Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

TAEBO gerçekten işe yarar ve çok eğlencelidir..deneyecek arkadaşlarıma kolaylıklar..
dely evet ben 13 kılo verdım dukanla hemde hiç sıkılmadan yorulmadan hedefım 65 :))
bu arada çizelge yapmayı bilmıyorum yardım eder misiniz ? :))

callanetics yaptım. yani yaptım dediğim ısınma hareketlerinden sonraklerin maksimum yüzde ellisini yaptım. ellerim titriyo yazarken, bacaklarım da titriyo tabi. hayatta yapmam, hiç kilo veremezsin yapmazsan deseler de yapmam mümkün değil, ölüyorum şuan. yapacak olan varsa sakın yapmasın benden şiddetli tavsiye. canımızı sokakta bulmadık, her hareket sonunda manyak mısın ya dedim videoya baka baka valla. ay.

bu arada 5/5ten sonraki hafta 1/1e geçebiliyo muyuz acaba ya, beni bi aydınlatırsanız çok sevinicem yazamıyorum daha fazla, bütün gün yatarım artık bugün

her bir yumurta beyazına 1 minik çay bardağı tatlandırıcı fıstığım
ayrıca teşekkür ederim iyi dilekleriniz için kuzularr :)

Son düzenleme:
merhaba güzellerim,
200 sayfa filan okumam lazım galiba ama kk ya ilk girme zamanlarımı saymazsak hayatta okuyamam ben bunları
o nedenle özür diliyorum

herkes iyidir diye umuyorum, işlerim fazlasıyla çetrefilli br hal aldı, tabii ben bunu daha da çetrefilli yapmayı başardığım için şimdi işin içinden çıkamıyorum
ama "amaaannn su akar yolunu bulur" diye başladım bir yerden yolunu bulmasını bekliyorum

şimdi 200 sayfadan bir kaç tane eksiltmek üzere foruma dalıyorum.
öptüm

miss gibi lorlu muffinimi yaptm

geçen kim vermişti tarifi benim muffin kabım yok ama demiştim gidip bir koşu aldm şu tek kullanmlkdan

veee süper bişe olduu içi çiğ kalmamş tadıda görüntüsüde çook hoştu

sen hangi callaneticsi yaptın ki:44: tamam kolay değil ama çok sıkılaştırıcı bir spor callanetics, beginner kısmı var, ondan başlamayı denesen, bir de daha önce hiç pilates vs gibi bir spor yaptın mı hashish, esnetmeye yönelik bir spor olduğu için zorlanmışsındır diye düşünüyorum... Bu arada callanetic yapan arkadaşlar, baştan söyleyeyim callan kilo verdirmez, çok terlemiyorsunuz bile yaparken...kilo verme sürecinizin sonlarına doğru yapın bence...

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Burda ayrıntılı bir şekilde açıklanmış bir dene istersen gene yapamazsan biz burdan yardımcı oluruz:) Taeboyu izliyorum şu an, yorgunluğumu atabilirsem denerim bugün

dukan kitapta atakta yemeklere tat wermek ıcın bır kucuk sogan weya bıraz domates salcası kullanabılırsınız dıodu.o nedenle yediğin sogan cok buyuk deilse sorun yok.ben proteın gunlerınde balıgın yanında hep yemıstım kucuk bı sogan.

canım, ne oldu? sevinelim mi senin adına
gerçi her halukarda senin için hayırlısı olmuştur inşallah.

oyy ben seni nasıl taktir etsem bilemiyorum ki, taktir kısmına daha varamamışken kaçamağı hiç görmez gözüm :)

medesam Allah mekanını cennet etsin inşallahi sizlere de sabırlar inşaallah.

havalardan mı bilmiyorum ama ciddi anlamda moralsizlik hakim bende de, 2 ay içinde şiddetli ikinci gribimi de oldum hala da devam ediyor ancak şiddeti azaldı.
bilemiyorum şu saturn şeysi herhalde.
başka suçlu bulamıyorum maalesef

2 ay önce kolon kanseri teşhisi koyuldu, bugün de kapalı yöntemle ameliyat oldu, patoloji sonuçları çıkınca kemoterepi alıp almayacağı belli olacak, inşallah gerek kalmaz.

rachelfine, canım çok ama çok geçmiş olur inşaallah. acil şifalar diliyorum. tüm tedavinin yanısıra bol bol "Ya Şafi" tesbih olarak da çekin lütfen.
yok bugun başladım aha yazdımda bişey daha sorucam bu sefer lıght urun kullanmak istemiyorum bu konuda ne dersin
opss sanırım light ürün konusu etiket değerlerini görmezden gelmek demek, bol yağ içeriği dukana uygun değil , ama ara ara az light alınabilir belki. başta sıkı tutmak daha iyi olacaktır.
hem light ürünler iyidir
kolay vere:)

arkadaşlar merhaba
ya ben bu yulaf kepeğini nerden, nasıl bulucam..????:26:
netten alabilirsin, tabii caffefour ya da realden bulamazsan, migrosta da varmış ama ben daha bir kere bile bulamadım

ben de 2 gundur ruyamda ilginc kacamaklar yapiyorum ayni tencereden pilav&keskul yemek gibi :) yarin suttozu alayim da birseyler yapayim psikolojik destek amacli

kuzum geçmiş olsun ikinizi de ama bu zevzek şey geçmek de bilmiyor ya orası da başka, mümkünse değişik meyveler dene levin için, özellikle de kivi filan
acil şifalar canımcım

bAK OLMADI BU ŞİMDİ.

