Selam kızlar size su an pelit taş pınar tesislerinden sesleniyorum:)eve az kaldı..baskulsuz geçen 5gunun ardından bi kaç saat sonra tartilabilecegim..+2 görsem bile yikilmiycam kendime söz verdim..bayram boyu tek kacamagim dün yediğim süt bademleriydi..artı gelirsem bile 2gun içinde toparlanirim..çok korkuyorum aslinda..ama motivasyonumu şimdiden hazırlamak zorundayım...coook uzun yıllardır ilk kez 60 in altına iniyorum..bundan sonrasi beni daha fazla zorlayabilir
tesekkür ederim yasenacımm...eksi göremedim ama çok şükür ki artı da görmedim...belki sabah eksi görürüm çünkü dayanamayıp yemegin üstüne tartıldım..günlerdir tartılamadığım için eve gelir gelmez tartıya atladım
yine de yıllardır 60 ın altına hiç inemediğim için zor günler beni bekliyo..ama sabırlı olacağıma dair kendime söz verdim...
Merhabalar,ben de 21 gündür yapıyorum Dukanı 4 kilo verdim,seyir evresindeyim acaba tarhana yiyebilir miyiz?Maraşa has bir tarhana var yağ hiç yok,sadece yarma ve yoğurttan yapılıyor?Bir de kilom yavaş mı gidiyor acaba?Yürüyüş yapamıyorum:)))
canım delı gıbı calısıyorum cok zormus bu latınce terımler benı öldurdu..ama cok zevklı netıcede hayalımız... Herkesın telefonundan adımı sıldırıp baytar dıye kaydettırıyorum kendımı ınanılmaz bişi:) not ortalamasının etkılı oldugunu sımdı senden duydum bak ıste bişi daha ogrendım bu topıc bana yaradı ya:) umarım hayallerımız gercek olur:d 5 ocakta sınavımız var calısmamız gerek bos durmayalım::d
yarın başlıycam dıyete fakat ılk gun neler yemelıyım bana bır menu cıkarabılırmısınız? Kıtabı tamamen okuma fırsatım olmadı tam kestıremıyorum ne yıycemı daha
merhabalar,ben de 21 gündür yapıyorum dukanı 4 kilo verdim,seyir evresindeyim acaba tarhana yiyebilir miyiz?maraşa has bir tarhana var yağ hiç yok,sadece yarma ve yoğurttan yapılıyor?bir de kilom yavaş mı gidiyor acaba?yürüyüş yapamıyorum:)))
aaaaa ben de yesıl cay alım gıdım de... nobetcıyken ıyı oluo..
canım bı de caykurun demleme yesıl cayı var bana cok ıyı gelıyo onu da dene.. bu tomurcuk kutularında oluyohttp://www.neleryokki.com/cay/burcum_yesil_KucukResim.jpg için Google Görsel Sonuçları işte şu mutalak dene
Merhabalar,ben de 21 gündür yapıyorum Dukanı 4 kilo verdim,seyir evresindeyim acaba tarhana yiyebilir miyiz?Maraşa has bir tarhana var yağ hiç yok,sadece yarma ve yoğurttan yapılıyor?Bir de kilom yavaş mı gidiyor acaba?Yürüyüş yapamıyorum:)))
Merhabalar, ben de Dukan Diyeti maceralarımı anlatayım dedim =)
Yaklaşık 8 ay önce Dukan Diyet'ini ben de yaptım. 20 yaşındayım, 103 kilo ile diyete başladım ve 94 kilo ile sonlandırdım çünkü sağlığım bozulmaya başlamıştı. Öncelikle 10 günlük bir atak evresiyle başladım ve bu süre içinde 3-4 kilo verdim. Ancak 10 günün sonunda gözlerimin altında morluklar oluşmuştu ve yüzüm çökmüş görünüyordu. Yine de bunun atak dönemiyle sınırlı kalacağını düşünüp devam ettim çünkü gerçekten kilo vermeye ihtiyacı olan bir insanım. Diyeti 3 ay sürdürdüm ve bu süre içinde tansiyonumda sürekli olarak oynamalar oldu, sürekli olarak başım dönüyordu veya öyle hissediyordum, grip oldum ve hayatımda ilk defa 2 hafta boyunca kendime gelemedim oysaki çok güçlü bir bünyem vardır hastalık konusunda, zaten güçsüz olan tırnaklarım iyice kat kat soyulmaya başladı. Anlayacağınız iyice sağlığım oynamaya başlamıştı ki ben çok sıkı bir şekilde de yapmıyordum diyeti. Hergün sebzemi de yiyordum proteinimi de, yulaf kepeğimi de tüketiyordum. Arada sırada karbonhidrat sınıfından kaçamaklarım oluyordu ya da öğrenci olduğumdan yediğim yemeklerin yağına veya pişirilme şekline çok fazla dikkat edemiyordum. Sonuç olarak kilo olarak da bedensel olarak da küçüldüm. Şu an 94 kilo civarında oynayan bir kilom var ve devamında sadece günlük hayatımda yediklerimi aşırıya kaçırmamaya uğraşıyorum. Neyseki sağlık açısından kalıcı bir hasara uğramadım.
