her bir yumurta beyazına 1 minik çay bardağı tatlandırıcı fıstığımBAyılırım bezeyeee. Hatta çok güzel bezeli pasta yapardım gençkenn
3 er tane ideal derken ne kastetdiği anlayamadım ya tatlandırıcı cehaletimden
Çok geçmiş olsun bu arada. Havalar çok tehlikeliii dikkat etmek lazımmmm.
ÇOKKKK GÜZEL BİR GÜN OLSUN HEPİMİZEEE. KOLAY GELEEE
:)
sen hangi callaneticsi yaptın ki:44: tamam kolay değil ama çok sıkılaştırıcı bir spor callanetics, beginner kısmı var, ondan başlamayı denesen, bir de daha önce hiç pilates vs gibi bir spor yaptın mı hashish, esnetmeye yönelik bir spor olduğu için zorlanmışsındır diye düşünüyorum... Bu arada callanetic yapan arkadaşlar, baştan söyleyeyim callan kilo verdirmez, çok terlemiyorsunuz bile yaparken...kilo verme sürecinizin sonlarına doğru yapın bence...callanetics yaptım. yani yaptım dediğim ısınma hareketlerinden sonraklerin maksimum yüzde ellisini yaptım. ellerim titriyo yazarken, bacaklarım da titriyo tabi. hayatta yapmam, hiç kilo veremezsin yapmazsan deseler de yapmam mümkün değil, ölüyorum şuan. yapacak olan varsa sakın yapmasın benden şiddetli tavsiye. canımızı sokakta bulmadık, her hareket sonunda manyak mısın ya dedim videoya baka baka valla. ay.
bu arada 5/5ten sonraki hafta 1/1e geçebiliyo muyuz acaba ya, beni bi aydınlatırsanız çok sevinicemyazamıyorum daha fazla, bütün gün yatarım artık bugün
TAEBO gerçekten işe yarar ve çok eğlencelidir..deneyecek arkadaşlarıma kolaylıklar..
dely evet ben 13 kılo verdım dukanla hemde hiç sıkılmadan yorulmadan hedefım 65 :))
bu arada çizelge yapmayı bilmıyorum yardım eder misiniz ? :))
Citir Bebeklerim ben geldimm...
Kizlar birsey sorayim size dün balik yaninda sogan vardi soganda sebze ya hani, p günü degil sp günü gibi oldu onun disinda sebze almadim bugün p mi yapsam sp mi?:26:
buarada cok seviyorum sizi pazartesi gece kendime geldim dünü bomba gibi gecirdimkacamaksiz bugünde öyle bundan sonra hep böyle daraldim cünkü iki günde 1,3 kg gitti tüm artilari atmis bulunuyorum
Kızlaaaaaaaaaaaaar hepınızden bırsey rıca edecegım(((( benım ıcın (ben ve es adayım ıcın) dua edın lütfen cok önemlı bır görüsme var bugün bunun sonucu bızım sonumuza gelecegımıze baglı lütfen lütfen
benim biraz dengelerim bozuldu bu ara. 15-20 gündür hiç kilo veremedim hatta aldım. son 3 gündür diyetin canına okudum. canım ne çektiyse yedim. motivasyonum bozulduğu için falan değil. misafirdi, misafirlikti derken düzen bozuldu. bende karşıma ne çıktıysa onu yedim ilk başta. sonra da dedim madem işler karıştı, bari canımın istediklerini de yiyeyim de bir daha kaçamak falan yapmayayım. bu sayede bünye de biraz kendini şaşsın, duraklamadan çıksın diye umuyorum. bu sabah itibariyle 70+ çıktım. birazı su. çünkü aşırı şişim. kalanını da 3 gün pro da vermek niyetindeyim. inşallah başarırım ve bu duruklama da kırılır. kırılmazsa da ne yapalım, dura dinlene devam edeceğiz. yeni başlayan arkadaşlar, benden ilham alıp yaptıklarımı yapmayın sakın. siz de benim gibi diyette 1 yılı devirdikten sonra yapın en azından)))
Gerçekten olmuyor, herkes bozuk moralle başladı haftaya, havadan mıdır nedir bilmiyorum, benim ablam ameliyat oldu bugün onun stresi vardı kaç gündür üzerimde ama iyi geçti çok şükür inşallah bununla atlatmıştırDün Medesamın anananeciğinin vefat haberi de bilgisayarı açınca tokat gibi çarptı suratıma valla çok kötü oldum Dely nin de morali bozuk, prensesin de bir derdi var galiba, nesli ders çalışıyor, ipek yok ortada bakıp bakıp kaçıyor hiç selam yok
Bugünü beyaz bir şekilde kapatabilirsem ben bu haftayı güzel geçiririm eminimakşam da işler güçler var zaten o da moral verir bana
2 ay önce kolon kanseri teşhisi koyuldu, bugün de kapalı yöntemle ameliyat oldu, patoloji sonuçları çıkınca kemoterepi alıp almayacağı belli olacak, inşallah gerek kalmaz.
