selam dukanımın gülleriiiii
bu hafta kaçamka yapmayarak ve kasarak ve merdiven çıkarak tartıyı oynattım şükür
bildirim efemm
başlangıç:07.06.2012
baş.kilo:83,3
geçen hafta:72
bu hafta:70,8
giden:1,2
toplam giden:12,5
iyi bu şekil devam etsem haftaya 69 görürmüyüm acep allahım inş haftaya 69 olurum normalde dukan bu ayın 23 ünde seyir demişti ama ben 6 kilo hatalı gittim sanırım ramazn dolayısı ile böyle oldu
ama olsun 12 kiloyu devirdim rüyamda görsem hadi canım derdim
bende bulamadım şu süt tozunu ne menem şeymiş yahuuuu ara ara yok kipayı migrosu alt üst ettim hatta nigros sipariş etti vardı kalmamış dedi ama gelmemiş başka migrosa bakıcam bugün azimliyim bulcam yoksa gurmenete dalcam çok pisss :)negüzel bir marketmiş
herşey hazır
offfff şu süt tozuna bakmadığm yer kalmadı
artk internetden sipariş vercem
bende de çok dökülme olmuştu, hala da oluyor ama başlarda diyete bağlamamıştım ondan önemsemedim, gerçi hala dökülüyor onu da hala önemsemiyorum ama ciddi dökülmeler var,merhabalar ben bişey sormak istiyorum sizlere.ben 2 buçuk ayda toplamda 10 kilo verdim dukan dietiyle fakat kilo verdikten sonra saçlarımda inanılmaz dökülme oldu saçlarım çok cansızlaştı.benim gibi sorun yaşayan var mı?tşkler
hayırlısı olsun kuzum ama inşaallah çağırırlar evlenmeniz lazım ya kısmet olursa düğüne geleceğiz canımcımtatliskommmm sevgilimi sektöründe cok önemli bir firma görüsmeye cagirdi ilk görüsmeydi iyi gecti insallah ikincisinede cagirirlar oraya gecer de bizim evlilik ertelenmez
sıkıntının geçiyor olması güzel, ben hiç yaşamadım ama yaşayanlar özellikle seyirde aşıldığını söylerdi.merhabalar bende moralimi düzelttim geldim :)) bugün ağız kokum baya bi hafiflemiş çok sevindim bakalım bi kabızlık kaldı onuda halledersek tamam sabah kahvaltımı normal çay yerine yeşil çayla yaptım 2 fincan içtim ama bu seferde regl başladı göbeğim yine şişti hamileymiş gibi bir göbek ama yine de diyete devam sanırım yarınki kilo bildirminde bende + bile çıkabilr onun dışında kek yaptım tadi güzeldi gayet birde tuzlu birşeyler yaparsam tamamdır varmı değişik tarifleriniz ama süttozum yok süttozsuz tarifiniz varsa çok süper olucak
hoş geldinkızlar ben bu hafta ilk defa bildirim yapıyorum o yüzden başlangıç tarihini bugün alıyorum.
başlangıç tarihi:11.10.2012
hedef kilo:55
şu andaki kilo:73.5
boyum:157
protein ciltte güzelleşmeye neden oluyor aslında, belki yağı toplayıp atılmasını sağlayacaktır, bilemedim ama cildiyeye görünmen yerinde olacaktırdiyette 3. haftam kızlar bir şey soracam.önceden gözle zor görünen minicik yağ bezesi vardı yüzümde.şimdi çok fazla çoğaldı ve büyüdü.uzaktan da görünüyor.sizce diyetten olabilir mi?
oluyor böyle şeyler, moralini bozma sakın, vucut direnç gösteriyordur, ne de olsa yılların teslimiyeti var şimdi elinden kaçırdığını anladıkça kasıyor kendinibildirim yapayim
gecen haftaki kilo 78.4
bu haftaki kilo 77.8
takildim kaldim, sinirlerim bozuluyor. hadi kacamak yapsam nedenini bilecem.
insallah tatlisim ya 6 yildir bekliyoruz ama hayirlisi tabiiiki....gec olsun hayirlisi olsun diyorum ayyy tabiiiiki cok yanki uyandiricaz türkiyenin en zinde en fit en topmodel dügünü olacak benimkisigünaydın güzellikler,
hayırlısı olsun kuzum ama inşaallah çağırırlar evlenmeniz lazım ya kısmet olursa düğüne geleceğiz canımcım
Selam herkese..
