DELYİMM canım zaten bu bayramlar seyranlar tatiller bizi bzuyoo olsun kuzum iyiyiz yinede sende geçsen bian önce güçlendirmeye güzel olur canım 56 bekleme ya belki güçlendirmede verrsin bellimi olur ben görüyüm 64 geçerim heral hemen
bayrama ben zırhlarımı kuşancam mesela haftaya da bi doğumgünü var gitmeden kendime puding susamlı ekmek meyveli yogurt falan alcam yanıma hiç olmazsa bu sınırlıları kaçırsamda normalleri yemekten iyidir. dimi yaniii
Ayyyyy fenaydıııı :)
Sen 1 haftada kaç kilo verdinm yaaa. Ben 1 aydır uğraşıyorum bunun içinn
MAŞALLAH sanaaa
:=
kızlar pazar günü yumruk harekatına geçiyorum :)
Canlarım,güzel arkadaşlarım benim kısa bir aradan sonra hepinize merhaba,
Hayatımda en sevdiğim insanı,en büyük varlığımı kaybettim.En acı günlerimi yaşıyorum,buna yaşamak denebilirse.
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.Daha çok sevdiğim hiç kimsem yoktu,en korktuğum gündü ama yaşanacaktı.
Pamuğum,cefakar fedakar prensesim,canımdan öte canım,hayattaki en büyük aşkım biricik annem olan anneannem artık melek oldu.
Nur gelmişti meleğimin yüzüne,huzurla tebessüm ediyordu biz ona veda ederken.
Sizlere bu satırları yazmak bile kahrediyor beni.İçinden gelen arkadaşlarım benim bitaneme bir dua ederlerse çok müteşekkir olurum.
Bir süre çok aktif olarak buralarda olamayabilirim,elimden geldiğince sizi takip etmeye çalışırım ama ne konuşmaya ne yazmaya mecalim yok.Sizi de daha fazla üzmek istemiyorum.Bildirim günü,umarım herkes güzel eksiler görmüştür.Kilomu da bildireyim size,bu sabah 68.6 idim.Bu hiç isteyerek olmadı.Hepiniz biliyorsunuz 69.9 görmek için aylarca uğraştım ama yumruklara rağmen olmamıştı.Pazartesi sabahı meleğimin cenazesine gitmeden önce 69.6 idim.Bunu gördüğümde acaip mutlu olup sevinç çığlıkları atacağımı sanıyordum ama ben tartının tepesinde hüngür hüngür ağlıyordum.Bütün acıma rağmen dukan dışı hiç bişey yemedim.Aslına bakarsanız pek bişey yemedim diyebilirim.4-5 gündür yediğim bir ana yemek falan olmadı.Haliyle istem dışı kilo veriyorum ama içim hiç bişey almıyor.
Hepinizi seviyorum,canınızı sıktıysam kusura bakmayın,çok öpüyorum her birinizi teker teker güzel arkadaşlarım benim....
Hayatımda en sevdiğim insanı,en büyük varlığımı kaybettim.En acı günlerimi yaşıyorum,buna yaşamak denebilirse.
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.Daha çok sevdiğim hiç kimsem yoktu,en korktuğum gündü ama yaşanacaktı.
Pamuğum,cefakar fedakar prensesim,canımdan öte canım,hayattaki en büyük aşkım biricik annem olan anneannem artık melek oldu.
Sizlere bu satırları yazmak bile kahrediyor beni.İçinden gelen arkadaşlarım benim bitaneme bir dua ederlerse çok müteşekkir olurum.
Bir süre çok aktif olarak buralarda olamayabilirim,elimden geldiğince sizi takip etmeye çalışırım ama ne konuşmaya ne yazmaya mecalim yok.Sizi de daha fazla üzmek istemiyorum.Bildirim günü,umarım herkes güzel eksiler görmüştür.Kilomu da bildireyim size,bu sabah 68.6 idim.Bu hiç isteyerek olmadı.Hepiniz biliyorsunuz 69.9 görmek için aylarca uğraştım ama yumruklara rağmen olmamıştı.Pazartesi sabahı meleğimin cenazesine gitmeden önce 69.6 idim.Bunu gördüğümde acaip mutlu olup sevinç çığlıkları atacağımı sanıyordum ama ben tartının tepesinde hüngür hüngür ağlıyordum.Bütün acıma rağmen dukan dışı hiç bişey yemedim.Aslına bakarsanız pek bişey yemedim diyebilirim.4-5 gündür yediğim bir ana yemek falan olmadı.Haliyle istem dışı kilo veriyorum ama içim hiç bişey almıyor.
Hepinizi seviyorum,canınızı sıktıysam kusura bakmayın,çok öpüyorum her birinizi teker teker güzel arkadaşlarım benim....
