sizler de böyle heycanlanın inşallaaah

Aaa benim ablam da din kült öğretmeni ne güzel vericez kilocukları hiç merak etmeyin çıtıcık pıtıcık bi örtmen olcaksınız inşallah dukan sonunda

inş canım ya çok istiyorum.günlük 1 saat yürüyorum ve callaneticse başlayacam.

aZ önce haber geldi. MEDESAM ın anneanneciği melek oldu. ALLAH RAHMET EYLESİN. Dularımız onlarla olsunnn

selam arkadaşlar bende bu dukan diyetini yapmak istiyorum bir kaç olumsuz şey duysamda pek etkilemedi beni :)
sormak istediğim bir kaç şey var kitabı tam anlıyamadım
1- ben 5-7 kilo arası vermek istiyorum atak dönemini 5 günlemi sınırlamalıyım ?
2- seyir dönemi kaç gün olacak ? bir gün sebze bir gün etmi yiycez ?
3-şekeri dondurmayı falan hayatımızdan tamamen çıkarıyormuyuz yoksa güçlendirme yada koruma döneminde kullanabiliyormuyuz ?
ben kendimi bir yandan şanslı hissediyorum sebze nerdeyse hiç sevmem sayılıdır oda zorla onun dışında zaten her gün nerdeyse et balık tavuk ile besleniyorum
sormak istediğim bişeyde şu seyir döneminde sebze et yazıyor mesela sebzeli etli yapabilirmiyiz mesela taze fasulye etli ?
yardımcı olursanız çok sevinirim
(bu arada yürüyüş yazılıyor ama ben haftada 3 gün zumba dersine gidiyorum yerine geçermi acaba ?)

Son düzenleme:
aZ önce haber geldi. MEDESAM ın anneanneciği melek oldu. ALLAH RAHMET EYLESİN. Dularımız onlarla olsunnn

Allah rahmet eylesin. Allahım geride kalanlara sabır versin..çok üzüldüm. ne diyeceğimi bilemiyorum...

Günaydın kızlar..

Medesam için aymamış gün Ne diyeceğimi bilemiyorum böyle durumlarda.. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah... Allah annene sana tüm ailene sabırlar versin.. Seninleyiz..

Son düzenleme:

Allah sabır versin faceyi açınca gördüm senin başlığı içime birşey oturdu resmen, annesi diye okudum bir de Allah anneciğine ömür versin ...

Kızlar bu beyaz yumruk şeysi kitapta kaçıncı sayfadaydı ? ben çok sıkıldım artık bu seyirden, güçlendirmeye geçicem ama önce bunu da yapayım öyle geçeyim diyorum. İki ileri bir geri gidip duruyorum, güçlendirmede de vereceğimi sanıyorum 3-4 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…