Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş olsun. inşallah iyi çıkar sonuçları.

Sağol aliye size de geçmiş olsun, bizim konyanın toprağından mıdır nedir çok kanser görülüyor ailede

Sağol İpekim, moral falan kalmadı doğru diyosun, medesayla görüştün mü telefonunu atsana bana da, faceden yazdık ama görmedin sanırsam :44:

Çok teşekkür ederim, geçmiştir inşallah. Tatlı olmaz mı hiç maymunun önde gideni

ananemde 10 sene önce oldu aynı hastalıktan o da gayet güzel atlattı, inşallah ablamda öyle olur. Annene de maşallah

Sağol canım inşallah, herkes yoldan çıkmış anlaşılan

hhehe kilo vermenin heyecanı ile sanırım böle oldu :))))) hemen düzeltiyorum
İnşallah 60 olmana 4,1 kilo kaldığını da göreceksin, tabi 60'ı da

İyi akşamlar kızlar.. İnşallah daha güzel günler görürüz hepimiz.. Yarın bugünden güzel olsun.. Hoşçakalın..

sabahtan beri 2 ayran içtim lıght falan deil işte o akşam kıyma ve krep menüm bana çok bilede neyse

iyi akşamlar deylcim :))) inaşşah o günleride görücem ve hepberaber görücez :))))))))

kızlar herkese iyi akşamlar karnım acıktı yemek hazırlayayım bare :))))

bende de berbat bir ağız kokusu yaptı. ne su ne de diş fırçalamak işe yaramıyor. ne zamn geçecek diye bekliyorum. ama berbat bişi. işyerinde konuşurken ağzımı kapıyorum artık

Bugun mado'nun light dondurmasindan iki top yedim. Sade ve visneli. halbuki kakaolu ve cilekli istemistim ama ellerinde yokmus, galiba en fazla iki cesit light dondurma oluyor. Ama bana baya iyi geldi dogrusu. Insan guzel bir sey yemis gibi oluyor. Ben hala takitayi alamadigimdan, evde tatli yapamiyorum, sadece tabletler var, onuda gunde en fazla uc tane kahveme katip iciyorum. O yuzden bana baya iyi geldi dogrusu. Hatta karar verdim, her 15 gunde bir kendimi odullendirmek icin iki top dondurma yemeye karar verdim. Beni baya motive tutuyo.

Bir de gazetede okudum, palamutun tanesi 2,5 lira olmus, hatta havalarin sogumasiyla 2 liraaya kadar duscekmis. Dun iki tanesini 5 kisi yedik, bir kismi artti, bana bugun ogle aksam yemegi oldu:)), galiba benimki artik cingene hesabi:). Bari anneme soyleyeyim, yarin ulusa gidip, bir kac palamut daha alsin.

bende de berbat bir ağız kokusu yaptı. ne su ne de diş fırçalamak işe yaramıyor. ne zamn geçecek diye bekliyorum. ama berbat bişi. işyerinde konuşurken ağzımı kapıyorum artık

azracım napcaz ya... seyire geçince geçer demiş arkadaşlar ama sanırım senin de seyirde geçmemiş,bir sen de bir de bende var herhalde belkide bünyeden bünyeye göre değişiyordur ben şu an evdeyim ama haftaya izin için izmire gidicez bayram var napcam diye düşünüyorum

Ağız kokusu için: Acaba arada azar azar maydanoz-karanfil çiğnemek fayda eder mi? İkisi de izinlilerden ne de olsa.

iyi aksamlar dukancanlarr:))) bugun sımla ablam sagolsun binbir cesit yaptıgı en güzel yemeklerinin arasından tavuk corbasını yaptım.

dely . evet ben güclendirmeye ramazanlan beraber girmiştim:))) 57 kg ile girdim suan 54.30 geliyorum. bende verdim .ama genelde veriliyor sanırım. tabi herkesın bunyesi bir olmadıgı için farklılık olabilir.

evet pro gununden sonra normale geciyo. genelde:))) yarında pro yapicam persembede zaten pro günüm..

kolay gelsin sizlere:)) hayırlısıyla verirsiniz insaALLAH bol bol eksiler:)))

ARKADAŞLAARRRRRRRR

inanamazsınız bu nasıl bir lezzet nası bi ekmek yahuuuuu

niye 4 ay beklemişim bu lezzet için bir ekmek yaptım kapardı o biçim ve lezzet beyaz ekmeğe taş çıkarır

kuzular sizede verim tarifi yapın ama bak vallah dukanı bu ekmekle bi 5 ay daha yaparımm

ekmekkkk
4 yk yulaf kepeği
3 yk süt tozu
2 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 tk mısır unu
2 yk yoğurt
1 tk tatlandırıcı (kepek tadını yok etmesi için)
hamuru sıvılaştıracak kadar süt-ben hiç kullanmadım yeterince cıvıktııı
süslemek için susam

önce tatlandırıcı ve yumurtayı mikserle iyceeeeee çırptım içine süt tozunu ekledimmm iyce çırptımm ardından unları ekledim ve yumurtayı en son da kabartmayı iyce çırpıp 2 dakka bekledim fırını önce 180 sonra 150 aldım iyce kabardı ve süpppeerrr oldu

sevgilerrrr kuu

kola tavuk ekmek yogurt beni bekler

yumurtayı ,ki kez yazmışım yanlışlıkla en başta onu çırpcaz kızlar okaa

Ayy Allah razı olsun! Ne kadar ekmek denediysem hepsi yerle bir oldu, ikiye kesip tost yapacağım diye teknikler geliştirdim artık Yanlız bir şey soracağım, ben 4 yerine 6 kaşık kepek koysam yine aynı tarifle olur mu sence? 2 günde bir yapmak zor oluyor da en azından 3 gün idare etsin dedim.

