Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar günaydın,
ay daha masama oturdum tel çaldı çocuk arıyor beni yaaa,hat kesildi ayy şimdi tekrar arıyor

Herkese günaydın

Off bu kabızlık problemi beni öldürecek... Zar zor da olsa bir düzenim var ama bazı günler resmen kriz oluyor, 2 saate yakın mahsur kalıyorum wcde. Hala da tam rahat değilim, üstelik dün sebze günümdü ıspanağından maruluna yeşillik de yedim. Suyum 3 ltye dayandı, geçti bile. Salatamda bol sirke de vardı.
Bu hafta spora düzenli gidemedim, eskisi gibi maydonoz serpiştirmiyorum protein günlerime ve yeşil çayı azalttım (kahve normal çaya ağırlık verdim) - bunlar olası sebepler... Birinden biri olmayınca herşey kötü gidiyor demek ki...

En yakın A101i tespit edip o çaydan depolamalıyım. Bir de bugün unutmazsam kefirle o ACE selenyumdan alayım. Akşamları özellikle erkenden halsizlik oluyor gözümü açamıyorum, yapacak işler dururken gidip uyuyorum hemencecik.

Okurken alıntı yapmayı unutmuşum, Kefir mayasını ben İstanbul'da zencefil aktarda görmüştüm bir zaman önce, her aktarda satılıyordur herhalde. Ufak bir kavanoz suyun içinde ufak topçuk göstermişti, 5e dediydi ama baya geçti üstünden. Bu işi düzenli yapan bir tanıdıktan alınırsa daha verimli olur herhalde.

Kefir mayalayanlar lütfen sırlarını paylaşsın şu beceriksiz çekirgeyle!

aynı sorun bende de var. normalde sürekli kabızlıkla uğraşan biriyim şimdi iyice arttı.. 7 günde sadece bir kere çıktım. daha önce hemoroid ameliyatı oldum. böyle giderse tekrar nüksetmesinden korkuyorum.

Kuzulaaarrr güpgünaydınnnnnnnn

Bugün sizeeeeee 58 kilo olarak sesleniyorum.. regl dönemim bitti çok şükür sabah tartıldım bir heyecanla veeee tartı 58 i gösterdi :)) çok mutluyummmmm yuppppiiiiiiiii

En son heralde ortaokulda ya da ilkokuldaydm bu 58 i gördüğümde...yani hiç hatırlamıyorum aslında

Tehlikeli isler yapiyorsun cikolata da neymis yeterince yemedinmi zamaninda sen onlardan..Tatli canin cekince 1 kahve fincani sütü isit icine 1 kahve kasigi kahveni at ic cikolatanin yerini almiyor ama ise yariyor..Bol bol vanilya kokla..

hem de ne tehlıke... kıtapla dovulmeyı de hakettım hatta bugune kadar basılmıs tum kıtapların altında bırakcak alıye benı bı de regl bahane edıyorum ama gıdısattan hıc memnun degılım

evet çok çok katılıyorummm...çikolata çikolatayı getirir...arkası yok bunun...hepimizin kutu kutu çikolatalar yiyebilme potansiyeli olduğuna eminim.. en başta ben..ama çok dikkatli olmalıyız ben ömrümün sonuna kadar dikkat edeceğim diye başladım bu yola...çikolata yerken tadını ala ala ye..ama sınırı aşmadan yani haftada 1 tane falan...bu isteği bastırmanın o kadar çok yolu var ki..yasenanın söyledklerinin yanında türk kahvesi de çok etkili..şekersiz tabi

teşekkür ederim mervexz her akşam buralardayım artık

Canım benim gel gel.. burda dostluk var geyik var bi de çok eğlenceli diyet var...
Seni bi de callene başlatırız ohhh

Kuzum bu dukan müslisi nasıl oluyor acabaa :44::44:

kızlar günaydın,
ay daha masama oturdum tel çaldı çocuk arıyor beni yaaa,hat kesildi ayy şimdi tekrar arıyor

heyyy ne diyo ne diyooooooo

Hangi çay kuzum? A101 benim de yakınımda var da ben de her neyse koşup alayım :)

Kefir mayası tarifi buluncaya kadar muhakkak tüket hazırlardan tabi senin yaptıgın gibi olmuyodur ama olsun yine de halsizlğe birebir..ben de halsizliğimin caresi olarak kefiri görüyorum..
Bi de inanmıycaksın calleni

a101de mest form çayı satılıyormuş, kabızlığa çok iyi geliyormuş. Evde de var aslında form çayı ama akşama dışarı çıkacağım korkumdan içemedim şimdi. Offf kendime bir zarar vermeden şu işi düzenleyebileydim iyiydi ya.