Benim size tavsiyem eğer bir ay yapıp bırakacaksanız yapın çünkü gerçekten etkisini görüyorsunuz ancak benim gibi yüksek kilolar vermek istiyorsanız, uzun süre için tavsiye etmiyorum. Yeterli vitamin ve mineralleri veya posayı vücuda almamak cidden size sorun olarak geri dönüyor. Eğer diyet yapmak istiyorsanız lütfen sağlıklı ve tek yönlü olmayan bir diyet yapın, kendinizi koruyun ve mutlaka spor yapın. Spor ve hareket gerçekten insan için çok önemli bunu son 2 ayda anladım ben de. 2 aydır haftada 3 gün 1 er saat spor yapıyorum ve ister inanın ister inanmayın 1-1.5 beden kadar inceldim, bu Dukan ile geçirdiğim 3-4 aydan çok daha etkili oldu benim için. Evet çok yüksek bir kilom var ancak kendimi hiç bu kadar sağlıklı hissetmemiştim. =)
Dukan diyeti yaptığımı bile herkes bana soruyor ve ben de onlara bunları anlatıyorum, karar size kalmış. Fayda görmek sadece kilo vermek ise sizin için durmayın yapın, ama kilo vermek için kendinize işgence çektirmeyin, sağlıklı olmak her şeyden önemli =)
Kuzummm afiyet olsun ben bu halimle bile kacamak yaptim iyi halt ettim sanki :26:ben normal dukan yemeklerinden sonra bile mide agrisi cekiyorum sanirim fazla geliyor yediklerimiz ondan agriyor.Dedigin gibi kimbilir bir daha ne zaman birlikte bayram yapacaksiniz ben ramazan bayramin da türkiye deydim orda sarmalar sardik baklavalar yaptik amca kizlariyla bu bayram sarma sararken aglayarak sardim sevdiklerinden ayri kalmak gercekten cok zor...Ben inaniyorum sen cabuk toparlarsin ki sen bana göre fistik gibisin...
3 kilo için uğraşabileceğiniz bir diyet değil dukan tabii ki.Dukan doktorluk lisansını kaybedince, benim de ona olan inancım/saygım gitti açıkcası.
O yüzden kitabını almak istemiyorum.
Ama burda gördükçe işe yaradığına da şahit oluyorum.
Kitaptaki bilgilere ulaşabileceğim bir net adresi var mıdır?
61 kiloyum.
58 olmak istiyorum.
boyum 167.
Bu diyete gerçekten ihtiyacım var mı?
Bence olur .daha kahvaltımı yapamadım krep yapmayı düşünuyorum peynırle beraber onu yıycem bugun ılk gunum :) yalnız ben lıght sut ve yogurt bulamadm yarım yaglı süt kullansam olurmu
3 kilo için uğraşabileceğiniz bir diyet değil dukan tabii ki.
Yediklerinize dikkat edip sporu arttırsanız kısa sürede kurtulursunuz o 3 kilodan.
Ayrıca inanmadığınız bir adamın diyetini sırf işe yaradığını gördüğünüz için yapmamalısınz.
Doktorluk lisansını niçin kaybettiğini biliyorsanız, diyetle alakası olmadığını anlarsınız.
Dukan doktorluk lisansını kaybedince, benim de ona olan inancım/saygım gitti açıkcası.
O yüzden kitabını almak istemiyorum.
Ama burda gördükçe işe yaradığına da şahit oluyorum.
Kitaptaki bilgilere ulaşabileceğim bir net adresi var mıdır?
61 kiloyum.
58 olmak istiyorum.
boyum 167.
Bu diyete gerçekten ihtiyacım var mı?
Neden kaybettiğini bilmediğimi kim söyledi?dukan sadece fransada doktorluk lısansını kaybettı o da dukan dıyetıyle ılgılı degıl... obez cocuklar zayıflarsa extra not verılsın dedıgı ıcın ..bılıp bılmeden suc atmayın su adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?