yok bugun başladım aha yazdımda bişey daha sorucam bu sefer lıght urun kullanmak istemiyorum bu konuda ne dersin
Başla bir dene bakalım yarım yağlı ürünlerle, eğer kilo verebiliyorsan o şekilde devam edersin, tıkandığın yerde geçersin light ürünlere, ben bazen yarım yağlı bazen light kullanıyorum süt ürünlerini. Sen kitabı okumuş muydun bu arada? okumadıysan önce kitabı oku lütfen
geçmiş olsun, ablanın nesi var? benim ablam da geçen hafta ameliyat oldu. safrakesesi alındı. bizim ailenin genetik hastalıklarından biridir safra kesesi...
2 ay önce kolon kanseri teşhisi koyuldu, bugün de kapalı yöntemle ameliyat oldu, patoloji sonuçları çıkınca kemoterepi alıp almayacağı belli olacak, inşallah gerek kalmaz.
Başla bir dene bakalım yarım yağlı ürünlerle, eğer kilo verebiliyorsan o şekilde devam edersin, tıkandığın yerde geçersin light ürünlere, ben bazen yarım yağlı bazen light kullanıyorum süt ürünlerini. Sen kitabı okumuş muydun bu arada? okumadıysan önce kitabı oku lütfen
Gerçekten olmuyor, herkes bozuk moralle başladı haftaya, havadan mıdır nedir bilmiyorum, benim ablam ameliyat oldu bugün onun stresi vardı kaç gündür üzerimde ama iyi geçti çok şükür inşallah bununla atlatmıştırDün Medesamın anananeciğinin vefat haberi de bilgisayarı açınca tokat gibi çarptı suratıma valla çok kötü oldum Dely nin de morali bozuk, prensesin de bir derdi var galiba, nesli ders çalışıyor, ipek yok ortada bakıp bakıp kaçıyor hiç selam yok
Bugünü beyaz bir şekilde kapatabilirsem ben bu haftayı güzel geçiririm eminimakşam da işler güçler var zaten o da moral verir bana
2 ay önce kolon kanseri teşhisi koyuldu, bugün de kapalı yöntemle ameliyat oldu, patoloji sonuçları çıkınca kemoterepi alıp almayacağı belli olacak, inşallah gerek kalmaz.
kız aliye beni tanımadınmı okudum bacım okudumda deneyim ayrı her okuduğumu anlasam psikolog olmazdım psikopat olurdum malum bizim bolumün kitaplarııı
Canım şimdi benim 18 aylık bi bebem var, emziriyorum, beslenme amaçlı değil emmesi uyurken emiyor sadece ama bu sebeple yeşil çay içemiyorum, süte geçiyor ve huzursuzluk,uykusuzluk vs yapıyor, 1 bardak içebiliyorum sadece onu da içmiyorum çünkü tadını sevmiyorumama soğuk olarak içebilirim sanırım öyle bir deneyeyim bari 1 bardak
Kızlaaaaaaaaaaaaar hepınızden bırsey rıca edecegım(((( benım ıcın (ben ve es adayım ıcın) dua edın lütfen cok önemlı bır görüsme var bugün bunun sonucu bızım sonumuza gelecegımıze baglı lütfen lütfen
Balıkların tazeyse bişicik olmaz. Ben yanında bile yiyorumSabah saat 10 da kahvaltı yapmıştım hala acıkmış değilim, yumurtanın beyaz da acayip tok tutuyormuş, hiç beklemezdim doğrusu, şimdi hamsi pişiriyorum fırında bol baharatlı ve tuzsuz
Kızlar çay kahve falan içebilir miyim acaba ki ya ? ne dersiniz?
