ooof kizlar benimde accaip motivasyonum düstü ama pes etmicem bu hafta 0 kacamak hatta güclendirmeye kadar biktim artik bitirmek istiyorum bir an önce
ooof kizlar benimde accaip motivasyonum düstü ama pes etmicem bu hafta 0 kacamak hatta güclendirmeye kadar biktim artik bitirmek istiyorum bir an önce
Kızlar ben splenda kullanıyorum tablet şeklinde olanlardan.Acaba her gün 1 tane kullansam çok mudur?:44: Özellikle akşamları tatli bir şeyleri çok arıyorum, o da meyve alışkanlığından...Onun dışında zero veya light içecekleri tüketmiyorum.
anaaammmm noluyo burdanoluyoooo. herkeste bi motivasyon düşüklüğü. durun yahu yer açın daha ben varım. daha sızın basladıgınız kıloya ulaşamadım pöfff. siz değilmiydiniz bana vereceksın sabır dıyen aşkolsun hep bırlıkte tam gaz seyıre devam. hedefe ulamadan guclendırmeye gecersenız korumanın sonunu goremezsınız benden soylemesı.. sabredın az kaldı yahu. verıcez ıste hepbırlıkte.:26: yoksa veremiycez miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84:
Ben de 3 kilo vercem ki dahaaa... 59'ları gördüm zati... Puufff :97:
Ben bir çok spor denedim canım. zamanım oldukça her bişeyi yapıyorum zaten. Cardio falan da.. Bodyrock yapıyorum ki süper ter attırıyor. Evde stepper var bir sürü bir sürü şeyler işte.. Hepsinden ortaya karışık yapıyorum. Callan da bende baya işe yarıyor. Zaten göbek ve basen gitsin istiyorum, ona uygun şeyler de yapıyorum.. Sadece bu ara çok yoruluyordum ve yapamıyordum. Gece 10.30 da falan varıyorum da eve... ama ne olursa olsun yapıcam artık bayrama kadar yapabildiğim kadar. Bi de benim bu 3 kilo son 1 haftada gördüğüm artı. Sanırım 1-2 haftaya da gider.. Yani umarım..
Diyet konusunda da, ben öyle keyif aldığım şeyleri bi yemeye başladım mı, gerisi geliyor ne yazık ki.. Metabolizmam zaten yavaş, daha da yavaşlayamaz. Kilomu korumam için verdiği öğütleri sallamıyor değilim. Zaten korucam, ama bünyem onun dediklerine o kadar da müsait değil. Örnek olarak 3 ayda 10 kilo vermem gerekiyordu Dukan'a göre. Ben 5-6 kilo vermiştim ancak sanırım. Yine de asla pes etmedim. Etmem de!! Ben atakta 1 kilo verdim iyi mi, 3 ayda 5 kilo verdim diyeti bırakıcam falan demedim asla! Kimse de demesin ve kimse kendisini başkasıyla kıyaslamsın diye yazıyorum bunları.. Güçlendirme zaten yapıcam 56'lı kiloları görürsem. Neyse.. Benim düşündüğüm başka şeyler de var da, şimdi anlatmiyim uzun uzun.. Bi 56 ları göriyim de tekrar, gerisini sonra düşünücem.. Ayrıca çook sıkıldım.. Dukan Mukan bıktım vallaa! Öyle ya da böyle, bir daha asla o kilolara çıkmama zaten izin vermem!! Tabi hamile olduğum zamanlar hariç
Evet.. Hem de çok düşük.. Kitabı Dukan'ın kafasına atasım geldiBıktım yahuuu!!!
Evet canım, ben çok hızlı yerim :)) Hamhamhamm.... Yimek canavarıAlışkanlık yani :)) Az az yerim zaten sevdiğim şeyleri ama mesela nasıl diyim.. Ödül öğününde 1 dilim pasta yerim. Yemekle falan beraber değil mesela, sadece onu, öyle bişeyler diyorum. Ya da sadece yemek. Hamburgeeeeerrrrr Mımmımmmm Yani menü tabi ki de Bi de mesela atıyorum bi yere gittik herkes tatlı yiyo, ben onlarınkinin tadına bakarım ve bunu ödül saymam. Sayacak mıyım? Hayatta saymam İşte o zaman bu yediğimi dengelemek için ödülde az yerim, ya da nişastalı öğünümü yemem falan.. Yani böyle kendime göre ayarlamalar diyorum. Offff!! Karışık yani... Anlatamıyorum.. Neysee... Sinirlerim bozuk bugün.. Sıkıldım canım ya işteee (
İyi akşamlarr...
