geçmiş olsun. inşallah iyi çıkar sonuçları.
Ahh kuzum yaa. Moralmi kaldıı. Okuyorum akaçırmayayım diye ama inan hiç tadım yok. Dün face bile bakmadımm. Geçer eminim bu negatif hava. Toparlanırızzz en kısa zamanda...
Çok geçmiş olur inşallah. ALLAH yardımcınız olsun.
Ayyyyyyy çok tatlıdır o şimdiiiiiiiiiii :124::124::124::124:maşallah maşallahöpün benim yerime :109:
o zaman içmeyin hiç bence, nolcak yeşilçayın eksikliğinden
ablanıza da çok çok geçmiş olsunacil şifalar
Balıkların tazeyse bişicik olmaz. Ben yanında bile yiyorumÇay kahveden de bişi olmaz.
Ablana çok geçmiş olsun.. Sonuçları da iyi çıkar inşallah.. Annem de kolon kanseri olmuş ben küçükken( Ameliyat olmuş o da.. Erken müdahaleyle şimdi iyi maşallah İnşallah ablan da sağlığına kavuşur bir an önce..
aynı haltı yemişiz ama ben canımın çektiğini değil misafirlikte olduğum için ucundan kıyından bşiler yedim ama çok üzüldüm yahumilletede anlatmak istemiyorum dukan diyetindeim die pofff
sende mi canım ya hep beraber bir kaçamak yapmıişız bugün hemen tartıda benim + göründü 2 gün protein yapcam eski formuma kavuçcam inşallah bu haftaya kötü başladık durumları düeltmek lazım yaaaa
çok geçmiş olsun canım ablana derdi veren allah dermanını da verirmiş inşallah çektikleri bu kadardır başka bişeye gerek kalmaz allah şifa versin.
slm kızlar bugün sıkı sıkı protein yapıyorum kaçamak yapmanın cezasını çekicem oysa dünden yemeğimde vardı ama yok yemicem hemen tavuk yapayım kendime :))))
hhehe kilo vermenin heyecanı ile sanırım böle oldu :))))) hemen düzeltiyorum
İnşallah 60 olmana 4,1 kilo kaldığını da göreceksin, tabi 60'ı da
İyi akşamlar kızlar.. İnşallah daha güzel günler görürüz hepimiz.. Yarın bugünden güzel olsun.. Hoşçakalın..
İnşallah 60 olmana 4,1 kilo kaldığını da göreceksin, tabi 60'ı da
İyi akşamlar kızlar.. İnşallah daha güzel günler görürüz hepimiz.. Yarın bugünden güzel olsun.. Hoşçakalın..
kızlar merhabalar benim bugün moralim çok bozuk nolur bana bir akıl verin.Ben 1 ekimde başladım atak 5 gün yaptım şimdide seyir evresindeyim eşim de başlayacaktı o işleri nedeniyle başlayamadı ve ilk günler ağzın hafif kokuyo gibi diyordu bana şimdi ise ağız kokusu çok arttı dedi.( dişlerimi fırçalıyorum kitabı tekrar okudum bol su içiyorum ama hala kokuyormuş işin garibi ben duymuyorum
ben de internetten bi bakım dedim ağız kokusu için dukan diyetinin zararı diyor keton kokusuymuş böbreklerin bozulmaya başladığının göstergesiymiş acayip korktum bir de dün 3 saat tuvaletten çıkamadım kabızlık başladı nette bunun içinde bağırsak düğümlenmesi olur diyor.
yani anlayacağınız acayip korktum ama ilk defa motive oldum alışverişimi yaptım 2 kutu tatlandırıcı ve yulaf kepeği yeni aldım en güzelide kilo vermeye başladım diyeti bırakmak istemiyorum ilk defa kilo veriyorum aç kalmadan ama bu okuduklarım da beni endişeldirmeye başladı napcam bilmiyorum nolur yardım edin sizin başınıza geldi mi bu ağır ağız kokusu
bende de berbat bir ağız kokusu yaptı. ne su ne de diş fırçalamak işe yaramıyor. ne zamn geçecek diye bekliyorum. ama berbat bişi. işyerinde konuşurken ağzımı kapıyorum artık
Ağız kokusu oluyor ama sonra geçiyor. Seyirde normale dönüyormuş sanırım. Ben pek bilmiyorum da ağız kokusu yaşamadım, ya da kimse bişey söylemedi :S :))
Bitki çayları falan içebilirsin kabızlık için. tilaks çay var, Doğadan'ın çayları var, A101'de mest çay var vs. suyunu da bol bol içersen, günde en az (1,5-2 litre) böbrek sorunun da olmaması lazım, daha önceden bir sorunun yoksa.. Korkuyorsan doktora gidebilirsin, için rahat etsin en azından. Ama madem mortive oldun, bırakma bence..
