benimde 10 kilo veremem lazım bende başladım dün hayırlısı olsun
tabi süper bacım da ayda 4 kiloya hedef 4 aydukan yapmak çok zor ben 1.5 ay yaptım bıraktım kilomuda aynen aldım insan kendinden nefret edermi ben ediyorum hiçbirşey yakışmıyorrrr
bende salı başladım süper gidiyo diyette sonra olan oluyo dur bakalım 24 kasıma 10 kilo gidecekmi
Hayırlı olsun.. Başarılar..
Aman amaaannnnTuuttt :) Diyosan ki 1-2 hafta uzasın diyetim, sen bilirsin.. Ama uzamasııınnn
Ben de başladığımda o durumdaydım, şimdi gayet güzel duruyor giydiklerim, hatta 55 kg ol diyen eşim bile şimdi iyisin daha uğraşma diyorben kendimi iyi hissediyorum bu kiloda ama tekrar diyet ile uğraşmak istemiyorum, güçlendirmede de veririm 3-5 kg ben eminim, ama 1 kg daha versem bu hafta, bakalım haftasonu kaçamak yapmazsam kesin veririm
kızlar sizce atakta kaç kilo verilirrrr????10 kg 2 ayda verilirmi ne dersiniz
tutuyorum canım marketten bir kaçışım vardı kedi gibi baka baka kaçtım şimdi bişiler yapayım kendime tatlı diorum ki hevesim geçsin :)))))
Azimli olursan verirsin :13: Şimdiden süreyi düşünme. 2 ay olur 3 ay olur.. Ama sonucu düşün seenn24 kasımda eski giydiklerim olacak inş....emeklerimede yazık olmayacak daha önce veriklerimi hızla verip eski halime kavuşacağım yeni yıla yepyeni ben olacağım taş gibi 2 çocuk annesi umuyorummmm diliyorum hadi bana da dua edin kocam yüzüme bakmıyor bu ne böyle diyor eskiden herkes ye derdi şimdi yeme 42 beden patlıyor üstümde tek pantolonum var oda yakışmıyor kızlar sabah 1 brdk süt içtim akşamda kıyma yoğurt krep yiyecem bana hayat zor inanın üstümdeki baskı çok can sıkıcı herkes ne olmuş sana diyip geziyor ne olacak çocuk doğurdum salaklar demek istiyorum susuyorummmmm
kılon 100 un ustundeyse 2 ayda rahat 10 kılo verırsın. Mesela ben atakta 4 olmak uzere ılk ay 8 kılo verdım ya sonrası malum ıste 7 ayı dolruacagım 1 hafta sonra
Evet evet yapBen de dün kepeğimin 1 kaşığını yemedim. Yaptıklarım bitmişti. Krep de sevmiyorum. Yoğurda falan katmayı da.. Akşam yorgunluktan, yemek olarak sadece tatlandırıcılı yoğurt yedim yattım zaten.. Bu akşam yorgun olmazsam yapıcam bakalım bişeyler. Geçen gün ekmek tarifi vermişti biri , kimdi bilmiyom :)) Çook güzel oldu demişti, bu sefer de onu denicem. Bi de keeek.. Mmmm Yoksa krem vanilya mı yapsam. Mmmm. Canım çekiyo ama yapmak zor her bişeyi de :100:
pöf bu hafta bildirim yokkendimi hiç iyi hissetmiyorum yerimde sayınca böyle oldu
Ya bu yumruk olayı nedir nasıl yapılıyor ki?merak ettim bende yapmak isterim o yumruğu bayrama kadar en azından 63 ü görmek istiyorum da...
Birde ben bu yullaf kepeğinden birşeyler yaparken kendimi çok suçlu hissediyorum sanki kaçamak yapmışım gibi oluyor neden acep ki
bende kepeğimi az kullandım bişiler yaıp yiyeyim bare kek yemem lazım şimdi dukan usulü sarelle yaptım biraz acı gibi oldu ama genede hoşuma gitti yahuuuu :)))
DUKAN ÇİKOLATA - SARELLE
Malzemeler
3 yemek kaşığı light labne yada ricotto
2 tatlı kaşığı yağı azaltılmış kakao
2 tatlı kaşığı splenda toz tatlandırıcı
3 yemek kaşığı light süt
Hazırlanışı
Labne, kakao, tatlandırıcı ve sütü iyice karıştırıyoruz. İşte sarellemiz hazır. İster bu şekliyle dukan ekmeğinize sürüp yiyin. İsterseniz kalıplara koyarak buzluğunuzda dondurup çikolata olarak tüketin.
bunu yaptım ben :)
bacım 73 kiloyum ben veremem mi
peki bunu kaça bölmek lazım:))
kılon 100 un ustundeyse 2 ayda rahat 10 kılo verırsın. Mesela ben atakta 4 olmak uzere ılk ay 8 kılo verdım ya sonrası malum ıste 7 ayı dolruacagım 1 hafta sonra
7 ayda 23 kilo muhteşemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?