Balıklarım taze ondan eminim ama yine de bişey olur mu dersin :44: hiç dikkat etmem bu süt balık olayına ben ama bakalım inşallah bişi olmaz, bugün mecbur böyle geçecek çünkü
İsim tanıdık geldi amaa :44:Arkadaşlar ben şubatta falan 1.5 ay dukan yapmıştım kiloda vermiştim ama sonra bıraktım kilocuklarımıda yeniden aldım...artık anladım bu diyet kilo verdiriyor fakat bende tekrar işe yararmı yardım edermisiniz tecrübeli dukancılar
Ağız kokusu oluyor ama sonra geçiyor. Seyirde normale dönüyormuş sanırım. Ben pek bilmiyorum da ağız kokusu yaşamadım, ya da kimse bişey söylemedi :S :))kızlar merhabalar benim bugün moralim çok bozuk nolur bana bir akıl verin.Ben 1 ekimde başladım atak 5 gün yaptım şimdide seyir evresindeyim eşim de başlayacaktı o işleri nedeniyle başlayamadı ve ilk günler ağzın hafif kokuyo gibi diyordu bana şimdi ise ağız kokusu çok arttı dedi.( dişlerimi fırçalıyorum kitabı tekrar okudum bol su içiyorum ama hala kokuyormuş işin garibi ben duymuyorum
ben de internetten bi bakım dedim ağız kokusu için dukan diyetinin zararı diyor keton kokusuymuş böbreklerin bozulmaya başladığının göstergesiymiş acayip korktum bir de dün 3 saat tuvaletten çıkamadım kabızlık başladı nette bunun içinde bağırsak düğümlenmesi olur diyor.
yani anlayacağınız acayip korktum ama ilk defa motive oldum alışverişimi yaptım 2 kutu tatlandırıcı ve yulaf kepeği yeni aldım en güzelide kilo vermeye başladım diyeti bırakmak istemiyorum ilk defa kilo veriyorum aç kalmadan ama bu okuduklarım da beni endişeldirmeye başladı napcam bilmiyorum nolur yardım edin sizin başınıza geldi mi bu ağır ağız kokusu
Heeebenim biraz dengelerim bozuldu bu ara. 15-20 gündür hiç kilo veremedim hatta aldım. son 3 gündür diyetin canına okudum. canım ne çektiyse yedim. motivasyonum bozulduğu için falan değil. misafirdi, misafirlikti derken düzen bozuldu. bende karşıma ne çıktıysa onu yedim ilk başta. sonra da dedim madem işler karıştı, bari canımın istediklerini de yiyeyim de bir daha kaçamak falan yapmayayım. bu sayede bünye de biraz kendini şaşsın, duraklamadan çıksın diye umuyorum. bu sabah itibariyle 70+ çıktım. birazı su. çünkü aşırı şişim. kalanını da 3 gün pro da vermek niyetindeyim. inşallah başarırım ve bu duruklama da kırılır. kırılmazsa da ne yapalım, dura dinlene devam edeceğiz. yeni başlayan arkadaşlar, benden ilham alıp yaptıklarımı yapmayın sakın. siz de benim gibi diyette 1 yılı devirdikten sonra yapın en azından)))
Ablana çok geçmiş olsun.. Sonuçları da iyi çıkar inşallah.. Annem de kolon kanseri olmuş ben küçükkenGerçekten olmuyor, herkes bozuk moralle başladı haftaya, havadan mıdır nedir bilmiyorum, benim ablam ameliyat oldu bugün onun stresi vardı kaç gündür üzerimde ama iyi geçti çok şükür inşallah bununla atlatmıştırDün Medesamın anananeciğinin vefat haberi de bilgisayarı açınca tokat gibi çarptı suratıma valla çok kötü oldum Dely nin de morali bozuk, prensesin de bir derdi var galiba, nesli ders çalışıyor, ipek yok ortada bakıp bakıp kaçıyor hiç selam yok
Bugünü beyaz bir şekilde kapatabilirsem ben bu haftayı güzel geçiririm eminimakşam da işler güçler var zaten o da moral verir bana
İnşallah...çok doğru diyorsun herkesde bir tatsızlık var bu ara. benim de keyfim yok pek. somut bir şey de yok ortada aslında ama genel bir enerji düşüklüğü, isteksizlik, keyifsizlik... hepimize gelmiş geçmiş olsun da yolumuz devam edelim.
Herkeste bir sıkıntıBugün doyamadım sanki, içimde de manasız bir sıkıntı var. Kış geliyor diye mi acaba?Neyse, en azından kaçamak yapmadım... Bu da bir tesellidir belki. Tartı iki ileri bir geri oynamaya devam ediyor.
