bu sarelle çok az oluyor küçük bir saklama kabına koyabilirsin zaten hergün yemiceğin için uzunca bir süre idare eder diye düşünüyorum
canım migrosta var olmadı ınternetten satın al gurme net adresındenkızlar bu yulaf kepeğini nerden bulucam acil cevap yazarmısınız
canım benım senı cok ıyı anlıyorum... ben de babannemı kaybettıgımde cok yıkıldım.. hala da cok ozluyorum o benım ıdolumdu... onun gücü, hayata inancı, hıcbırseyden korkmayısı benı cok etkılemıstır hep... 106 yasındaydı ve ben hep yasayacak sandımCanlarım,güzel arkadaşlarım benim kısa bir aradan sonra hepinize merhaba,
Hayatımda en sevdiğim insanı,en büyük varlığımı kaybettim.En acı günlerimi yaşıyorum,buna yaşamak denebilirse.
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.Daha çok sevdiğim hiç kimsem yoktu,en korktuğum gündü ama yaşanacaktı.
Pamuğum,cefakar fedakar prensesim,canımdan öte canım,hayattaki en büyük aşkım biricik annem olan anneannem artık melek oldu.
Nur gelmişti meleğimin yüzüne,huzurla tebessüm ediyordu biz ona veda ederken.
Sizlere bu satırları yazmak bile kahrediyor beni.İçinden gelen arkadaşlarım benim bitaneme bir dua ederlerse çok müteşekkir olurum.
Bir süre çok aktif olarak buralarda olamayabilirim,elimden geldiğince sizi takip etmeye çalışırım ama ne konuşmaya ne yazmaya mecalim yok.Sizi de daha fazla üzmek istemiyorum.Bildirim günü,umarım herkes güzel eksiler görmüştür.Kilomu da bildireyim size,bu sabah 68.6 idim.Bu hiç isteyerek olmadı.Hepiniz biliyorsunuz 69.9 görmek için aylarca uğraştım ama yumruklara rağmen olmamıştı.Pazartesi sabahı meleğimin cenazesine gitmeden önce 69.6 idim.Bunu gördüğümde acaip mutlu olup sevinç çığlıkları atacağımı sanıyordum ama ben tartının tepesinde hüngür hüngür ağlıyordum.Bütün acıma rağmen dukan dışı hiç bişey yemedim.Aslına bakarsanız pek bişey yemedim diyebilirim.4-5 gündür yediğim bir ana yemek falan olmadı.Haliyle istem dışı kilo veriyorum ama içim hiç bişey almıyor.
Hepinizi seviyorum,canınızı sıktıysam kusura bakmayın,çok öpüyorum her birinizi teker teker güzel arkadaşlarım benim....
migros,tansaş bir ihtimal kipada bulabilirsin :)kızlar bu yulaf kepeğini nerden bulucam acil cevap yazarmısınız
Ellerine sağlııkkk
Senin daha 1 ay olmuş ve gayet de güzel kilo vermişsin. Neden moralini bozuyorsun..? Kaç kilo oldun ki, de bakalım.. Daha hemen yumruk olayına girmeeÖyle şeylere sonra ihtiyacın olacak. Hem geçen hafta 2 kilo vermişsin.. Neden kendini üzüyorsun boşuna.. Hemencecik veremezsin ya. 1 ayda 6 kiloo Daha ne olsun. buna ancak maşallah denir
Ayrıca da kaçamak falan değil onlar. İhtiyacımızzz..! Diyet denince akla aç kalmak geldiği için, onlarla da karnın doyduğu için, psikolojik olabilir belkiÖyle hissetme.. Hakkın olduğu kadar gönül rahatlığıyla yeee
90,4 olacaktı ooo..
bu ne hız ya. hemen yumruk yapılmaz. daha ona ıhtıyacın olacagı zamanlar gelecek ozaman kullanırsın.. dur..
canım tekrar basınız sağolsun. allah sızlere sabır versın. dıyecek bır soz yok maalesef... çok üzgünüm...