opss sanırım light ürün konusu etiket değerlerini görmezden gelmek demek, bol yağ içeriği dukana uygun değil , ama ara ara az light alınabilir belki. başta sıkı tutmak daha iyi olacaktır.yok bugun başladım aha yazdımda bişey daha sorucam bu sefer lıght urun kullanmak istemiyorum bu konuda ne dersin
netten alabilirsin, tabii caffefour ya da realden bulamazsan, migrosta da varmış ama ben daha bir kere bile bulamadımarkadaşlar merhaba
ya ben bu yulaf kepeğini nerden, nasıl bulucam..????:26:
Arkadaşlar nedir bu moral bozuklukları yahuu biraz bence toparlanma zamanı sizler her zaman diyorsunuz ya moral destek önemlidir die o diyenlerde şimdi motivasyonlar ve moraller yerde yapmayın böyle yeni başlayanlara kötü örnek olup korkutuyorsunuz ..
Şahsen ben sizin gazınızla başladım şimdi tırsmaya başlıyorum heee:)))) lütfen daha olumlu olalım kilonun o kadarı gitmişken lütfen kendinizi toparlayın rica ediciğim :):)):):):))
Bu arada ben realden yulaf kepeğini görmedim ama konyada adese die büyük bir market var orada buldum hafta sonu ve hemen iki paket aldım doğalsanın ve ekmek yaptım ilk ekmek tam bir fiyasko oldu karbonatı fazla olmuş kokusundan yiyemedim yahu onu mecburen attım yenisini yaptım başka tarifle gayet güzel oldu annem gülüyor sonunda ekmek girdi ağzına diye tadını unutmuşum heeee ama hiç aramamak da çok hoş hanii:))))
Birde dukannellayı nasıl yapıyorsunuz ufaktan bir hatırlatsanız tatlı krizi dönemim başlıyorda ....
Bu arada dün annemlere tatlı yaptım ağzıma ufacık bile almadım tebrik edin benii iradem her geçengün artıyor sizlerin sayesinde tabi...
iyi akşamlar kızlar uzun bir aradan sonra yeniden geldim diyete ara vermiştim ama sık sık ziyaret ettim diyetten kopmadım yani şimdi yeniden başladım 1 hafta oldu güçlendirmeye son vermem gereken 4 kilo ile geçtim korumayı tam yapamadım ama ara bana iyi geldi çünkü yorulmuştum tekrar tam gaz başladım bayrama kadar 4 kg yi veririm diye umut ediyorumyalnız biraz kaçamak durumum var sizinle olursam belki diyete daha sadık kalırım inş.
ben de 2 gundur ruyamda ilginc kacamaklar yapiyorum ayni tencereden pilav&keskul yemek gibi :) yarin suttozu alayim da birseyler yapayim psikolojik destek amacli
Ben diyorum burdan ayri kalmak bozuyor insani bende giremiyorum ve inanin üzülüyorum..Ablana cok gecmis olsun canim insallah sonuclarida temiz cikar..
Bende aksam aldigim bir haberler moralmen yerlerdeyim cok sevdigim aile dostumuz beni babam dan isteyen bizim evlenebilmemiz de cok emegi gecen bir abim aniden rahatsizlanmis ve helikopterle baska bir hastaneye götürülmüs kayinvalidemin dedigi bütün funksuyonlari gitmis ve ben haber alamadim bir daha öyle bekliyorummmm lütfen dua edin..
kuzum geçmiş olsun ikinizi de ama bu zevzek şey geçmek de bilmiyor ya orası da başka, mümkünse değişik meyveler dene levin için, özellikle de kivi filanballar bademler günaydınnn!!