Merhaba. Bi taebo'm eksik :) Göndersene bana linkini. Ona da bakiyim oldu olacak..HERKESE merhaba..
Arkadaşlar haftasonu UDS sınavım vardı memlekete gitmiştim..sınavda çok ıyı geçmedı ::::::::dıyetimede olabildiği kadar dıkkat ettımm ama anne yemekleri beni çok zorladı .:) sizler de gayretle devam etmişsiniz..maşAllah..azminiz daim olsun..
vucut için ıyı bır egzersız yapmak istıyorsanız taebo deneyin derim..isteyen arkadaşlarıma lınk verebilirim..
Günaydın canım.. Kolay gelsin.günaydınlar efendim.. dün yoktum, bir süre böyle köstebek gibi olmadık saatlerde gelip okuyarak dolanıcam.. Kpds için kursa başladım dün.. 5 hafta gündüzleri o var, ee 4 hafta sonra da Ales .. kalan vakitte de ona mı bakınayım, evle çocukla mı debeleneyim şaşırdım.
Yalnız dukan ayağıma dolanmasın diye, geçen hafta epey öğünlük balık-tavuk vs'yi pişirip stokladım dondurucuya, ben kendime ayak bağı olmuyorum da yahu ev ahalisi dert oldu şimdi :)) haftasonu da bi gayretle onlara stok çıkartsam bu bana ciddi zaman kazandıracak.. mikrodalgamı yenilemem gerekiyor. Dely sen almıştın en son di mi kuzu?? marka model öneriverin bakayımmm!!
Günaydın..Günaydinlar efenim Günaydinlarrr
dün kendi karamsarligimda bogulurken bugün yine iyi hissediyorum kendimidün +2 görmüstüm bugüne - 1,5kg olarak devam ediyorum bunada sükür
Annecimle de konustuk dün gece yeter artik birak diyeti diyor (zira 16 yasimdan beri debeleniyorum) söz verdim ona biraz disimi sikicam atlaticam seyiri güclendirme biraz daha rahat ödül ile sununla bununla
persembeye nolursun güzel bir rakam göreyim artik 69 lu rakamlari istireeeeem
Kolay gelsin.. Hepimiz güçlendirmeci olcaz bakalım inşallah.. Ha gayret..günaydın kızlar, bugün beyaz gün yapıyorum, yarın da yaparım duruma göre, sonra da 2 gün protein yapıcam ve seyiri sonlandırıcam artık.
Kahvaltıda yumurtanın beyaz ve hindi füme ile omlet yaptım onu yiyorum, öğlen ve akşam balık var, aralarda yoğurt ve süt, hadi bakalım bana kolay gelsin
HERKESE merhaba..
Arkadaşlar haftasonu UDS sınavım vardı memlekete gitmiştim..sınavda çok ıyı geçmedı ::::::::dıyetimede olabildiği kadar dıkkat ettımm ama anne yemekleri beni çok zorladı .:) sizler de gayretle devam etmişsiniz..maşAllah..azminiz daim olsun..
vucut için ıyı bır egzersız yapmak istıyorsanız taebo deneyin derim..isteyen arkadaşlarıma lınk verebilirim..
Yok canımBen zaten öyle korumadaki gibi her şeyden yiyebilirsiniz kısmını hayatta yapamam! Öyle bi Dünya yok benim için maalesef Bendeki bu aç gözlülükle ve iştahla "her şeyden yiyin" kısmı bağdaşmıyor.. Benim koruma olarak yapacağım şey, arada canımın çektiklerinden yiyip, sonra tekrar dengeleyerek yapılan bir güçlendirme yapmak olur. Yani dediğin gibi bundan böyle ömür boyu diyet yapacağım gibi görünüyor. Ben kendimi buna alıştırıyorum. En azından alıştırmaya çalışıyorum, çünkü olması gereken o. Koruma kısmında da Karatay falan yapabilirim ömür boyu. Herkesin zayıflamak için yaptığı diyet, bende koruma olur yani ancak. Böyle de bir bünyem var.
