Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

afiyet olsun canım denemeler yapıyoruz kaçamak yapmamak için bende canım çekince ucundan tadıyorum dünü kurtardık bugün neler olucak bakalım :)

medesam izin al topla kendini bu şekilde çok zorlanırsın işyerinde af yok malesef sen özel mesaj at yerini ben gidip bir koşu dağıtayım orayı günlük sporumu yapar sinirimi boşaltırım hehehe :) sen üzme kendini hiç bu günlerde geçecek zaten rüyandada görümüşsüz denizde yüzmek çok güzel yorumlanır temiz ise düz ise sorun yok iyiye yor dalgalı ise hayat biraz zorlucak seni ama aşıcaksın demek sıkma canını herşey bizim için ve bugünlerde geçecek.

slm kızlar iyi sabahlar herkes iyidir umarım bu sabah 74,6 çıktım haftaya 74 olurum umarım diyet bi ileri bi geri devam ediyor bakalım nerde durucam uzun süre diyet yapanlar ekstra ne kullandılar vitamin falan rüyamda saçımdan koca bir tutamı elimde kalmıştı çok moralim bozuldu vitamin olayını araştırayım diyorum dukan amcama uygun vitamin kullanan varmıdır?

Sudur suu Bu kadar sıkmaya kilo almış olamazsın canım. Hiç moralini bozma.. Aslında 66'lı bişeysindir dee.. gizliyodur bunu tartı senden
Ben de bugün bi kaç lokma peynir attım ağzıma sabah.. ahan da o kadar.. Kahvaltım budur :97:

öğle saatleri yaklaşıyor beni sinir salıyor ne yicem telaşı ( dün tavuk şiş yedim yanında yoğurt

kızlar damla sakızı kullanan varmı kendime muhallebi yaptım ama tereddütte kaldım

Ben kullanmıyorum ama, kullanmamak için değil yani :) Hiç kullanmadım ondan :)) Damla sakızından ne kadar kullanıyosun ki? Küçücük bişey zaten o.. Bana zararsız gibi geldi.. Sakız yani.. Mısır nişastası bile sınırlı izinliyken, damla sakızı yasak olmaz bence..

canlarım sizi çok seviyorum,kalplerimiz bir biliyorum ve size söz pazartesi daha iyi olmak için elimden gelen gayreti göstereceğim.
bu arada sevgicim bacağın yanmış sanırım geçmiş olsun,nesli sana da geçmiş olsun.umarım en kısa sürede iyileşirsiniz.

ben tartılmayı unuttum:26:. hayret nasıl unuttuysam. halbuki hayat tartıdan ıbarettır sanırdım . diyet yapan biri nasıl unutur dımı ama yoksa dıyet psikolojısından mı kurtuldum. yada yada zayıfladım dıye havalaramı gırdım.. anaaamm ne garıp hissetim. ben nasıl unuturum tartılmayı

Kusuuuum tekrar tekrar Allah rahmet eylesin bitanem cok üzme kendini desemde bos biliyorum.....hicte konusmayi beceremem bu durumlarda ......delyninde dedigi gibi yanindayiz kuzummm bir bir yanimiz buruktu hep :8 gel toparlanalim birlikte hic keyfimiz yok

Hahahah Ay ilahi yaaa Çok tatlı Memleket meselesi olmuş tartılmaman hihihi Ne güzel işte tartılma bi süreee relaaaxxxx

selam canlar....
Delym ellerine saglık..
gızlar dun borek yedım cok mutsuzum... ıkı gundur kan tahlılı ıcın beklıyorum sabah alıyolarmıs kucuk yer ıste... oglene kadar ac duruyorum dun boregı attım agzıma...bugun de actım oglene kadar ama bugun bozmadım neyse..hayır kanı da aldıramadım ıyı mı bosuna aclık bosuna borek:S

o derece manyadık artık yani benim sıpa da gidip gidip tartılıyor artık, bir de bakıyor rakamlara anlayacak sanki

OMRE POĞAÇASI:)(HER EVRE)
Malzemeler : 2 yumurta, 10 kaşık yulaf kepeği, 3 kaşık süt tozu, 1 tatlı kaşığı splenda, 300 gr yağsız peynir, 1 kabartma tozu, 2 yemek kaşığı yogurt

Yapılışı : Hepsini karıştırın ve yarı cıvık bir hamur elde edin. Elinize yapışacak.. Ellerinizi ıslatarak hamurdan parçalar koparın.. Yukarıdaki tariften 20 tane poğaça çıkacak şekilde parçalar ayırın.. yağlı kağıda koyun ve üzerlerine yumurta sürün. Hayatınızda yediğiniz en uymuşak ve en kabaran poğaçalar olacağına eminim.. Parçalar resmen 2 katı şişti. NOT:Günlük kepek miktarı hakkınıza göre tüketin lütfen.