Aliyecan akşam çıkmak zorunda kalmıştım kusura bakma yeni gördüm sorunu.
Ailede erken diş kaybı var mı bilgin var mı? Özellikle üst ön dişlerde sallanma olunca aklıma ilk gelen genetik bir diş eti hastalığı var agresif periodontitis dediğimiz, erken yaşlarda diş eti çekilmesi ve çene kemiklerinde erime ile karakterize. Ama tabi tek seçenek bu değil.
Diş sıkma huyun var mıdır. Özellikle geceleri önemli ama gündüz sıkmak da zarar verebiliyor. Bende mesela bir şeyler doğrarken dişlerimi sıkma gibi bir huy var. Bu tarz diş sıkma, diş gıcırdatma, kalem ısırma gibi alışkanlıklar da dişlerde sallanma yapabiliyor.
Ama zayıflıkla diş sallanması arasında bir ilişki hiç duymadım :)

Günaydin Dukancanlar Hepimiz icin güzel ve kacamaksiz bir gün olur insallah..Medesam fistik gibi hatunu kacirirmi elbet de arayacak..

Kuzum mest çayını daha alamadıysan bence iç form çayını..ilerleyen saatlerde gerekirse bi fincan daha içersin..gün içinde mekik çek,karın egzersizleri yap rahatlatır o..

Dediğin gibi en ufak bişeyi ihmal edince(bitki çayı,bol su ya da spor) hemen kabızlık başlıyor..

Ben diyete başladığımdan beri o kadar az sebze yiyorum ki..başlarda korkuyodum ben de çok çekerim bu sıkıntıyı diye ama korktuğum gibi bişey olmadı..olacağını hissettiğimde hareketlerimi arttırdım bi de bitki çayı içtim,aklında bulunsun canım

günaydın millettt.bu yagmurlu soguk kıs gununden hepinize sewgiler

tam ben de o cümleyi kurdum içimden ki gördüm ki sizde yazmışsınız.. tavuğun da mı varmış light ı... migros mu yine?

light tawuk mu o ne ki yaww

agzına saglıkkkk

kızlar günaydın,

eeeeee ne konustunuzzz,,ne dedi haydi anlat anlat

herkese günaydın...
güzel ve mutlu bir gün olur inşallaaahhh

sanada günaydınnnn

cevabın için teşekkür ederim. ben de sonradan farkettim çıktığını. buraları farklı konularla meşgul etmeyelim diye, faceden mesaj atarım sana birazdan

merhalar...bende bugün itibariyle dukan diyetine başlamış bulunmaktayım.bu sabah ki kilom 87,5 boyum 1,75 .her kilo verme serüveni sonunda o diyet bana +2kilo olarak geri dönerek geldi suç bende dengeyi kuramadım ya hiç yemedim yada çook yedim..bu sefer kararlıyım vermem lazım öncelikle 79 u görmek ilk hedefim.bende çalışıyorum ve uzun süre bilgisayar başında oturarak ve sıkıldıkça karnım acıkıyo neyse şimdiden sıkmıyım sizi...
sabah kahvaltım
2 haşlama yumurta
1 kibrit peynir
şekersiz çay
öğlendede planda şunlar var
% 3 yağlı yoğurt
köfte ( kıymayı karabiber tuz ve bir diş sarımsakla yoğurdum yağlı kağıt serdiğim tepside fırınladım işyerime getirdim.)
akşam fırın balık

Günaydın kızlar,

Regl falan da bitti ama ben hala 59,9 kiloyuumm :S Aslında tartılmıcaktım da, bu akşam sporda ölçülcem de, acaba dedim benim tartıyla onların tartı arasında ne kadar fark olacak. Oy bi de orda akşam tartılcam hem de eşofmanlarla.. Dün akşam zaten 60,3 çıkmıştım evde, orda da kıyafetlerle 62 falan çıkarım ben.. Acıların çocuğuyuuummm... Dün protein günümdü ama akşam kayınvakidemde biraz salata yedim, bi kaç kaşık da barbunya :97: Yok ben eski irademe dönemiceemmm... Ne güzel 4 gün kaçamaksız protein yaptım. Hem de regl halimle. Ama yok.. işe yaramıyor ki artık... 57'yi bile göremicem sanırım Sporla ne kadar olursa artık.. Puuuufff!!! Puf ki ne puuuffff!!! :97:

Canıımmmm Çok heyecanlı yaaa.. İnşallah her gördüğü fıstığa böyle davranan biri değildir de senin de içine siner de artık muradına erme yolunda gidersin :123: Bir sen bir o bir de bebiş Çok zor durumdaymış Yesinler seni yaaa Yalnız çocuk da ne beklemiş yaa Beklesin beklesiinn... Daha da hep yollarında beklesin inşallah :127:

hahahahahah :))))))

Delyyyyyy öldürdün beniii
ofiste kahkahayı bastımmm tutamadımmmmmmm .....:)))

hem de kimseden çıt çıkmıyokennn :)))) toparlayamadım da :))) hahahahaha...hala kopuyorum :)))

Heyecan yaptım

Merhabaa Allah bağışlasın yavrucuklarınıı.. 1 de değil 2 hem deee anaaammm

Ama yaptığın olmamış Arkadaşlar da demişler zaten. Önce kitaapp, sonra da atağa baştan başlamacaa.. Ama unutma her başladığında vücudun direnç kazanıyor. Her zaman böyle yapılmaz. Yeni başlamış daha, ne güzel bi hevesle iradeli olmalısın olmalısın. Sen bana bakma.. diyosan ki sen kendi iradene bak Ben buralarda yıllancam nerdeyse, az kaldı :) Hem 10 gün atak nerden çıktı. Dukan sitesinde 10 gün mü verdi sana atak için? İdeal kilonu yazdığına göre testi yapmışsın heralde ama.. 10 gün çok gibi geldi bana da, ondan sordum.

