Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ay canım özlemişim memleketimin simitini annem aldı yooo hayır yiyemem desemde götürdüm bir tane dayanamadım ama ohhh iyi oldu midem azıcık bayram etti :)

Hihiihih Bence sen evde otur bi kaç ay :) Bi yerlere gidilince olmuyooo.. Hele de anneyeee

offff bu rejim seni fena yormuş vallahi rüyanda bile kaçamak yaptırmıyor yahuuuuu
Hihiihih Bence sen evde otur bi kaç ay :) Bi yerlere gidilince olmuyooo.. Hele de anneyeee

bende dün anneme gittim halime pek üzüldü sen n yicen şimdi neler yiyorsun aç mı kalıyon canın börek çörek çekmiyormu bu da mı yasak bu damı diye sora sora pek üzüldü ziyareti kısa kesip kaçtım ben aramıyorum canım bişey dedim herşy süper 4 kg verdim daha ne olsun :))))dedim ama pek üzüldü vallahi

slm kızlar iyi günler herkes nasıl dün yaptığım proteinden sonra bugün tekrar eski kiloma döndüm pek bir mutluyum gene 74,9 oldum yarına kaç olcam acep birde ben seyirdeyim hergün 300-400 gr veriyorum atakta böle olmamıştı 2 gün durmuştu gerçi kaçamak yapmıştım ama çok şaşırıyorum daha seyirin ilk haftasındayım die mi bilmiyorum yada ben sevzeyi çok az kullanıyoum ondan mı bilemedim bir de yeşil çayı 2 bardağa çıkardım ondan olabilirmi bilemiyorum böle durum yaşayan oldumu ?

günaydın canlar...70i gördümmmmmm..regl bitmedi.. gorusemıyoruz hıc ınsallah ıyısınızdır

Son düzenleme:
günaydın millett bu hafta benim için çok yogun olacakkk..fuar sebebiylee misafirler warr we onlarla olmak durumundayımm.umarım bu yüzdennn diet sekteye ugramazzzz

ballar bademler günaydınnn!!
çıkarayak yazayım ben de..
varan 2: levo da ben de şifayı kaptık.. benim üst solunum -geniz, levoşumun da +öksürük.. umarım çabucak atlatırız

geçmiş olsun cnmmmm.

ayyy cok saol güsel dileklerinnn içinnn cnmmm,,umarım olurum benimde temennim o yöndeee

ya ben bu yulaf kepeğinden çoook midem bulanıyor daha öncede almıştım bukadar kötü olmamıştım diyet yapasım yok ondan mı yoksa kepekte bir bozuklukmu var anlamadım

Anneler öyle yaa :) Ama senin de zayıfladıkça mutlu olduğunu görürse çok ısrar etmez bence.. yine de eder ama çok etmez

Bilemedim bilemedim Ben de bilemedim Maşallah ne güzel veriyomuşsun işte Sebzeyi çok az kullanma vücudunu sebzesizliğe alıştırma bence. Yeşil çay da etkiliyordur ama 1 bardak fazla içiyosun diye o kadar fark eder mi ki, bilmem ben de :) Üzümü ye sen.. boşver bağını Her zaman böyle eksiler bekleme ama sonra moralin bozulmasın eksi görmezsen

günaydın canlar...70i gördümmmmmm..regl bitmedi.. gorusemıyoruz hıc ınsallah ıyısınızdır
Meraba.. Herkeste bi moral bozukluğu bi durgunluk var canım.. Hayrolsun sonumuuuzz..
70'i görmene sevindim Reglden sonra daha da eksi görürsün sanırım

ya ben bu yulaf kepeğinden çoook midem bulanıyor daha öncede almıştım bukadar kötü olmamıştım diyet yapasım yok ondan mı yoksa kepekte bir bozuklukmu var anlamadım
NAsıl tüketiyorsun kepeği? Markası ne?

