Kızlar bu beyaz yumruk şeysi kitapta kaçıncı sayfadaydı ? ben çok sıkıldım artık bu seyirden, güçlendirmeye geçicem ama önce bunu da yapayım öyle geçeyim diyorum. İki ileri bir geri gidip duruyorum, güçlendirmede de vereceğimi sanıyorum 3-4 kg
Ben de yine 59'lara çıktım :97: Yedim de yedim. Reglim de bitmedi hala. İnşallah onun da etkisi vardır. 3-4 gün sporla berber protein günü yapıp, sonra bayrama kadar 2+1 yapıcam bakalım. Tekrar 56'ları görürsem de güçlendirmeye geçicem ben de.
Bilmiyorum canım sayfasını. Ama bence de verirsin güçlendirmede de. Bi kaç gün beyaz gün yap, verirsin 1 kilo falan, sonra da güçlendirme..
aZ önce haber geldi. MEDESAM ın anneanneciği melek oldu. ALLAH RAHMET EYLESİN. Dularımız onlarla olsunnn
delycimm bende +2 gördüm bugün sok yasiyorum suanbalik depoladim eve...persembeye kadar protein yapip aynen 2/1 olarak devam edicem cok daraldim bu gelt gitlerden
inş canım ya çok istiyorum.günlük 1 saat yürüyorum ve callaneticse başlayacam.
selam arkadaşlar bende bu dukan diyetini yapmak istiyorum bir kaç olumsuz şey duysamda pek etkilemedi beni :)
sormak istediğim bir kaç şey var kitabı tam anlıyamadım
1- ben 5-7 kilo arası vermek istiyorum atak dönemini 5 günlemi sınırlamalıyım ?
2- seyir dönemi kaç gün olacak ? bir gün sebze bir gün etmi yiycez ?
3-şekeri dondurmayı falan hayatımızdan tamamen çıkarıyormuyuz yoksa güçlendirme yada koruma döneminde kullanabiliyormuyuz ?
ben kendimi bir yandan şanslı hissediyorum sebze nerdeyse hiç sevmem sayılıdır oda zorla onun dışında zaten her gün nerdeyse et balık tavuk ile besleniyorum
sormak istediğim bişeyde şu seyir döneminde sebze et yazıyor mesela sebzeli etli yapabilirmiyiz mesela taze fasulye etli ?
yardımcı olursanız çok sevinirim
(bu arada yürüyüş yazılıyor ama ben haftada 3 gün zumba dersine gidiyorum yerine geçermi acaba ?)
Kızlar bu beyaz yumruk şeysi kitapta kaçıncı sayfadaydı ? ben çok sıkıldım artık bu seyirden, güçlendirmeye geçicem ama önce bunu da yapayım öyle geçeyim diyorum. İki ileri bir geri gidip duruyorum, güçlendirmede de vereceğimi sanıyorum 3-4 kg
kızlarrrrr günaydınnnnnnn,
Bildiğiniz I.T. gibi çalışarak sorunun kaynağını buldum giderdim veeeee yine yeni yeniden aranızdayımmmmmmm:13:
ama dün sizden ayrı kaldığım için çoook keyfim kaçtı ve geçmedim güçlendirmeye
artık pazartesi geçerim sizinle birlikte.hem h.sonu da güzelce meyvemi ekmeğimi alırım.tam tahıllı değil de nasıl alayım demiştiniz unuttum,sevgi de gelmez bugün.bimde var demişti.tam buğday mıydı ki.en kötü ihtimalle ekimi rahatsız edeceğim artık h.sonu h.sonu
Ben de canım yaaÇok sıkıcı. Ama ben yedim de yani.. Hakettim biliyorum. Hep işte gelgitlerden oldu böyle.. Regl gecikmesi falan da etkiledi. Neysee.. Bayrama kadar hallederiz inşallah..
Ben de yine 59'lara çıktım :97: Yedim de yedim. Reglim de bitmedi hala. İnşallah onun da etkisi vardır. 3-4 gün sporla berber protein günü yapıp, sonra bayrama kadar 2+1 yapıcam bakalım. Tekrar 56'ları görürsem de güçlendirmeye geçicem ben de.
Bilmiyorum canım sayfasını. Ama bence de verirsin güçlendirmede de. Bi kaç gün beyaz gün yap, verirsin 1 kilo falan, sonra da güçlendirme..
sayfa 289da yumruk harekatı, 176da da durağanlığın nedenleri var bi bakın isterseniz. bi de yemek tariflerinin olduğu sitede yumruk harekatı başlığına bakarsanız soru işareti kalmaz sanırım hiç. Durağanlığı gidermek için 1 günlük beyaz gün uygulayın diyor orda da. Yani sadece beyaz proteinlerden oluşan bi gün.
MEDESAcım başın sağolsun hastamıydı yaşı kaçtı bilmiyorum ama bazen Allah kuluna iyilik yapıyor tabi geride kalanlara zor oluyor.Allah sana ve tüm yakınlarına sabrını verir inşallah
kızlar merhabalar ablam bizdeydi dün akşam korku filmi izledik dehşet kapanı ismi değişik bir filmdi e tabi gece geç yatınca erken kalkamadık ablamın kanına girdim benim 1 haftada giden 2 kiloyu görünce o da dukana başladı bende ona koçluk yapıcam o da benim çekirgem oldu :)) ben takita form almıştım tatlandırıcı o normalde canderel kullanıyomuş takitayı beğenmedi tat vermiyor dedi canderel kullanabilir mi ?birde meyveli yoğurt olarak hangi marka kullanıyorsunuz lıght olan yok burdaki marketlerde?
Yoğurt sütaşın kullanıyorum ben, başka bir markada göremedim, bu da her yerde yok sadece migros ve kipadan alıyorum ben. Canderel konusunda bir bilgim yok ama bu tatlandırıcıyla hazırlanan dukan tarifleri var gördüğüm kadarıyla
Niye böyle oldu anlamıyorum ama artık moralim bozuluyor ya, çok sıkıldım bu durumdangeçen hafta o kadar uğraştım, haftanın çoğu proteinle geçti ama yok olmuyor, haftasonu gelince ille bir kahvaltı istiyorum, tatlı bişey yemek istiyorum dışarda, motivasyon oluyor bu şekilde, e böyle seyirde bunu yapınca + olarak geri geliyor tabi, hadiii sil baştan başla, en iyisi güçlendirmeye geçmek, biraz dikkat edersem veririm sanıyorum öyle çok dirençli bir kilom yok benim
...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?