Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

%17 ile neresi light imiş ki onun o zaman :)

Normal labne daha yagli heralde. Piyasadaki urunun yag miktarindan daha az oldugu zaman light yazabiliyolar.

Bir urunun uzerine light yazabilmesi icin ya yag orani , ya da kalori miktari piyasadaki muadil urunun bilmem kacta kaci olmasi gerekiyor.

Yani bir yiyecekte light yazmasi onun kalorisinin cok daha az oldugu anlamina gelmiyor. Yag kullanmiyolar tat versin diye yerine karbonhidrat basiyolar. Yag orani %33 daha dusuk oluyo. O yuzden light yazan bir seyi almadan once icerigine bakmanizi tavsiye ederim.

Güzel güzel dileklerin için saol canııım

Amin amiinn!! İnşallah hepiciğimiz istediğimiz görüntülere kavuşuruz..

Son düzenleme:
merhaba kızlar atağın 6. günü okadar hata yaptımki kitabı almaya karar verdim yani bıraktım okuyup tekrar başlıcam googlede girdiğim zaman 49 çeşit dukan kitabı çıkıyo hangisini almalıyım çevirmeni yayı evi vs yada üzerinde ne yazıyo?????????????? bilgilendirirseniz sevinirim
bide evde mayaladığımız doğal yoğurdu tüketsek olurmu??????????* sütü eşim bi velisinden alıyo mandıralarımı ne varmış ama kaymağını alıp mayalıyorum

hepsıburadadda var canım ghemde en uygun orda ucretsız kargo ıdı. tabı onlarda kesfedıp fıyatı artırmadıysa..

bende birşey sorucam şöyle sert keçi peynirinin yağ oranı nasıl sizce
veya tulumun
keçi peyniri için az yağlı denir ama içeriği nedir gözüme ilişmedi hiç

sadece 1 kitap var. en son baskısını al gitsin.
sütün yağını evde alma şansın yok. üzerinde birken o kabuk şeklindeki kaymak sütün yağını çok az miktarda içerir. evde yaptığın yoğurt normal yağlı yoğurtttur. ben diyetimde genelde normal yağlı yoğurt kullandım. gerisi senin tercihin.

oyyyyyyyyy süpersiniz medesan sondaki hatun senmisin bakemmmmmmmmmmmmmmmmmm içimden o senmişin gibi geldi birdaha bende gelmek istiommmm
ama önce bi kilo vereyim 69 olayım içinizde tek şişko ben olurum vallahi yoksa ((((( herkes çıtır maşallahhhhhhhh
hoşgeldin ben sabahları krep olarak tüketiyorum kepeği ama bunun keki var poğacası ver kendine göre bir yol bulursun mutlaka tüketmen lazımmmmm

slm kızlar gene bol bol kaynatmışınız pazara gittim geldim öldüm çimdide callanımı yapıcam kısmetse 2/21 :)))))) her yoldan savaşıyorum iyi akşamlarrrrrr

her ikisi de gayet yağlı peynirler. ben dönem dönem yedim ikisini de

ama ama bu diyettin en zor tarafı peynir benim için ya
tatlıymış oymuş buymuş derdim değil artık ama peynir çok fena

ne kadar yiyorsunuz peynir günlük olarak

aliye sen yerken keçi peynirini ne kadar yiyordun mesela duraklama yapıyormuydu sende

yeşil etekli medesa
ortadali nesli
saçı toplu siyahlar içindeki de ben

ben 4-5 aydır light peynir yiyorum. o zamana kadar yoğurdu da peyniri de ne istiyorsam ondan yedim. krem peynir v.b hariç tabi. tulum, eski kaşar, keçi peyniri hatta koyun peyniri bile yedim. sabah 2 kibrit kutusu kadar yiyordum. gün içerisinde de yediğim oluyordu. birkaç ay evvel, bir duraklama sırasında, duraklamayı kırmak çin bir silah gibi gördüm ve light peynire geçtim. açıkcası ben başından beri normal peynir yediğim için bende duraklama yapmadı. ama sen light yiyorsan ve normale geçersen duraklama yapabilir.

ÖNcelikleeee "hay dilinizi eşek arıları polenlesiiiiinnnnn!!!!!" :))

alıntı yapma lüksü şeyedemedim, kusurua bakmayınız hatunlar :)
dana gibin dolandım, hala da bitiremedim turnemi ve fakat şu kadarını söyleyeyim "iyi ki" levin'i de kapıp düşmüşüm yollara ...
özlemişim izmir yıllarımı, dün akşam da taze bir nefesten ziyade özlem gideren bir keyfe haizdi.. Ne bilim mezunlar pilav günü gibiydi (kahve günü de desem olur) Bi gıdım yadırgama bi gıdım şaşırma olmadı bende... ikiniz de algıladığım ve dolayısıyla beklediğim gibiydiniz, böyle olduğu için de acccayip mutlu ve gururluyum :) (hani bak şu altıncı hissime yahuu- şımarıklığı yani) sadece müge o boyla bildiğin minyon algısı yaratan bir hatun, denizse abarta abarta gözünde ve gözümüzde kendini şişirmiş, yok öyle bişey, onları ekleyebilirim detay baabındaa :)
öpüyorum hepinizii

Son düzenleme:

yok işte ben de krem peynir hellim vs dışında her türlü peyniri 2 kibrit kutusundan biraz fazlaca tüketiyorum çok seviyorum
tulumu keçi peyniri tabağa koyup mikroda ertip azıcıkta kızarttım mı ohoo değmeyin keyfime
limitim olmuyor neredeyse
tabi aklımca eridiğinde tabakta azıcık yağı ve suyu çıkıyor ya
diyorum daha zararsız oldu
kandırmaca tabi
sonra peynirin tuzundan suyu dikiyorum :)))
kısır döngü

))))) ben de taze kaşarı tavada iyice kızartıııııp, yağını süzdürüveriyorum. bak ne güzel light peynir yaptım diyorum ve yiyorum. yani birkaç aydır yapmıyorum ama öncesinde hep yaptım. dedim ya bir duraklama sırasında yeni silah bulamayınca bari light peynir yiyeyeim dedim. güçlendirmeyle birlikte yeniden normal peynire dönmesem de, ufak ufak seyirtirim dier tarafa. dediğin gibi tatlı matlı neyse de peynir başkaaaaaa
yazn dikiliye gitmiştim. 1 hafta boyunca her gün 300 gr kadar penir yedim. hem de tulum ve keçi ne mes'ut günlerdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…