- 20 Ekim 2011
- 261
- 9
- 66
ben de 2 gundur ruyamda ilginc kacamaklar yapiyorum ayni tencereden pilav&keskul yemek gibi :) yarin suttozu alayim da birseyler yapayim psikolojik destek amaclibugun annem dominostan kazandigim bedava pizzalari yedi, ben de o baliklari, baya belesci olduk yani:)) pizzadan canim cekti ama kacamak yapmadim.
Ama galiba rejim yapmak beni psikolojik olarak yormaya basladi. Dun annemler zencefil kurabiyesi yediler. Ruyamda biskuvi yiyip, rejimde oldugumu hatirlayip, vicdan azabi cektigimi gordum. Biraz fazla etkileniyorum galiba. dur daha bir ay oldu, 6 ay daha nasil gecer bilmem.
Görüştüm canım. Aradığımda camidelerdi. Pek konuşamadık.
Bakmadım face e bu aralar ben de bunalımdayım
Ama bu gidişe bir dur diyelim artık.
Medesam görse üzülür bu halimize.
Dİet falan bırakmak kaçamak yapmak yok
Darbe ilan ediyorum.
Yarın bol sohbet bol neşe olsun forumdaaa.
Kitabı okumayan biri gelse de ona sarsakkk
Oku öle gel desekk
Aliyemm çemkirseeee 100 defa daha
Başbakan aıklama yapsaaa
Biz inat etsekk
kaçamak yaptık dyeni taşlasak.
Dely gram kaybetse sevinsekkkk
Love aşık olsa
hayat bayram olsa
ve dünya barışıııı
Hadiii ama
Şşşttt sennn
evet evet senn
Şuan buunu okuyan arkadaşş
Patlat 2 satır da neşemizi bulalımm
Bak perşembede geliyorrrr. Bol bol balık yiyelimmmmm. Gitsin kilolarrr
Eeee hadiiii.
:)
Ağız kokusu için: Acaba arada azar azar maydanoz-karanfil çiğnemek fayda eder mi? İkisi de izinlilerden ne de olsa.
bugun annem dominostan kazandigim bedava pizzalari yedi, ben de o baliklari, baya belesci olduk yani:)) pizzadan canim cekti ama kacamak yapmadim.
Ama galiba rejim yapmak beni psikolojik olarak yormaya basladi. Dun annemler zencefil kurabiyesi yediler. Ruyamda biskuvi yiyip, rejimde oldugumu hatirlayip, vicdan azabi cektigimi gordum. Biraz fazla etkileniyorum galiba. dur daha bir ay oldu, 6 ay daha nasil gecer bilmem.
Darbe ilan ediyorum.
Oku öle gel desekk
Başbakan aıklama yapsaaa
Biz inat etsekk
Love aşık olsa
hayat bayram olsa
ve dünya barışıııı
Hadiii ama
Şşşttt sennn
evet evet senn
Eeee hadiiii.
Ayy Allah razı olsun! Ne kadar ekmek denediysem hepsi yerle bir oldu, ikiye kesip tost yapacağım diye teknikler geliştirdim artıkYanlız bir şey soracağım, ben 4 yerine 6 kaşık kepek koysam yine aynı tarifle olur mu sence? 2 günde bir yapmak zor oluyor da en azından 3 gün idare etsin dedim.
kuzularimmmmmm yesil caylari tokusturalimmm
sizlerin övgülerinden sonra haftasonu aldım. fındıklısını almayı düşünüyorsum ama bulamadım ve sade aldım. hiçbir çayı sevmeyen ben bu çayı çok sevdim. dün 3 tane bugün de 3 tane içtim. bu sayede nescafe miktarıım azalttım.
acaba zararı var mıdır? bütün ofisi alıştırdım. herkes mistik chai içiyor
Gerçekten olmuyor, herkes bozuk moralle başladı haftaya, havadan mıdır nedir bilmiyorum, benim ablam ameliyat oldu bugün onun stresi vardı kaç gündür üzerimde ama iyi geçti çok şükür inşallah bununla atlatmıştırDün Medesamın anananeciğinin vefat haberi de bilgisayarı açınca tokat gibi çarptı suratıma valla çok kötü oldum Dely nin de morali bozuk, prensesin de bir derdi var galiba, nesli ders çalışıyor, ipek yok ortada bakıp bakıp kaçıyor hiç selam yok
Bugünü beyaz bir şekilde kapatabilirsem ben bu haftayı güzel geçiririm eminimakşam da işler güçler var zaten o da moral verir bana
Kusiiiii cok güldümmmmmtoparlandim an itibariyleeee ipekoooom noldu bizim 2/1 ? p.tesinden beri öglen aksam balik yiyorum du bakalimmmm persembeye Allah kerim:18: senin neden moralin bozuk bebeim
Heheyyyt hanım ağa çıktı meydana
gelin yarın ya kaybolmayın
dün biri vardı geleydiniz iyiydi ona sarardınız beni ayar etti
pazar sabah 98.5 gören ben pazar günkü mangal partisinin ardından dün sabah 99.6yı gördüm. müthiş moralim bozuldu. yediklerim normaldi de 1 lt zeroyla abarttım. bu sabah tartıldığımda 98.4 geldim. şükür artılar gitmiş.
bu arada dün akşam kakaolu kek yaptım. güzel oldu.
ballar bademler günaydınnn!!
