Oha diyorum :S Böyle bir zamanda bunu yapan şirkete de sen çok fazlasın yani canım.. Bu nedir yaaaBi kere resmi izni falan bırak, insanlık diye bir şey vardır.. İnsan olan vicdanı olan hiç kimse böyle bir şey yapmaz.. O kadar çalışmaya değmez bunlar yaaa!!! Bence bi ara sen bunlara işe gelmemek neymiş bi göster.. Al raporunu misler gibi.. Ohhh!! Oturur musun, gezer misin artık.. Kafan nasıl isterse... Manyak şeyler!!!
kuzum inşallah dediğin gibi huzur dolu ferah günlerin geleceğine delalettir.
inanamıyorum yaaa,işyerimdekiler gelmediğim 3 gün için yıllık izin formu doldurmamı istediler,inanın elim ayağım boşaldı.son günlerde yaşadıklarıma inanamıyorum.lan insanın böyle bir gününde dalga geçer gibi yapılır mı bu.ayakta duramıyorum,adamlar ne diyor.
3 gün ölüm izni olduğunu sanıyordum ben yoksa zaten rapor da alırdım,eşşeklik bende.alcaktım 2 hafta rapor,ne halleri varsa görsünler.
inanamıyorum yaaa,işyerimdekiler gelmediğim 3 gün için yıllık izin formu doldurmamı istediler,inanın elim ayağım boşaldı.son günlerde yaşadıklarıma inanamıyorum.lan insanın böyle bir gününde dalga geçer gibi yapılır mı bu.ayakta duramıyorum,adamlar ne diyor.
3 gün ölüm izni olduğunu sanıyordum ben yoksa zaten rapor da alırdım,eşşeklik bende.alcaktım 2 hafta rapor,ne halleri varsa görsünler.
Arkadaşlar hepinize merhaba, siteye yeni üye oldum. Bugün tam 10 gün oldu diyete başlayalı. destekleriniz benim için önemli.Teşekkürler....
Başlangıç tarihi 03-10-2012
Boy 1.74cm
Başlangıç kilosu 78kg
Hedef kilosu 62kg
Geçen Perşembe kilosu 78kg
Bugünkü kilosu 76kg
bende bi çüş demeden geçemiycem. ohaaa..
benım hedefımle başlamıssın boylarda aynı. bak benden once gecersen guclendırmeye saçını yolarım senin
merhaba kızlar bugün komşularmla görüştm hepsi zayflamşsn dedi
ama yarnda çarşıya sahile gidelim yemek felan yiyelim dediler
iskender yeriz demişlerdi
ben yarn nasl atlatcam ne söyleyebilirm ne yiyebilirm
yarnda protein günüm
porsiyon döner söylersin hiç olmazsa, yanında ayran içersin, yağlı yağlı iskenderi de canım hiç çekmiyor falan dersin :) öyle böyle atlatırsın günü hiç olmazsa, ben seyirdeyken çok zorda kaldığımda protein günümde döner yemiştim bir kaç kez
sende güçlendirmedeymişsin şimdi gördüm saf protein günün yarın senin şimdi anladım , az kalmış korumaya aman benim gibi yapma sakın
Canım ben seni sonradan gördüm. Hemen de listeyi yayınlayıp çıktım. Kusura bakma... Haftaya artık kısmet..
OMRE POĞAÇASI:)(HER EVRE)
Malzemeler : 2 yumurta, 10 kaşık yulaf kepeği, 3 kaşık süt tozu, 1 tatlı kaşığı splenda, 300 gr yağsız peynir, 1 kabartma tozu, 2 yemek kaşığı yogurt
Yapılışı : Hepsini karıştırın ve yarı cıvık bir hamur elde edin. Elinize yapışacak.. Ellerinizi ıslatarak hamurdan parçalar koparın.. Yukarıdaki tariften 20 tane poğaça çıkacak şekilde parçalar ayırın.. yağlı kağıda koyun ve üzerlerine yumurta sürün. Hayatınızda yediğiniz en uymuşak ve en kabaran poğaçalar olacağına eminim.. Parçalar resmen 2 katı şişti. NOT:Günlük kepek miktarı hakkınıza göre tüketin lütfen.
Bu poğça tarifini buradan almıştım sanırım ne harika birşey oldu yahuu..Tarifi verenin elleirne sağlık :13: İlk kez yulaf kepeğini zevkle yedim kendime şaşırdım hani gerçekten tavsiye ederim haniii bende yulaf kepeğini bir türlü sevemeyenlerdenim ama bu tarif hani oturup 5 6 tane yedirir derecede olmuş......tekrardan teşekkür ederim heeee... [/QUOTE ]
Bunda yerken aşırı derecede peynir tadı geliyor mu, Sorum komik oldu kabul ediyorum ama ben peynir yemiyorum, kıymalı poğaçadan da gına geldi , birazcık peynir koysam hani tat vermesi için, yiyebilir miyim ki acep :44: Bu arada pizzanın üstündeki peyniri falan yiyebiliyorum ama çok tadı gelmeyecek işte ağzıma...
Aynı sorum şu dukan sarellesini yapan dukan çıtırları içinde geçerli, labne demişsiniz, peynir tadı gelmiyor dimi onda da.... Hayatımda ona göre ilk defa labne alıp sarelle yapacağımda, marka önerilerine açığım efendim
Yuh diyorum, ölüm izni nasıl yok ya, memurlarda 7 gün, sözleşmelide 5 gün ölüm izni vardır , bir de üstüne sana nöbet tutturmuşlar yaa , insanlıktan çıkmış bunlar
yoooo ben seyirdeyim yanlş yazmışm onu öyle kaldı dur değiştireyim
halen vermem gerekn 6 kilom var(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?