Bu poğça tarifini buradan almıştım sanırım ne harika birşey oldu yahuu..Tarifi verenin elleirne sağlık :13: İlk kez yulaf kepeğini zevkle yedim kendime şaşırdım hani gerçekten tavsiye ederim haniii bende yulaf kepeğini bir türlü sevemeyenlerdenim ama bu tarif hani oturup 5 6 tane yedirir derecede olmuş......tekrardan teşekkür ederim heeee...

selam, gecen kpdsden 97 aldim. grammeri yeterince aciklayabilecegimden emin degilim, sonucta ogretmenlik degil bransim. ama sorun varsa, dogru cevap verecegimi dusunuyorum. yardim etmekten zevk duyarim.

benim dersler öğleden sonra okula gidicem şimdi özelden yaz modals ile ilgili ne sorun varsa yardım ederim de kpds de modals çıkmaz pek sadece passage içinde çıkar

selam, gecen kpdsden 97 aldim. grammeri yeterince aciklayabilecegimden emin degilim, sonucta ogretmenlik degil bransim. ama sorun varsa, dogru cevap verecegimi dusunuyorum. yardim etmekten zevk duyarim.
amaniiinnn rüya mı görüyom :)) özelinize bulaşıyorum izninizle...
sincoo sayende ben de başarımı anlatırkene "since -sincerelyesra-" diyebilecek miyim 97 ne yahu??? benim 8-10 sene amerikada-ingilterede yaşamış, orda üniversite eğitimi dahi almış bir arkadaşım geldi, soruları mı ona gösterdim, onu mu sorulara gösterdim belli değil, bakıştılar sadece :))
80 hedefledim ben, kariyerimde bir 41 var o kaa :) hani japoncamdan hallice ingilizcem :))
ama ilk kez el attım yabancıdile.. aslında anca sıra geldi..
neyse uzatmayayım.. var elbet sorularım, özellerinize bakınız baculağğ

Hahahah Ay ilahi yaaa Çok tatlı Memleket meselesi olmuş tartılmaman hihihi Ne güzel işte tartılma bi süreee relaaaxxxx

Ama cidden nasıl unuttum anlamadım. Ve o mesajı yazana kadarda aklıma gelmedı unuttuğum ..kayafyı yemeye başladım galiba.. protein niyetine kafa hohohohhhh iğrençliğim üstümde napimm

o derece manyadık artık yani benim sıpa da gidip gidip tartılıyor artık, bir de bakıyor rakamlara anlayacak sanki

Sorma canım ya benım kuzumda benden heveslı.. çömeliyo bakıyo sonra kafayı kaldırıp anneeeee diyerek gülerek parmagıyle gosterıyo şebek şey yerim onu

Kuzumm HOŞGELDİNNNN

Denizde yüzmek, ehli için ilimde arza uttuğu sonuca ulaşmaya, manen ilerlemek isteyen biri ise bunu başarmaya, memuriye,
sıkıntıdan kurtulmaya
denizde yüzmek din ve itikat güzelliğine
Rüyasında yüzdüğünü gören kişi çok başarı kazanacağı iş yolculuğuna çıkacaktır.
Masmavi, berrak bir denizde yüzmek huzur, başarı, rahat olarak yorumlanır.
Rüyada denizde yüzdügümi gören kimse alimse ilimde arzu ettigi seye ve istegine kavuşur

Yaaa 69 u pas geçtin ya ne diyim ben sanaa :)

Oyyy.. Aç kalmak fenaaa.. Böreği mazur gösterdi bana Bi de boşuna aç kalmışsın, hay Allah..

..........
Sorma canım ya benım kuzumda benden heveslı.. çömeliyo bakıyo sonra kafayı kaldırıp anneeeee diyerek gülerek parmagıyle gosterıyo şebek şey yerim onu

sizin sıpa ve kuzuyu kanka edin bence Asıl ben yicem ikisini de

Mutlakaaa denicemmm.. Saol canım... Böyle anlattığına göre güzel olmaması imkansız gibi geldi :)) Ellerine sağlık..

kuzum inşallah dediğin gibi huzur dolu ferah günlerin geleceğine delalettir.
inanamıyorum yaaa,işyerimdekiler gelmediğim 3 gün için yıllık izin formu doldurmamı istediler,inanın elim ayağım boşaldı.son günlerde yaşadıklarıma inanamıyorum.lan insanın böyle bir gününde dalga geçer gibi yapılır mı bu.ayakta duramıyorum,adamlar ne diyor.
3 gün ölüm izni olduğunu sanıyordum ben yoksa zaten rapor da alırdım,eşşeklik bende.alcaktım 2 hafta rapor,ne halleri varsa görsünler.

Oha diyorum :S Böyle bir zamanda bunu yapan şirkete de sen çok fazlasın yani canım.. Bu nedir yaaa Bi kere resmi izni falan bırak, insanlık diye bir şey vardır.. İnsan olan vicdanı olan hiç kimse böyle bir şey yapmaz.. O kadar çalışmaya değmez bunlar yaaa!!! Bence bi ara sen bunlara işe gelmemek neymiş bi göster.. Al raporunu misler gibi.. Ohhh!! Oturur musun, gezer misin artık.. Kafan nasıl isterse... Manyak şeyler!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…