çıkarayak yazayım ben de..
varan 1! ---- beze yaptım dün akşam... arkadaşım neden bu daha önce aklıma gelmedi ya da neden daha önce bahsi geçmedi.. baklava pasta yemiş gibi bir tatmin... şiddetle tavsiye ediyorum.. mantık da basit, bir yumurta beyazına bir minik çay bardağı tatlandırıcı.. (takita formtat60) (3'er tane ideal).. yumurta kokusu için bir kaç damla limon aroması(1 tatlı kaşığı sirke koyan da var). ayrıca mutlaka vanilya aroması koyun.. bir fiske de tuz..
çırpacağınız kabı içi sıcak su dolu başka bir kabın içerisine oturtmanızda ciddi fayda var.. (her ne olursa olsun yumurtalar oda sıcaklığında olsun- hiçbir şekilde sarısı karışmasın)
alttan sıcak su vesilesiyle ılınan karışımı çırpın güzelce.. standart köpükleşme--katılaşma-- akışkanlığını yitirtmece mevzusu..
ondan sonra ister yağlı kağıda ister kağıt muffin kalıplarına (ben ikeadan elimde kalan minnakları kullandım)
ya kaşıkla minik minik koyun ya da varsa şekillendirci tüplerle sıkıverin..
heh.. fırınınız 100 derece civarında olsa yeter.. böyle bi 30-40 dakika kadar kalacak fakat sonrasında kapalı fırında kendi kendine soğuyacak..
hadi diyelim bunu bişekilde başaramadınız, içi tam pişmedi ya da zaten istenilen kıvamda fırına süremediniz.. o zman da elinizde böle tofitamsı bir şekerleme oluyor.. Her haliyle muhteşem, bi o kadar da yeteneksiz dostu bir tarif.. haydi bakalım, ben çekemedim resmini ama bir kez de mikrodalgada denemek istiyorum, ilk fırsatta çekerim :)
varan 2: levo da ben de şifayı kaptık.. benim üst solunum -geniz, levoşumun da +öksürük.. umarım çabucak atlatırız
günaydın millett bu hafta benim için çok yogun olacakkk..fuar sebebiylee misafirler warr we onlarla olmak durumundayımm.umarım bu yüzdennn diet sekteye ugramazzzz
Allah'ım yarabbiiiimmmm ekteye uğramazmış, sekte olacaksın yakında zaten, çelimsiz güzel seni ya bırak artık kuzum, son evreliksin sen bence:)
ve Allah kolaylıklar versin.
geçmiş olsun cnmmmm.
ayyy cok saol güsel dileklerinnn içinnn cnmmm,,umarım olurum benimde temennim o yöndeee
callanetics yaptım. yani yaptım dediğim ısınma hareketlerinden sonraklerin maksimum yüzde ellisini yaptım. ellerim titriyo yazarken, bacaklarım da titriyo tabi. hayatta yapmam, hiç kilo veremezsin yapmazsan deseler de yapmam mümkün değil, ölüyorum şuan. yapacak olan varsa sakın yapmasın benden şiddetli tavsiye. canımızı sokakta bulmadık, her hareket sonunda manyak mısın ya dedim videoya baka baka valla. ay.
bu arada 5/5ten sonraki hafta 1/1e geçebiliyo muyuz acaba ya, beni bi aydınlatırsanız çok sevinicemyazamıyorum daha fazla, bütün gün yatarım artık bugün
callanetics yaptım. yani yaptım dediğim ısınma hareketlerinden sonraklerin maksimum yüzde ellisini yaptım. ellerim titriyo yazarken, bacaklarım da titriyo tabi. hayatta yapmam, hiç kilo veremezsin yapmazsan deseler de yapmam mümkün değil, ölüyorum şuan. yapacak olan varsa sakın yapmasın benden şiddetli tavsiye. canımızı sokakta bulmadık, her hareket sonunda manyak mısın ya dedim videoya baka baka valla. ay.
