Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım benım senı cok ıyı anlıyorum... ben de babannemı kaybettıgımde cok yıkıldım.. hala da cok ozluyorum o benım ıdolumdu... onun gücü, hayata inancı, hıcbırseyden korkmayısı benı cok etkılemıstır hep... 106 yasındaydı ve ben hep yasayacak sandım sımdı evımın kapı süsü onun mezarının yanında duran cam agacından mezarına dusen kozalaklarla süslü.. bu degerlı kozalaklara baktıkca babannem hıc cıkmıyor aklımdan..bızı ızlıyor goruyorlar ruhları şad olsun

Merhabalar tekrar
ben gecen hafta 1 kilo aldım bu hafta yarım kilo verdim yani su an yarım kilo geri gittim, bozmadım üstelik bu hafta 3 ggünlük atak yaparak verebildim o yarım kiloyu da baya bir duraklamadayım yani, bunu yaşayan başkası var mı varsa nasıl çözdünüz

beni çağırmışsınız hemen geldim bildirim yapmaya :)
baş.tarih:01.10.2012
baş.kilo:71
hedef kilo:58
geçen hafta:69.3
boy:1.70
güncel kilo:69.1

bu arada regl olmuşum acaba bu hafta ben ondan mı kilo veremedim ilk hafta ne güzel 1.70 gr gitmişti şimdi ise 200 gr ben buraya sabah tartıldığım kiloyu bildiriyorum ama işin garibi biraz önce tartıldım 69.6 offf inşallah geçer

65 im daha:)) benim ruhum ve bedenim biraz aceleci hemen olsun istiyorum:)) tabi birde hırsım var sadece kilo konusunda biraz fazlaya ondan sanırım olsun bitsin istiyorum:)) evet fazla verdim alıp birde verdim :)))

işte sorun şurda aç kalmıyorum sanırım o yüzden kaçamakmış veya fazlaymış gibi geliyor ya:)) benim durumum biraz şımarıklık fakındayımda ama ne bileyim işte:))) geçen hafta verince bu hafta da vermek istedim ama veremedim sabit kaldım:) o yüzden böyle oldum ganımca...

Bu arada kilo veren herkese değmesin dha afazlasını görün haftaya

Son düzenleme:
kızlar ben yarın bu diyete başlayacam allahın izniyleee
eeee şimdi ne yapacam yarın ilk işim ne yapmak olsun

yahu ittiriyorum ittiriyorum gram gram gidiyor ya birde ben ya adet olucam ya da 9 ay olmayacağım garip bişeyler var ve karnım davul gibi

......
saol canım iştahımı kesti valla azcık şimide kek yapıyorum ama çok cıvık oldu yahuuuuuuuu
Cıvıklığı gidermek için fazladan süt tozu, ya da kepek ekleyebilirsin.. Yani katı olan malzemelerden işte

Ne kadar zamandır yapıyorsun. İlk başlarda oluyor öyle. Bir de genelde sonlara doğru.. Yaşayan var evet.. %99 :)) Üzülme boşuna. Gideceeekkk Sık sık atak yaparak da vücudunu ataklara alıştırma çok..

Tabi ki regldendir. Hem daha yeni başladın dur bakalım. Regl zamanı gerçekten dikkat edersen, baya bi gider bitince görürsün eksileri

Evet bence de.. Ama acele etmeee.. Yavaş yavaş gitse bile, dönmemek üzere gidecek kilolar :129:

Merhaba.. Kitabı alıp okumaakkk :)) Eğer okuduysan da güzel bi yiyecek stoğu yapmak.. Dukan'ın internet sitesindeki testi yaparak kaç gün atak yapacağını öğrenmek

Aliyeeee!! Nerdesiiinn

Dely kesin dedim listeden çıkarmıştır beni, ama sanırım listeye yetiştim

Başlangıç tarihi:16.7.2012
başlangıç kilo:69
hedef:57
geçen hafta:58.8 sanırım :44:
bu hafta :58.6
o kadar yememe rağmen haftada -200,-100 gidiyor

İyice tembelleştikkk sanki. Aliye nerdeeeeee. Sevgi nerdeee. Herkes nerde yaaaqa

Merhaba.. Kitabı alıp okumaakkk :)) Eğer okuduysan da güzel bi yiyecek stoğu yapmak.. Dukan'ın internet sitesindeki testi yaparak kaç gün atak yapacağını öğrenmek

Aliyeeee!! Nerdesiiinn

dely
canım o site yabancı ama off kitapta yok elimde ama acil diyete başlamalıyım

off bu diyati tam anlamadım saatlerdir pc nin başındayım ama yok (
ben tam 70 kiloyum 58 olmak istiyorum
eşimi aradım yulaf kepeği aldırdım başka ne yapmalıyım

İyice tembelleştikkk sanki. Aliye nerdeeeeee. Sevgi nerdeee. Herkes nerde yaaaqa

Valla herkes dağılmış sanki, eskiden foruma girdiğimde 15-20 sayfa ilerlerdi, şimdi nerde..... yeni gelen arkadaşlarımızda olmasa herhalde 2. sayfaya düşeceğiz

Tebrikler kızlaaarr!!

Acele oldu. Yanlışlık varsa kusura bakmayın. Çıkmam gerekiyorrr. İyi akşamlar herkeseeee...!!

Aliye olaydı once kıtabı oku derdi.. önce kıtabı okuycan napcan

yahu ittiriyorum ittiriyorum gram gram gidiyor ya birde ben ya adet olucam ya da 9 ay olmayacağım garip bişeyler var ve karnım davul gibi

ayyyy hadı hayırlısı cunyır şaşkın geliyo desene

Aliyeeee!! Nerdesiiinn

Hah benden cok yasayacaksın. Bende dıyodum alıye olaydı…. Hatta dedım bıle

dely
canım o site yabancı ama off kitapta yok elimde ama acil diyete başlamalıyım

off bu diyati tam anlamadım saatlerdir pc nin başındayım ama yok (
ben tam 70 kiloyum 58 olmak istiyorum
eşimi aradım yulaf kepeği aldırdım başka ne yapmalıyım

anlayamazsın öyleee. kitabı oku kitabıÖnce kıtabını al sonra hatım et. Ve sonra eksıklerını tamamlayıp basla. Hepsıburadada kargo dahıl 13 lıra dısarda bıle bu fıyata yok yanı

Tebrikler kızlaaarr!!

Acele oldu. Yanlışlık varsa kusura bakmayın. Çıkmam gerekiyorrr. İyi akşamlar herkeseeee...!!

Eki Görüntüle 531226

Sağol kuzucum ellerine sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…