ay canım özlemişim memleketimin simitini annem aldı yooo hayır yiyemem desemde götürdüm bir tane dayanamadım ama ohhh iyi oldu midem azıcık bayram etti :)
offff bu rejim seni fena yormuş vallahi rüyanda bile kaçamak yaptırmıyor yahuuuuubugun annem dominostan kazandigim bedava pizzalari yedi, ben de o baliklari, baya belesci olduk yani:)) pizzadan canim cekti ama kacamak yapmadim.
Ama galiba rejim yapmak beni psikolojik olarak yormaya basladi. Dun annemler zencefil kurabiyesi yediler. Ruyamda biskuvi yiyip, rejimde oldugumu hatirlayip, vicdan azabi cektigimi gordum. Biraz fazla etkileniyorum galiba. dur daha bir ay oldu, 6 ay daha nasil gecer bilmem.
HihiihihBence sen evde otur bi kaç ay :) Bi yerlere gidilince olmuyooo.. Hele de anneyeee
ballar bademler günaydınnn!!
çıkarayak yazayım ben de..
varan 2: levo da ben de şifayı kaptık.. benim üst solunum -geniz, levoşumun da +öksürük.. umarım çabucak atlatırız
Görüştüm canım. Aradığımda camidelerdi. Pek konuşamadık.
Bakmadım face e bu aralar ben de bunalımdayım
Ama bu gidişe bir dur diyelim artık.
Medesam görse üzülür bu halimize.
Dİet falan bırakmak kaçamak yapmak yok
Darbe ilan ediyorum.
Yarın bol sohbet bol neşe olsun forumdaaa.
Kitabı okumayan biri gelse de ona sarsakkk
Oku öle gel desekk
Aliyemm çemkirseeee 100 defa daha
Başbakan aıklama yapsaaa
Biz inat etsekk
kaçamak yaptık dyeni taşlasak.
Dely gram kaybetse sevinsekkkk
Love aşık olsa
hayat bayram olsa
ve dünya barışıııı
Hadiii ama
Şşşttt sennn
evet evet senn
Şuan buunu okuyan arkadaşş
Patlat 2 satır da neşemizi bulalımm
Bak perşembede geliyorrrr. Bol bol balık yiyelimmmmm. Gitsin kilolarrr
Eeee hadiiii.
:)
offff ..........
bende dün anneme gittim halime pek üzüldü sen n yicen şimdi neler yiyorsun aç mı kalıyon canın börek çörek çekmiyormu bu da mı yasak bu damı diye sora sora pek üzüldü ziyareti kısa kesip kaçtım ben aramıyorum canım bişey dedim herşy süper 4 kg verdim daha ne olsun :))))dedim ama pek üzüldü vallahi
slm kızlar iyi günler herkes nasıl dün yaptığım proteinden sonra bugün tekrar eski kiloma döndüm pek bir mutluyum gene 74,9 oldum yarına kaç olcam acep birde ben seyirdeyim hergün 300-400 gr veriyorum atakta böle olmamıştı 2 gün durmuştu gerçi kaçamak yapmıştım ama çok şaşırıyorum daha seyirin ilk haftasındayım die mi bilmiyorum yada ben sevzeyi çok az kullanıyoum ondan mı bilemedim bir de yeşil çayı 2 bardağa çıkardım ondan olabilirmi bilemiyorum böle durum yaşayan oldumu ?
Meraba.. Herkeste bi moral bozukluğu bi durgunluk var canım.. Hayrolsun sonumuuuzz..günaydın canlar...70i gördümmmmmm..regl bitmedi.. gorusemıyoruz hıc ınsallah ıyısınızdır
NAsıl tüketiyorsun kepeği? Markası ne?ya ben bu yulaf kepeğinden çoook midem bulanıyor daha öncede almıştım bukadar kötü olmamıştım diyet yapasım yok ondan mı yoksa kepekte bir bozuklukmu var anlamadım
Anneler öyle yaa :) Ama senin de zayıfladıkça mutlu olduğunu görürse çok ısrar etmez bence.. yine de eder ama çok etmez
Bilemedim bilemedimBen de bilemedim Maşallah ne güzel veriyomuşsun işte Sebzeyi çok az kullanma vücudunu sebzesizliğe alıştırma bence. Yeşil çay da etkiliyordur ama 1 bardak fazla içiyosun diye o kadar fark eder mi ki, bilmem ben de :) Üzümü ye sen.. boşver bağını Her zaman böyle eksiler bekleme ama sonra moralin bozulmasın eksi görmezsen
Meraba.. Herkeste bi moral bozukluğu bi durgunluk var canım.. Hayrolsun sonumuuuzz..
