Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iki haftadır bildirim yapamıyorum kızlar ,önce bilgisayar bozuldu ,sonra memlekete gidip geldim ,dukanımdan şaşmadım ama ,sonuçlarım çok iyi ,bir aylık bir sürem kaldı hedefime ulaşmaya ,dukan bunu da bildi ,kasım demişti ve gerçekten de kasımda 50 olacam ,darısı sizlere canlar

başlangıç
26.06.2012

başlangıç kilo: 67

hedef:50

geçen hafta:55.3

bu hafta:54

kızlar pazar günü yumruk harekatına geçiyorum :)

Bildirim:
Başlangıç:10.09.2012
Başlangıç Kilo: 91
Hedef Kilo: 68
Geçen Haftaki :85.8
Bu Haftaki : 85.00
Haftalık Fark: 800 gr
Toplam Fark: 6 kilo

günaydın herkese

bildirim yapayım

Başlangıç :22/06/2012
başlangıç kilo: 78,5
geçen hafta :67,5
bu hafta :67

selam dukanımın gülleriiiii

bu hafta kaçamka yapmayarak ve kasarak ve merdiven çıkarak tartıyı oynattım şükür

bildirim efemm

başlangıç:07.06.2012
baş.kilo:83,3
geçen hafta:72
bu hafta:70,8
giden:1,2
toplam giden:12,5

iyi bu şekil devam etsem haftaya 69 görürmüyüm acep allahım inş haftaya 69 olurum normalde dukan bu ayın 23 ünde seyir demişti ama ben 6 kilo hatalı gittim sanırım ramazn dolayısı ile böyle oldu

ama olsun 12 kiloyu devirdim rüyamda görsem hadi canım derdim

Günaydin Kuslarrrrr

bildirim yapayimm

baslangic tarih 21.06.2012
baslangic kilo 77
Hedef Kilo 65,7
gecen hafta 70,4
güncel 70,4

sabitlenmis gibi görünüyorum ama öyle degil gecen haftadan bu haftaya 2,5 kadar arti gördüm ve geri gitti yani okadar diyim

ama o artilari görünce gözüm korktu sanirim birakin kacamak yapmayi yasakli hic birseyi koklamiyorum bile

bir musibet bin nasihat olayi vardi ne kadar dogru imis

hedef kac bebeim?

negüzel bir marketmiş
herşey hazır

offfff şu süt tozuna bakmadığm yer kalmadı
artk internetden sipariş vercem
bende bulamadım şu süt tozunu ne menem şeymiş yahuuuu ara ara yok kipayı migrosu alt üst ettim hatta nigros sipariş etti vardı kalmamış dedi ama gelmemiş başka migrosa bakıcam bugün azimliyim bulcam yoksa gurmenete dalcam çok pisss :)

selam bayanlar bol eksili bildirimler olur inşallah dün sebzeyi kaçırdım biraz o yüzden tartıda fark olmadı sanırım neyse bunada şükür bildirimimi yapıyorum erkenden sonra dışarı çıkıcam herkes güzel kilolar vermiştir umarım.

Bildirim:
Başlangıç: 24.09.12
Başlangıç Kilo: 79
Hedef Kilo: 60
Geçen Haftaki (4.10.12) : 76,3
Bu Haftaki (11.10.12) : 74,9
Haftalık Fark: 1,4
Toplam Fark: 4,1

günaydın güzellikler,

güzel bir bildirim günü olur inşallah, bildirim yapmayanlarımız için de tabi
başta da ben

bende de çok dökülme olmuştu, hala da oluyor ama başlarda diyete bağlamamıştım ondan önemsemedim, gerçi hala dökülüyor onu da hala önemsemiyorum ama ciddi dökülmeler var,
herhalde bakım yapmak , beslemek lazım.
yanıtlayan olacaktır mutlaka.

tatliskommmm sevgilimi sektöründe cok önemli bir firma görüsmeye cagirdi ilk görüsmeydi iyi gecti insallah ikincisinede cagirirlar oraya gecer de bizim evlilik ertelenmez
hayırlısı olsun kuzum ama inşaallah çağırırlar evlenmeniz lazım ya kısmet olursa düğüne geleceğiz canımcım

sıkıntının geçiyor olması güzel, ben hiç yaşamadım ama yaşayanlar özellikle seyirde aşıldığını söylerdi.
kabızlığa tilaks ya da a101 den bir çay vardı, ben tilaksı şiddetle tavsiye ederim. tadı kötü ama işe yarıyor

kızlar ben bu hafta ilk defa bildirim yapıyorum o yüzden başlangıç tarihini bugün alıyorum.

