Biliyorsun ben çok uzun süre takıldım, sabrettim, tekrar vermeye başlamıştım hatta aylar sonra. Biraz daha dayanabilirsen dayan bence sen de.
Ama işte sıkıldım artık diyet diyet, 6 ay oldu. Amaannn dedim, yiyim biraz yaa.. Eh benim biraz yemem, bana 3 kilo getiriyor geneldeBen güçlendirmede de dayanamıcam muhtemelen. Ben o tatlının falan tadını aldım mı, vücudum daha çok istiyor yaa Hiç yemesem daha iyi dayanıyorum. O tadı almamam lazım yani. Vücuduma hatırlatmamam lazım o tadı sanırım :97: O yüzden güçlendirme de pek bana göre değil, yapamıcam galiba Protein ve sebzeyi beraber yicem evet ama, ödülleri haftada 1 değil de daha seyrek yaparım belki.. Bilmiyorum yaa.. Ya da hiç tartılmayıp, zayıfım ben, durumunu görmemem lazım. Rehavete kapılmamam lazım. Mesela şimdi yine kendimi öküz gibi hissetmeye başladım ve bu yüzden ağzıma bi lokma diyet dışı bişey sokmucam
iyi haftalar kızlar..bacagımın yanıgı yuzunden hiç keyfim yok :2: bu hafta fuarda war yogun bı hafta olacak,,bu bacakla nasıl gezicem peşlerinde hiç bilmiorummm :2:
cnm basın saolsun.Allah sizlere sabır we uzun ömür wersin.ayrıca ekmek tam bugday ekmeği.
geçmiş olsun canm yank kremlerinden sürseydin çabuk iyileşirdi
cok tsk ederm cnm..sürdüm ama iz kalmasından korkuorum yaaa :2:
güçlendirmeyi kurallara uygun yapmazsan korumada sıkıntı cekersın..ömür boyuda rejımde yasamıcaksın sanırım? hiçbirimiz ben ödülleri abartmama ragmen almadık ustune werdik.bence kurallara uygun yapmalısın her ewreyi.
Nasıl oldu yanığın? Acısı falan var mı hala? Baya büyük mü? Soğuk suya yeterince tuttuysan izi kalmayacaktır canım.. Kalmaz inşallah..cok tsk ederm cnm..sürdüm ama iz kalmasından korkuorum yaaa :2:
Ay ooffff!! Ben deee!!ooof kizlar benimde accaip motivasyonum düstü ama pes etmicem bu hafta 0 kacamak hatta güclendirmeye kadar biktim artik bitirmek istiyorum bir an önce
aynen kuzucummm ama sen bitirdin sayilir benim önümde koskoca 5 kilo varAy ooffff!! Ben deee!!
Spor da yapıcam evde. Callan falan artık neyse.. Bi şekilde gitsin artık şu uyuz kilolar da bi sonuca varalım yaaa!!
seyir fikri verecek olan tecrübeli kişiler yok mu yaa
seyir fikri verecek olan tecrübeli kişiler yok mu yaa
Ay ooffff!! Ben deee!!
Spor da yapıcam evde. Callan falan artık neyse.. Bi şekilde gitsin artık şu uyuz kilolar da bi sonuca varalım yaaa!!
Biliyorsun ben çok uzun süre takıldım, sabrettim, tekrar vermeye başlamıştım hatta aylar sonra. Biraz daha dayanabilirsen dayan bence sen de.
Ama işte sıkıldım artık diyet diyet, 6 ay oldu. Amaannn dedim, yiyim biraz yaa.. Eh benim biraz yemem, bana 3 kilo getiriyor geneldeBen güçlendirmede de dayanamıcam muhtemelen. Ben o tatlının falan tadını aldım mı, vücudum daha çok istiyor yaa Hiç yemesem daha iyi dayanıyorum. O tadı almamam lazım yani. Vücuduma hatırlatmamam lazım o tadı sanırım :97: O yüzden güçlendirme de pek bana göre değil, yapamıcam galiba Protein ve sebzeyi beraber yicem evet ama, ödülleri haftada 1 değil de daha seyrek yaparım belki.. Bilmiyorum yaa.. Ya da hiç tartılmayıp, zayıfım ben, durumunu görmemem lazım. Rehavete kapılmamam lazım. Mesela şimdi yine kendimi öküz gibi hissetmeye başladım ve bu yüzden ağzıma bi lokma diyet dışı bişey sokmucam
Fikirle yapılacak bir diyet değil bu arkadaşım mutlaka kitabı okumalısın... öyle örnek menü falan da yok
Değişik fikirler her zaman iyidir. Fikir teatisi denen bir şey var :)
Kızlar ben splenda kullanıyorum tablet şeklinde olanlardan.Acaba her gün 1 tane kullansam çok mudur?:44: Özellikle akşamları tatli bir şeyleri çok arıyorum, o da meyve alışkanlığından...Onun dışında zero veya light içecekleri tüketmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?