Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de yine 59'lara çıktım :97: Yedim de yedim. Reglim de bitmedi hala. İnşallah onun da etkisi vardır. 3-4 gün sporla berber protein günü yapıp, sonra bayrama kadar 2+1 yapıcam bakalım. Tekrar 56'ları görürsem de güçlendirmeye geçicem ben de.

Bilmiyorum canım sayfasını. Ama bence de verirsin güçlendirmede de. Bi kaç gün beyaz gün yap, verirsin 1 kilo falan, sonra da güçlendirme..

delycimm bende +2 gördüm bugün sok yasiyorum suan balik depoladim eve...persembeye kadar protein yapip aynen 2/1 olarak devam edicem cok daraldim bu gelt gitlerden

aZ önce haber geldi. MEDESAM ın anneanneciği melek oldu. ALLAH RAHMET EYLESİN. Dularımız onlarla olsunnn

saol haber verdiğin için

Medesam allah rahmet eylesin alllah sizlere ömür versin bu durumda söylenicek birşey yok malesef alah sabır versin.

slm kızlar güne kötü bir haberle başladık pek bişi yazamıcam herkese kaçamaksız bol eksili günler ben hergün gram gram vermeye devam ediyorum bakalım bu sabahta 74,9 çıktım.

delycimm bende +2 gördüm bugün sok yasiyorum suan balik depoladim eve...persembeye kadar protein yapip aynen 2/1 olarak devam edicem cok daraldim bu gelt gitlerden

Ben de canım yaa Çok sıkıcı. Ama ben yedim de yani.. Hakettim biliyorum. Hep işte gelgitlerden oldu böyle.. Regl gecikmesi falan da etkiledi. Neysee.. Bayrama kadar hallederiz inşallah..

Son düzenleme:
inş canım ya çok istiyorum.günlük 1 saat yürüyorum ve callaneticse başlayacam.

bende başlamayı düşünüyodum ama hala düşünme aşamasındayım malesef

hoşgeldin, öncelikle dukanın sitesine girip testi yaparsan -site ingilizce ama türkçe versiyonlarını bulabilirsin ufak bi araştırmayla- atak evresini de seyir evresini de kaç gün yapman gerektiğini öğrenebilirsin.
kilo fazlası az olanlar için 2/7 ya da 2/0 öneriliyor seyirde. buna da kitaptan bakabilirsin, sayfa 103
güçlendirmede haftada 2 kez ödül yemeği var hatırladığım kadarıyla, dondurmayı vs. o günlerde yiyebilirsin. zumbanın yürüyüşe eş değer olup olmadığı konusunda bi fikrim yok ama sonuçta maksimum 30 dk. süren yürüyüşler söz konusu zaten, yürütüş artı zumba yapsan daha iyi olabilir. gerçi 5-7 kg arası demişsin, dukan yapmana bile gerek yok aslında.

sayfa 289da yumruk harekatı, 176da da durağanlığın nedenleri var bi bakın isterseniz. bi de yemek tariflerinin olduğu sitede yumruk harekatı başlığına bakarsanız soru işareti kalmaz sanırım hiç. Durağanlığı gidermek için 1 günlük beyaz gün uygulayın diyor orda da. Yani sadece beyaz proteinlerden oluşan bi gün.

iyi haftalar kızlar..bacagımın yanıgı yuzunden hiç keyfim yok :2: bu hafta fuarda war yogun bı hafta olacak,,bu bacakla nasıl gezicem peşlerinde hiç bilmiorummm :2:

cnm basın saolsun.Allah sizlere sabır we uzun ömür wersin.ayrıca ekmek tam bugday ekmeği.

merhaba dukancanlar, geçmişi okuyamadım. birazdan okurum. okulda öğlen aradsındayım. yine tavuk yedim.

ben: Fatma'cım ben porsiyonda tavuk, yanına da ayran alıyım
kantinci: Hocam içinde tavuk ağacı çıkacak
ben
kantinci: ama hocam iyi gidiyo bi incelme söz konusu
ben

bu arada 200 gr cık daha vermişim.gr gr gidiyo yaa. ama alırken kilo kilo alıyordum

Ben de canım yaa Çok sıkıcı. Ama ben yedim de yani.. Hakettim biliyorum. Hep işte gelgitlerden oldu böyle.. Regl gecikmesi falan da etkiledi. Neysee.. Bayrama kadar hallederiz inşallah..

tatlim aynen evde olmadigim zamanlar normal yiyorum o yüzden bu artilar bi ay kendimi eve kapaticam baska carem yok

bende +600 cıktım ama moralımı hıc bozmadım. çunku kaçamasız devam edıyorum enınde sonunda gıder. ama hafta sonu ctesı hıc pazarda sadece 5 bardak su ıctım. diğer sıvılarım harıc...