Cıvıklığı gidermek için fazladan süt tozu, ya da kepek ekleyebilirsin.. Yani katı olan malzemelerden işte......
saol canım iştahımı kesti valla azcık şimide kek yapıyorum ama çok cıvık oldu yahuuuuuuuu
Ne kadar zamandır yapıyorsun. İlk başlarda oluyor öyle. Bir de genelde sonlara doğru.. Yaşayan var evet.. %99 :)) Üzülme boşuna. GideceeekkkMerhabalar tekrar
ben gecen hafta 1 kilo aldımbu hafta yarım kilo verdim yani su an yarım kilo geri gittim, bozmadım üstelik bu hafta 3 ggünlük atak yaparak verebildim o yarım kiloyu da baya bir duraklamadayım yani, bunu yaşayan başkası var mı varsa nasıl çözdünüz
Tabi ki regldendir. Hem daha yeni başladın dur bakalım. Regl zamanı gerçekten dikkat edersen, baya bi giderbeni çağırmışsınız hemen geldim bildirim yapmaya :)
baş.tarih:01.10.2012
baş.kilo:71
hedef kilo:58
geçen hafta:69.3
boy:1.70
güncel kilo:69.1
bu arada regl olmuşum acaba bu hafta ben ondan mı kilo veremedim ilk hafta ne güzel 1.70 gr gitmişti şimdi ise 200 gr ben buraya sabah tartıldığım kiloyu bildiriyorum ama işin garibi biraz önce tartıldım 69.6 offf inşallah geçer
65 im daha:)) benim ruhum ve bedenim biraz aceleci hemen olsun istiyorum:)) tabi birde hırsım var sadece kilo konusunda biraz fazlaya ondan sanırım olsun bitsin istiyorum:)) evet fazla verdim alıp birde verdim :)))
işte sorun şurda aç kalmıyorum sanırım o yüzden kaçamakmış veya fazlaymış gibi geliyor ya:)) benim durumum biraz şımarıklık fakındayımda ama ne bileyim işte:))) geçen hafta verince bu hafta da vermek istedim ama veremedim sabit kaldım:) o yüzden böyle oldum ganımca...
Bu arada kilo veren herkesedeğmesin dha afazlasını görün haftaya
kızlar ben yarın bu diyete başlayacam allahın izniyleee
eeee şimdi ne yapacam yarın ilk işim ne yapmak olsun
Merhaba.. Kitabı alıp okumaakkk :)) Eğer okuduysan da güzel bi yiyecek stoğu yapmak.. Dukan'ın internet sitesindeki testi yaparak kaç gün atak yapacağını öğrenmek
Aliyeeee!! Nerdesiiinn
İyice tembelleştikkk sanki. Aliye nerdeeeeee. Sevgi nerdeee. Herkes nerde yaaaqa
kızlar ben yarın bu diyete başlayacam allahın izniyleee
eeee şimdi ne yapacam yarın ilk işim ne yapmak olsun
yahu ittiriyorum ittiriyorum gram gram gidiyorya birde ben ya adet olucam ya da 9 ay olmayacağım garip bişeyler var ve karnım davul gibi
Merhaba.. Kitabı alıp okumaakkk :)) Eğer okuduysan da güzel bi yiyecek stoğu yapmak.. Dukan'ın internet sitesindeki testi yaparak kaç gün atak yapacağını öğrenmek
Aliyeeee!! Nerdesiiinn
dely
canım o site yabancı ama off kitapta yok elimde ama acil diyete başlamalıyım
off bu diyati tam anlamadım saatlerdir pc nin başındayım ama yok(
ben tam 70 kiloyum 58 olmak istiyorum
eşimi aradım yulaf kepeği aldırdım başka ne yapmalıyım
Tebrikler kızlaaarr!!
Acele oldu. Yanlışlık varsa kusura bakmayın. Çıkmam gerekiyorrr. İyi akşamlar herkeseeee...!!
Eki Görüntüle 531226
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?