Nasıl oldu yanığın? Acısı falan var mı hala? Baya büyük mü? Soğuk suya yeterince tuttuysan izi kalmayacaktır canım.. Kalmaz inşallah..
Canım olur mu öyle şey ya, insan yemekten keyif aldığı şeylerden uzak durabilir mi bir ömür, sen çok mu hızlı yiyorsun acaba? böyle yavaş yavaş yesen, uzuuuuun uzuuuuun çiğnesen sevdiğin şeyleri az da yesen keyif alırsın bence. Bir de çok alma yada yapma zaten, insana batıyor kenarda kalan şeyler ille yeniyor yani :26:
Bu hafta hepimiz için kötü başladı, bazılarımız için çok daha kötü, umarım daha iyi gider, hepimiz için...
Yeni başlayanlar kusura bakmayın motivasyonumuz düşük bugün biraz ama genelde böyle bir etkisi yok diyetin merak etmeyin
günaydınlar efendim.. dün yoktum, bir süre böyle köstebek gibi olmadık saatlerde gelip okuyarak dolanıcam.. Kpds için kursa başladım dün.. 5 hafta gündüzleri o var, ee 4 hafta sonra da Ales .. kalan vakitte de ona mı bakınayım, evle çocukla mı debeleneyim şaşırdım.
Yalnız dukan ayağıma dolanmasın diye, geçen hafta epey öğünlük balık-tavuk vs'yi pişirip stokladım dondurucuya, ben kendime ayak bağı olmuyorum da yahu ev ahalisi dert oldu şimdi :)) haftasonu da bi gayretle onlara stok çıkartsam bu bana ciddi zaman kazandıracak.. mikrodalgamı yenilemem gerekiyor. Dely sen almıştın en son di mi kuzu?? marka model öneriverin bakayımmm!!
Günaydın canım. İnşallah izi kalmaz bari.. Geçmiş olsun tekrar.günaydın milletttt...
bu konuda nilüferin sölediklerine aynen katılıorum cnmm..yanıkta büyük yaa,,bacagımın etrafının yarısı boyutunda we hala yururken bile acıor. :2:
..........
Merhaba,selam dukanıceler:)))
masallah guclendirmeye gecmenize az kalmıs arkadaslar...sizleride aramızda görecegim için kendi adima cok sevındım:)))
şimdik benim buugn canım sıkkın.diş randevumdan geldim. bugun sert bişiler yeme dedı doktor dolgu yaptı vs.amma napsam bilemedim. adet duzensizligim için ilac aliyordum 2 aydır. 1 hafta sonra bitiyo daha kullanmıcam. adet olucam için tatkı krizne girdim tabi(( pazar gunu nısastalı odulum vardı. dun deli gibi oldum anam ne tatlı canım cekiyor bildiginiz gibi degıl. aksam eltime gitdimdi gitmesem iyiydi mükememlinden sütlac yedim .ardından kestane kavrulmus yasaktır eminim ( yetmedi eve geldim bi tanede dondurma ((((
anca bugungecti sukur hamd olsun kriz mriz altattik sanıırm.atlattik amma gel gelleim ben simdi ne edeyim.dr gelirkene yagsız yogurt peynıırmı aldım. tartınında pilimi bitiyor neym anlamadım bi az bi fazla gösteriyor(((bi kac gun pro yapicam artık höfff bana yazık banaa 2.5 ay oldu guclendirmeye geceli.
guclendırme süremizin yarısını gecince ödül gunu 2nisastalı günü de 2 gun oluyorya, acaba ondanmı cogu zamn artı cıkıyoruz .
oyyyy ben ne edeyimmmmm
günaydın kızlar, bugün beyaz gün yapıyorum, yarın da yaparım duruma göre, sonra da 2 gün protein yapıcam ve seyiri sonlandırıcam artık.
Kahvaltıda yumurtanın beyaz ve hindi füme ile omlet yaptım onu yiyorum, öğlen ve akşam balık var, aralarda yoğurt ve süt, hadi bakalım bana kolay gelsin
Kızlaaaaaaaaaaaaar hepınızden bırsey rıca edecegım(((( benım ıcın (ben ve es adayım ıcın) dua edın lütfen cok önemlı bır görüsme var bugün bunun sonucu bızım sonumuza gelecegımıze baglı lütfen lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?