Ay ooffff!! Ben deee!!
Spor da yapıcam evde. Callan falan artık neyse.. Bi şekilde gitsin artık şu uyuz kilolar da bi sonuca varalım yaaa!!
Hala bir diyette böyle tatlı tatlı şeyler yiyip içmeyi kanıksayamadım herhalde durup durup soruyorum1 tane çok olsa azı nasıl olacak ki canım :44:dukanda kahvaltıda falan yazmış zaten aspartamlı kahve veya çay diye kahvaltıda, splendayı da onaylıyor, sorun yok yani
Okumadıysam bu kiloları nasıl verdim acaba :44:
Kitabı okumak farklı şey, değişik alternatiflerle farklı fikirlere açık olmak ayrı şey. Yoksa bunca dukan yemek tarifi ortaya çıkmaz, bunca blog açılmaz ve hatta bu konu hiç olmazdı. Farkında mısın burası forum. Ve tartışıyoruz. Forumların kuruluş amacı budur. Dukan kitabını okumakla seyir menü fikri almak arasında en ufak bağlantı yok.
İnsan sürekli aynı yemekleri yiyince artık değişik alternatifler arıyor. Seyir döneminde herkes farklı menüler uygulamış olabilir. Değişik kombinasyonlar mesela? Ben yumurtayı menemen yaparım bir başkası sebzeli omlet?
Boşu boşuna gereksiz bir eleştiride bulunuyorsun.
Hala bir diyette böyle tatlı tatlı şeyler yiyip içmeyi kanıksayamadım herhalde durup durup soruyorumteşekkür ederim:)
Kitapta örnek bir menü olduğunu göz önüne alırsak senin, örnek menü sorarak kitabı okumamış olduğunu düşünmemi nasıl gereksiz bir soru olarak görüyorsun acaba? oradan müneccime mi benziyorum senin nasıl kilo verdiğini nereden bileyim ben ?
Bilgi sahibi değilsin madem sen de fikir sahibi olmayıver :) Kitabı okumadın falan diyen sendin bu arada. Çok saçma bir yere götürüyorsun konuyu. Bu kadar stres sağlığa zararlı. Bir sorunun varsa farklı şekillerde çözmeye çalış. İnsanlara sataşarak değil :)
anaaammmm noluyo burdanoluyoooo. herkeste bi motivasyon düşüklüğü. durun yahu yer açın daha ben varım. daha sızın basladıgınız kıloya ulaşamadım pöfff. siz değilmiydiniz bana vereceksın sabır dıyen aşkolsun hep bırlıkte tam gaz seyıre devam. hedefe ulamadan guclendırmeye gecersenız korumanın sonunu goremezsınız benden soylemesı.. sabredın az kaldı yahu. verıcez ıste hepbırlıkte.:26: yoksa veremiycez miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84:
Canım hep biz mi seni motive edicez, şimdi de sen uğraş bakalım, ŞİMDİ ASYA DÜŞÜNSÜÜÜÜÜÜÜN
Bu saçma sapan cevapları benim yazdıklarımı okuyarak mı veriyorsun sen cidden ? Okuduğunu anlamama gibi bir sorunun var sanırım, bundan sonra yazdığın hiçbir şeye cevap da vermiyorum hatta okumuyorum da senin gibi densizlerle uğraşacak vaktim yok...
Ben de 3 kilo vercem ki dahaaa... 59'ları gördüm zati... Puufff :97:aynen kuzucummm ama sen bitirdin sayilir benim önümde koskoca 5 kilo var
..........