çıkarayak yazayım ben de..
varan 1! ---- beze yaptım dün akşam... arkadaşım neden bu daha önce aklıma gelmedi ya da neden daha önce bahsi geçmedi.. baklava pasta yemiş gibi bir tatmin... şiddetle tavsiye ediyorum.. mantık da basit, bir yumurta beyazına bir minik çay bardağı tatlandırıcı.. (takita formtat60) (3'er tane ideal).. yumurta kokusu için bir kaç damla limon aroması(1 tatlı kaşığı sirke koyan da var). ayrıca mutlaka vanilya aroması koyun.. bir fiske de tuz..
çırpacağınız kabı içi sıcak su dolu başka bir kabın içerisine oturtmanızda ciddi fayda var.. (her ne olursa olsun yumurtalar oda sıcaklığında olsun- hiçbir şekilde sarısı karışmasın)
alttan sıcak su vesilesiyle ılınan karışımı çırpın güzelce.. standart köpükleşme--katılaşma-- akışkanlığını yitirtmece mevzusu..
ondan sonra ister yağlı kağıda ister kağıt muffin kalıplarına (ben ikeadan elimde kalan minnakları kullandım)
ya kaşıkla minik minik koyun ya da varsa şekillendirci tüplerle sıkıverin..
heh.. fırınınız 100 derece civarında olsa yeter.. böyle bi 30-40 dakika kadar kalacak fakat sonrasında kapalı fırında kendi kendine soğuyacak..
hadi diyelim bunu bişekilde başaramadınız, içi tam pişmedi ya da zaten istenilen kıvamda fırına süremediniz.. o zman da elinizde böle tofitamsı bir şekerleme oluyor.. Her haliyle muhteşem, bi o kadar da yeteneksiz dostu bir tarif.. haydi bakalım, ben çekemedim resmini ama bir kez de mikrodalgada denemek istiyorum, ilk fırsatta çekerim :)
varan 2: levo da ben de şifayı kaptık.. benim üst solunum -geniz, levoşumun da +öksürük.. umarım çabucak atlatırız
ballar bademler günaydınnn!!
varan 1! ---- beze yaptım dün akşam... arkadaşım neden bu daha önce aklıma gelmedi ya da neden daha önce bahsi geçmedi.. baklava pasta yemiş gibi bir tatmin... şiddetle tavsiye ediyorum.. mantık da basit, bir yumurta beyazına bir minik çay bardağı tatlandırıcı.. (takita formtat60) (3'er tane ideal).. yumurta kokusu için bir kaç damla limon aroması(1 tatlı kaşığı sirke koyan da var). ayrıca mutlaka vanilya aroması koyun.. bir fiske de tuz..
çırpacağınız kabı içi sıcak su dolu başka bir kabın içerisine oturtmanızda ciddi fayda var.. (her ne olursa olsun yumurtalar oda sıcaklığında olsun- hiçbir şekilde sarısı karışmasın)
alttan sıcak su vesilesiyle ılınan karışımı çırpın güzelce.. standart köpükleşme--katılaşma-- akışkanlığını yitirtmece mevzusu..
ondan sonra ister yağlı kağıda ister kağıt muffin kalıplarına (ben ikeadan elimde kalan minnakları kullandım)
ya kaşıkla minik minik koyun ya da varsa şekillendirci tüplerle sıkıverin..
heh.. fırınınız 100 derece civarında olsa yeter.. böyle bi 30-40 dakika kadar kalacak fakat sonrasında kapalı fırında kendi kendine soğuyacak..
hadi diyelim bunu bişekilde başaramadınız, içi tam pişmedi ya da zaten istenilen kıvamda fırına süremediniz.. o zman da elinizde böle tofitamsı bir şekerleme oluyor.. Her haliyle muhteşem, bi o kadar da yeteneksiz dostu bir tarif.. haydi bakalım, ben çekemedim resmini ama bir kez de mikrodalgada denemek istiyorum, ilk fırsatta çekerim :)
varan 2: levo da ben de şifayı kaptık.. benim üst solunum -geniz, levoşumun da +öksürük.. umarım çabucak atlatırız
Darbe ilan ediyorum.
