Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar. geçmişi okudum biraz ama hepsini okuyamadım tabi. çok birikmiş. netimde problem vardı. kaç gündür forumdan uzağım.
4 gün protein yaptım. nihayet 2 gündür kilo vermeye başladım. diyete aynen devam.hala tıkırımdaki rakama ulaşamadım ama. bu arada soğuk aldım sanırım. epeyce hastayım. elim kolum kalkmıyor. pek yürüyüş falan yapacak durumda da değilim ama bakalım halimiz nolacak.

rachelciğim güçlendirmeye geçtin sanırım. hayırlı olsun. darısı başıma.

Ayyy canım benim. Çok mutlu oldum adına. Darısı başımıza....

AMİNNNNNNNNNNNNNN
Çok şekersin . Teşekkür ederim. Cümlemize.....

Diet dışı ne yersen tadı iğrenç gelsin İNŞALLAHHHHHH.
Akşam mum üflerken tüm dukancanlar için dilek tutacağımm.
İkinci yaptığın için ve kısa süre aralık veridğin için dukan amcanın dediği tutmayabilir. Olsun yeni yıl miladın olur İNŞALLAHHH
:)

ipekimmm mesaj kutun doluuu

ipeeekk papucu yarım çık dışarıya oynayalımmmm
anana selam ediver, doğum gününü kutladığımı bildir sağolsun varolsun, ben seni doğurduğu için ek mutlu, pek minnet doluyum...:)

hastayım yürümeye mecalim yok. ama yürümem lazım. sürekli terliyorum. soyununca üşüyorum. giyinince yanıyorum. gideyim suda eriyen aspirinlerden alayım. bi de tavuk alayım. azıcık çorba yapayım. Neslim, senin erişteler çok işe yarıyor. ben pilav yapmadım onları. pek sevmem erişte pilavını. ama çorbada kullandım. tavuk çorbası yaptım erişteli. pek güzel oldu. eline koluna sağlık. bugün yine yapacağım. hasta hasta pek güzel olacak.

ah kuzum beniim ya ben de çok ama çok hastayım ( geçmiş olsun cümlemize.. madem çorbalık güzel oldu ben epey minik yapayım onu bi dahakine hele yulaf kepeklerime kavuşayım :))

ah kuzum beniim ya ben de çok ama çok hastayım ( geçmiş olsun cümlemize.. madem çorbalık güzel oldu ben epey minik yapayım onu bi dahakine hele yulaf kepeklerime kavuşayım :))

ben kipa'da buldum geçen gün. doğalsan. hem de migrosta 6.5 iken burda 5,5 idi aldım birkaç paket.

işyerinden bir arkadaş benden görüp dukana başlamıştı. 14 kilo verdi ve dün güçlendirmeye geçti. bunu kutladık. kendine ödül olarak çikolatalı pasta aldı. ben light dondurma yedim. dün dışarıda yemeğe gittik. ben ton balıklı salata yedim.

akşam yemeğinde tavuk yedim.

sabah 97.7 gördüm. bunun gazıyla bugün bol bol yürüdüm. haftaiçi artık yürüyüşe çıkamıyorum.

ay sonuna kadar 95 görür müyüm?

dikkatli gidersen görürsün. ben de artık bir an önce güçlendirmeye geçmek istiyorum. çok yoruldum artık. bünyem de yoruldu. ama son 1 aydır 1 gr bile vermedim. hatta hala 600 gr artıdayım. inatla devam ediyorum ama gitmiyor da gitmiyor. direnişe devam...

Sabah "Kilo almışımmm!!!%&+'^##!!!!" diye okunurken doğumgünü tebriklerini gözden kaçırmışım, ucundan yakalayayım: Doğum günün kutlu olsun İpek. Yaşın kadar güllerine imrendim, hep böyle güzel geçsin seneler, sevdiklerinle birlikte mutlu ol. (İsmin de nickinde gizliymiş sanırım ben niyeyse kaç zamandır bir pekmez kelimesi görüyordum orada, baktığım her yerde yemek mi görüyorum nedir )

-

İlk arkadaş buluşmasını hasarsız atlattım, etli salata yedim mısırları falan ayıklayarak. Hala "Tatlı alalım bir tane, sen tadına bakarsın." modundaydı, engelledim. Topluca arkadaşlar bile böyle yaparsa yarın buluşacağım zayıf dal grubuyla işim var benim.

Bugünün güzelliği: Güveç kabı mucizesini tekrar keşfettim. Ispanak, patlıcan doldurdum. Üstüne biraz lor peyniri serptim, sürdüm fırına. Azcık kendilerine geldiler. Sonra bir yumurtayla bir kaşık yoğurt çırpıp üstüne akıttım. Mis gibi oldu. Artık sebzelerimi böyle yiyeceğim, ne zaman evde birşey pişecek olsa kendime ayırıyorum artık, buzluğa atıyorum. Annem isyanda. Ama napayım pırasa bile pişse şimdi pirinciyle yağıyla pişecek. Ben ayırayım da kenara, güvene alayım sebzelerimi.

Herkese selamlar, sevgiler.
Sabahki tartı krizime inat mutluyum şu an. Mis gibi yemekler yiyorum ya, tartı da elbet yavaş yavaş iner. Zaten Dukan'a kızgınım, adam cidden işi biliyor, Kasım sonu 60 dediydi, anca ineceğim herhalde.

bu poğaça ile sorular vardı peynir ile ilgili ben peyniri lor kullandım ve 2 y.k koydum gayet iyi oldu peynir kokusu falan yoktu:))

İpek doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiğinle ve sevdiklerinle bir ömür boyu sağlıklı sıhatli huzurlu bir ömür geçirmen dileğiyle...

Aliye geçmiş olsun inş. bir an önce toparlanırsın ama havalar birden değişince herkes hasta ya...

Aliyecim senin zaten 3 kg kalmış bence güçlendirmeye geç neden dersen sen zaten çok uzun bir süre güçlendirme yapacaksın ve o sırada da vereceksin, ben güçlendirmede 2 kg verdim 4 ayda , eşim 4 kg verdi oda aynı senin gibi olmuştu 21 kg vermişti ve son günlerde gr oynamamıştı vucut takılmıştı ama güçlendirmeye geçince metabolizma yine değişti ve yine kg verdi, benim fikrimce artık zorlama geç arkadaşım zaten hedefinin de çok altına ineceksin korumaya kadar gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…