Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tabi süper bacım da ayda 4 kiloya hedef 4 aydukan yapmak çok zor ben 1.5 ay yaptım bıraktım kilomuda aynen aldım insan kendinden nefret edermi ben ediyorum hiçbirşey yakışmıyorrrr

Ben de başladığımda o durumdaydım, şimdi gayet güzel duruyor giydiklerim, hatta 55 kg ol diyen eşim bile şimdi iyisin daha uğraşma diyor ben kendimi iyi hissediyorum bu kiloda ama tekrar diyet ile uğraşmak istemiyorum, güçlendirmede de veririm 3-5 kg ben eminim, ama 1 kg daha versem bu hafta, bakalım haftasonu kaçamak yapmazsam kesin veririm

Aman amaaannnn Tuuttt :) Diyosan ki 1-2 hafta uzasın diyetim, sen bilirsin.. Ama uzamasııınnn

tutuyorum canım marketten bir kaçışım vardı kedi gibi baka baka kaçtım şimdi bişiler yapayım kendime tatlı diorum ki hevesim geçsin :)))))

24 kasımda eski giydiklerim olacak inş....emeklerimede yazık olmayacak daha önce veriklerimi hızla verip eski halime kavuşacağım yeni yıla yepyeni ben olacağım taş gibi 2 çocuk annesi umuyorummmm diliyorum hadi bana da dua edin kocam yüzüme bakmıyor bu ne böyle diyor eskiden herkes ye derdi şimdi yeme 42 beden patlıyor üstümde tek pantolonum var oda yakışmıyor kızlar sabah 1 brdk süt içtim akşamda kıyma yoğurt krep yiyecem bana hayat zor inanın üstümdeki baskı çok can sıkıcı herkes ne olmuş sana diyip geziyor ne olacak çocuk doğurdum salaklar demek istiyorum susuyorummmmm

kızlar sizce atakta kaç kilo verilirrrr????10 kg 2 ayda verilirmi ne dersiniz

kılon 100 un ustundeyse 2 ayda rahat 10 kılo verırsın. Mesela ben atakta 4 olmak uzere ılk ay 8 kılo verdım ya sonrası malum ıste 7 ayı dolruacagım 1 hafta sonra

tutuyorum canım marketten bir kaçışım vardı kedi gibi baka baka kaçtım şimdi bişiler yapayım kendime tatlı diorum ki hevesim geçsin :)))))

Evet evet yap Ben de dün kepeğimin 1 kaşığını yemedim. Yaptıklarım bitmişti. Krep de sevmiyorum. Yoğurda falan katmayı da.. Akşam yorgunluktan, yemek olarak sadece tatlandırıcılı yoğurt yedim yattım zaten.. Bu akşam yorgun olmazsam yapıcam bakalım bişeyler. Geçen gün ekmek tarifi vermişti biri , kimdi bilmiyom :)) Çook güzel oldu demişti, bu sefer de onu denicem. Bi de keeek.. Mmmm Yoksa krem vanilya mı yapsam. Mmmm. Canım çekiyo ama yapmak zor her bişeyi de :100:

Azimli olursan verirsin :13: Şimdiden süreyi düşünme. 2 ay olur 3 ay olur.. Ama sonucu düşün seenn Süper olacaaakkk
O konuşanlar da çok konuşmasınlar heee Sen bi fıstık gibi ol da.. Kapa onların ağzını bi güzel!! Bana kilolusun şu bu diyenler, şimdi benden şişman kaldılar yanımda

pöf bu hafta bildirim yok kendimi hiç iyi hissetmiyorum yerimde sayınca böyle oldu
Ya bu yumruk olayı nedir nasıl yapılıyor ki?merak ettim bende yapmak isterim o yumruğu bayrama kadar en azından 63 ü görmek istiyorum da...

Birde ben bu yullaf kepeğinden birşeyler yaparken kendimi çok suçlu hissediyorum sanki kaçamak yapmışım gibi oluyor neden acep ki

Ay ne çok yazdım arka arkaya ama diyeceklerim var :)

1) Bildirim yapmak ve listemizde yer almak isteyenler

Başlangıç tarihi
Başlangıç kilosu
Hedef kilosu
Geçen Perşembe kilosu
Bugünkü kilosu

Bunları yazsınlar, onları da listeye eklerim. Hatta boylarını da yazarlarsa daha bi mis olur

2) Aliyecik nerdesiiinnnnnn :44: ??
3) Listede olup da bildirim yapmayanlar var: Bubble, Cimcimemmm, grace20, Ocean2, son06, thebeauty. Siz nerdesiniiizz?

bende kepeğimi az kullandım bişiler yaıp yiyeyim bare kek yemem lazım şimdi dukan usulü sarelle yaptım biraz acı gibi oldu ama genede hoşuma gitti yahuuuu :)))

DUKAN ÇİKOLATA - SARELLE

Malzemeler

3 yemek kaşığı light labne yada ricotto
2 tatlı kaşığı yağı azaltılmış kakao
2 tatlı kaşığı splenda toz tatlandırıcı
3 yemek kaşığı light süt

Hazırlanışı

Labne, kakao, tatlandırıcı ve sütü iyice karıştırıyoruz. İşte sarellemiz hazır. İster bu şekliyle dukan ekmeğinize sürüp yiyin. İsterseniz kalıplara koyarak buzluğunuzda dondurup çikolata olarak tüketin.

bunu yaptım ben :)

Senin daha 1 ay olmuş ve gayet de güzel kilo vermişsin. Neden moralini bozuyorsun..? Kaç kilo oldun ki, de bakalım.. Daha hemen yumruk olayına girmee Öyle şeylere sonra ihtiyacın olacak. Hem geçen hafta 2 kilo vermişsin.. Neden kendini üzüyorsun boşuna.. Hemencecik veremezsin ya. 1 ayda 6 kiloo Daha ne olsun. buna ancak maşallah denir

Ayrıca da kaçamak falan değil onlar. İhtiyacımızzz..! Diyet denince akla aç kalmak geldiği için, onlarla da karnın doyduğu için, psikolojik olabilir belki Öyle hissetme.. Hakkın olduğu kadar gönül rahatlığıyla yeee

başlangıç tarihim : 10.10.2012
başlangıç kilom :60
hedef kilom :50
geçen perşembe kilom :60
şimdiki kilom :60
boyum :1.52 (çok kısayımdır )

peki bunu kaça bölmek lazım:))

bacım 73 kiloyum ben veremem mi

ben 79 kg ile 24 eylülde başladım bu zamana verdiğim kg toplam 4,1 kg kişiden kişiye durum değişebilir ama 2 ayda 10 kg vermek pek kolay değil gibi senin kiloda :)
diyetini hiç aksatmayıp herşeye uyarsan aynı zamanda callanetics yaparsan hem kg vermiş hem incelmiş olabilirsin bence

peki bunu kaça bölmek lazım:))

bu sarelle çok az oluyor küçük bir saklama kabına koyabilirsin zaten hergün yemiceğin için uzunca bir süre idare eder diye düşünüyorum

Eklentiler

• $Fotoğraf0626.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…