Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sabah saat 10 da kahvaltı yapmıştım hala acıkmış değilim, yumurtanın beyaz da acayip tok tutuyormuş, hiç beklemezdim doğrusu, şimdi hamsi pişiriyorum fırında bol baharatlı ve tuzsuz
Kızlar çay kahve falan içebilir miyim acaba ki ya ? ne dersiniz?

süt+yoğurt yakın saatlerde balıkla tehlikeli olmasın aman dikkat edin, ben de dün birer saat arayla süt+balık yaptım da mide ağrısından ölüyodum :44:

Balıklarım taze ondan eminim ama yine de bişey olur mu dersin :44: hiç dikkat etmem bu süt balık olayına ben ama bakalım inşallah bişi olmaz, bugün mecbur böyle geçecek çünkü

kızlar merhabalar benim bugün moralim çok bozuk nolur bana bir akıl verin.Ben 1 ekimde başladım atak 5 gün yaptım şimdide seyir evresindeyim eşim de başlayacaktı o işleri nedeniyle başlayamadı ve ilk günler ağzın hafif kokuyo gibi diyordu bana şimdi ise ağız kokusu çok arttı dedi.( dişlerimi fırçalıyorum kitabı tekrar okudum bol su içiyorum ama hala kokuyormuş işin garibi ben duymuyorum
ben de internetten bi bakım dedim ağız kokusu için dukan diyetinin zararı diyor keton kokusuymuş böbreklerin bozulmaya başladığının göstergesiymiş acayip korktum bir de dün 3 saat tuvaletten çıkamadım kabızlık başladı nette bunun içinde bağırsak düğümlenmesi olur diyor.
yani anlayacağınız acayip korktum ama ilk defa motive oldum alışverişimi yaptım 2 kutu tatlandırıcı ve yulaf kepeği yeni aldım en güzelide kilo vermeye başladım diyeti bırakmak istemiyorum ilk defa kilo veriyorum aç kalmadan ama bu okuduklarım da beni endişeldirmeye başladı napcam bilmiyorum nolur yardım edin sizin başınıza geldi mi bu ağır ağız kokusu

en azından aradaki süreye dikkat edin de can sıkıcı şeyler olmasın :)

bi de ben kitabın bi yerinde okudum ama nerde okudum tam hatırlamıyorum, nette de okumuş olabilirim gerçi. duraklama döneminde 3 günlük bi yeşil çay kürü önerisi vardı, ister soğuk ister buzlu için ama mutlaka 3 gün normal su yerine, gece su içmeye kalktığınızda bile yeşil çay için diyo dukan. çay kahve yerine yeşil çay için bence o yüzden :) Afiyetler olsun

içersin tabi sorun yok çay-kahvede.

benim biraz dengelerim bozuldu bu ara. 15-20 gündür hiç kilo veremedim hatta aldım. son 3 gündür diyetin canına okudum. canım ne çektiyse yedim. motivasyonum bozulduğu için falan değil. misafirdi, misafirlikti derken düzen bozuldu. bende karşıma ne çıktıysa onu yedim ilk başta. sonra da dedim madem işler karıştı, bari canımın istediklerini de yiyeyim de bir daha kaçamak falan yapmayayım. bu sayede bünye de biraz kendini şaşsın, duraklamadan çıksın diye umuyorum. bu sabah itibariyle 70+ çıktım. birazı su. çünkü aşırı şişim. kalanını da 3 gün pro da vermek niyetindeyim. inşallah başarırım ve bu duruklama da kırılır. kırılmazsa da ne yapalım, dura dinlene devam edeceğiz. yeni başlayan arkadaşlar, benden ilham alıp yaptıklarımı yapmayın sakın. siz de benim gibi diyette 1 yılı devirdikten sonra yapın en azından )))

Canım şimdi benim 18 aylık bi bebem var, emziriyorum, beslenme amaçlı değil emmesi uyurken emiyor sadece ama bu sebeple yeşil çay içemiyorum, süte geçiyor ve huzursuzluk,uykusuzluk vs yapıyor, 1 bardak içebiliyorum sadece onu da içmiyorum çünkü tadını sevmiyorum ama soğuk olarak içebilirim sanırım öyle bir deneyeyim bari 1 bardak

Nerdesin aliye ya? herkes nerde? niye kimse girmiyor? girsede yazmıyor? bence forumdan uzak kaldık ondan böyle oldu Ben de haftasonu aynen senin yaptıklarını yaptım, canım ne istiyorsa yedim ama az yedim öyle doyasıya değil
Sen de geç bizimle güçlendirmeye bence arada yine saf pro veya beyaz gün yapar veririz 3-5 kg

hah be kuzu ne güzel dedin. ben de aynı sebebe bağladım. dağıldık bu ara ondan böyle oldu. demin azıcık geçmişe baktım da, sen de şikayetlenmişsin ne bulursam yedim diye. başkaları da yazmış benzer şeyler. kimseler de yok ortada. haydi kızlar, nerdesiniz, dağılmayalım, kaybolmayalım... valla 3 gündür yerken bir tek kızlara ne diyeceğim diye düşündüm, vicdan yaptım. siz olmadan olmuyor bu diyet.

dukan bu diyetin ömür boyunca sadece 2 kez yapılması gerektiğini söylüyor, sanırım 3. de artık işe yaramıyor. Sen 1 kez bırakmışsın bu son şansın yani, lütfen bu kez bırakma, bırakacaksan bile verdiğin kilonun güçlendirmesini yap da geri alma bari, o kadar emeğe yazık

evet ya, artık kafamıza göre işlere kalkışmayı bırakıp, adam ne dediyse aynen yapalım da bitirelim şu işi. ne dediyse o yani, bende şöyle, onda böyle yok. ben buna iyice ikna oldum.

Gerçekten olmuyor, herkes bozuk moralle başladı haftaya, havadan mıdır nedir bilmiyorum, benim ablam ameliyat oldu bugün onun stresi vardı kaç gündür üzerimde ama iyi geçti çok şükür inşallah bununla atlatmıştır Dün Medesamın anananeciğinin vefat haberi de bilgisayarı açınca tokat gibi çarptı suratıma valla çok kötü oldum Dely nin de morali bozuk, prensesin de bir derdi var galiba, nesli ders çalışıyor, ipek yok ortada bakıp bakıp kaçıyor hiç selam yok
Bugünü beyaz bir şekilde kapatabilirsem ben bu haftayı güzel geçiririm eminim akşam da işler güçler var zaten o da moral verir bana

çok doğru diyorsun herkesde bir tatsızlık var bu ara. benim de keyfim yok pek. somut bir şey de yok ortada aslında ama genel bir enerji düşüklüğü, isteksizlik, keyifsizlik... hepimize gelmiş geçmiş olsun da yolumuz devam edelim.

geçmiş olsun, ablanın nesi var? benim ablam da geçen hafta ameliyat oldu. safrakesesi alındı. bizim ailenin genetik hastalıklarından biridir safra kesesi...

yok bugun başladım aha yazdımda bişey daha sorucam bu sefer lıght urun kullanmak istemiyorum bu konuda ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…