TAEBO gerçekten işe yarar ve çok eğlencelidir..deneyecek arkadaşlarıma kolaylıklar..
dely evet ben 13 kılo verdım dukanla hemde hiç sıkılmadan yorulmadan hedefım 65 :))
bu arada çizelge yapmayı bilmıyorum yardım eder misiniz ? :))
50' taebo cardio circuit 2 - YouTube
herkese merhaba..TAEBO lınkı isteyen arkadaşlarıma 1 saatlık aşamalı egzersiz lınkı gönderıyorum..Umarım uygularlar pek bir eğlenceki :)) Bu arada sabah 90,8 i gördum..vay be 103 nire 90,8 nire.. :))
herkese bol azimli günler ..
miss gibi lorlu muffinimi yaptm
geçen kim vermişti tarifi benim muffin kabım yok ama demiştim gidip bir koşu aldm şu tek kullanmlkdan
veee süper bişe olduu içi çiğ kalmamş tadıda görüntüsüde çook hoştu
Sanki ben miydim? Yumurta-yulaf-lor karıştır muffin kabına koy pişir gitsin gibisinden birşeyler dediysem benimdir, yok düzenli bir şekilde cici cici tarif yazıldıysa o ben değilimdir.
dukan kitapta atakta yemeklere tat wermek ıcın bır kucuk sogan weya bıraz domates salcası kullanabılırsınız dıodu.o nedenle yediğin sogan cok buyuk deilse sorun yok.ben proteın gunlerınde balıgın yanında hep yemıstım kucuk bı sogan.
tatliskommmm sevgilimi sektöründe cok önemli bir firma görüsmeye cagirdi ilk görüsmeydi iyi gecti insallah ikincisinede cagirirlar oraya gecer de bizim evlilik ertelenmezcanım, ne oldu? sevinelim mi senin adına
gerçi her halukarda senin için hayırlısı olmuştur inşallah.
negüzel bir marketmişsevgiciiiiiiiim bende öyle yaptim bugün zaten eve gitme ihtimalim yoktu e ne yesem ne yesem dedim ve hayatimin askiyla karsilastim burada bir süper marketin icerisidne tap tazecik salata hazirliyorlar acik büfe kendin istedigin gibi alip ödüyorsun veee simdi siki durun tavuk gögsüde haslamis koymuslar
artik eve gidemedigim günler ac kalmak veya kacamak yapmak yok beni bekle güclendirmeeee geliyorum
tatliskommmm sevgilimi sektöründe cok önemli bir firma görüsmeye cagirdi ilk görüsmeydi iyi gecti insallah ikincisinede cagirirlar oraya gecer de bizim evlilik ertelenmez
Şu an 1 kaşık süttozu-1 yumurtadan yaptığım krepçiklerimi yiyorum ve süt tozunun neden sınırlılar arasında olduğunu anladım. Allah'ım bunların tadı çok güzel!
sen hangi callaneticsi yaptın ki:44: tamam kolay değil ama çok sıkılaştırıcı bir spor callanetics, beginner kısmı var, ondan başlamayı denesen, bir de daha önce hiç pilates vs gibi bir spor yaptın mı hashish, esnetmeye yönelik bir spor olduğu için zorlanmışsındır diye düşünüyorum... Bu arada callanetic yapan arkadaşlar, baştan söyleyeyim callan kilo verdirmez, çok terlemiyorsunuz bile yaparken...kilo verme sürecinizin sonlarına doğru yapın bence...
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Burda ayrıntılı bir şekilde açıklanmış bir dene istersen gene yapamazsan biz burdan yardımcı oluruz:) Taeboyu izliyorum şu an, yorgunluğumu atabilirsem denerim bugün
bAK OLMADI BU ŞİMDİ.
Bende ilk 3 gün ayağımı kaldıramadım bile. Ama sonraa şimdi 200 er yapar haldeyim. Ayrıca ben 15 kilo vererrek belimde 15 cm inceldim callen sayesinde. Sonuna kadar savunurum yani. İnanılmaz inceltici etkisi var. Bence vaz geçme. 10 günü tamamla en azından.
Süt tozunu Migros'ta kutu sütlerin orada buldum ben, belki büyük marketlerde hep oralarda oluyordur. İnternet daha da kolay tabii. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?