teşekkür ederim inşallah geçer devam etmek istiyorum olmazsa 65 e düşünceye kadar devam edicem geçmezse doktora gidip karar vericem
ARKADAŞLAARRRRRRRR
inanamazsınız bu nasıl bir lezzet nası bi ekmek yahuuuuu
niye 4 ay beklemişim bu lezzet için bir ekmek yaptım kapardı o biçim ve lezzet beyaz ekmeğe taş çıkarır
kuzular sizede verim tarifi yapın ama bak vallah dukanı bu ekmekle bi 5 ay daha yaparımm
ekmekkkk
4 yk yulaf kepeği
3 yk süt tozu
2 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 tk mısır unu
2 yk yoğurt
1 tk tatlandırıcı (kepek tadını yok etmesi için)
hamuru sıvılaştıracak kadar süt-ben hiç kullanmadım yeterince cıvıktııı
süslemek için susam
önce tatlandırıcı ve yumurtayı mikserle iyceeeeee çırptım içine süt tozunu ekledimmm iyce çırptımm ardından unları ekledim ve yumurtayı en son da kabartmayı iyce çırpıp 2 dakka bekledim fırını önce 180 sonra 150 aldım iyce kabardı ve süpppeerrr oldu
sevgilerrrr kuu
kola tavuk ekmek yogurt beni bekler
Ayy Allah razı olsun! Ne kadar ekmek denediysem hepsi yerle bir oldu, ikiye kesip tost yapacağım diye teknikler geliştirdim artıkARKADAŞLAARRRRRRRR
inanamazsınız bu nasıl bir lezzet nası bi ekmek yahuuuuu
niye 4 ay beklemişim bu lezzet için bir ekmek yaptım kapardı o biçim ve lezzet beyaz ekmeğe taş çıkarır
kuzular sizede verim tarifi yapın ama bak vallah dukanı bu ekmekle bi 5 ay daha yaparımm
ekmekkkk
4 yk yulaf kepeği
3 yk süt tozu
2 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 tk mısır unu
2 yk yoğurt
1 tk tatlandırıcı (kepek tadını yok etmesi için)
hamuru sıvılaştıracak kadar süt-ben hiç kullanmadım yeterince cıvıktııı
süslemek için susam
önce tatlandırıcı ve yumurtayı mikserle iyceeeeee çırptım içine süt tozunu ekledimmm iyce çırptımm ardından unları ekledim ve yumurtayı en son da kabartmayı iyce çırpıp 2 dakka bekledim fırını önce 180 sonra 150 aldım iyce kabardı ve süpppeerrr oldu
sevgilerrrr kuu
kola tavuk ekmek yogurt beni bekler
Bugun mado'nun light dondurmasindan iki top yedim. Sade ve visneli. halbuki kakaolu ve cilekli istemistim ama ellerinde yokmus, galiba en fazla iki cesit light dondurma oluyor. Ama bana baya iyi geldi dogrusu. Insan guzel bir sey yemis gibi oluyor. Ben hala takitayi alamadigimdan, evde tatli yapamiyorum, sadece tabletler var, onuda gunde en fazla uc tane kahveme katip iciyorum. O yuzden bana baya iyi geldi dogrusu. Hatta karar verdim, her 15 gunde bir kendimi odullendirmek icin iki top dondurma yemeye karar verdim. Beni baya motive tutuyo.
Bir de gazetede okudum, palamutun tanesi 2,5 lira olmus, hatta havalarin sogumasiyla 2 liraaya kadar duscekmis. Dun iki tanesini 5 kisi yedik, bir kismi artti, bana bugun ogle aksam yemegi oldu:)), galiba benimki artik cingene hesabi:). Bari anneme soyleyeyim, yarin ulusa gidip, bir kac palamut daha alsin.
Burdaki madoda da sade ve vişneli var, her yerde aynı galibapalamutu dün aldım tanesi 7 tl ama kocaman bişi
Sağol İpekim, moral falan kalmadı doğru diyosun, medesayla görüştün mü telefonunu atsana bana da, faceden yazdık ama görmedin sanırsam :44:
Nerdesin aliye ya? herkes nerde? niye kimse girmiyor? girsede yazmıyor? bence forumdan uzak kaldık ondan böyle olduBen de haftasonu aynen senin yaptıklarını yaptım, canım ne istiyorsa yedim ama az yedim öyle doyasıya değil
Sen de geç bizimle güçlendirmeye bencearada yine saf pro veya beyaz gün yapar veririz 3-5 kg
Dünkü yediklerime bugün yediklerimde dahil oldubenim biraz dengelerim bozuldu bu ara. 15-20 gündür hiç kilo veremedim hatta aldım. son 3 gündür diyetin canına okudum. canım ne çektiyse yedim. motivasyonum bozulduğu için falan değil. misafirdi, misafirlikti derken düzen bozuldu. bende karşıma ne çıktıysa onu yedim ilk başta. sonra da dedim madem işler karıştı, bari canımın istediklerini de yiyeyim de bir daha kaçamak falan yapmayayım. bu sayede bünye de biraz kendini şaşsın, duraklamadan çıksın diye umuyorum. bu sabah itibariyle 70+ çıktım. birazı su. çünkü aşırı şişim. kalanını da 3 gün pro da vermek niyetindeyim. inşallah başarırım ve bu duruklama da kırılır. kırılmazsa da ne yapalım, dura dinlene devam edeceğiz. yeni başlayan arkadaşlar, benden ilham alıp yaptıklarımı yapmayın sakın. siz de benim gibi diyette 1 yılı devirdikten sonra yapın en azından)))
çok geçmiş olsun....2 ay önce kolon kanseri teşhisi koyuldu, bugün de kapalı yöntemle ameliyat oldu, patoloji sonuçları çıkınca kemoterepi alıp almayacağı belli olacak, inşallah gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?