Toplamda kaç kilo verdin? Başlama tarihini de geçen hafta yazmışsın. Böyle hemen duraklama olmaz. Duraklama dediğimiz 2 haftadan uzun süren, hiç değişmeyen kilo. Öyle hemen yumruk falan olmaz.. Sabırlı olmalıyız. O yumruk dediğin, vücudun silahı. Bugünden yumruk yaparsan bünyen alışacak. 55 kilo olana kadar daha ne duraklamalar ne artan kilolar göreceksin.. O zaman ne yapacaksın...? Kendini hazırlamalısın bunlara.. Başarılı olmak istiyorsan böyle hemen moralini bozmamalısın.peki öyleyse
geçen hafta tartılmıştım
başlama tarihi:04.10.2012
başlagıç kilo:74
şu anki kilo:73.7
fark:-300
hedef 55
duraklamaya girdim sanırım.yumruk harekatı mı yapsam acaba.verdiğim kilonun %90 ını atakta verdim.
oluyor böyle şeyler, moralini bozma sakın, vucut direnç gösteriyordur, ne de olsa yılların teslimiyeti var şimdi elinden kaçırdığını anladıkça kasıyor kendini
Saolun tesekkurler. iki hafta oncede ayni kilodaydim. iki arti bir eksi gidiyor. Daha kilomun takilmasi icin cok erken gibi geliyor. o yuzden.Bence pek de takılmamışsın yani.. Kaçamak yapmıyorsan da verirsin zaten..
günaydın herkese
bildirim yapayım
Başlangıç :22/06/2012
başlangıç kilo: 78,5
geçen hafta :67,5
bu hafta :67
Saolun tesekkurler. iki hafta oncede ayni kilodaydim. iki arti bir eksi gidiyor. Daha kilomun takilmasi icin cok erken gibi geliyor. o yuzden.
Neyse bundan once 78de uzun sure kalip, kilomu korumustum, belki uzun sure kalinan kilo bariyerini gecmek zor oluyodur. neyse kacamaksiz devam ediyodum ki. bugun protein gunu oldugu halde sebze yemek zorunda kaldim. iki gun ustuste protein yapayim bari. bugunu de sebze yapip.
kızlar sizce atakta kaç kilo verilirrrr????10 kg 2 ayda verilirmi ne dersiniz
Arkadaşım hazirandan bu zamana 4 ay geçmiş 10 kilo az değil mi?kaç beden giyordun diyetten önce şimdi kaç beden oldun merak ediyorummmm
Neyse artik, okula, yemegimi evden goturmeye karar verdim. baya bir direndim, ama olmuyor anlasilan, cunku baska kacamaga benzer bri sey yapmiyorum. sorun bu olsa gerek. neyse hem cebime katkisi olur, sevineyim bari.
Bu arada, saci dokulen arkadaslara, ben alternanin sampuanlarini kullaniyorum o cok iyi geldi. Argan yagi da oldukca iyi oluyor sanirim. Bi de elseve'in arginine serisi var,sac dokulmesi karsiti , onunda maskesini kullaniyorum. bu ucunden biri ise yariyor ama hangisi bilemicem:))
Çoktan güçlendirmeye geçmem gerekiyordu benim ama araya ramazanın girmesi bütün planları alt üst etti, motivasyon bozuldu, gerçi ramazanda da kilo verdim ama diyet bozuldu, sonra da tekrar uyum sağlamak çok zor oldu, sürekli 2 ileri bir geri oluyor şimdi, sürekli kaçamak yapıyorumama güçlendirmeye geçicem haftaya cumartesi kesin karar verdim kalanını güçlendirme de veririm, umarım. 4 ayda 10 kg az değil ayrıca gayet güzel bir rakam bence, ben ilk ay çok hızlı verdim yoksa değilse ramazanı çıkarırsak normal zamanımda geçeceğim güçlendirmeye:44:
Zaten öyle.. Uzun süre o kilolarda kaldıysan, daha zor veriliyor.. Ama gidecek yani..Saolun tesekkurler. iki hafta oncede ayni kilodaydim. iki arti bir eksi gidiyor. Daha kilomun takilmasi icin cok erken gibi geliyor. o yuzden.
Neyse bundan once 78de uzun sure kalip, kilomu korumustum, belki uzun sure kalinan kilo bariyerini gecmek zor oluyodur. neyse kacamaksiz devam ediyodum ki. bugun protein gunu oldugu halde sebze yemek zorunda kaldim. iki gun ustuste protein yapayim bari. bugunu de sebze yapip.
Arkadaşım hazirandan bu zamana 4 ay geçmiş 10 kilo az değil mi?kaç beden giyordun diyetten önce şimdi kaç beden oldun merak ediyorummmm
O bunyeye ve vermek istedigin kiloya cok bagli, bir tanidigim dukanla, bir bucuk ayda 16 kilo verdi. O nedenle benim beklentimde oldukca yuksekti, ama veren kisinin kilosu cok yuksekti. Hic hareketsiz yasamdan hergun yuzmeye ve aksam jimnastigine baslamisti. Bi de dukanida doyana kadar yapmiyordu. protein rejimi ama ayni zamanda kisitlida yiyodu. karninin acikmadigini soyleyerek.
Ama kimisinin bunyesi de cok yavas, 10 kiloyu vermesi 12 ayi bulan kisilerde var. Kilo fazlasi cok olmayinca, bir de metabolizma yavas isliyorsa, gercekten yavas yavasda olsa gidiyo.
O yuzden bu soruyu cevaplamak cok zor.
Aman amaaannnn.......
slm kızlar süttozunu buldum rossman market olan varsa bulunduğu ilde birde oraya baksın dünde yeden yulaf kepeğimi aldım migrostan dukanella falan yapim diyorum çok pis kaçamak yapasım var zor tutuyorum kendimi yahu
benimde 10 kilo veremem lazım bende başladım dün hayırlısı olsun
Ben de nefret ediyordum. Hala da pek sevmiyom keratayıtabi süper bacım da ayda 4 kiloya hedef 4 aydukan yapmak çok zor ben 1.5 ay yaptım bıraktım kilomuda aynen aldım insan kendinden nefret edermi ben ediyorum hiçbirşey yakışmıyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?