Ben bir çok spor denedim canım. zamanım oldukça her bişeyi yapıyorum zaten. Cardio falan da.. Bodyrock yapıyorum ki süper ter attırıyor. Evde stepper var bir sürü bir sürü şeyler işte.. Hepsinden ortaya karışık yapıyorum. Callan da bende baya işe yarıyor. Zaten göbek ve basen gitsin istiyorum, ona uygun şeyler de yapıyorum.. Sadece bu ara çok yoruluyordum ve yapamıyordum. Gece 10.30 da falan varıyorum da eve... ama ne olursa olsun yapıcam artık bayrama kadar yapabildiğim kadar. Bi de benim bu 3 kilo son 1 haftada gördüğüm artı. Sanırım 1-2 haftaya da gider.. Yani umarım..umarim verirsiniz. Ama sanki callan kilo vermeye degil, sıkılastırmaya yarayan bır program yanı daha ınce gorunursunuz ama kılo verdırmez sankı
kılo olarak farketmek ıstıyosanız hoplayıp zıplıcak*cardıo bı seyler yapmak o bıle ılk bır kac hafta pek etkı etmıyor cunku kas gerı kazanımı yapıyo en azından bendekı tecrubeye gore oyle. Ama sprorun ıkı seklı de cok ıyı devamlı yapmak ıstıyorsan.
Bi de devamlı dıyet yasıcam falan demıssın ama ben bunu sana yakıstıramadım kı. boyle yasarsan metabolızmanı yavaslatacagını bılmen lazım. neden keyıf aldıgın seylerı yıyerek metabolızmanı hızlandırmaya calısmıyorsun. odul ogunlerının amacı o. metabolizmayı yavaş yavaş normal öğün düzeninde kilo almamaya alıştırmak. Hem devamlı diyet düzeninde yaşamak yapabileceğin bir şey mi.
Kotu bir şey demek istemem. umarım moralini bozmaz dediklerim ama bir an önce güçlendirmeyi kitapta yazdığı şekliyle uygulaman iyi olacak diyorum. Kilo vermek için kitabı okuyup doğru uygulamanın gerektiğini bu kadar vurgularken. kilonu korumak için verdiği öğütleri sallamanı anlıyamıyorum.
Evet.. Hem de çok düşük.. Kitabı Dukan'ın kafasına atasım geldiCanım olur mu öyle şey ya, insan yemekten keyif aldığı şeylerden uzak durabilir mi bir ömür, sen çok mu hızlı yiyorsun acaba? böyle yavaş yavaş yesen, uzuuuuun uzuuuuun çiğnesen sevdiğin şeyleri az da yesen keyif alırsın bence. Bir de çok alma yada yapma zaten, insana batıyor kenarda kalan şeyler ille yeniyor yani :26:
Bu hafta hepimiz için kötü başladı, bazılarımız için çok daha kötü, umarım daha iyi gider, hepimiz için...
Yeni başlayanlar kusura bakmayın motivasyonumuz düşük bugün biraz ama genelde böyle bir etkisi yok diyetin merak etmeyin
Bıktım yahuuuanaaammmm noluyo burdanoluyoooo. herkeste bi motivasyon düşüklüğü. durun yahu yer açın daha ben varım. daha sızın basladıgınız kıloya ulaşamadım pöfff. siz değilmiydiniz bana vereceksın sabır dıyen aşkolsun hep bırlıkte tam gaz seyıre devam. hedefe ulamadan guclendırmeye gecersenız korumanın sonunu goremezsınız benden soylemesı.. sabredın az kaldı yahu. verıcez ıste hepbırlıkte.:26: yoksa veremiycez miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84:
Saol canım. Yok asla eskisi gibi olmam dasen zaten zor olanı başarmışsın dukana karar vermiş ve uygulamışsın ve çizelgenden gördüğüm kadarıyla kilolarını da vermişsin, bence sadece biraz motivasyonun düşmüş e kolay değil tabi bu kadar zamandır bu diyeti uygulamak,nacizane tavsiyem bence eski kilondaki fotoğraflarına bak ve başardım artık eski dely olmayacağım bunu korumalıyım de ya da kendine ödül hediyeleri ver ufakta olabilir toka al mesela alışveriş rahatlatıyo insanı veya beni düşün nasıl kıskanıyorum forumdaki kilo vermiş olan arkadaşlarımı :) bu arada ben sabah ve akşam bel-göğüs-karın-kalça birer hareket belirledim kendime 25 defa onları yapıyorum dizi izlerken filan hem çok yorulmuyorum hem de sürekli yapmış oluyorum
Genel mesaj: Herkese yaş farkı gözetmeden "sen" diye hitap ediveriyorum sanalda yazdığım için, rahatsız olan varsa lütfen söylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?