Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayy kızlarr çok acaip bişey oldu yaaaaa,ben az önce çok tesadüfi şekilde yolda bir çocukla tanıştım ve beni işe bıraktı arabasıyla falan,nolduğunu anlamadım sersem gibiyim yahuuuuuu

wauuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww bu ne hız yahuuuuuuuuuuuuuuuuuu!....

yuh diyorum oha diyorum medesam bu ne yahuuuuuuu ne enteresan bir tanışma olmuş arkadaşında azmine hayran kaldım bu arada hadi hakkında hayırlısı pek meraklandım bu işin devamı için merakla bekliyorummmmmm
aliyecim hangi multivitamini alıyorsun acep ben normalde de meyve sevmem şuan hiç yiyemiyoruz zaten bende başlayım diyorum :)

önceden verdiysen yine verirsin ama bu sefer zorlar kaçamaksız hakkıyla bu diyeti yapman lazım çünkü 2 kez yapılıyor diyet bu sefer son olucak bunu unutmadan yapman lazım bol şans

slm kızlarrrrrrr neler olmuş böle yahuuuuuuu bir uğramadık konu almış başını gitmiş bu arada bende callana başladım bugün kendimi yormadan yavaş yavaş yaptım hadi bakalım hayırlısı :)

teşekkür ederim mervexz her akşam buralardayım artık

ayy kızlarr çok acaip bişey oldu yaaaaa,ben az önce çok tesadüfi şekilde yolda bir çocukla tanıştım ve beni işe bıraktı arabasıyla falan,nolduğunu anlamadım sersem gibiyim yahuuuuuu

Medasammm nasil anlatmissin öyleee koptum okurken kiz sende deli cesaretimi var nasil bindin arabasina zor durumdayim demissin ya allah seni.. Hadi hayirlisi canisimcim..Siz ne cok yaziyorsunuz böyle ben yetisemiyorum size..

Allaaaaaaaaaaaahımmm ne tatlı hıkaye bu yaaaaeeee göt kadar yerde kımse pesımıze dusmuyo dusse de höttt demek zorunda kalırız saten:d

canlar guclendırmedeyım ayagına hergun cıkolata mıkolata yıyorum bı yardım help melp allah askına ya

Tehlikeli isler yapiyorsun cikolata da neymis yeterince yemedinmi zamaninda sen onlardan..Tatli canin cekince 1 kahve fincani sütü isit icine 1 kahve kasigi kahveni at ic cikolatanin yerini almiyor ama ise yariyor..Bol bol vanilya kokla..

Tehlikeli isler yapiyorsun cikolata da neymis yeterince yemedinmi zamaninda sen onlardan..Tatli canin cekince 1 kahve fincani sütü isit icine 1 kahve kasigi kahveni at ic cikolatanin yerini almiyor ama ise yariyor..Bol bol vanilya kokla..
hem de ne tehlıke... kıtapla dovulmeyı de hakettım hatta bugune kadar basılmıs tum kıtapların altında bırakcak alıye benı bı de regl bahane edıyorum ama gıdısattan hıc memnun degılım

aliyecim hangi multivitamini alıyorsun acep ben normalde de meyve sevmem şuan hiç yiyemiyoruz zaten bende başlayım diyorum :)

ace selenyum alıyorum. biraz saç dökülmesi oldu son zamanlarda. onun için aldım. iyi geldi. açıkcsı bişey bildiğimden seçmedim bunu. multivitaminler çok pahalı ya, bu da ucuzdu. ondan bunu seçtim.

hem de ne tehlıke... kıtapla dovulmeyı de hakettım hatta bugune kadar basılmıs tum kıtapların altında bırakcak alıye benı bı de regl bahane edıyorum ama gıdısattan hıc memnun degılım

regl dönemi en tehlikeli dönem hepimiz eziyet cekerek atlatiyoruz bu dönemi yeri geliyor tuzaga düsüyoruz ama senin elinde..Bir arkadasim bana yazmis dolabimdaki tüm kiyafetlerimi attim beynime yerlestirdim eger kilo alirsam ciplak kalirimm.Cok da iyi yapmis bana yazmakla bende her kacamak yapmak canlari caldiginda 48 bedenden 42 bedene düstün kilo alirsan ciplak kalirsin..Bende bir pantolan biraktim sadece cünkü digerlerini hep attim..

canlar guclendırmedeyım ayagına hergun cıkolata mıkolata yıyorum bı yardım help melp allah askına ya

aman diyim. o çikolatalar (diabetik olduklarını varsayıyorum) yağlı. aradabir yiyebilirsin güçlendirmede tamam ama hergün olmaz. bu diyetin en zor kısmı güçledrime. güçlendirmeyi hakkıyla yapamazsan risk altındasın. bak o kadar emek çöpe gider. demin yazmıştı bi arkadaş 23 kg verdim, geri aldım diye. aman diyim...