başlangıç tarihi:11.10.2012

hedef kilo:55

şu andaki kilo:73.5

boyum:157
hoş geldin

diyette 3. haftam kızlar bir şey soracam.önceden gözle zor görünen minicik yağ bezesi vardı yüzümde.şimdi çok fazla çoğaldı ve büyüdü.uzaktan da görünüyor.sizce diyetten olabilir mi?
protein ciltte güzelleşmeye neden oluyor aslında, belki yağı toplayıp atılmasını sağlayacaktır, bilemedim ama cildiyeye görünmen yerinde olacaktır

bildirim yapayim
gecen haftaki kilo 78.4
bu haftaki kilo 77.8

takildim kaldim, sinirlerim bozuluyor. hadi kacamak yapsam nedenini bilecem.
oluyor böyle şeyler, moralini bozma sakın, vucut direnç gösteriyordur, ne de olsa yılların teslimiyeti var şimdi elinden kaçırdığını anladıkça kasıyor kendini

Selam herkese..

Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ve - görmüştür bu hafta.

Medesa başın sağ olsun. Anca yazabilme fırsatım oldu.

Başlama tarihi: 26 temmuz 2012
Başlangıç kilo: 66.4
Hedef kilo:57.0
Geçen hafta: 57.4
Bu hafta: 58.4

Bu hafta tam +1 gördüm. Regl'imin 2.günündeyim onun şişkinliği var. Artı aylardır diyet yapıyor olmaktan sıkıldım artık. Nisan ayından beri uğraşıyorum. Eskisi kadar iradem yok, kaçamaklarım arttı malesef. Ama bu durum fazla + görecek şekilde etkilemiyor beni. Bu yüzden öküz gibi abanmadığım sürece güçlendirmede de kilo alacağımı sanmıyorum.

Bu ay seyirde devam edeceğim. 54 rakamını görebilmeyi ümit ediyorum. Beyaz yumruk falan da yapacağım son hafta. İnşallah kasım'da güçlendirmeye geçerim artık.

Sevgiler herkese.

günaydın güzellikler,
hayırlısı olsun kuzum ama inşaallah çağırırlar evlenmeniz lazım ya kısmet olursa düğüne geleceğiz canımcım
insallah tatlisim ya 6 yildir bekliyoruz ama hayirlisi tabiiiki....gec olsun hayirlisi olsun diyorum ayyy tabiiiiki cok yanki uyandiricaz türkiyenin en zinde en fit en topmodel dügünü olacak benimkisi

kusiiiii bencede gittigi yere kadar git bende öyle yapicam dukan bana 65.7 yeter dedi ama 63 e kadar kasarim gibi geliyor bajna insallah

günaydın güzellikler,
insallah tatlisim ya 6 yildir bekliyoruz ama hayirlisi tabiiiki....gec olsun hayirlisi olsun diyorum ayyy tabiiiiki cok yanki uyandiricaz türkiyenin en zinde en fit en topmodel dügünü olacak benimkisi

kusiiiii bencede gittigi yere kadar git bende öyle yapicam dukan bana 65.7 yeter dedi ama 63 e kadar kasarim gibi geliyor bajna insallah

Günaydın kızlar,

57,8 Neyse buna da şükür. Pazartesiden bu yana artılarımdan 1,5 kilo gitti. Reglim de bitti. Dün biraz tuvalet sorunu oldu. Mide ağrım da ara ara devam ediyor.. e hasta oalcak gibi baş ağrısı da var.. amaan ne dertliymişim Tylol hot içtim, yıllardır içmiyordum. O varmış.. Bakalım iyi gelecek mi..
Haftaya, bildirimde yine kilo almış olmazsam, 57li bişeyler bile görsem güçlendirmeye geçmeye karar verdim. Çünkü tatile de gidiyoruz kısmetse, hem de bayram falan... Seyir yapamam.. 56ları bekliyim yine düyorsum ama.. 56,5 görmüşlüğüm var... Nasılsa güçlendirmeye de uyarsam, onu bi daha görürüm di mi? Görürüm gibi geldi.. Bi de işte tatil falan.. Seyir işi yaş..

