Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ooof kizlar benimde accaip motivasyonum düstü ama pes etmicem bu hafta 0 kacamak hatta güclendirmeye kadar biktim artik bitirmek istiyorum bir an önce

Ben bu aralar mide rahatsizligindan dolayi sade nescafe icemedim bir tane tatlandirici attim günden güne karnimda sislik yapti sanki sisiriyor gibi geliyor bana.:26:

heyyy öyle deme sen bana ulastin seker...verecegiz tabiki...

anummm naptin sen ya pasta hamburger dukancanlara yapilirmi bu ben ara vermeme ragmen cok sykyldim 7 aydir debelenip duruyorum..ama seneye mart ayina olmadi hazirana kadar dayanmak sorundayim...

Yukardaki sebze alaba$ ince ince yuvarlak dilimledim azicik yag tuz ve kirmizi toz biberle firinda cips yaptim ben yemeginide cig tüketmesinide cok seviyorum.Bu yüzden sevdim tadini..Denemelisiniz..

günaydınlar efendim.. dün yoktum, bir süre böyle köstebek gibi olmadık saatlerde gelip okuyarak dolanıcam.. Kpds için kursa başladım dün.. 5 hafta gündüzleri o var, ee 4 hafta sonra da Ales .. kalan vakitte de ona mı bakınayım, evle çocukla mı debeleneyim şaşırdım.
Yalnız dukan ayağıma dolanmasın diye, geçen hafta epey öğünlük balık-tavuk vs'yi pişirip stokladım dondurucuya, ben kendime ayak bağı olmuyorum da yahu ev ahalisi dert oldu şimdi :)) haftasonu da bi gayretle onlara stok çıkartsam bu bana ciddi zaman kazandıracak.. mikrodalgamı yenilemem gerekiyor. Dely sen almıştın en son di mi kuzu?? marka model öneriverin bakayımmm!!

Son düzenleme:
Günaydinlar efenim Günaydinlarrr

dün kendi karamsarligimda bogulurken bugün yine iyi hissediyorum kendimi dün +2 görmüstüm bugüne - 1,5kg olarak devam ediyorum bunada sükür

Annecimle de konustuk dün gece yeter artik birak diyeti diyor (zira 16 yasimdan beri debeleniyorum) söz verdim ona biraz disimi sikicam atlaticam seyiri güclendirme biraz daha rahat ödül ile sununla bununla

persembeye nolursun güzel bir rakam göreyim artik 69 lu rakamlari istireeeeem

Günaydın..

Moralim bozuk ve çok uykum var yine Bu sabah 59 çıktım :S Ona üzülmüyorum çünkü dün 59,6'ydım. Sişlikler inecek inşallah..

Merhaba. Bi taebo'm eksik :) Göndersene bana linkini. Ona da bakiyim oldu olacak..

Günaydın canım.. Kolay gelsin.
Ben Samsung aldım. İndirim vardı o modelde. 140 liraydı. 20 lt. Modeli bilmiyom ama... Kendi beyaz kapağı siyah. Çok açıklayıcı oldu di mi Bi düşük modeli de vardı, fiyatı 120'ydi galiba. Bi de Arçelik vardı 110 liraydı. Ama onlar üretim sonuymuş. Öyle olduğu için bi sorun çıkarsa yenisini vermek falan olmuyo dedi. Ben de almadım onlardan.

Günaydın..
Sevindim, gitmiş artılar baya Bu hafta sana 6 lı rakamlar yakışır artık

günaydın kızlar, bugün beyaz gün yapıyorum, yarın da yaparım duruma göre, sonra da 2 gün protein yapıcam ve seyiri sonlandırıcam artık.

Kahvaltıda yumurtanın beyaz ve hindi füme ile omlet yaptım onu yiyorum, öğlen ve akşam balık var, aralarda yoğurt ve süt, hadi bakalım bana kolay gelsin

Kolay gelsin.. Hepimiz güçlendirmeci olcaz bakalım inşallah.. Ha gayret..

ben rica edebilirmiyim acaba bi zamanlar yapmıştım eğlenceli bir spor ben callana başlamayı düşünüyordum gerçi ama hala başlayamadım kilo verdiğim baya baya belli olsun istiyorumdaa :) bir de taeboya bakıp kararına varayım :)

slm kızlar iyi haftalar haftasonu biraz kaçamak yaptım pofff evden dışarı çıkmak istemiyorum ben hemen tartıda 600 gr farketmiş bugün yarın sadece protein günü yapıcam kendimi toparlıcam :)))

günaydın milletttt...

