evet canım kan srubuda demır damlasıda kullanıyoruz.. nefes alısına gelınce o benımde dıkkatımı cekmıstı emzık varsa agzında burnundan yoksa agzından alıyor nefesını. kı emzıgıde sadece uykuya dalmak ıcın kullnıyoruz onun dısında emzık almaz..uyanıncada kuruluktan dudakları eciş büşüş oluyor. ozamanda ısırasım geliyor duduşlarını
tabii ki seve seve veririm tarifi: şimdi malzemeler şunlar:
3 litre su
2 yeşil elma
1limon
2 çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı karabiber (tane olarak; toz değil)
1 tatlı kaşığı da karanfil
elma ve limonları iyice yıkayıp dörde bölünüyor, büyük bir tencereye 3 litre suyu ve tüm malzemeler katılıyor. ben karanfillerin bir kaç tanesini değişiklik olsun diye elma dilimlerine yerleştiriyorum...sonra kaynatılıyor (çok da mis bir koku salıyor evin her bir yanını), kaynadıktan sonra 5dakika daha ocakta bekletiyorum ve sonra kapağı kapalı olarak şöyle yarım saate kadar daha bekletikten sonra malzemeleri süzerek şişeye doluduruyorum (benim büyük bir cam sürahim var, ama o bile yetmiyor, yani 2-3şişe doluyor). buzdolabında aşağı yukarı 2 gün saklanabilinir. Her öğünden sonra bir bardak demişti diyetisyen. ben arada da içiyordum. annem bana sormadan kahvaltı öncesi 2bardak içmiş, metabolizması baya bi hız kazanmış sanırım, o kadar sık tuvalete gittiğine göreumarım faydası dokunur ama tadı güzel, ama en çok eve yaydığı koku hoşuma gidiyor. aslında tam böyle sonbahar kış havası veriyor o koku eve
bu arada demin kütüphaneye gelirken iki tane genç yanımdan geçerken birbirine güzel bayan dediler beni işaret ederek ayy nasıl tavan yaptı egommmkocam duymasın vallah rejimime engel olur..yüzüm bu aralar pırıl pırıl parlıyor, saçlarım da öyle, şimdi böyle iltifat da geldiğine göre iyi yoldayım aman allah sahibine bağışlasın ikisini de, yakışıklılardı da, benim için her zaman number one dünya tatlısı kocam, hepsinden yakışıklı bana göre
Eki Görüntüle 547507 Eki Görüntüle 547508 Eki Görüntüle 547509
evet kızlar umuyorum fotoğraflarımızı ekleyebilmişimdir :)
güzel bir kahveydi kendi adıma
iyiki geldin nesli
iyiki bizde buluştuk medesa
darısı hepinizin başına
activia hiçbi ewrede serbest deil.cunku içinde yağ war.
ben de ne zamandır bunu soracaktım işte. bize activia yasak değil miydi ondan nasıl kefir peynir falan yapıp yiyoruz o zaman....
ben de ne zamandır bunu soracaktım işte. bize activia yasak değil miydi ondan nasıl kefir peynir falan yapıp yiyoruz o zaman....
iyiki geldin nesli
darısı hepinizin başına
iyiki geldin nesli
darısı hepinizin başına
oyyyy resimlerimizi eklemişsin heyyoooodeşifre olduk vallahi
evet yaa çok güzel bir kahveydi,güzel bir sohbetti,inşallah daha uzunlarını da gerçekleştiririz en kısa zamanda
cute sözünü unutma ilk fırsatta nöbetime bekliyorum
bu arada nesliyle levin ay parçası gibi parlamışlar,son resimde de ben de parlayım diye şekilden şekile girmişim
darısı istanbul buluşmasının başına
Merhabalar;
ben dukana yeni başladım ve biraz araştırma yaparken bu sizleri buldum biraz okumaya çalıştım hemen kitabı satın aldım gerçekten kitabın çok faydası olduğunu düşünüyorum ancak paylaşımda bulunmak motivasyon açısından da çok önemli bu sebeple mümkün olduğunca sizinle beraber olmak istiyorum eğer sizde kabul ederseniz
benim size öncelikli olarak bir sorum olacak yulaf kepeğiyemesek olmaz mırezalet bir tadı var bence gerçekten dayanmak mümkün değil belki de benim damak tadıma uygun değil yada doğru bir şekilde harmanlayamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim
AhahahhaAy sana gülmüyorum canım Neden gülüyorum biliyo musun Deliliğimden Şey gibi söylemişsin: Bu değil bu değil bu hiç değil. Ben daha farklı şeyler arıyorum. Hayıırr! Bu da değill Hahhaha Onu bu hale düşürenler utansın. Bkz: Sinan Çetin
HoşgeldinMerhabalar;
ben dukana yeni başladım ve biraz araştırma yaparken bu sizleri buldum biraz okumaya çalıştım hemen kitabı satın aldım gerçekten kitabın çok faydası olduğunu düşünüyorum ancak paylaşımda bulunmak motivasyon açısından da çok önemli bu sebeple mümkün olduğunca sizinle beraber olmak istiyorum eğer sizde kabul ederseniz
benim size öncelikli olarak bir sorum olacak yulaf kepeğiyemesek olmaz mırezalet bir tadı var bence gerçekten dayanmak mümkün değil belki de benim damak tadıma uygun değil yada doğru bir şekilde harmanlayamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim
oyyyy resimlerimizi eklemişsin heyyoooodeşifre olduk vallahi
evet yaa çok güzel bir kahveydi,güzel bir sohbetti,inşallah daha uzunlarını da gerçekleştiririz en kısa zamanda
cute sözünü unutma ilk fırsatta nöbetime bekliyorum
bu arada nesliyle levin ay parçası gibi parlamışlar,son resimde de ben de parlayım diye şekilden şekile girmişim
darısı istanbul buluşmasının başına
levo çok tatlı di mi? ben pek çocuk seven biri değilimdir ama bayılım ona...
kızlar rachelfine nerelerde bilen var mı?
hohohoh paylaştım ama o koca çantamda her daim herşeyi taşıyan ben fotoğraf makinesi yoktu
neyse artık başka sefere
sözümü tutarım canımcım
bir gece ansızın gelebilirim :)
bu arada geçmişi şöyle bir okudum ama yazma özürlüyüm ya kk da şimdi yazayım
bu özgüveni ve egosu tavan yapmış beyefendinin bu durumu balon bence
sana daha olgun gerek çocuk kalır o (mental açıdan)
o ne özgüven o toplantı olmasaymış kahve içermiş miş
kabalığa bak direkt atlayacak tip var mı bende derler 1
bulunmaz hint kumaşımısın derler 2
benim de bir sosyal hayatım var bu gece gelsende benimle kahve içsen diye yolunu gözlemiyordum derler 3
yani ben dedim şahsen
sanki sende benzerlerini dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?