süt+yoğurt yakın saatlerde balıkla tehlikeli olmasın aman dikkat edin, ben de dün birer saat arayla süt+balık yaptım da mide ağrısından ölüyodum :44:
Kızlaaaaaaaaaaaaar hepınızden bırsey rıca edecegım(((( benım ıcın (ben ve es adayım ıcın) dua edın lütfen cok önemlı bır görüsme var bugün bunun sonucu bızım sonumuza gelecegımıze baglı lütfen lütfen
Allah gönlünüze göre versin inşallahama sonuçtan bizi de haberdar edin
allah her şeyi gönlüne göre versin canım
Kızlaaaaaaaaaaaaar hepınızden bırsey rıca edecegım(((( benım ıcın (ben ve es adayım ıcın) dua edın lütfen cok önemlı bır görüsme var bugün bunun sonucu bızım sonumuza gelecegımıze baglı lütfen lütfen
canlarrrr cok sagoluuuuuun hemen haberdar edicemmmm
Sabah saat 10 da kahvaltı yapmıştım hala acıkmış değilim, yumurtanın beyaz da acayip tok tutuyormuş, hiç beklemezdim doğrusu, şimdi hamsi pişiriyorum fırında bol baharatlı ve tuzsuz
Kızlar çay kahve falan içebilir miyim acaba ki ya ? ne dersiniz?
Balıklarım taze ondan eminim ama yine de bişey olur mu dersin :44: hiç dikkat etmem bu süt balık olayına ben ama bakalım inşallah bişi olmaz, bugün mecbur böyle geçecek çünkü
Sabah saat 10 da kahvaltı yapmıştım hala acıkmış değilim, yumurtanın beyaz da acayip tok tutuyormuş, hiç beklemezdim doğrusu, şimdi hamsi pişiriyorum fırında bol baharatlı ve tuzsuz
Kızlar çay kahve falan içebilir miyim acaba ki ya ? ne dersiniz?
Balıklarım taze ondan eminim ama yine de bişey olur mu dersin :44: hiç dikkat etmem bu süt balık olayına ben ama bakalım inşallah bişi olmaz, bugün mecbur böyle geçecek çünkü
en azından aradaki süreye dikkat edin de can sıkıcı şeyler olmasın :)
bi de ben kitabın bi yerinde okudum ama nerde okudum tam hatırlamıyorum, nette de okumuş olabilirim gerçi. duraklama döneminde 3 günlük bi yeşil çay kürü önerisi vardı, ister soğuk ister buzlu için ama mutlaka 3 gün normal su yerine, gece su içmeye kalktığınızda bile yeşil çay için diyo dukan. çay kahve yerine yeşil çay için bence o yüzden :) Afiyetler olsun
benim biraz dengelerim bozuldu bu ara. 15-20 gündür hiç kilo veremedim hatta aldım. son 3 gündür diyetin canına okudum. canım ne çektiyse yedim. motivasyonum bozulduğu için falan değil. misafirdi, misafirlikti derken düzen bozuldu. bende karşıma ne çıktıysa onu yedim ilk başta. sonra da dedim madem işler karıştı, bari canımın istediklerini de yiyeyim de bir daha kaçamak falan yapmayayım. bu sayede bünye de biraz kendini şaşsın, duraklamadan çıksın diye umuyorum. bu sabah itibariyle 70+ çıktım. birazı su. çünkü aşırı şişim. kalanını da 3 gün pro da vermek niyetindeyim. inşallah başarırım ve bu duruklama da kırılır. kırılmazsa da ne yapalım, dura dinlene devam edeceğiz. yeni başlayan arkadaşlar, benden ilham alıp yaptıklarımı yapmayın sakın. siz de benim gibi diyette 1 yılı devirdikten sonra yapın en azından)))
Nerdesin aliye ya? herkes nerde? niye kimse girmiyor? girsede yazmıyor? bence forumdan uzak kaldık ondan böyle olduBen de haftasonu aynen senin yaptıklarını yaptım, canım ne istiyorsa yedim ama az yedim öyle doyasıya değil
Sen de geç bizimle güçlendirmeye bencearada yine saf pro veya beyaz gün yapar veririz 3-5 kg [/QUOarkadaşlar yokmu bana yardım edennnnnn hadi ama burası böyle değildi nerde benim yardımsever dukancılarımmmm
Nerdesin aliye ya? herkes nerde? niye kimse girmiyor? girsede yazmıyor? bence forumdan uzak kaldık ondan böyle olduBen de haftasonu aynen senin yaptıklarını yaptım, canım ne istiyorsa yedim ama az yedim öyle doyasıya değil
Sen de geç bizimle güçlendirmeye bencearada yine saf pro veya beyaz gün yapar veririz 3-5 kg
Arkadaşlar ben şubatta falan 1.5 ay dukan yapmıştım kiloda vermiştim ama sonra bıraktım kilocuklarımıda yeniden aldım...artık anladım bu diyet kilo verdiriyor fakat bende tekrar işe yararmı yardım edermisiniz tecrübeli dukancılar
dukan bu diyetin ömür boyunca sadece 2 kez yapılması gerektiğini söylüyor, sanırım 3. de artık işe yaramıyor. Sen 1 kez bırakmışsın bu son şansın yani, lütfen bu kez bırakma, bırakacaksan bile verdiğin kilonun güçlendirmesini yap da geri alma bari, o kadar emeğe yazık
hah be kuzu ne güzel dedin. ben de aynı sebebe bağladım. dağıldık bu ara ondan böyle oldu. demin azıcık geçmişe baktım da, sen de şikayetlenmişsin ne bulursam yedim diye. başkaları da yazmış benzer şeyler. kimseler de yok ortada. haydi kızlar, nerdesiniz, dağılmayalım, kaybolmayalım... valla 3 gündür yerken bir tek kızlara ne diyeceğim diye düşündüm, vicdan yaptım. siz olmadan olmuyor bu diyet.
Gerçekten olmuyor, herkes bozuk moralle başladı haftaya, havadan mıdır nedir bilmiyorum, benim ablam ameliyat oldu bugün onun stresi vardı kaç gündür üzerimde ama iyi geçti çok şükür inşallah bununla atlatmıştırDün Medesamın anananeciğinin vefat haberi de bilgisayarı açınca tokat gibi çarptı suratıma valla çok kötü oldum Dely nin de morali bozuk, prensesin de bir derdi var galiba, nesli ders çalışıyor, ipek yok ortada bakıp bakıp kaçıyor hiç selam yok
Bugünü beyaz bir şekilde kapatabilirsem ben bu haftayı güzel geçiririm eminimakşam da işler güçler var zaten o da moral verir bana
Canım hep biz mi seni motive edicez, şimdi de sen uğraş bakalım, ŞİMDİ ASYA DÜŞÜNSÜÜÜÜÜÜÜN
dukan bu diyetin ömür boyunca sadece 2 kez yapılması gerektiğini söylüyor, sanırım 3. de artık işe yaramıyor. Sen 1 kez bırakmışsın bu son şansın yani, lütfen bu kez bırakma, bırakacaksan bile verdiğin kilonun güçlendirmesini yap da geri alma bari, o kadar emeğe yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?