Bende ilk 3 gün ayağımı kaldıramadım bile. Ama sonraa şimdi 200 er yapar haldeyim. Ayrıca ben 15 kilo vererrek belimde 15 cm inceldim callen sayesinde. Sonuna kadar savunurum yani. İnanılmaz inceltici etkisi var. Bence vaz geçme. 10 günü tamamla en azından.

Tartım sonunda patladı. Son suda kalma olayından sonra iflah olmamıştı zaten ve bende bugün bunu aldım. Uamrım yarın gelir. Yarın ki bildirimde son gördüğümü zyazacağım.
Umarım adam gibi ölçer

King | Elektrikli Ev Aletleri

merhabalar ben bişey sormak istiyorum sizlere.ben 2 buçuk ayda toplamda 10 kilo verdim dukan dietiyle fakat kilo verdikten sonra saçlarımda inanılmaz dökülme oldu saçlarım çok cansızlaştı.benim gibi sorun yaşayan var mı?tşkler

thebeauty ..Teşekkür ederim çizelge yardımı için..hallettım o konuyuda.. :)) teşekkur ederim arkadaşım..

İşler yoğundu giremediim... Yoksa yardım ederdim canım. ama yapmışsın zaten sevindim :) Başarılarının da devamını dilerim hihihi

İyi akşamlar kızlaaarrr....

Herkese merhaba!
Genel motivasyon düşüklüğümüzden topluca sıyrılıyoruz galiba, ne güzel. Süt tozu da aldımmm!!! Yumurta-süt tozu ikilisiyle bakalım krebimsi birşey yapabilecek miyim, yanına da tonbalık-peynir. Ağzım sulandı valla, gidip yapayım.
Umarım yarın güzel sonuçlar okuruz tartıda. Tartı demişken: O cici tartılardan dışarda hiç bulup da tartılanınız var mı? Cüzi bir ücret karşılığında (veya keşke ücretsiz) o diyetisyen tartılarından var mıdır genel bir yerlerde, hani ciddi ciddi yağ falan da ölçüyor, değerleri fiş olarak veriyor??
Benim sinbo tartım da güya ölçüyor yağı-suyu ama diyetisyene gidip ölçülen bir arkadaşa denettim - o kısımlar yanlışmış. Sadece küsüratlı kiloyu doğru ölçüyor. :26:

Çok teşekkürler mutlaka deneyeceğim! Gerçi bir saat sonunda yıkılır kalır mıyım nolurum bilmiyorum, hayırlısı. :))

Sanki ben miydim? Yumurta-yulaf-lor karıştır muffin kabına koy pişir gitsin gibisinden birşeyler dediysem benimdir, yok düzenli bir şekilde cici cici tarif yazıldıysa o ben değilimdir.

Sanki ben miydim? Yumurta-yulaf-lor karıştır muffin kabına koy pişir gitsin gibisinden birşeyler dediysem benimdir, yok düzenli bir şekilde cici cici tarif yazıldıysa o ben değilimdir.

evet evet aynen böyleydi heheh
aynen hepsini karştrdm süpper birşey oldu
loru sade yiyemiyordum böyle degerlendiririm artk
çooook teşekkür ederim

sevgiciiiiiiiim bende öyle yaptim bugün zaten eve gitme ihtimalim yoktu e ne yesem ne yesem dedim ve hayatimin askiyla karsilastim burada bir süper marketin icerisidne tap tazecik salata hazirliyorlar acik büfe kendin istedigin gibi alip ödüyorsun veee simdi siki durun tavuk gögsüde haslamis koymuslar

artik eve gidemedigim günler ac kalmak veya kacamak yapmak yok beni bekle güclendirmeeee geliyorum

canım, ne oldu? sevinelim mi senin adına
gerçi her halukarda senin için hayırlısı olmuştur inşallah.
tatliskommmm sevgilimi sektöründe cok önemli bir firma görüsmeye cagirdi ilk görüsmeydi iyi gecti insallah ikincisinede cagirirlar oraya gecer de bizim evlilik ertelenmez

Şu an 1 kaşık süttozu-1 yumurtadan yaptığım krepçiklerimi yiyorum ve süt tozunun neden sınırlılar arasında olduğunu anladım. Allah'ım bunların tadı çok güzel!

negüzel bir marketmiş
herşey hazır

Şu an 1 kaşık süttozu-1 yumurtadan yaptığım krepçiklerimi yiyorum ve süt tozunun neden sınırlılar arasında olduğunu anladım. Allah'ım bunların tadı çok güzel!

offfff şu süt tozuna bakmadığm yer kalmadı
artk internetden sipariş vercem

Süt tozunu Migros'ta kutu sütlerin orada buldum ben, belki büyük marketlerde hep oralarda oluyordur. İnternet daha da kolay tabii. :)

Hazır diyet yapıyoken yürüyüşe artı olsun dedim ama demeseymişim keşke dedim sonra da:)
yaparken bile sıkılaştırıcı olduğuna inandırıyo insanı valla. beginner olup olmadığını bilmiyorum ama yaklaşık 57 dakikalık bi videosu vardı bende. beginin bir iki videosuna baktım da şimdi netten, hareketler benim izleyerek yaptıklarımla hemen hemen aynı. ama bendekinin ne seviyede olduğunu bilmiyorum. pilates vs. yapmadım daha önce de, belki vücudun alışması gereklidir dediğiniz gibi, bilemedim vallahi.

bilmiyorum, gözüme perde indi callaneticsle ilgili valla, yarın bi deli cesareti gelirse belki.200er mi tebrik ederim vallahi.

Süt tozunu Migros'ta kutu sütlerin orada buldum ben, belki büyük marketlerde hep oralarda oluyordur. İnternet daha da kolay tabii. :)

Carrefourda da var mıdır acaba ya migrosa kim gitçek şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…