Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Süt tozunu Migros'ta kutu sütlerin orada buldum ben, belki büyük marketlerde hep oralarda oluyordur. İnternet daha da kolay tabii. :)

mersin merkezde 3 migros var 3ünede baktm ama yok yok yok
ben elemanlarııda seferber edip marketin içini altüst ediyorz ama yok
bayrama kadar sabredeyim bayram sonu ankaraya gitcem birde oraya bakarm
intden getirtmekde istemiyorm
kargocularla kanka oldum artk

merhabalar bende moralimi düzelttim geldim :)) bugün ağız kokum baya bi hafiflemiş çok sevindim bakalım bi kabızlık kaldı onuda halledersek tamam sabah kahvaltımı normal çay yerine yeşil çayla yaptım 2 fincan içtim ama bu seferde regl başladı göbeğim yine şişti hamileymiş gibi bir göbek ama yine de diyete devam sanırım yarınki kilo bildirminde bende + bile çıkabilr onun dışında kek yaptım tadi güzeldi gayet birde tuzlu birşeyler yaparsam tamamdır varmı değişik tarifleriniz ama süttozum yok süttozsuz tarifiniz varsa çok süper olucak

çok basit

yumurta yulaf kepeği yoğurt lor aztuz hepsini karştr hooop muffin kabına sonrada afiyetle yee ben bugün yaptm süperdi

heralde hiçbiriniz böyle bir sorunla karşılaşmadınız.

Saç dökülmesi ben de hep vardı, diyetle birlikte miktarında değişme olduğunu sanmıyorum. Belki takviyelerle bünyeyi güçlendirmek de lazım, sabahları omega3 alıyorum m...cap (Türk markası), B vitaminine de başlamayı düşünüyorum bir yandan. Henüz bir atılım gerçekleştirmedim o yönde :)

Herkese günaydın! Eksileri okuyor muyuz tartıda, herkesin keyfi nasıl? Ben iyiyim çünkü birkaç gündür okuduğum gram dalgalanmaları gitti, iyi ki cetveli değiştirmemişim.

Bildirim:
Başlangıç: 17.09.12
Başlangıç Kilo: 69.8
Hedef Kilo: 55
Geçen Haftaki (4.10.12) : 63.8
Bu Haftaki (11.10.12) : 63.2
Haftalık Fark: 600 gr
Toplam Fark: 6.6

kızlar ben bu hafta ilk defa bildirim yapıyorum o yüzden başlangıç tarihini bugün alıyorum.

başlangıç tarihi:11.10.2012

hedef kilo:55

şu andaki kilo:73.5

boyum:157

diyette 3. haftam kızlar bir şey soracam.önceden gözle zor görünen minicik yağ bezesi vardı yüzümde.şimdi çok fazla çoğaldı ve büyüdü.uzaktan da görünüyor.sizce diyetten olabilir mi?

bildirim yapayim
gecen haftaki kilo 78.4
bu haftaki kilo 77.8

takildim kaldim, sinirlerim bozuluyor. hadi kacamak yapsam nedenini bilecem.

gunaydın kızlar bende bildirim yapım

gecen hafta 67
buhafta 65.7

keyfım yerıne geldı azıcık spor hıc yapamıyorum galıba baslamam lazım artım evde twıster var onla baslıcam ınsallah ıse yarar belım hala kalın

hoscakalın

Günaydın canlar....

Diet Başlangıç 07/05/2012
Başlangıç kilo 90,1
Hedef 62,8
Geçen hafta 74,4
Bu hafta tartım bozuk en son tartıldığımda 74,2 gördüm. Lütfen bunu yazalım. Haftaya toplamda daha çok olur umarımmm

MEDESAM yok malum. Ama onun da çizelgede olması lazım.
Onun güncel kilosunu 69 yazalımmıııı lütfenn lütfennn :)

Günaydın kızlar,

Geçen hafta bildirim yapamamıştım ya bu haftada üstüne +300 olmuşum :26:
Napsam bilemedim ama geçecektir diye umut ediyorum, çünkü sonuçta uyuyorum ben bu diyete

Baslangıç kilo 81,9
Geçen hafta (yani 2 hafta önce)76
Güncel 76,3
Hedef 67

Fırsat bulursam yazarım yazamasam da okuyorum, ben yapamadım ama size bol eksili ve güneşli bir hafta diliyorum.

....

kiz asya selma kim
.....

hepinize selma diyesim geldi . selam dicektım ama diyememişim

selaammmm

kuzum adam gıbı olçmesın ya. adamlar ağır oluyor sabah sabah bi iğrençlik yapayım dedim. yenı tartın hayırlı olsun bol bol eksı gostersın...

herkese gunaydın. bol eksılı bır bıldırım gunu olsun bakem....

Başlangıç 19/3/2012
Başlangıç kilo :112
Hedef 79
Geçen hafta 94,4
bugün: 89,4 ( ama ben 88,7 de gordum. işe az daha gec gelıp bırkez daha wc yapsaydım yıne gorurdum)

Ayyyyy fenaydıııı :)

Başlangıç 19/3/2012
Başlangıç kilo :112
Hedef 79
Geçen hafta 94,4
bugün: 89,4 ( ama ben 88,7 de gordum. işe az daha gec gelıp bırkez daha wc yapsaydım yıne gorurdum)

Sen 1 haftada kaç kilo verdinm yaaa. Ben 1 aydır uğraşıyorum bunun içinn
MAŞALLAH sanaaa

:=

başlangıç
20.09.2012

başlangıç kilo: 68.4

hedef:53

geçen hafta:65

bu hafta:64.8

Günaydin dukancanlar.. bol eksili bir bildirim günü olur insallah hepimiz icin..Benim regl olmama az kaldi kasylarim fena agriyor ama ortada birsey yok..böyle durumdan nefret ediyorum resmen kivrandiyor..

Baslangic Tarih 28.03.2012

Baslangic Kilo 110 kg

Hedef Kilo 65 kg

Gecen Hafta 88,200
Güncel 86,100

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…