Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de 2 gundur ruyamda ilginc kacamaklar yapiyorum ayni tencereden pilav&keskul yemek gibi :) yarin suttozu alayim da birseyler yapayim psikolojik destek amacli

Kusiiiii cok güldümmmmm toparlandim an itibariyleeee ipekoooom noldu bizim 2/1 ? p.tesinden beri öglen aksam balik yiyorum du bakalimmmm persembeye Allah kerim:18: senin neden moralin bozuk bebeim

Ayy kıyamam ya

Heheyyyt hanım ağa çıktı meydana
gelin yarın ya kaybolmayın
dün biri vardı geleydiniz iyiydi ona sarardınız beni ayar etti

sizlerin övgülerinden sonra haftasonu aldım. fındıklısını almayı düşünüyorsum ama bulamadım ve sade aldım. hiçbir çayı sevmeyen ben bu çayı çok sevdim. dün 3 tane bugün de 3 tane içtim. bu sayede nescafe miktarıım azalttım.

acaba zararı var mıdır? bütün ofisi alıştırdım. herkes mistik chai içiyor

kuzularimmmmmm yesil caylari tokusturalimmm

CANIM dene süper oluyor ama 6 kaşıkla nası olur bilemedim ben onun yerine ekmeği 6 ya böldüm ki 1 dilimi baya kalın bu 1 kaşık hakım oluyo diğer bir kaşığıda yogurda katarım yada direk teflonda kavurup accık sütle tüketebilsin 6 kaşık yapcaksan diğerlerini1/2 oranında artır kalıbınıda büyük tutarsan olabilir bence

sevgilerr

pazar sabah 98.5 gören ben pazar günkü mangal partisinin ardından dün sabah 99.6yı gördüm. müthiş moralim bozuldu. yediklerim normaldi de 1 lt zeroyla abarttım. bu sabah tartıldığımda 98.4 geldim. şükür artılar gitmiş.

bu arada dün akşam kakaolu kek yaptım. güzel oldu.

Ne varmış bunun içinde bir bakar mısın kutusuna rica etsem? sitesinden bakıyorum ama yazmıyor orada, eğer emzirmeye bir zararı yoksa eşime aldırayım yarın, çok severim bu tip tatları

Ben diyorum burdan ayri kalmak bozuyor insani bende giremiyorum ve inanin üzülüyorum..Ablana cok gecmis olsun canim insallah sonuclarida temiz cikar..

Bende aksam aldigim bir haberler moralmen yerlerdeyim cok sevdigim aile dostumuz beni babam dan isteyen bizim evlenebilmemiz de cok emegi gecen bir abim aniden rahatsizlanmis ve helikopterle baska bir hastaneye götürülmüs kayinvalidemin dedigi bütün funksuyonlari gitmis ve ben haber alamadim bir daha öyle bekliyorummmm lütfen dua edin..

meraba kızlar bügün bende diyete başladım.geçen sene bi ara başlamıştım ama devam ettirememiştim.
geçen sene yulaf kepeğini bulamamıştım ama bugün carrefoursa dan buldum.
birde bugün kitapçıdan dukanın 2. kitabını aldım.tatlı ve yemek tarifleri olan 350 tarif var.hemede kolaylıkla bulabileceğimiz yapabileceğimiz tarifler tavsiye ederim.
benim sizlere sorum 1.kitapta tatlandırıcı olarak aspartamı öneriyor ya aspartamı bulamadım nereden bulabilirim.

hu hu ben geldimmmm
anneciğimin yanındaydım nasıl özlemişim doyamadım bile :)))
yalnız kaçamak yaptım simit yedim birde adet öncesi anormal bir şişkinlik var bende sabit kaldım kilomda bu hafta hiç bildirime gelmesemmi diyorum
tatlandırıcımı, süt tozumu aldım bende yapabileceğim artık değişik şeyle oleyyyyy

Kusiiiii cok güldümmmmm toparlandim an itibariyleeee ipekoooom noldu bizim 2/1 ? p.tesinden beri öglen aksam balik yiyorum du bakalimmmm persembeye Allah kerim:18: senin neden moralin bozuk bebeim

Moral işte bi bozuluyor bi düzeliyor. İş birini bulmakta değil ilişkiye sabredebilmekteymiş. Ben unutmuşum bu işleri. Sabır çektirdi oğlan bana bu ara yurt dışında benim cinler tepemde. Sanırım ondan bende ki bunalımm.
2/ 1 i atladım ben 1 1 gitti bu hafta mecburen. Yemekte patlıcan vardı bana uygun dayanamadım açıkçası. Sende durum nasıl. Benm acil düzene girmem lazımmm. Kaçamak yok bende bu ara ama düzen ofsayttt.

Heheyyyt hanım ağa çıktı meydana
gelin yarın ya kaybolmayın
dün biri vardı geleydiniz iyiydi ona sarardınız beni ayar etti

Ahh okudum ama sen fırsat bırakmamışsın zaten. Hatun yanlış ifade etmiş kendinii. Örnek menü isteyecek yerdemiyiz. Değişik tarif dese oooo dolu şey anlatırızz.

