Ben de dun cok tembeldim. Butun gun kitap okudum, baska bir sey yapmadim. "Aclik Oyunlari"nin iki kitabini bitirmisim. Ama aksam o kadar uzun zaman sayfaya konsantresi olarak derin bir bas agrisi, sporumu yapmamis olmanin suclulugu, ve butun gun baska bir sey yapmamis olmamanin ic SIKINtisiyla kalakaldim. NNeyse bari bugun telafi edeyim.
Galiba vucudumun dinlenmeye ihtiyaci varmis her gun spordan sonra:) ama iyi mi oldu ki. 1 kg vermisim dunden beri, uzun sure duraklayan kilo.
Herkese kocaman günaydın!!! Pazar günlerine, özellikle kahvaltılarına bayılıyorum!Şu an bizimkiler yarı uyuyor, ben de tava keki pişiriyorum onlara. (Dün de elmalı tart yaptım onlar için, yiyemiyorsam onlar yesin diyerek bir gaza geldim, hayırlısı...)
Kendime de patlıcanlı peynirli yumurta yapacağım.Dün aklıma geldi, kendime kızdım "Yok artık tamam patlıcan seviyorsun da abartma, olur mu hiç öyle şey??" diye. Sonra internette arattım, ciddi ciddi varmış patlıcanlı yumurta diye bir yemek.
Tek deli ben değilmişim.
Bol eksili, güzel ve huzur dolu bir pazar diliyorum hepinize.
Bazen oturup düşünüyorum hesap kitap yapsam mı, bir günlük masrafım nedir çok mu yük oluyorum, yoksa öncesine göre daha az yediğim için ailecek karda mıyız diye... Bir gün üşenmezsem yapacağım inşallah ama sonuçtan korkuyorum.
kim yaptıysa başarılı oldu
ne iş yaptıığını bilmiyorum
işini değiştirme ihtimalin varsa öksürüğünün geçmesi için işini değiştirnasl fikir
mrb arkadaşlar hoşbuldum teşekkür ederim.dukandan başka çarem yok zayıflamak için.kitabı okudum testi çözdüm 2.haftayı bitirip 3.haftaya geçiriyorum yarın.32 yaşındayım 157 selvi boyumkilom 77 idi atakta 3 kilo verdim.şu an 74 üm.3 sezaryandan sarkmış göbeğimi gerdirecem.bunun için zayıflamam lazım.bu arada din kültürü öğrt. kazandım.hayattatki en büyük uhdemdi yenilerde gerçekleştirdim.sıra zayıflama da.
tartım an itibariyle 78.6yı gösteriyo, inanamayıp bi kaç kez tartıldım hem deama mümkün değil di mi bu, 7 günlük atakta 4.9 vermiş olamam di mi di mi di miii
çok heycanlandım da paylaşiym sizle dedim:87: tartılır tartılmaz sizler de böyle heycanlanın inşallaaah
Aaa benim ablam da din kült öğretmeni ne güzelvericez kilocukları hiç merak etmeyin çıtıcık pıtıcık bi örtmen olcaksınız inşallah dukan sonunda
aZ önce haber geldi. MEDESAM ın anneanneciği melek oldu. ALLAH RAHMET EYLESİN. Dularımız onlarla olsunnn
aZ önce haber geldi. MEDESAM ın anneanneciği melek oldu. ALLAH RAHMET EYLESİN. Dularımız onlarla olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?