Burdaki madoda da sade ve vişneli var, her yerde aynı galiba palamutu dün aldım tanesi 7 tl ama kocaman bişi

Burdaki madoda da sade ve vişneli var, her yerde aynı galiba palamutu dün aldım tanesi 7 tl ama kocaman bişi

bugun annem dominostan kazandigim bedava pizzalari yedi, ben de o baliklari, baya belesci olduk yani:)) pizzadan canim cekti ama kacamak yapmadim.

Ama galiba rejim yapmak beni psikolojik olarak yormaya basladi. Dun annemler zencefil kurabiyesi yediler. Ruyamda biskuvi yiyip, rejimde oldugumu hatirlayip, vicdan azabi cektigimi gordum. Biraz fazla etkileniyorum galiba. dur daha bir ay oldu, 6 ay daha nasil gecer bilmem.

Sağol İpekim, moral falan kalmadı doğru diyosun, medesayla görüştün mü telefonunu atsana bana da, faceden yazdık ama görmedin sanırsam :44:

Görüştüm canım. Aradığımda camidelerdi. Pek konuşamadık.
Bakmadım face e bu aralar ben de bunalımdayım
Ama bu gidişe bir dur diyelim artık.
Medesam görse üzülür bu halimize.
Dİet falan bırakmak kaçamak yapmak yok
Darbe ilan ediyorum.
Yarın bol sohbet bol neşe olsun forumdaaa.
Kitabı okumayan biri gelse de ona sarsakkk
Oku öle gel desekk
Aliyemm çemkirseeee 100 defa daha
Başbakan aıklama yapsaaa
Biz inat etsekk
kaçamak yaptık dyeni taşlasak.
Dely gram kaybetse sevinsekkkk
Love aşık olsa
hayat bayram olsa
ve dünya barışıııı
Hadiii ama
Şşşttt sennn
evet evet senn
Şuan buunu okuyan arkadaşş
Patlat 2 satır da neşemizi bulalımm
Bak perşembede geliyorrrr. Bol bol balık yiyelimmmmm. Gitsin kilolarrr
Eeee hadiiii.

:)

Dünkü yediklerime bugün yediklerimde dahil oldu midem alt üst, karnım tok ama diet psikolojisi yarın saf pro yapacam ya, herşeyden yemek istiyorum,sanırım benim yeme düzenim değişmemiş, eskiden de hep böyleydi, 2 gün diet arkasından bir gün tıka basa elime ne geçerse yerdim hala aynı nese yarın ve perşembe saf pro yapıp dengeliyecem artık çoğumuz astık ama ben önümüzdeki hafta tam güçlendirme yapacağım, hadi bir çatal tadına bakayım derken hepsi gidiyor valla, ben seyirde sınırlı izinlileri tüketmezdim, kiilo vermem durmasın diye şimdi bir garibim ama yiyim nolacak havasındayım nese bugün sondu benim için...

2 ay önce kolon kanseri teşhisi koyuldu, bugün de kapalı yöntemle ameliyat oldu, patoloji sonuçları çıkınca kemoterepi alıp almayacağı belli olacak, inşallah gerek kalmaz.
çok geçmiş olsun....

Arkadaşlar nedir bu moral bozuklukları yahuu biraz bence toparlanma zamanı sizler her zaman diyorsunuz ya moral destek önemlidir die o diyenlerde şimdi motivasyonlar ve moraller yerde yapmayın böyle yeni başlayanlara kötü örnek olup korkutuyorsunuz ..
Şahsen ben sizin gazınızla başladım şimdi tırsmaya başlıyorum heee:)))) lütfen daha olumlu olalım kilonun o kadarı gitmişken lütfen kendinizi toparlayın rica ediciğim :):)):):):))

Bu arada ben realden yulaf kepeğini görmedim ama konyada adese die büyük bir market var orada buldum hafta sonu ve hemen iki paket aldım doğalsanın ve ekmek yaptım ilk ekmek tam bir fiyasko oldu karbonatı fazla olmuş kokusundan yiyemedim yahu onu mecburen attım yenisini yaptım başka tarifle gayet güzel oldu annem gülüyor sonunda ekmek girdi ağzına diye tadını unutmuşum heeee ama hiç aramamak da çok hoş hanii:))))

Birde dukannellayı nasıl yapıyorsunuz ufaktan bir hatırlatsanız tatlı krizi dönemim başlıyorda ....
Bu arada dün annemlere tatlı yaptım ağzıma ufacık bile almadım tebrik edin benii iradem her geçengün artıyor sizlerin sayesinde tabi...

iyi akşamlar kızlar uzun bir aradan sonra yeniden geldim diyete ara vermiştim ama sık sık ziyaret ettim diyetten kopmadım yani şimdi yeniden başladım 1 hafta oldu güçlendirmeye son vermem gereken 4 kilo ile geçtim korumayı tam yapamadım ama ara bana iyi geldi çünkü yorulmuştum tekrar tam gaz başladım bayrama kadar 4 kg yi veririm diye umut ediyorum yalnız biraz kaçamak durumum var sizinle olursam belki diyete daha sadık kalırım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…