Oku öle gel desekk
Başbakan aıklama yapsaaa
Biz inat etsekk
Love aşık olsa
hayat bayram olsa
ve dünya barışıııı
Hadiii ama
Şşşttt sennn
evet evet senn
Eeee hadiiii.
Bundan sonra siz düşününArkadaşlar nedir bu moral bozuklukları yahuu biraz bence toparlanma zamanı sizler her zaman diyorsunuz ya moral destek önemlidir die o diyenlerde şimdi motivasyonlar ve moraller yerde yapmayın böyle yeni başlayanlara kötü örnek olup korkutuyorsunuz ..
Şahsen ben sizin gazınızla başladım şimdi tırsmaya başlıyorum heee:)))) lütfen daha olumlu olalım kilonun o kadarı gitmişken lütfen kendinizi toparlayın rica ediciğim :):)):):):))
Bu arada ben realden yulaf kepeğini görmedim ama konyada adese die büyük bir market var orada buldum hafta sonu ve hemen iki paket aldım doğalsanın ve ekmek yaptım ilk ekmek tam bir fiyasko oldu karbonatı fazla olmuş kokusundan yiyemedim yahu onu mecburen attım yenisini yaptım başka tarifle gayet güzel oldu annem gülüyor sonunda ekmek girdi ağzına diye tadını unutmuşum heeee ama hiç aramamak da çok hoş hanii:))))
Birde dukannellayı nasıl yapıyorsunuz ufaktan bir hatırlatsanız tatlı krizi dönemim başlıyorda ....
Bu arada dün annemlere tatlı yaptım ağzıma ufacık bile almadım tebrik edin benii iradem her geçengün artıyor sizlerin sayesinde tabi...
Bak işte.. Bi moral bozukluğu dahaaBen diyorum burdan ayri kalmak bozuyor insani bende giremiyorum ve inanin üzülüyorum..Ablana cok gecmis olsun canim insallah sonuclarida temiz cikar..
Bende aksam aldigim bir haberler moralmen yerlerdeyim cok sevdigim aile dostumuz beni babam dan isteyen bizim evlenebilmemiz de cok emegi gecen bir abim aniden rahatsizlanmis ve helikopterle baska bir hastaneye götürülmüs kayinvalidemin dedigi bütün funksuyonlari gitmis ve ben haber alamadim bir daha öyle bekliyorummmm lütfen dua edin..
Ben de haftasonu anneciğimin yanındaydıımmhu hu ben geldimmmm
anneciğimin yanındaydım nasıl özlemişim doyamadım bile :)))
yalnız kaçamak yaptım simit yedimbirde adet öncesi anormal bir şişkinlik var bende sabit kaldım kilomda bu hafta hiç bildirime gelmesemmi diyorum
tatlandırıcımı, süt tozumu aldım bende yapabileceğim artık değişik şeyle oleyyyyy
Ben de haftasonu anneciğimin yanındaydıımm
Adet öncesi sabit kalmayı bırak 2 kilo falan artı gösteriyor, hatta belki daha çok.. Yine de bildirim yapıyoruz ama, sonuçta sebebini bildiğimiz için.. ama tabi mecbur değilsin.. Yine de kaçamak yapmasaydın iyiydi:26:
Merhaba,iyi akşamlar kızlar uzun bir aradan sonra yeniden geldim diyete ara vermiştim ama sık sık ziyaret ettim diyetten kopmadım yani şimdi yeniden başladım 1 hafta oldu güçlendirmeye son vermem gereken 4 kilo ile geçtim korumayı tam yapamadım ama ara bana iyi geldi çünkü yorulmuştum tekrar tam gaz başladım bayrama kadar 4 kg yi veririm diye umut ediyorumyalnız biraz kaçamak durumum var sizinle olursam belki diyete daha sadık kalırım inş.
Zor bu işler yaaaMoral işte bi bozuluyor bi düzeliyor. İş birini bulmakta değil ilişkiye sabredebilmekteymiş. Ben unutmuşum bu işleri. Sabır çektirdi oğlan bana bu ara yurt dışında benim cinler tepemde. Sanırım ondan bende ki bunalımm.
2/ 1 i atladım ben 1 1 gitti bu hafta mecburen. Yemekte patlıcan vardı bana uygun dayanamadım açıkçası. Sende durum nasıl. Benm acil düzene girmem lazımmm. Kaçamak yok bende bu ara ama düzen ofsayttt.
...........
Günaydın canım.ballar bademler günaydınnn!!
...........
Benim de canım menemen istedi bak şimdii... Bayılırım menemene.. en sevdiğim yemek menemen sanırım hatta :)) Ama bugün de protein yapcamGünaydin dukancanlar..ekmegimi yaptim birde menemen kahvalti zamani mis mis.. Kacamaksiz bir gün olsun insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?