Yarın ipekin doom günüsüymüüüüş dım dım tıssss
Nice yıllara ipecim, mumları üflerken bizim için de dilek tut emiii
Çok tatlı ipekim;
Doğum günün kutlu, mutlu olsun. Yeni yaşın sağlık, mutluluk, sevgi, huzur ve çıtırlıkla geçsin.
Kutlarım arkadaşım. Güçlendirmede geri kalan 4 kilo çok rahat gider merak etme. Ben hala vermeye devam ediyorum. Vermemem gerekiyor ama vücut yakmaya alıştı resmen. Yesem bile yakıyor.Zayıfladığımdan beri ilk defa kıyafet aldım kendime bugün, gözlerime inanadım streç pantolonu giydiğimde40 beden aldım ama 38 alsam da olurdu, alışkanlık işte beli bol geldi ama yine de 40 aldım, bugüne kadar streç pantolon giydiğim olmamıştır ama hep bayılmışımdır dar paça streçlere, çok mutlu oldum çoooooook colinsten aldım bir bilezik bir de kolye hediye verdiler hemi de
Sabah yine kahvaltıya gittik biz :26: ben bugünden itibaren güçlendirmeye geçmiş bulunuyorum zaten 3-4 kg versen yetecek bana böyle de iyi hissediyorum kendimi güçlendirmede de veririm sanıyorum ona göre bir düzenleme yapıcam kendime artık
Herkese güzel bir haftasonu olur umarım, hepinizi öpüyorum
ipek dogum gunun kutlu olsun.
Ben pilatese basladim. Iki seans oldu. Ilk basta cok kolay geldi, dedim bu mu beni inceltecek, ama bugun sanki karnim cekiyo, megerse calistiriyormus. Ama aerobik daha eglenceli daha yorucu olsada.
Gecen protein gunu bozup sebze yapmistim, onu telafi icin iki gun ust uste protein yapiyorum. Pek keyifli bir sey degil. Dukanin neden 1+1 onerdigini anladim.
Sucukta yasakti galiba bize di mi, gecen dayanamayip, pizzanin ustundeki sucuklardan aldim, guzeldi tadi da, uff en kucuk sey kacamak.
ipekimiz dogum gunun kutlu olsun ....
Doğum günün kutlu olsun İpekSağlıklı bir ömür...
Uzun bi aradan sonra tekrar aranıza katıldım. Malesef ama malesef dukanı bırakmak zorunda kaldım ve normal yemek yeme düzeninin de ötesinde bi iştahlılıkla hayatıma devam ettim dolayısıyla ramazandan bu yana tam tamına 6 kilo geri aldım :S o yüzdendirki yarından itibaren tekrar sıfırdan dukana başlıyorum bu sefer adamakıllı bi şekilde yapıp sonunu getireceğim. Güçlendirme kısmını tamamlamadan bitirmicem dukanı. İnşallah verebilirim, desteklerinizi bekliyorum.
Kutlarım arkadaşım. Güçlendirmede geri kalan 4 kilo çok rahat gider merak etme. Ben hala vermeye devam ediyorum. Vermemem gerekiyor ama vücut yakmaya alıştı resmen. Yesem bile yakıyor.
Sabahın körü güllerim geldiii. Yaş kemale erince 2 vazoya anca sığdı tabi yaşım kadar gül :)
Eki Görüntüle 532192
Hoş geldin deee ne yaptın senn. Aşk olsun sana. Walla cezalısın. Çabucak toparlanıp buralardan kaybolmuyorsunnnn.
Bak yaaa emeklerine yazık yawrum yaa.
Neyseee
Önümüze bakalımm. Sporu da aksatmayalım lütfennn lütfennn lütfennnn.
Bak kırma beniii olurmuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?