70'i görmene sevindimReglden sonra daha da eksi görürsün sanırım
NAsıl tüketiyorsun kepeği? Markası ne?
Kızlar bende bugün başlayacağım inşallah dukan diyetine. Yaklaşık bir sene önce kitabı aldım ama yapmak kısmet olmadı gerçi verilecek fazla kilom yok 5 kilo versem bana yeter. En önemlisi sağlıklı beslenmeyi öğrenmiş olucam bir şekilde çünkü bu ara çikolata, bisküvi, tatlıya bağlanmaya başladım. Süt ürünlerini tamamen yağsız kullanmamayı düşünüyorum ama kalkıp kaşar peyniri yemicem. Sabah kahvaltısında kendi yaptığım dukan usulü cheesecake yedim sanırım biraz fazla kaçırdım :18: Cheesecakeki süzme yoğurt ve lor peyniri ile yaptım. Kitapta süt ürünleri sınırsız ama aynı zamanda da sınırlı gibi anlayamadım. Yani sabah yediğim cheeseceke benim ilerleyen saatlerde süt ürünleri tüketimimi engeller mi?
O zaman problem olmamalı :44: Yani tabi lezzetli bir şey değil yani genel anlamda ama, işte kektir poğaçadır idare ediyoruz biz de. Sen de daha önceden biliyormuşsun zaten.. Krep ben de yiyemiyorum. Resmen midem bulanıyor krep olarak yiyince :120:krep yapıyorum pizza puaça köfteye katıyorum yani bir çok denemelerim oldu önceden güzel geliyordu şimdi yiyemiyorum sanırım ara boyunca soğudum diyetten böyle giderse kepeksiz yapıcam artık bu arada kepek doğalsan migrostan aldım
Saol50' taebo cardio circuit 2 - YouTube
herkese merhaba..TAEBO lınkı isteyen arkadaşlarıma 1 saatlık aşamalı egzersiz lınkı gönderıyorum..Umarım uygularlar pek bir eğlenceki :)) Bu arada sabah 90,8 i gördum..vay be 103 nire 90,8 nire.. :))
herkese bol azimli günler ..
Citir Bebeklerim ben geldimm...
kiz asya selma kim
Kizlar birsey sorayim size dün balik yaninda sogan vardi soganda sebze ya hani, p günü degil sp günü gibi oldu onun disinda sebze almadim bugün p mi yapsam sp mi?:26:
buarada cok seviyorum sizi pazartesi gece kendime geldim dünü bomba gibi gecirdimkacamaksiz bugünde öyle bundan sonra hep böyle daraldim cünkü iki günde 1,3 kg gitti tüm artilari atmis bulunuyorum
sizlerde ne var ne yok?
medoshum gelmedi daha degilmi
ne kadar sessiz buralar
Saolbunu da denicem :) Her şeyi denicem her şeyi her şeyiiii
Vay sen 13 kilo mu verdiinn..! Maşallah maşallaahhÇizelge yapsana görelim yahuuu gururla sergile
Merhaba canıımm.. Bi soğan yedin diye o günü sebze protein günü sayma yahuuO kadar da abartmamaktan yanayım.. Ama tabi ben olsam saymam da.. Sen bilirsin. Artılar da gitmiş oh ohhh..
evet çok sessiz buralarMedoş yok İpek yok Ekim yok.. Ay ayol kimsecikler yok kiii... :97:
Eski neşemiz yookk...
Günaydın cici kızlar,
Bundan sonra siz düşününMotivasyon da bi yere kadar. Biz düşünce de siz kaldıracaksınız napalım :)) Yarın bir gün buralardan gidince gözümüz arkada kalmıcak hee Süpersin :128: İradene ve motivasyonuna bayıldım :) Saol tatlım. Çok haklısın..
Elimde bunlar var :)) ama yapmadım henüz.
Sürülebilir çikolata (2 günlük)
2 tatlı kaşığı light labne peynir
2 tatlı kaşığı süzme yoğurt
4 tatlı kaşığı splenda- tatlandırıcı
2 tatlı kaşığı kakao
1 tatlı kaşığı süt tozu
Çikolata
2 yemek kaşığı light labne peynir
2 yemek kaşığı splenda
2 tatlı kaşığı yağsız kakao
Nutella
1 kaşık light yoğurt,1 kaşık kakao,yarım paket light labne,tatlandırıcı,fındık aroması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?