1 lt çok be güzelim ne yaptın sennn. Gider gitmesine deee zararlı ve yawrum.

ballar bademler günaydınnn!!
çıkarayak yazayım ben de..

varan 1! ---- beze yaptım dün akşam... arkadaşım neden bu daha önce aklıma gelmedi ya da neden daha önce bahsi geçmedi.. baklava pasta yemiş gibi bir tatmin... şiddetle tavsiye ediyorum.. mantık da basit, bir yumurta beyazına bir minik çay bardağı tatlandırıcı.. (takita formtat60) (3'er tane ideal).. yumurta kokusu için bir kaç damla limon aroması(1 tatlı kaşığı sirke koyan da var). ayrıca mutlaka vanilya aroması koyun.. bir fiske de tuz..
çırpacağınız kabı içi sıcak su dolu başka bir kabın içerisine oturtmanızda ciddi fayda var.. (her ne olursa olsun yumurtalar oda sıcaklığında olsun- hiçbir şekilde sarısı karışmasın)

alttan sıcak su vesilesiyle ılınan karışımı çırpın güzelce.. standart köpükleşme--katılaşma-- akışkanlığını yitirtmece mevzusu..
ondan sonra ister yağlı kağıda ister kağıt muffin kalıplarına (ben ikeadan elimde kalan minnakları kullandım)
ya kaşıkla minik minik koyun ya da varsa şekillendirci tüplerle sıkıverin..
heh.. fırınınız 100 derece civarında olsa yeter.. böyle bi 30-40 dakika kadar kalacak fakat sonrasında kapalı fırında kendi kendine soğuyacak..

hadi diyelim bunu bişekilde başaramadınız, içi tam pişmedi ya da zaten istenilen kıvamda fırına süremediniz.. o zman da elinizde böle tofitamsı bir şekerleme oluyor.. Her haliyle muhteşem, bi o kadar da yeteneksiz dostu bir tarif.. haydi bakalım, ben çekemedim resmini ama bir kez de mikrodalgada denemek istiyorum, ilk fırsatta çekerim :)
varan 2: levo da ben de şifayı kaptık.. benim üst solunum -geniz, levoşumun da +öksürük.. umarım çabucak atlatırız

BAyılırım bezeyeee. Hatta çok güzel bezeli pasta yapardım gençkenn
3 er tane ideal derken ne kastetdiği anlayamadım ya tatlandırıcı cehaletimden

Çok geçmiş olsun bu arada. Havalar çok tehlikeliii dikkat etmek lazımmmm.

ÇOKKKK GÜZEL BİR GÜN OLSUN HEPİMİZEEE. KOLAY GELEEE

:)

Günaydın kızçeler bugün aydın olsun lütfen hava da güneşli ohhh misss

Akşam light dondurma yiyerek beyaz günümün içine ettim ama yine de artılarım bir miktar gitmiş, +1 kalmış sadece o da gider sanırım yarına :S perşembeye artıyla girmek istemiyorum en azından eski rakamı göreyim

Geçmiş olsun hemencecik geçer inşallah, tavuk suyuna çorba yap ikinize de iyi gelir salgın var diyordu doktor, bu geçiş havaları çok fena

Beze benim de aklımda ne zamandır da yapamadım bir türlü, bir deneyeyim bu akşam afiyet olsun sana

Günaydin dukancanlar..ekmegimi yaptim birde menemen kahvalti zamani mis mis.. Kacamaksiz bir gün olsun insallah..

Günaydın cici kızlar,

58,4 bu da bişey.. 600 gr daha gitmiş artılardan, ama sanırım perşembeye kadar kurtulamıcam bunlardan.. 57'li bişiler görürüm heralde..

Çok haklısın ama işte, insanın içinden gelmiyor yahuu.. Puuff :97: Ama artık yeter di mi 56'lara düşiyim de sevinin =] Herkes eskisi gibi olsuuunnn...

Bundan sonra siz düşünün Motivasyon da bi yere kadar. Biz düşünce de siz kaldıracaksınız napalım :)) Yarın bir gün buralardan gidince gözümüz arkada kalmıcak hee Süpersin :128: İradene ve motivasyonuna bayıldım :) Saol tatlım. Çok haklısın..
Elimde bunlar var :)) ama yapmadım henüz.

Sürülebilir çikolata (2 günlük)
2 tatlı kaşığı light labne peynir
2 tatlı kaşığı süzme yoğurt
4 tatlı kaşığı splenda- tatlandırıcı
2 tatlı kaşığı kakao
1 tatlı kaşığı süt tozu

Çikolata
2 yemek kaşığı light labne peynir
2 yemek kaşığı splenda
2 tatlı kaşığı yağsız kakao

Nutella
1 kaşık light yoğurt,1 kaşık kakao,yarım paket light labne,tatlandırıcı,fındık aroması

Bak işte.. Bi moral bozukluğu dahaa İnşallah sağlığına kavuşur canım yaa

Ben de haftasonu anneciğimin yanındaydıımm

Adet öncesi sabit kalmayı bırak 2 kilo falan artı gösteriyor, hatta belki daha çok.. Yine de bildirim yapıyoruz ama, sonuçta sebebini bildiğimiz için.. ama tabi mecbur değilsin.. Yine de kaçamak yapmasaydın iyiydi :26:

ay canım özlemişim memleketimin simitini annem aldı yooo hayır yiyemem desemde götürdüm bir tane dayanamadım ama ohhh iyi oldu midem azıcık bayram etti :)

Merhaba,
Bugünlerde moraller bozuk ama, evet burda olursan daha sadık kalırsın

Zor bu işler yaaa İnşallah güzel olur her şey.. Sabır işi valla.. Puufff!!

ballar bademler günaydınnn!!
çıkarayak yazayım ben de..
...........
varan 2: levo da ben de şifayı kaptık.. benim üst solunum -geniz, levoşumun da +öksürük.. umarım çabucak atlatırız
Günaydın canım.
İkinize de geçmiş olsuunn.. Çabuk geçer inşallah..

Günaydin dukancanlar..ekmegimi yaptim birde menemen kahvalti zamani mis mis.. Kacamaksiz bir gün olsun insallah..
Benim de canım menemen istedi bak şimdii... Bayılırım menemene.. en sevdiğim yemek menemen sanırım hatta :)) Ama bugün de protein yapcam :128: Hatta dayanabilirsem yarın da.. Sonra ver elini menemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…