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ve - görmüştür bu hafta.
Medesa başın sağ olsun. Anca yazabilme fırsatım oldu.
Başlama tarihi: 26 temmuz 2012
Başlangıç kilo: 66.4
Hedef kilo:57.0
Geçen hafta: 57.4
Bu hafta: 58.4
Bu hafta tam +1 gördüm. Regl'imin 2.günündeyim onun şişkinliği var. Artı aylardır diyet yapıyor olmaktan sıkıldım artık. Nisan ayından beri uğraşıyorum. Eskisi kadar iradem yok, kaçamaklarım arttı malesef. Ama bu durum fazla + görecek şekilde etkilemiyor beni. Bu yüzden öküz gibi abanmadığım sürece güçlendirmede de kilo alacağımı sanmıyorum.
Bu ay seyirde devam edeceğim. 54 rakamını görebilmeyi ümit ediyorum. Beyaz yumruk falan da yapacağım son hafta. İnşallah kasım'da güçlendirmeye geçerim artık.
Sevgiler herkese.
insallah tatlisim ya 6 yildir bekliyoruz ama hayirlisi tabiiiki....gec olsun hayirlisi olsun diyorum ayyy tabiiiiki cok yanki uyandiricaz türkiyenin en zinde en fit en topmodel dügünü olacak benimkisigünaydın güzellikler,
hayırlısı olsun kuzum ama inşaallah çağırırlar evlenmeniz lazım ya kısmet olursa düğüne geleceğiz canımcım
Selam herkese..
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ve - görmüştür bu hafta.
Medesa başın sağ olsun. Anca yazabilme fırsatım oldu.
Başlama tarihi: 26 temmuz 2012
Başlangıç kilo: 66.4
Hedef kilo:57.0
Geçen hafta: 57.4
Bu hafta: 58.4
Bu hafta tam +1 gördüm. Regl'imin 2.günündeyim onun şişkinliği var. Artı aylardır diyet yapıyor olmaktan sıkıldım artık. Nisan ayından beri uğraşıyorum. Eskisi kadar iradem yok, kaçamaklarım arttı malesef. Ama bu durum fazla + görecek şekilde etkilemiyor beni. Bu yüzden öküz gibi abanmadığım sürece güçlendirmede de kilo alacağımı sanmıyorum.
Bu ay seyirde devam edeceğim. 54 rakamını görebilmeyi ümit ediyorum. Beyaz yumruk falan da yapacağım son hafta. İnşallah kasım'da güçlendirmeye geçerim artık.
Sevgiler herkese.
İnşallah canım.. Hayırlısı olsun.. Ertelenmez inşalaaahhh!! Prenses olcan seeenn..............
tatliskommmm sevgilimi sektöründe cok önemli bir firma görüsmeye cagirdi ilk görüsmeydi iyi gecti insallah ikincisinede cagirirlar oraya gecer de bizim evlilik ertelenmez
Sorma yaa ben de :) Kıyafet alışverişi de çok yapıyorum :S Eve söylüyorum, gidip kargo şirketinden alıyorum. Bizim oranın kargocusu geçen gün aynen şöyle dedi şubede "Bugünlerde size kargo gelmedi. Şu şu şu adresti değil mi? Yok yok gelmedi"mersin merkezde 3 migros var 3ünede baktm ama yok yok yok
ben elemanlarııda seferber edip marketin içini altüst ediyorz ama yok
bayrama kadar sabredeyim bayram sonu ankaraya gitcem birde oraya bakarm
intden getirtmekde istemiyorm
kargocularla kanka oldum artk
Bende de oluyor ama mevsim değişikliğinin de çok etkisi var. Zayıflamak uğruna saçlarımı feda ediyorum yani.. Zayıf ama kel olcamheralde hiçbiriniz böyle bir sorunla karşılaşmadınız.
kızlar ben bu hafta ilk defa bildirim yapıyorum o yüzden başlangıç tarihini bugün alıyorum.
başlangıç tarihi:11.10.2012
hedef kilo:55
şu andaki kilo:73.5
boyum:157
diyette 3. haftam kızlar bir şey soracam.önceden gözle zor görünen minicik yağ bezesi vardı yüzümde.şimdi çok fazla çoğaldı ve büyüdü.uzaktan da görünüyor.sizce diyetten olabilir mi?
