Süt tozunu Migros'ta kutu sütlerin orada buldum ben, belki büyük marketlerde hep oralarda oluyordur. İnternet daha da kolay tabii. :)
merhabalar bende moralimi düzelttim geldim :)) bugün ağız kokum baya bi hafiflemiş çok sevindim bakalım bi kabızlık kaldı onuda halledersek tamam sabah kahvaltımı normal çay yerine yeşil çayla yaptım 2 fincan içtim ama bu seferde regl başladı göbeğim yine şişti hamileymiş gibi bir göbek ama yine de diyete devam sanırım yarınki kilo bildirminde bende + bile çıkabilr onun dışında kek yaptım tadi güzeldi gayet birde tuzlu birşeyler yaparsam tamamdır varmı değişik tarifleriniz ama süttozum yok süttozsuz tarifiniz varsa çok süper olucak
merhabalar ben bişey sormak istiyorum sizlere.ben 2 buçuk ayda toplamda 10 kilo verdim dukan dietiyle fakat kilo verdikten sonra saçlarımda inanılmaz dökülme oldu saçlarım çok cansızlaştı.benim gibi sorun yaşayan var mı?tşkler
heralde hiçbiriniz böyle bir sorunla karşılaşmadınız.
bendede saç dökülmesi var ama ben sebebini mevsim değişikliğine bağlamştm
....
kiz asya selma kim
.....
Tartım sonunda patladı. Son suda kalma olayından sonra iflah olmamıştı zaten ve bende bugün bunu aldım. Uamrım yarın gelir. Yarın ki bildirimde son gördüğümü zyazacağım.
Umarım adam gibi ölçer
King | Elektrikli Ev Aletleri
hepinize selma diyesim geldi. selam dicektım ama diyememişim
selaammmm
kuzum adam gıbı olçmesın ya. adamlar ağır oluyorsabah sabah bi iğrençlik yapayım dedim. yenı tartın hayırlı olsun bol bol eksı gostersın...
herkese gunaydın. bol eksılı bır bıldırım gunu olsun bakem....
Başlangıç 19/3/2012
Başlangıç kilo :112
Hedef 79
Geçen hafta 94,4
bugün: 89,4( ama ben 88,7 de gordum. işe az daha gec gelıp bırkez daha wc yapsaydım yıne gorurdum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?