Keşke Medesa'da olaydı da, bayramda yiyeceğimiz sarmalardan konuşaydık :97:

..............

tatliskommmm sevgilimi sektöründe cok önemli bir firma görüsmeye cagirdi ilk görüsmeydi iyi gecti insallah ikincisinede cagirirlar oraya gecer de bizim evlilik ertelenmez
İnşallah canım.. Hayırlısı olsun.. Ertelenmez inşalaaahhh!! Prenses olcan seeenn

Sorma yaa ben de :) Kıyafet alışverişi de çok yapıyorum :S Eve söylüyorum, gidip kargo şirketinden alıyorum. Bizim oranın kargocusu geçen gün aynen şöyle dedi şubede "Bugünlerde size kargo gelmedi. Şu şu şu adresti değil mi? Yok yok gelmedi" E telefon numaramı da biliyorlar :S Özelimiz kalmadı şekerim

heralde hiçbiriniz böyle bir sorunla karşılaşmadınız.
Bende de oluyor ama mevsim değişikliğinin de çok etkisi var. Zayıflamak uğruna saçlarımı feda ediyorum yani.. Zayıf ama kel olcam Vitamin alıyorlar bu sorun için genelde arkadaşlar.

kızlar ben bu hafta ilk defa bildirim yapıyorum o yüzden başlangıç tarihini bugün alıyorum.

başlangıç tarihi:11.10.2012
hedef kilo:55
şu andaki kilo:73.5
boyum:157
diyette 3. haftam kızlar bir şey soracam.önceden gözle zor görünen minicik yağ bezesi vardı yüzümde.şimdi çok fazla çoğaldı ve büyüdü.uzaktan da görünüyor.sizce diyetten olabilir mi?

Merhaba.. Diyette 3. haftam olmuş demişsin ya.. İlk başladığında tartılmadın mı? Ya da geçen hafta bi zaman falan.. Listeyi takip edenler yanılmasın diye, ilk başladığın tarihi ve bu zamana kadar verdiğin kiloyu yazsak daha iyi olur.
O bahsettiğin sorun hakkında bir fikrim yok ama :44:

bildirim yapayim
gecen haftaki kilo 78.4
bu haftaki kilo 77.8

takildim kaldim, sinirlerim bozuluyor. hadi kacamak yapsam nedenini bilecem.
Bence pek de takılmamışsın yani.. Kaçamak yapmıyorsan da verirsin zaten..

Meraba canımm..
Güçlendirmedekileri yazmadığımız için yazmayacaktım onu ama, yazdım gitti yani :))

Başlangıç 19/3/2012
Başlangıç kilo :112
Hedef 79
Geçen hafta 94,4
bugün: 89,4 ( ama ben 88,7 de gordum. işe az daha gec gelıp bırkez daha wc yapsaydım yıne gorurdum)
Tebrikleeerrr Yehhuuu

Geçmiş olsun canım.. ama diyet iyi gidiyor maşallah Hep böyle devam etsin inşallaahh

Tebrik ederim O akdar oluyor tatillerde falan, napalım.. Ama bu hafta çok iyi vermişsin, maşallah toplamda da çok güzel :) İstediğin kiloyu da çabucak görürsün inşallah..

DELYİMM canım zaten bu bayramlar seyranlar tatiller bizi bzuyoo olsun kuzum iyiyiz yinede sende geçsen bian önce güçlendirmeye güzel olur canım 56 bekleme ya belki güçlendirmede verrsin bellimi olur ben görüyüm 64 geçerim heral hemen

bayrama ben zırhlarımı kuşancam mesela haftaya da bi doğumgünü var gitmeden kendime puding susamlı ekmek meyveli yogurt falan alcam yanıma hiç olmazsa bu sınırlıları kaçırsamda normalleri yemekten iyidir. dimi yaniii

gecen hafta iş yuzunden bıldırım yapamamıştım bu hafta ilk olacak bıldırıme katılmam..
diyete başlama tarıhı:8 eylül 2012 :
diyette başlangıç kılo:103
gecen hafta:92 civarıydı sanırım
bu hafta 11 ekim 2012 :90
giden 13 kalan Allah kerim :))
hatta sabah baskulde 89,8 gördum ama ben yınede 90 dıyeyım :))
SAÇLARI dÖKÜLEN ARKADAŞIM eczaneden mutlaka b12 ve çinko hapı alıp gunde bır tane kullan..eczanelerın saç için yaptıkları besleyıcı bakım yağı var..onuda düzenlı kullanırsan emın ol çok kısa zamanda kıloda versen dökulme duracak ve dökulen saçların yerıne gelecek..Birde bioxcin dışında hiçbır şampuan kullanma..Saç tıpıne göre uygun olanını al..Saçlarımın ön kısmında açılma olmuştu benım polıkıstıkover yuzunden ben bunlarla çözdum..hatta eskısınden daha ıyı oldu :))

peki öyleyse
geçen hafta tartılmıştım
başlama tarihi:04.10.2012
başlagıç kilo:74
şu anki kilo:73.7
fark:-300
hedef 55

duraklamaya girdim sanırım.yumruk harekatı mı yapsam acaba.verdiğim kilonun %90 ını atakta verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…