Hastası olanlara geçmiş olsun, dua ihtiyacı olanlara da dua ediyorum, herşey yoluna girsin hayırlısı olsun inşallah.
arkadaşlar merhaba
ya ben bu yulaf kepeğini nerden, nasıl bulucam..????:26:
Esefle kına beniiiikuzular!! esefle kınayarak okudum yeminle!! bu ne çok "amaaaannnn yaaa" diyip yemeler içmeler!! günah çıkartmayın yahu, zira günaha davet ediyor zannımca :) zaten hiç bi halt anlamıyom, ingilizce mi çalışıyoz hiyeroglif mi tanımlıyoz!!! dönerken markete uğradım.. yine yok yulaf kepeği yine yok... kaç günlük kepeksizlik yüzünden ( e bi de kursta geçiyo vaktime diyerekten) buğday kepeğinden ekmekciğimi kaptım.. ya bu buğday kepeği yulaf kepeğinden sonra böyle ne bilim hani beyaz fırın falan yapmış gibi geldi :)) ben mayalı ekmeğe geçemiycem sanırım sonrasında da,, böyle bi milyon tane yapıp tıka basa dondurucuya koyarım, her gün her gün çıkarır yerim....
ama tabi şu reale geldiğinde siz beni yine bi dürtün.. inat ettim almadım gurmenetten :/ dely'nin yanına gidersem elden alırım artık naaapam
aynı haltı yemişiz ama ben canımın çektiğini değil misafirlikte olduğum için ucundan kıyından bşiler yedim ama çok üzüldüm yahubenim biraz dengelerim bozuldu bu ara. 15-20 gündür hiç kilo veremedim hatta aldım. son 3 gündür diyetin canına okudum. canım ne çektiyse yedim. motivasyonum bozulduğu için falan değil. misafirdi, misafirlikti derken düzen bozuldu. bende karşıma ne çıktıysa onu yedim ilk başta. sonra da dedim madem işler karıştı, bari canımın istediklerini de yiyeyim de bir daha kaçamak falan yapmayayım. bu sayede bünye de biraz kendini şaşsın, duraklamadan çıksın diye umuyorum. bu sabah itibariyle 70+ çıktım. birazı su. çünkü aşırı şişim. kalanını da 3 gün pro da vermek niyetindeyim. inşallah başarırım ve bu duruklama da kırılır. kırılmazsa da ne yapalım, dura dinlene devam edeceğiz. yeni başlayan arkadaşlar, benden ilham alıp yaptıklarımı yapmayın sakın. siz de benim gibi diyette 1 yılı devirdikten sonra yapın en azından)))
sende mi canım ya hep beraber bir kaçamak yapmıişız bugün hemen tartıda benim + göründü 2 gün protein yapcam eski formuma kavuçcam inşallah bu haftaya kötü başladık durumları düeltmek lazım yaaaaNerdesin aliye ya? herkes nerde? niye kimse girmiyor? girsede yazmıyor? bence forumdan uzak kaldık ondan böyle olduBen de haftasonu aynen senin yaptıklarını yaptım, canım ne istiyorsa yedim ama az yedim öyle doyasıya değil
Sen de geç bizimle güçlendirmeye bencearada yine saf pro veya beyaz gün yapar veririz 3-5 kg
........
ama tabi şu reale geldiğinde siz beni yine bi dürtün.. inat ettim almadım gurmenetten :/ dely'nin yanına gidersem elden alırım artık naaapam
arkadaşlar merhaba
ya ben bu yulaf kepeğini nerden, nasıl bulucam..????:26:
.........
slm kızlar bugün sıkı sıkı protein yapıyorum kaçamak yapmanın cezasını çekicem oysa dünden yemeğimde vardı ama yok yemicem hemen tavuk yapayım kendime :))))
Canım ne dicem bak sanaŞimdi dikkatimi çekti: Çizelgene göre sen 60 kiloymuşsun ama amacın 79 kilo olmakmış. 14,9 kilo almışsın ve 74,9 kilo olmayı başarmışsın; 79 kilo hedefine ulaşmana, alınacak 4,1 kilo kalmış, Ha gayret Bir şeyleri yanlış yazmışsın.. Sanırım hedef kilonla, şimdiki kilonu ters yazmışsın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?