Ben de suyu sevmiyoommm İş yerinde dolduruyorum şişemi :S Mecbur

Sen tatlısıınnn =)

Meraba. Mecburen az yemişsin ama, maşallah çok iyi dayanmışsın.. böyle patır patır gitsin inşallah kilolar

Çok güzel yazmışsııınnn :126:

Bu arada bağısaklar için kefir denemedim ben hiç. Deniyim bari:44:

Dün sinameki çayı içtim.. Gece baya fenaydı :S Şimdi de midem ağrıyo yaa.. sanırım içtiğimin etkisi hala :S

Hahaha 'denizde köpek balığı kovalayan türler'

benim cevap yazım sayfası böyle.. burada fazlası seçeneğini göremedim?

Eki Görüntüle 546967

Şimdiikkk.. Kullanıcı Kontrol Paneli---> (soldaki menülerden Ayarlarım'ın altında) Hesabım, Seçenekleri Düzenle---> (orda da Çeşitli Seçenekler'in altında) Mesaj Editörü---> Standart Editör tıklı olacak veee Değişiklikleri Kaydeeett

Ya ama bu iş nasıl olcaaakkk Senin gülücüklerin olmadan forum (

evet geçmişi okudum geldim artıkın herkeşlere günaydın hanımlarrr...

sabah daha sadece su içtim bişey yiyemedim ama akşam yasaksız yemekler olsa da fazla kaçırmışım :S
bu arada şu kabak kızartması olmadı yaa. kabağı falza mı kalın tuttum nedir iğrenç bir koku ve tat çıktı ortaya ki normalde kabağı severim

Canlarım tekrardan günaydın,hemencicik size uzuunnn bir özet geçiyorum
benim kartvizitimde cep telim yazmıyor,bu sazan da dğün kart alışverişi yapınca o zaman ararım bir kahve içeriz demişti yaa kartımda cebim var sandı heralde
neyse otelden aradı bağladılar teli bana,çocuk tanıttı kendini,şu firmadan şu kişiyim diye,ben de masusçuktan tanımamış gibi yaptım,ay çok .....yım vallahi
çıkaramadınız galiba dün tabışmıştık dedi,aaaaa evet kusura bakmayın benzer bir firmaya teklif hazırlıyordum da onlar arıyor sandım bir an dedim.bu da ben de ne çabuk unuttunuz dedim dedi
neyse sonra anlattı işte bodruma gidiyorum yoldayım,aslında size uzuuun ve güzel bir mesaj hazırlamıştım tam yollayacaktım bir baktım cebiniz yokmuş ben de araryayım dedim dedi.ben de hah işte tam da böyle durumlardan korunmak için cebim yok kartımda dedim.mail atsaydınız dedim bu da aldım ben mesajı tamam dedi.neyse işte bunun üstüne arayayım demiş.sonra senli benli konuşmaya başladı ama ben yine de siz diye hitap ettim,mesafemi koruyayım dedim:26:
dün toplantı için gittik ama biraz gecikti,sonra yemeğe gittik 12'de kalkabildim falan dedi.ben de arkadaşımla buluştum kahve içtik dedim,bu da dedi zaten toplantım olmasaydı o kahveyi size ben ısmarlayacaktım dedi
ben de dedim kusura bakmayın ama arkadaşım istanbuldan gelmişti ve çok kısıtlı vaktimiz vardı,ben her halukarda onunla olacaktım dedim uyuza bak yaaa,sanki ben onun davetini hemen kabul edecekmişim gibi hıhh
neyse yarın akşam dönecekmiş.her hafta ç.ba akşamı bodruma gidip 1 gece bodrum çalışıyormuş,diğer günler izmirdeymiş.
kesin h.sonu falan bi kahve içelim der ama ben kabul eder miyim bilinmez tabii

diğer taraftan da en sonunda neslim ve cute ile buluştuk dün akşam ve elbette dünya tatlısı levinnnnn
süpper geçti,ilk buluştuğum dukaniçelerim benim
bu arada vallahi kızların hiç de kilo vermeye falan ihtiyacı yok,herkes fıstık gibi boy pos endam hey maşallahhhh
ayrıcaaaaaa aliyem ve neslime tekrar çok çoook teşekkürlerimi sunuyorum,ellerinize sağlık çiğ çiğ bile götürdüm
bu akşam da pişiricem inşallahhh
siz bizle paylaştıkça Allah da sizin kilolarınızı alsın emi aminnnnn
oyyy levin kuzusu var yaaa Allahım bir çocuk ağlarken bile bu kadar güzel olabilir mi yaaa,Allah nazarlardan saklasın
bence her kadın hemen çocuk sahibi olmalı,Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
hepiciğinizi öpüyorum

canım çok tebrik ederim,çok güzel başlangıç yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…