Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yok bugun başladım aha yazdımda bişey daha sorucam bu sefer lıght urun kullanmak istemiyorum bu konuda ne dersin

Başla bir dene bakalım yarım yağlı ürünlerle, eğer kilo verebiliyorsan o şekilde devam edersin, tıkandığın yerde geçersin light ürünlere, ben bazen yarım yağlı bazen light kullanıyorum süt ürünlerini. Sen kitabı okumuş muydun bu arada? okumadıysan önce kitabı oku lütfen

hadi yine kitap psikopatlığı yapmaya

geçmiş olsun, ablanın nesi var? benim ablam da geçen hafta ameliyat oldu. safrakesesi alındı. bizim ailenin genetik hastalıklarından biridir safra kesesi...

2 ay önce kolon kanseri teşhisi koyuldu, bugün de kapalı yöntemle ameliyat oldu, patoloji sonuçları çıkınca kemoterepi alıp almayacağı belli olacak, inşallah gerek kalmaz.

kız aliye beni tanımadınmı okudum bacım okudumda deneyim ayrı her okuduğumu anlasam psikolog olmazdım psikopat olurdum malum bizim bolumün kitaplarııı

Ahh kuzum yaa. Moralmi kaldıı. Okuyorum akaçırmayayım diye ama inan hiç tadım yok. Dün face bile bakmadımm. Geçer eminim bu negatif hava. Toparlanırızzz en kısa zamanda...

2 ay önce kolon kanseri teşhisi koyuldu, bugün de kapalı yöntemle ameliyat oldu, patoloji sonuçları çıkınca kemoterepi alıp almayacağı belli olacak, inşallah gerek kalmaz.

Çok geçmiş olur inşallah. ALLAH yardımcınız olsun.

Bugün doyamadım sanki, içimde de manasız bir sıkıntı var. Kış geliyor diye mi acaba? Neyse, en azından kaçamak yapmadım... Bu da bir tesellidir belki. Tartı iki ileri bir geri oynamaya devam ediyor.

Hastası olanlara geçmiş olsun, dua ihtiyacı olanlara da dua ediyorum, herşey yoluna girsin hayırlısı olsun inşallah.

kız aliye beni tanımadınmı okudum bacım okudumda deneyim ayrı her okuduğumu anlasam psikolog olmazdım psikopat olurdum malum bizim bolumün kitaplarııı

kusura bakma kardeş, ben de herkesi aklımda tutamıyorum. bakma kaç zamandır pasif kaldım ama vaktiyle günde en az 100 kişiye kitabı okuma ayarı çekmişliğim var.

Ayyyyyyy çok tatlıdır o şimdiiiiiiiiiii :124::124::124::124:maşallah maşallah öpün benim yerime :109:
o zaman içmeyin hiç bence, nolcak yeşilçayın eksikliğinden

ablanıza da çok çok geçmiş olsun acil şifalar

Allah gönlünüze göre versin canım

Balıkların tazeyse bişicik olmaz. Ben yanında bile yiyorum Çay kahveden de bişi olmaz.

İsim tanıdık geldi amaa :44:
Bir daha bırakmaya niyetliysen başlama sakın. bu sefer sonuna kadar Emeğine yazııkk.. Vücuduna yazıııkk..

Ağız kokusu oluyor ama sonra geçiyor. Seyirde normale dönüyormuş sanırım. Ben pek bilmiyorum da ağız kokusu yaşamadım, ya da kimse bişey söylemedi :S :))
Bitki çayları falan içebilirsin kabızlık için. tilaks çay var, Doğadan'ın çayları var, A101'de mest çay var vs. suyunu da bol bol içersen, günde en az (1,5-2 litre) böbrek sorunun da olmaması lazım, daha önceden bir sorunun yoksa.. Korkuyorsan doktora gidebilirsin, için rahat etsin en azından. Ama madem mortive oldun, bırakma bence..

Heee Ben de yedim işte.. Bursa'da yedim ben de.. Kaçamak falan olarak değil zaten, baya baya Dukansız günler geçirdim. Motivasyonsuzluk değil de, yemek istedim yani ne biliim. Zaten yazmıştım ondan önce de, Cuma günü kek yemiştim falan. Sonra da "amaaann" dedim yedim gitti. Ben de pro yapıyorum şimdi. İnşallah hepimiz için normale döner yaşam..
Aynen.. Yeni başlayanlar böyle yapmasın. 1 seneyi bilmem ama, bi 6 ayı görsünler

Ablana çok geçmiş olsun.. Sonuçları da iyi çıkar inşallah.. Annem de kolon kanseri olmuş ben küçükken ( Ameliyat olmuş o da.. Erken müdahaleyle şimdi iyi maşallah İnşallah ablan da sağlığına kavuşur bir an önce..

Valla Medesa'nın durumuna üzüldüm baya.. Bi de işte hayat.. Bazı sıkıntılar falan.. bozuk moraller.. İnşallah normale döneriz..

İnşallah...