Bence pek de takılmamışsın yani.. Kaçamak yapmıyorsan da verirsin zaten..bildirim yapayim
gecen haftaki kilo 78.4
bu haftaki kilo 77.8
takildim kaldim, sinirlerim bozuluyor. hadi kacamak yapsam nedenini bilecem.
Günaydın canlar....
Diet Başlangıç 07/05/2012
Başlangıç kilo 90,1
Hedef 62,8
Geçen hafta 74,4
Bu hafta tartım bozuk en son tartıldığımda 74,2 gördüm. Lütfen bunu yazalım. Haftaya toplamda daha çok olur umarımmm
MEDESAM yok malum. Ama onun da çizelgede olması lazım.
Onun güncel kilosunu 69 yazalımmıııı lütfenn lütfennn :)
TebrikleeerrrBaşlangıç 19/3/2012
Başlangıç kilo :112
Hedef 79
Geçen hafta 94,4
bugün: 89,4( ama ben 88,7 de gordum. işe az daha gec gelıp bırkez daha wc yapsaydım yıne gorurdum )
Geçmiş olsun canım.. ama diyet iyi gidiyor maşallahGünaydin dukancanlar..bol eksili bir bildirim günü olur insallah hepimiz icin..Benim regl olmama az kaldi kasylarim fena agriyor ama ortada birsey yok..böyle durumdan nefret ediyorum resmen kivrandiyor..
Baslangic Tarih 28.03.2012
Baslangic Kilo 110 kg
Hedef Kilo 65 kg
Gecen Hafta 88,200
Güncel 86,100
Tebrik ederimselam dukanımın gülleriiiii
bu hafta kaçamka yapmayarak ve kasarak ve merdiven çıkarak tartıyı oynattım şükür
bildirim efemm
başlangıç:07.06.2012
baş.kilo:83,3
geçen hafta:72
bu hafta:70,8
giden:1,2
toplam giden:12,5
iyi bu şekil devam etsem haftaya 69 görürmüyüm acep allahım inş haftaya 69 olurum normalde dukan bu ayın 23 ünde seyir demişti ama ben 6 kilo hatalı gittim sanırım ramazn dolayısı ile böyle oldu
ama olsun 12 kiloyu devirdim rüyamda görsem hadi canım derdim
Başlangıç 19/3/2012
Başlangıç kilo :112
Hedef 79
Geçen hafta 94,4
bugün: 89,4( ama ben 88,7 de gordum. işe az daha gec gelıp bırkez daha wc yapsaydım yıne gorurdum )
hedef kac bebeim?
Asya maşallah ne güzel kilo verdin 1 haftada. ne yaptın hemen söyle.
Günaydın kızlar,
57,8Neyse buna da şükür. Pazartesiden bu yana artılarımdan 1,5 kilo gitti. Reglim de bitti. Dün biraz tuvalet sorunu oldu. Mide ağrım da ara ara devam ediyor.. e hasta oalcak gibi baş ağrısı da var.. amaan ne dertliymişim Tylol hot içtim, yıllardır içmiyordum. O varmış.. Bakalım iyi gelecek mi..
Haftaya, bildirimde yine kilo almış olmazsam, 57li bişeyler bile görsem güçlendirmeye geçmeye karar verdim. Çünkü tatile de gidiyoruz kısmetse, hem de bayram falan... Seyir yapamam.. 56ları bekliyim yine düyorsum ama.. 56,5 görmüşlüğüm var... Nasılsa güçlendirmeye de uyarsam, onu bi daha görürüm di mi? Görürüm gibi geldi.. Bi de işte tatil falan.. Seyir işi yaş..
Tebrik ederimO akdar oluyor tatillerde falan, napalım.. Ama bu hafta çok iyi vermişsin, maşallah toplamda da çok güzel :) İstediğin kiloyu da çabucak görürsün inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?