Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

asılında zor şeyler değil bunlar evde kendin de yapabilirsin. tatlandırıcı süt ve sınırlı izinli mısır nişastası. aroma da katarsın içine. mis gibi olur. mısır nişastasını az koyarsın. kıvamı çok koyu olmaz ama tatlı isteğini bsatırır. ama bence en kurtarıcı ve en zararsız tatlı züme yoğurt, tatlandırıcı ve aromayla yapacağın dondurma. ben en çok onu tüketiyorum. tatlandırıcı biraz su tutuyor ama en zararsızı o tabiki.

Ya kızlar, birşey soracağım. Aranızda birinizin şu dukan online satış sitesi ile tecrübesi var mı ? bi de biraz farklı ülkelerin dukan satış sitesine girdim, ya bizim resmi sitede hiç birşey yok! diğer yerlerde aromalar, bisküviler, konyak makarnası, hatta ve hatta şokokrem bile var !!!! sonra değişik takviyeler, kapsüller (mesela selülite karşı, elma sirkeli başka bir kapsül falan).... güzel farklı tarifler var, ya var da var işte türk resmÎ satış sitesinde neden yok bu kadar türk dukanist varken:95: yada ben mi göremedim ? yada bilmediğim birşey mi var ? :99: atlattım hafiften sanırım :26:
şaka bir yana ama bilgisi olan var mı ? şu hindistancevizi aromasını şahsen çok isterim yada şu makarnayı, şokokremsiz yaşayabilirim normalde de kullanmam pek, ama özellikle şu aromalar süper: kiraz bal çikolata konyak limon-merengue (nasıl birşey bilmem ama güzel birşeye benziyor)... ahhhh ahhh

evet kuzum bu bildiğin yasaklı bişey..sınırlı mınırlı değil yani..
az da yemiş oldum artık akşam çokça hoplayıp zıplamam gerekecek..

Kuzu nereye attın maili ben bulamadım daa...
Şirket mailime bile baktım bu arada :)

alisimmmmmm kusummmm benimkisi burada onaydan gecmisti yaaa puddingim hani????? nisasta da yok bendekinde eve gidince bir daha yazyayim icindekileri bir daha bakin olmadi????:26:

hatırlamıyorum senin tarifini ama mısır nişastası yoksa başka bişey vardır kıvam vermesi için içinde. varsa öyle bir tarif ben de yaparım hemen. sen onu hatırlatıver bi daha.

Ben bunu atlamışım canım :) Allah tamamına erdirsin!!! Bir yastıktaaa.. Ya da 2 :) böylee:
İradene de hayran kaldım Hep böyle devam eder inşallahh!!

Ellerine sağlııkkk!! Afiyetler olsuunn..

Ay ama 27 beden diyorsun Hem de 36 Aman Allah'ımmm!! Hayalleriiimmmm E işte azıcık da spor yap canım. Callan falan yap işte. Ay heba etme bunlarıı :) Ben 36 bedeb giysem sarkık karnımı bile kabul ederim. gel derim baaşşıım üstüneee

E sen geçmiyosan ben hiç geçmiyim.. :97:

Son düzenleme:
öğlenki menüm;
2 adet haşlanmış yumurta

kızlar meyveli activia atak döneminde tüketilebiliniyor mu?

activia hiçbi ewrede serbest deil.cunku içinde yağ war.yurt dsında bunun yagsız olanı warmıs o serbest ama TR.de bu yok.light meyweli yogurtlarıda gunde 2 kutuya kdr tuketebilirsin.ben seyirde haftada 1 yada 2 kutu tuketmıstım ama her hafta değil.ayda 1 yada 2 hafta.

gurmenet weya hammadeler.com a bak oralarda war Dukan için aromalar.

teşekkür ederim Love01:116: bir göz atayım o sayfalara

kusuuuum ben almanyada yasiyorum alisveriste yaptim...sunu söylim aromalari igrenc ötesi ....dukanellayi cok sevdim ve bisküvileri...günde 3 tane izinli ve 3er 3er paketli zaten cantamda hep bulunuduruyordum evde olamadigim zaman kepegimi tüketmek adina bisküvi yiyordum....ama hani söyle söylim büyük bir kayipta degil:26: olmasada olur burada bi ton arkadasimiz dukanellayi kendisi yapiyor ben biraz üsengecim 8 saat calistiktan sonra yapasim gelmiyor birsey kolayina kaciyorum
evet kuzum bu bildiğin yasaklı bişey..sınırlı mınırlı değil yani..
az da yemiş oldum artık akşam çokça hoplayıp zıplamam gerekecek..
zipla zipla kuzum zararin neresinden dönersin mantigi ile devam ediyoruz
Kuzu nereye attın maili ben bulamadım daa...
Şirket mailime bile baktım bu arada :)

ipektom yaaa gitmedi mail zaten yanlis mail mi verdin sen bana kandirdin hayallertimle oynadin varya tekrar atarmisin özelden

------------------------------------------------

:)

Son düzenleyen: Moderatör:

evet kızlar umuyorum fotoğraflarımızı ekleyebilmişimdir :)
güzel bir kahveydi kendi adıma
iyiki geldin nesli
iyiki bizde buluştuk medesa
darısı hepinizin başına

ıcınde fruktoz ve pırınc unu var ıkısı de yasak, badem tozunu badem den yapıyolarsa o da yasak, bu pek bize uygun degil. Zaten 7 gr proteine 20 gr karbonhidrat var. bizim yiyeceklerimizin proteini çok karbonhidratı az. yemeni tavsiye etmiyorum canım.

Biraz karanlık ama tatlılığınız böyle de belli oluyor kızlaaarr Buluşmamızı iple çeker olduummm Öpüyorum hepiciğinizi vee küçük Levo'yu da en çoookkk

Ahahahha Ay sana gülmüyorum canım Neden gülüyorum biliyo musun Deliliğimden Şey gibi söylemişsin: Bu değil bu değil bu hiç değil. Ben daha farklı şeyler arıyorum. Hayıırr! Bu da değill Hahhaha Onu bu hale düşürenler utansın. Bkz: Sinan Çetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…