Teşekkür ederim sempatikacımŞimdi güçlendirmeyi tekrar okuyunca anladım bu kilo vermeye devam edişin, adam ölçmüş bitmiş hesaplamış ondan bu kadar başarılı oluyor bu diyet zaten, metabolizmayı bozuyor diyenler halt etmiş resmen düzenliyor, olması gerektiği hale çeviriyor
Seyirden sonra güçlendirme inanılmaz rahat geldi bana, coşup sokaklarda bağırasım var o derece yani
fuuu ne de güzelleer
hiç bi tanışıklığımız yok ama :80: doğum günün kutlu olsun :81: bütün sevdiklerinin yanında olduğu, sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı bi ömrün olsun inşallah
İpekcimm kontrol edin beni noluuur =(( valla gitti bütün emeklerim boğazıma dur diyemiorum bildiğin =(( yarından itibaren sıkı bi şekilde tekrar başlıyorum dukan aralık'a kadar verirsin dedi bana 6 kiloyu ama bakalım ne kadar doğru olcak =// sana özel mesa atıcam şimdi =)))
Ayyy canım benim. Çok mutlu oldum adına. Darısı başımıza....
AMİNNNNNNNNNNNNNN
Çok şekersin . Teşekkür ederim. Cümlemize.....
Diet dışı ne yersen tadı iğrenç gelsin İNŞALLAHHHHHH.
Akşam mum üflerken tüm dukancanlar için dilek tutacağımm.
İkinci yaptığın için ve kısa süre aralık veridğin için dukan amcanın dediği tutmayabilir. Olsun yeni yıl miladın olur İNŞALLAHHH
:)
ipekcim nice senelere...
ipekimmm mesaj kutun doluuu
ah kuzum beniim yahastayım yürümeye mecalim yok. ama yürümem lazım. sürekli terliyorum. soyununca üşüyorum. giyinince yanıyorum. gideyim suda eriyen aspirinlerden alayım. bi de tavuk alayım. azıcık çorba yapayım. Neslim, senin erişteler çok işe yarıyor. ben pilav yapmadım onları. pek sevmem erişte pilavını. ama çorbada kullandım. tavuk çorbası yaptım erişteli. pek güzel oldu. eline koluna sağlık. bugün yine yapacağım. hasta hasta pek güzel olacak.
ah kuzum beniim yaben de çok ama çok hastayım ( geçmiş olsun cümlemize.. madem çorbalık güzel oldu ben epey minik yapayım onu bi dahakine hele yulaf kepeklerime kavuşayım :))
çok geçmiş olsun.
işyerinden bir arkadaş benden görüp dukana başlamıştı. 14 kilo verdi ve dün güçlendirmeye geçti. bunu kutladık. kendine ödül olarak çikolatalı pasta aldı. ben light dondurma yedim. dün dışarıda yemeğe gittik. ben ton balıklı salata yedim.
akşam yemeğinde tavuk yedim.
sabah 97.7 gördüm. bunun gazıyla bugün bol bol yürüdüm. haftaiçi artık yürüyüşe çıkamıyorum.
ay sonuna kadar 95 görür müyüm?
dikkatli gidersen görürsün. ben de artık bir an önce güçlendirmeye geçmek istiyorum. çok yoruldum artık. bünyem de yoruldu. ama son 1 aydır 1 gr bile vermedim. hatta hala 600 gr artıdayım. inatla devam ediyorum ama gitmiyor da gitmiyor. direnişe devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?