2 arkadaşım geçen hafta uyguladı ikiside kusmaktan hasta oldu sonra bıraktılar ben gözlemlerime dayalı olarak sağlıksız buluyorum kitabını da gördüm Bu hatalı popüler olarak nitelendirilen diyetlere bakıldığında verilen öneriler US Department of Agriculture (USDA), Department of Health and Human Services, National Institutes of Health, American Dietetic Association, American Heart Association, American Diabetes Association ve American Cancer Society tarafından bildirilen tavsiyelerle zıtlık göstermekte ve zararları konusunda ortak görüş bildirilmektedir.

Yaz öncesi dukan faciası yaşanıyor - Sabah - 07 Kasım 2012 - 19 Nisan 2012 kaynaktta gösteriyorum doktorların uygulaması doğru olduğu anlamına gelmiyor.Hele ki bir kardiyoljı uzmanı nasıl uygular aklım almıyor.

Yeni gelen arkadaşlar bence bozup tekrar atak yapmakla hata yapıyorsunuz...Vücudunuza büyük zarar...Latte sözüm tek sana değil yanlış anlama ama son zamanlarda sürekli atağı bozdum tekrar başladım tarzında çok yazan var...Yapmayın arkadaşlar, hepimiz kaçamak yaptık ama en azından atakta yapmadık yani...Daha durun dietin başındasınız , kendinizi önce bir hazırlayın bu diet psikolojisine sonra kesin olarak başlayın....

sabah işe gelirken etrafa güzel kokular saçan pastanelerin önünden geçiyorum,öğlen desen işyerinde çıkan nefis yemekleri yememek için savaşmak ayrı yorucu,işim çok stresli,e birde moral bozukluğunu yemeyle geçirmeye alışmış bir durumum var...e birde çevre faktörü,farkındayım bunların hepsi bahane :))çok haklısın diyete başlayıp bozmak kendimize büyük zarar ,burda olma sebebim bu tekrar aynı hataya düşmemek,sizin gibi doğruyu söyleyecek motive edecek arkadaşların desteğini hissetmek güzel.

günaydın herekese,

sabah uyanır uyanmaz ilacımla (trioid hastasıyım,ömür boyu kullanmam gereken ilaç) 1 bardak suyumu içtim ve işin yolunu tuttum,az öncede 1fincan çay la dukan poğaçası ve üzerine 1 dilim peynir ekleyip mikrodalgada ısıtıp yedim,sıcak daha güzel oluyor).
hepinize güzel birgün diliyorum.

Günaydın kızlar
Dün akşam tavuklu sufflemden yedim. Bu sabah yine dukan müsli (yağsız süt ile) ve 1 bardak kuşburnu çayı. kütüphaneye yanıma dukan krebi alacaktım ama artık hep tutuyor tava, anlamadım ne oldu tavaya birden:26:
neyse. yanıma yoğurt alırım ben de...

Günaydın kızlar :119:
Hepimiz için güzel bir gün olsun, bu sabah yarı açık gözlerle tartıda 74 küsürler gördüm ama inşallah aynı güzellik yarında kendini gösterir
Regli olucam ama başlayamadı anca bitmeyen karın ağrılarıyla kabus yaşıyorum, sırf bu ağrılar ve stres yüzünden takvimde günlere bakmıyorum

Şimdi akşam yazılanları okumaktaaa sıraaaaaaaaaaaa

Deli kızzz...

Çoktehlikeli ve çok erkennn..

Bu soruyu neden Aliyeye sordun bu nasıl bir kaderdir...

sağlıksız bu diyetler kilo kaybedicem diye sağlığınızı kaybetmeyin diyet kişiye özeldir böyle diyet olmaz.

Benim diyetim kişiye özel. Canım ne isterse onu yiyorummm. Hatta çok özell

Benim kefir mayam dün geldi. Ankaradan bilmemne enstitüsünden. 3 tane nohut kadarlar. Dün akşam mayaladım yağsız sütle göreceğiz bakalım ne olacak. Ben 48 saat bekletmeyi planlıyorum zira ekşi severim ayranı kefiri. Çok merak ediyorum hem kış üstü çok faydalı. Hemde diete etki ettiğini okumuştum daha önceleri. Bağırsaklar için özellikle.
Bulmazsan maya, benimkilerde büyürse paylaşırım zevkleee. ama zamanı var sanırımm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…