Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ay ooffff!! Ben deee!!

Spor da yapıcam evde. Callan falan artık neyse.. Bi şekilde gitsin artık şu uyuz kilolar da bi sonuca varalım yaaa!!

sen zaten zor olanı başarmışsın dukana karar vermiş ve uygulamışsın ve çizelgenden gördüğüm kadarıyla kilolarını da vermişsin, bence sadece biraz motivasyonun düşmüş e kolay değil tabi bu kadar zamandır bu diyeti uygulamak,nacizane tavsiyem bence eski kilondaki fotoğraflarına bak ve başardım artık eski dely olmayacağım bunu korumalıyım de ya da kendine ödül hediyeleri ver ufakta olabilir toka al mesela alışveriş rahatlatıyo insanı veya beni düşün nasıl kıskanıyorum forumdaki kilo vermiş olan arkadaşlarımı :) bu arada ben sabah ve akşam bel-göğüs-karın-kalça birer hareket belirledim kendime 25 defa onları yapıyorum dizi izlerken filan hem çok yorulmuyorum hem de sürekli yapmış oluyorum

1 tane çok olsa azı nasıl olacak ki canım :44: dukanda kahvaltıda falan yazmış zaten aspartamlı kahve veya çay diye kahvaltıda, splendayı da onaylıyor, sorun yok yani
Hala bir diyette böyle tatlı tatlı şeyler yiyip içmeyi kanıksayamadım herhalde durup durup soruyorum teşekkür ederim:)

bu arada ben gerçekten sizlerin sayesinde bu diyete başlayabildiğim ve samimi gördüğüm için arkadaşça yazdım ama delycim yorumum küstahça geldiysede söyle hani bilmişlik taslar gibi geldiyse söyle nolur kimseyi kırmak istemem tabiki siz bu diyette çok çok daha ilerdesiniz ama ben sen üzgün olunca kendimce birşeyler önermek istedim

Kitapta örnek bir menü olduğunu göz önüne alırsak senin, örnek menü sorarak kitabı okumamış olduğunu düşünmemi nasıl gereksiz bir soru olarak görüyorsun acaba? oradan müneccime mi benziyorum senin nasıl kilo verdiğini nereden bileyim ben ?

Hala bir diyette böyle tatlı tatlı şeyler yiyip içmeyi kanıksayamadım herhalde durup durup soruyorum teşekkür ederim:)

Sen bir tableti sorunca ben de dönüp bir kendime baktım bazen ciddi kola içiyorum yemekle ve üstüne puding yediğim bile oluyor splenda nın dibi göründü zaten artık almayacağım, sadece kahveme koymak için kullanırım kalanı

Bilgi sahibi değilsin madem sen de fikir sahibi olmayıver :) Kitabı okumadın falan diyen sendin bu arada. Çok saçma bir yere götürüyorsun konuyu. Bu kadar stres sağlığa zararlı. Bir sorunun varsa farklı şekillerde çözmeye çalış. İnsanlara sataşarak değil :)

anaaammmm noluyo burda noluyoooo. herkeste bi motivasyon düşüklüğü. durun yahu yer açın daha ben varım. daha sızın basladıgınız kıloya ulaşamadım pöfff. siz değilmiydiniz bana vereceksın sabır dıyen aşkolsun hep bırlıkte tam gaz seyıre devam. hedefe ulamadan guclendırmeye gecersenız korumanın sonunu goremezsınız benden soylemesı.. sabredın az kaldı yahu. verıcez ıste hepbırlıkte.:26: yoksa veremiycez miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84:

Bu saçma sapan cevapları benim yazdıklarımı okuyarak mı veriyorsun sen cidden ? Okuduğunu anlamama gibi bir sorunun var sanırım, bundan sonra yazdığın hiçbir şeye cevap da vermiyorum hatta okumuyorum da senin gibi densizlerle uğraşacak vaktim yok...

Canım hep biz mi seni motive edicez, şimdi de sen uğraş bakalım, ŞİMDİ ASYA DÜŞÜNSÜÜÜÜÜÜÜN

Son düzenleme:
Canım hep biz mi seni motive edicez, şimdi de sen uğraş bakalım, ŞİMDİ ASYA DÜŞÜNSÜÜÜÜÜÜÜN

bak kuzum hele sen hıcbıyere gıdemezsın. daha kışlık dukanlıklar yapıciizzz güçlendirmeye hazırlık babında..

İsabet olur engelle bi zahmet ve böylece alakasız cevaplar vermemiş olursun :)

aynen kuzucummm ama sen bitirdin sayilir benim önümde koskoca 5 kilo var
..........
Ben de 3 kilo vercem ki dahaaa... 59'ları gördüm zati... Puufff :97:

Ben bir çok spor denedim canım. zamanım oldukça her bişeyi yapıyorum zaten. Cardio falan da.. Bodyrock yapıyorum ki süper ter attırıyor. Evde stepper var bir sürü bir sürü şeyler işte.. Hepsinden ortaya karışık yapıyorum. Callan da bende baya işe yarıyor. Zaten göbek ve basen gitsin istiyorum, ona uygun şeyler de yapıyorum.. Sadece bu ara çok yoruluyordum ve yapamıyordum. Gece 10.30 da falan varıyorum da eve... ama ne olursa olsun yapıcam artık bayrama kadar yapabildiğim kadar. Bi de benim bu 3 kilo son 1 haftada gördüğüm artı. Sanırım 1-2 haftaya da gider.. Yani umarım..