Niye böyle oldu anlamıyorum ama artık moralim bozuluyor ya, çok sıkıldım bu durumdan geçen hafta o kadar uğraştım, haftanın çoğu proteinle geçti ama yok olmuyor, haftasonu gelince ille bir kahvaltı istiyorum, tatlı bişey yemek istiyorum dışarda, motivasyon oluyor bu şekilde, e böyle seyirde bunu yapınca + olarak geri geliyor tabi, hadiii sil baştan başla, en iyisi güçlendirmeye geçmek, biraz dikkat edersem veririm sanıyorum öyle çok dirençli bir kilom yok benim

Çok teşekkür ederim, sabah aradım ama bulamadım, şimdi okuyayım oğlum uyumuşken yarın yapayım, sabah meyveli yoğurt yemiştim şimdi de omlet yaptım sarısı da vardı bugün geçti artık beyaz gün

MEDESAcım başın sağolsun hastamıydı yaşı kaçtı bilmiyorum ama bazen Allah kuluna iyilik yapıyor tabi geride kalanlara zor oluyor.Allah sana ve tüm yakınlarına sabrını verir inşallah

kızlar merhabalar ablam bizdeydi dün akşam korku filmi izledik dehşet kapanı ismi değişik bir filmdi e tabi gece geç yatınca erken kalkamadık ablamın kanına girdim benim 1 haftada giden 2 kiloyu görünce o da dukana başladı bende ona koçluk yapıcam o da benim çekirgem oldu :)) ben takita form almıştım tatlandırıcı o normalde canderel kullanıyomuş takitayı beğenmedi tat vermiyor dedi canderel kullanabilir mi ?birde meyveli yoğurt olarak hangi marka kullanıyorsunuz lıght olan yok burdaki marketlerde?

Yoğurt sütaşın kullanıyorum ben, başka bir markada göremedim, bu da her yerde yok sadece migros ve kipadan alıyorum ben. Canderel konusunda bir bilgim yok ama bu tatlandırıcıyla hazırlanan dukan tarifleri var gördüğüm kadarıyla

uzun bir aradan sonra 73.5 oldum çok mutluyum. 77 ile başlamıştım.6 lı rakamlanı görsem süper motive olurum.

teşekkür ederim kipaya bir bakayım o zaman

Medesa kaybınız için Allah size sabır versin...

Kızlar ben de Dukan'a kıyafetlerimin hiçbirini giyemediğimi farkettiğimde başladım. 3 günlük atak dönemim bitti ve bugünden itibaren seyir dönemindeyim. Tam 1.5 kg kaybettim. 61.5 kg dan 60 a düştüm. Doğum kilolarıydı... Karbonhidrat bağımlısı biri olarak biraz zorlanıyorum Hamur işlerini, tatlıları, kekleri, kolalı içecekleri çoooook seven biri olarak çok da mutlu değilim. Bugün ilk meyveli yoğurt yiyerek başladım. O da günde iki taneden fazla olmamalıymış. Sebzeyi hangi öğünlerde yiyorsunuz? İyi dukanlar....

Biliyorsun ben çok uzun süre takıldım, sabrettim, tekrar vermeye başlamıştım hatta aylar sonra. Biraz daha dayanabilirsen dayan bence sen de.
Ama işte sıkıldım artık diyet diyet, 6 ay oldu. Amaannn dedim, yiyim biraz yaa.. Eh benim biraz yemem, bana 3 kilo getiriyor genelde Ben güçlendirmede de dayanamıcam muhtemelen. Ben o tatlının falan tadını aldım mı, vücudum daha çok istiyor yaa Hiç yemesem daha iyi dayanıyorum. O tadı almamam lazım yani. Vücuduma hatırlatmamam lazım o tadı sanırım :97: O yüzden güçlendirme de pek bana göre değil, yapamıcam galiba Protein ve sebzeyi beraber yicem evet ama, ödülleri haftada 1 değil de daha seyrek yaparım belki.. Bilmiyorum yaa.. Ya da hiç tartılmayıp, zayıfım ben, durumunu görmemem lazım. Rehavete kapılmamam lazım. Mesela şimdi yine kendimi öküz gibi hissetmeye başladım ve bu yüzden ağzıma bi lokma diyet dışı bişey sokmucam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…