Herkeste bir sıkıntı Atlatırız hepimiz umarım..

arkadaşlar merhaba
ya ben bu yulaf kepeğini nerden, nasıl bulucam..????:26:

Migros'ta bulabilirsin. Real'de... ama kalmamış da olabiliyo oralarda.. İnternetten gurmenet'ten ya da hammaddeler.com'dan da alabilirsin.

Onu bunu bırak da :) bu avatardaki minik insancık senin miii =) Yoksa hani öylesine internetten falan bi foto mu? Eğer seninse bunun yapılma formülü var mı Varsa nedir, tarif alabilir miyim Maşallah yaaaaa

kuzular!! esefle kınayarak okudum yeminle!! bu ne çok "amaaaannnn yaaa" diyip yemeler içmeler!! günah çıkartmayın yahu, zira günaha davet ediyor zannımca :) zaten hiç bi halt anlamıyom, ingilizce mi çalışıyoz hiyeroglif mi tanımlıyoz!!! dönerken markete uğradım.. yine yok yulaf kepeği yine yok... kaç günlük kepeksizlik yüzünden ( e bi de kursta geçiyo vaktime diyerekten) buğday kepeğinden ekmekciğimi kaptım.. ya bu buğday kepeği yulaf kepeğinden sonra böyle ne bilim hani beyaz fırın falan yapmış gibi geldi :)) ben mayalı ekmeğe geçemiycem sanırım sonrasında da,, böyle bi milyon tane yapıp tıka basa dondurucuya koyarım, her gün her gün çıkarır yerim....

ama tabi şu reale geldiğinde siz beni yine bi dürtün.. inat ettim almadım gurmenetten :/ dely'nin yanına gidersem elden alırım artık naaapam

Esefle kına beniiii
İmamın dediğini yap yaptığını yapma misaliii Bunları evde denemeyiniz Regl olamamaya bağlı iştah kabarıklığı sendromu geçirdim. Ama geçtiii :) Zaten kaldı benim tatile 10 gün kısmetse.. O zamana kadar cıs falan yasak Tatil de yine her şey dahil ama ben güçlendirme dışına çıkmiceemmm...

Offf!! Benim midem ağrıyo 2 gündür, neden olurrr Asitli içecekler kahve neyim diyolar. Onları biliyorum da, öyle farklı bişi yiyip içmedim ki.. Hep kahve içiyom, hep asitli içecek içiyom. Hatta 2 gündür asitli bişey de pek içmedim :97: Hemi de kabızlık yok, tam tersi gurultu gurultuuu 2 gündür işte. Mide ağrısı da bu durumla paralel sanırım :26: Puff! Süt içiyiimm..

aynı haltı yemişiz ama ben canımın çektiğini değil misafirlikte olduğum için ucundan kıyından bşiler yedim ama çok üzüldüm yahu milletede anlatmak istemiyorum dukan diyetindeim die pofff
sende mi canım ya hep beraber bir kaçamak yapmıişız bugün hemen tartıda benim + göründü 2 gün protein yapcam eski formuma kavuçcam inşallah bu haftaya kötü başladık durumları düeltmek lazım yaaaa

çok geçmiş olsun canım ablana derdi veren allah dermanını da verirmiş inşallah çektikleri bu kadardır başka bişeye gerek kalmaz allah şifa versin.

slm kızlar bugün sıkı sıkı protein yapıyorum kaçamak yapmanın cezasını çekicem oysa dünden yemeğimde vardı ama yok yemicem hemen tavuk yapayım kendime :))))

........

ama tabi şu reale geldiğinde siz beni yine bi dürtün.. inat ettim almadım gurmenetten :/ dely'nin yanına gidersem elden alırım artık naaapam

Neslicaaaannn!! Ben bunu görmemişim ondan bişi dememişiimm...Gel geeelll.. Elden aalll :) Öğle tatiline falan denk getirsen ne hoş oluurr

arkadaşlar merhaba
ya ben bu yulaf kepeğini nerden, nasıl bulucam..????:26:

Bu ara bir sıkıntı var bu konuda, ben geçen gün migros da buldum ama normalde bitmişti bunlar yulaf ezmesinin üstünde kalmış 3 tane hemen kaptım. gurmenette var sanırım online oradan alabilirsin

.........

slm kızlar bugün sıkı sıkı protein yapıyorum kaçamak yapmanın cezasını çekicem oysa dünden yemeğimde vardı ama yok yemicem hemen tavuk yapayım kendime :))))

Canım ne dicem bak sana Şimdi dikkatimi çekti: Çizelgene göre sen 60 kiloymuşsun ama amacın 79 kilo olmakmış. 14,9 kilo almışsın ve 74,9 kilo olmayı başarmışsın; 79 kilo hedefine ulaşmana, alınacak 4,1 kilo kalmış, Ha gayret Bir şeyleri yanlış yazmışsın.. Sanırım hedef kilonla, şimdiki kilonu ters yazmışsın :))

hhehe kilo vermenin heyecanı ile sanırım böle oldu :))))) hemen düzeltiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…