Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

güçlendirmeyi kurallara uygun yapmazsan korumada sıkıntı cekersın..ömür boyuda rejımde yasamıcaksın sanırım? hiçbirimiz ben ödülleri abartmama ragmen almadık ustune werdik.bence kurallara uygun yapmalısın her ewreyi.

Medesa başınız sağolsun takdir Allahın allahım mekanını cennet eylesin sizlerede sabır versin...

Merhaba çok sevgili diyetdaşlarım,

Bugün atak son gün. Dukan testte dediği gibi tamı tamına sabah Dukanın söylediği kiloda çıktım. Aslında yarın sabah mı tartılmam lazımdı bilemiyorum ama. Her neyse.

Seyiri 1+1 yapmak uygun geldi. Acaba nasıl yapsam fikriniz var mı?

Bir de örnek seyir menünüz var mı, sizin uygulayıp kilo verdiğiniz. Acemi kaldım uzaklaşınca :26:

geçmiş olsun canm yank kremlerinden sürseydin çabuk iyileşirdi

Yok canım Ben zaten öyle korumadaki gibi her şeyden yiyebilirsiniz kısmını hayatta yapamam! Öyle bi Dünya yok benim için maalesef Bendeki bu aç gözlülükle ve iştahla "her şeyden yiyin" kısmı bağdaşmıyor.. Benim koruma olarak yapacağım şey, arada canımın çektiklerinden yiyip, sonra tekrar dengeleyerek yapılan bir güçlendirme yapmak olur. Yani dediğin gibi bundan böyle ömür boyu diyet yapacağım gibi görünüyor. Ben kendimi buna alıştırıyorum. En azından alıştırmaya çalışıyorum, çünkü olması gereken o. Koruma kısmında da Karatay falan yapabilirim ömür boyu. Herkesin zayıflamak için yaptığı diyet, bende koruma olur yani ancak. Böyle de bir bünyem var.

cok tsk ederm cnm..sürdüm ama iz kalmasından korkuorum yaaa :2:
Nasıl oldu yanığın? Acısı falan var mı hala? Baya büyük mü? Soğuk suya yeterince tuttuysan izi kalmayacaktır canım.. Kalmaz inşallah..

Son düzenleme:
ooof kizlar benimde accaip motivasyonum düstü ama pes etmicem bu hafta 0 kacamak hatta güclendirmeye kadar biktim artik bitirmek istiyorum bir an önce

ooof kizlar benimde accaip motivasyonum düstü ama pes etmicem bu hafta 0 kacamak hatta güclendirmeye kadar biktim artik bitirmek istiyorum bir an önce
Ay ooffff!! Ben deee!!

Spor da yapıcam evde. Callan falan artık neyse.. Bi şekilde gitsin artık şu uyuz kilolar da bi sonuca varalım yaaa!!

Ay ooffff!! Ben deee!!

Spor da yapıcam evde. Callan falan artık neyse.. Bi şekilde gitsin artık şu uyuz kilolar da bi sonuca varalım yaaa!!
aynen kuzucummm ama sen bitirdin sayilir benim önümde koskoca 5 kilo var
seyir fikri verecek olan tecrübeli kişiler yok mu yaa

kusum hosgeldinnnn 1+1 olarak yap en en rahati kacamak 0 oluyor öyle

Ay ooffff!! Ben deee!!

umarim verirsiniz. Ama sanki callan kilo vermeye degil, sıkılastırmaya yarayan bır program yanı daha ınce gorunursunuz ama kılo verdırmez sankı
kılo olarak farketmek ıstıyosanız hoplayıp zıplıcak*cardıo bı seyler yapmak o bıle ılk bır kac hafta pek etkı etmıyor cunku kas gerı kazanımı yapıyo en azından bendekı tecrubeye gore oyle. Ama sprorun ıkı seklı de cok ıyı devamlı yapmak ıstıyorsan.

Bi de devamlı dıyet yasıcam falan demıssın ama ben bunu sana yakıstıramadım kı. boyle yasarsan metabolızmanı yavaslatacagını bılmen lazım. neden keyıf aldıgın seylerı yıyerek metabolızmanı hızlandırmaya calısmıyorsun. odul ogunlerının amacı o. metabolizmayı yavaş yavaş normal öğün düzeninde kilo almamaya alıştırmak. Hem devamlı diyet düzeninde yaşamak yapabileceğin bir şey mi.

Kotu bir şey demek istemem. umarım moralini bozmaz dediklerim ama bir an önce güçlendirmeyi kitapta yazdığı şekliyle uygulaman iyi olacak diyorum. Kilo vermek için kitabı okuyup doğru uygulamanın gerektiğini bu kadar vurgularken. kilonu korumak için verdiği öğütleri sallamanı anlıyamıyorum.

Son düzenleme:

Canım olur mu öyle şey ya, insan yemekten keyif aldığı şeylerden uzak durabilir mi bir ömür, sen çok mu hızlı yiyorsun acaba? böyle yavaş yavaş yesen, uzuuuuun uzuuuuun çiğnesen sevdiğin şeyleri az da yesen keyif alırsın bence. Bir de çok alma yada yapma zaten, insana batıyor kenarda kalan şeyler ille yeniyor yani :26:

Bu hafta hepimiz için kötü başladı, bazılarımız için çok daha kötü, umarım daha iyi gider, hepimiz için...
Yeni başlayanlar kusura bakmayın motivasyonumuz düşük bugün biraz ama genelde böyle bir etkisi yok diyetin merak etmeyin

Son düzenleme:
Kızlar ben splenda kullanıyorum tablet şeklinde olanlardan.Acaba her gün 1 tane kullansam çok mudur?:44: Özellikle akşamları tatli bir şeyleri çok arıyorum, o da meyve alışkanlığından...Onun dışında zero veya light içecekleri tüketmiyorum.

Okumadıysam bu kiloları nasıl verdim acaba :44:

Kitabı okumak farklı şey, değişik alternatiflerle farklı fikirlere açık olmak ayrı şey. Yoksa bunca dukan yemek tarifi ortaya çıkmaz, bunca blog açılmaz ve hatta bu konu hiç olmazdı. Farkında mısın burası forum. Ve tartışıyoruz. Forumların kuruluş amacı budur. Dukan kitabını okumakla seyir menü fikri almak arasında en ufak bağlantı yok.

İnsan sürekli aynı yemekleri yiyince artık değişik alternatifler arıyor. Seyir döneminde herkes farklı menüler uygulamış olabilir. Değişik kombinasyonlar mesela? Ben yumurtayı menemen yaparım bir başkası sebzeli omlet?

Boşu boşuna gereksiz bir eleştiride bulunuyorsun.

QUOTE=rachelfine;26801892]Ben kaçırmışım kusura bakma, sen kitabı okudun mu? okumamışsın gibi geliyor bana :44:[/QUOTE]

1 tane çok olsa azı nasıl olacak ki canım :44: dukanda kahvaltıda falan yazmış zaten aspartamlı kahve veya çay diye kahvaltıda, splendayı da onaylıyor, sorun yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…