öğle arası bir selam vereyim dedim.

sabah beyaz peynir, kek ve çay.

arada 1 neskayfe ve 1 mistik chai

şimdi köfte yemeğe gidiyorum, zeroyla.

sanırım akşama da evde köfte yiyeceğim

bu arada 46 beden elbise siparişim geldi ve üst ksım çook büyük geldi. alt kısım da az büyük:)

mutlu mesut azrasıla

bakalım üzülüyor bişey yiyemiyorum die anne işte alışcak napalım :)))))
kg verme olayını çözemedim belki son zamanda aldığım kg olduğu için kolay gidiyordur lakin 70den sonra vermek çin işkencesine dönebilir uzun süre 70de kalmıştım çünkü birde sebzeyi sadece akşam yemeğinde yiyorum sabah kahvaltıda çok az domates yiyorum normalde sebzeye bayılırım yersem duramam yane :)ayar yapmaya çalışıyorum işte yeşil çaya gelince bilemiyorum onun mucizesimidr nedir çözemedim henüz.

Kızlar bende bugün başlayacağım inşallah dukan diyetine. Yaklaşık bir sene önce kitabı aldım ama yapmak kısmet olmadı gerçi verilecek fazla kilom yok 5 kilo versem bana yeter. En önemlisi sağlıklı beslenmeyi öğrenmiş olucam bir şekilde çünkü bu ara çikolata, bisküvi, tatlıya bağlanmaya başladım. Süt ürünlerini tamamen yağsız kullanmamayı düşünüyorum ama kalkıp kaşar peyniri yemicem. Sabah kahvaltısında kendi yaptığım dukan usulü cheesecake yedim sanırım biraz fazla kaçırdım :18: Cheesecakeki süzme yoğurt ve lor peyniri ile yaptım. Kitapta süt ürünleri sınırsız ama aynı zamanda da sınırlı gibi anlayamadım. Yani sabah yediğim cheeseceke benim ilerleyen saatlerde süt ürünleri tüketimimi engeller mi?

NAsıl tüketiyorsun kepeği? Markası ne?

krep yapıyorum pizza puaça köfteye katıyorum yani bir çok denemelerim oldu önceden güzel geliyordu şimdi yiyemiyorum sanırım ara boyunca soğudum diyetten böyle giderse kepeksiz yapıcam artık bu arada kepek doğalsan migrostan aldım

günlük süt ürünleri tüketimi 1 lt yi geçmemeli şeklinde güncelleme yapmıs daha sonra Dukan.

O zaman problem olmamalı :44: Yani tabi lezzetli bir şey değil yani genel anlamda ama, işte kektir poğaçadır idare ediyoruz biz de. Sen de daha önceden biliyormuşsun zaten.. Krep ben de yiyemiyorum. Resmen midem bulanıyor krep olarak yiyince :120:

Citir Bebeklerim ben geldimm...

kiz asya selma kim

Kizlar birsey sorayim size dün balik yaninda sogan vardi soganda sebze ya hani, p günü degil sp günü gibi oldu onun disinda sebze almadim bugün p mi yapsam sp mi?:26:

buarada cok seviyorum sizi pazartesi gece kendime geldim dünü bomba gibi gecirdim kacamaksiz bugünde öyle bundan sonra hep böyle daraldim cünkü iki günde 1,3 kg gitti tüm artilari atmis bulunuyorum

sizlerde ne var ne yok?

medoshum gelmedi daha degilmi

ne kadar sessiz buralar

Saol bunu da denicem :) Her şeyi denicem her şeyi her şeyiiii

Vay sen 13 kilo mu verdiinn..! Maşallah maşallaahh Çizelge yapsana görelim yahuuu gururla sergile

Merhaba canıımm.. Bi soğan yedin diye o günü sebze protein günü sayma yahuu O kadar da abartmamaktan yanayım.. Ama tabi ben olsam saymam da.. Sen bilirsin. Artılar da gitmiş oh ohhh..
evet çok sessiz buralar Medoş yok İpek yok Ekim yok.. Ay ayol kimsecikler yok kiii... :97:

Eski neşemiz yookk...

Nazara geldik diyim ben size

zaten carsida yemem gerekiyor SP yapayim bugün madem ama aksam yemegim P olur

motivasyonu kaldırmak için biraz gaz verdim sanırım yinede:))) sizler nereye gideceksiniz yahuu yok öyle benim işim bitti gitmek olmaz öyle:))

hee tarifler için teşekkür ederim birini deneyeceğim bakalım nasıl olacak:)))

merhaba bayanlarrr
bikaçgündür giremedim fazla
büyükbir bahçem var ve onunla uğraştm zeytin toplayp yeşil zeytin kırdım bidonlarca
biz zeytini hangi evrede yemeye başlıcaz güçlendirmedemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…