bu konuda nilüferin sölediklerine aynen katılıorum cnmm..yanıkta büyük yaa,,bacagımın etrafının yarısı boyutunda we hala yururken bile acıor. :2:

biz gecende işyerine Premier aldık,79 tl we gayet güsel,ben memnunum,öneririm.

selam dukanıceler:)))

masallah guclendirmeye gecmenize az kalmıs arkadaslar...sizleride aramızda görecegim için kendi adima cok sevındım:)))

şimdik benim buugn canım sıkkın.diş randevumdan geldim. bugun sert bişiler yeme dedı doktor dolgu yaptı vs.amma napsam bilemedim. adet duzensizligim için ilac aliyordum 2 aydır. 1 hafta sonra bitiyo daha kullanmıcam. adet olucam için tatkı krizne girdim tabi(( pazar gunu nısastalı odulum vardı. dun deli gibi oldum anam ne tatlı canım cekiyor bildiginiz gibi degıl. aksam eltime gitdimdi gitmesem iyiydi mükememlinden sütlac yedim .ardından kestane kavrulmus yasaktır eminim ( yetmedi eve geldim bi tanede dondurma((((

anca bugungecti sukur hamd olsun kriz mriz altattik sanıırm.atlattik amma gel gelleim ben simdi ne edeyim.dr gelirkene yagsız yogurt peynıırmı aldım. tartınında pilimi bitiyor neym anlamadım bi az bi fazla gösteriyor(((bi kac gun pro yapicam artık höfff bana yazık banaa 2.5 ay oldu guclendirmeye geceli.

guclendırme süremizin yarısını gecince ödül gunu 2nisastalı günü de 2 gun oluyorya, acaba ondanmı cogu zamn artı cıkıyoruz .

oyyyy ben ne edeyimmmmm

günaydın milletttt...

bu konuda nilüferin sölediklerine aynen katılıorum cnmm..yanıkta büyük yaa,,bacagımın etrafının yarısı boyutunda we hala yururken bile acıor. :2:

..........
Günaydın canım. İnşallah izi kalmaz bari.. Geçmiş olsun tekrar.

Merhaba,
Kilo verdin mi güçlendirmede sen de? Güçlendirme hakkında pek bi bilgim yok maalesef. Dediğin gibi 2 gün protein yap. Tek bildiğim o :)
Artı çıkmanın nedeni de ödüllerdir herhalde. Peki protein gününden sonra tekrar en düşük gördüğün kiloya dönmüyor musun?

slm kızlar... Ben dün kötü birşey yaptım :18: boğazlarım çok ağrıyordu, annem saolsun zencefilli bal yaptı, sözde bir kaşık alacaktım ama bir kaşıkla kalmadı, baya yemişimdir boğazım ağrıdıkça yedim, gerçekten çok iyi geliyor bu arada... neyse hadi ben bu kadar yemişken dedim bugün ödül olsun madem başka şeylerde girdi araya, raydan çıktım yani
şu an kendimi çok şiş hissediyorum aslında saf pro yapardım ama ömrümün sonuna kadar her böyle olduğunda saf pro yapamam ya, deyip sebze+proteinle devam ettim ama sanki hava basılmış balon gibiyim, muhtemelen yediklerim çok su tuttu... perşembe günü saf prodan sonra tartılacağım bakalım, durum o zaman ortaya çıkacak...
Bu arada güçlendirmedeki tam buğday ekmeği için bim de var demişlerdi, aldım ama çabuk bayatladı, alalı 2 gün oldu, bazı yerleri küflendi bile...Çoğu çöpe gidecek, kendim buğday unundan yapmayı düşünüyorum bu aralar...

süt+yoğurt yakın saatlerde balıkla tehlikeli olmasın aman dikkat edin, ben de dün birer saat arayla süt+balık yaptım da mide ağrısından ölüyodum :44:

Kızlaaaaaaaaaaaaar hepınızden bırsey rıca edecegım (((( benım ıcın (ben ve es adayım ıcın) dua edın lütfen cok önemlı bır görüsme var bugün bunun sonucu bızım sonumuza gelecegımıze baglı lütfen lütfen

Allah gönlünüze göre versin inşallah ama sonuçtan bizi de haberdar edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…