Diyet konusunda da, ben öyle keyif aldığım şeyleri bi yemeye başladım mı, gerisi geliyor ne yazık ki.. Metabolizmam zaten yavaş, daha da yavaşlayamaz. Kilomu korumam için verdiği öğütleri sallamıyor değilim. Zaten korucam, ama bünyem onun dediklerine o kadar da müsait değil. Örnek olarak 3 ayda 10 kilo vermem gerekiyordu Dukan'a göre. Ben 5-6 kilo vermiştim ancak sanırım. Yine de asla pes etmedim. Etmem de!! Ben atakta 1 kilo verdim iyi mi, 3 ayda 5 kilo verdim diyeti bırakıcam falan demedim asla! Kimse de demesin ve kimse kendisini başkasıyla kıyaslamsın diye yazıyorum bunları.. Güçlendirme zaten yapıcam 56'lı kiloları görürsem. Neyse.. Benim düşündüğüm başka şeyler de var da, şimdi anlatmiyim uzun uzun.. Bi 56 ları göriyim de tekrar, gerisini sonra düşünücem.. Ayrıca çook sıkıldım.. Dukan Mukan bıktım vallaa! Öyle ya da böyle, bir daha asla o kilolara çıkmama zaten izin vermem!! Tabi hamile olduğum zamanlar hariç

Evet.. Hem de çok düşük.. Kitabı Dukan'ın kafasına atasım geldi Bıktım yahuuu!!!

Evet canım, ben çok hızlı yerim :)) Hamhamhamm.... Yimek canavarı Alışkanlık yani :)) Az az yerim zaten sevdiğim şeyleri ama mesela nasıl diyim.. Ödül öğününde 1 dilim pasta yerim. Yemekle falan beraber değil mesela, sadece onu, öyle bişeyler diyorum. Ya da sadece yemek. Hamburgeeeeerrrrr Mımmımmmm Yani menü tabi ki de Bi de mesela atıyorum bi yere gittik herkes tatlı yiyo, ben onlarınkinin tadına bakarım ve bunu ödül saymam. Sayacak mıyım? Hayatta saymam İşte o zaman bu yediğimi dengelemek için ödülde az yerim, ya da nişastalı öğünümü yemem falan.. Yani böyle kendime göre ayarlamalar diyorum. Offff!! Karışık yani... Anlatamıyorum.. Neysee... Sinirlerim bozuk bugün.. Sıkıldım canım ya işteee (

İyi akşamlarr...

Yavaştan seyir evresi dalgalanmasına giriyorum galiba, düne göre 200 gr fazla çıktım bu sabah ama çizelgemi değiştirmedim henüz. Belki bugünkü protein gününden sonra yarına kadar gider o gramcıklar. Ümit dünyası...

Medesa: Başın sağolsun, Allah sabır versin. Fazla yakın değiliz, yepyeni gelip atlayıverdim aranıza ama yapabileceğimiz birşey olursa ortaya lütfen yaz. (Haddimi aşıyorsam özür dilerim, genelde ne diyeceğimi bilemiyorum, sadece yapabileceğim birşey varsa yardım etmek isterim.)

Dely: Ödülleri az tatlılı çok tuzlulu yapmayı denesen? Mesela güzel bir börek de ödül öğünü sayılabilir? Az tatlı olarak da: az şekerli sütlü tatlılarla, vanilyalı dondurmayla falan yavaştan yavaştan alıştırırsın belki vücudu?

Genel mesaj: Herkese yaş farkı gözetmeden "sen" diye hitap ediveriyorum sanalda yazdığım için, rahatsız olan varsa lütfen söylesin.

Bıktım yahuuu Veriyoz da.. Sıkılıyoozz

Saol canım. Yok asla eskisi gibi olmam da dışında Sadece sıkıldım işte. Yoksa diyeti falan bırakacak değilim. Tekrar asıldım aksine Sorunum iki lokma diyet dışı yesem, 2 kilo almam..
Ne tokası, ödüllere boğuldum Battım battım Ben de hergün yoğun hareketler yapıyordum. Öyle olunca işte belli bi günden sonra sıkılıyor insan haklısın. Ben de ona karar verdim zaten. Az az ama etkili hareketlere dönücem.. Her gün yapıcam Kıskanmaa.. Sen benden daha hızlı vereceksin eminim...

Bu arada yeni geldim ama uzun zamandır içinizde olan biri olarak Medesa'ya başın sağolsun demek istedim..Allah sabır versin, mekanını cennet eylesin inş..

HERKESE merhaba..
Arkadaşlar haftasonu UDS sınavım vardı memlekete gitmiştim..sınavda çok ıyı geçmedı :::::::: dıyetimede olabildiği kadar dıkkat ettımm ama anne yemekleri beni çok zorladı .:) sizler de gayretle devam etmişsiniz..maşAllah..azminiz daim olsun..
vucut için ıyı bır egzersız yapmak istıyorsanız taebo deneyin derim..isteyen arkadaşlarıma lınk verebilirim..

Medesa başınız sağolsun, Allah geride kalanlara uzun ömür ve dayanma gücü versin. Anneannenin mekanı cennet olsun.

medesa sanırım anneanneniz vefat etmiş..okuduklarımdan anladığım..Rabbım güç kuvvet versın geride kalanlara..mekanı cennet olsun büyüğünüzün....

Genel mesaj: Herkese yaş farkı gözetmeden "sen" diye hitap ediveriyorum sanalda yazdığım için, rahatsız olan varsa lütfen söylesin.

katılıyorum. buna ben de çok takılıyorum çünkü, tahmin ettiklerime siz diye hitap ediyorum ama bilmediklerime sen deyiveriyorum, rahatsız olanlar kusura bakmasın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…