kusuuuum ben almanyada yasiyorum alisveriste yaptim...sunu söylim aromalari igrenc ötesi....dukanellayi cok sevdim ve bisküvileri...günde 3 tane izinli ve 3er 3er paketli zaten cantamda hep bulunuduruyordum evde olamadigim zaman kepegimi tüketmek adina bisküvi yiyordum....ama hani söyle söylim büyük bir kayipta degil:26: olmasada olur burada bi ton arkadasimiz dukanellayi kendisi yapiyor ben biraz üsengecim 8 saat calistiktan sonra yapasim gelmiyor birsey kolayina kaciyorum
evet canım yeniyo sınırlı olarak...az önce dışarı çıktım aktara sordum gojibery mink kırmızımsı meyve dedim kuş üzümü gösterdi bana ya
Allahtan cehaletime gelip de almadım resmini görmüştüm bi ara
Ben seyirde 2 yemek kaşığı serbest diye biliyorum....:44::44::44:
bugün iş dönüşünde mig ...dan yulaf kepegimi aldım cok kötü yorumlar duydugum için tedirgindim...napıyım napıyım 2 yumurta peynir 4.5 kasık yulaf süt azıcık kab.tozu ekledim he az pul biber az nane süüüüüüüpeerrroldu tabi 3 eböldüm 1 parcasını yedim ama cok begendim ...heh bide soru olcak tavuk haslayınca suyunu içebilirmiyiz?
Merhaba arkadaslar dün atak dönemim bitti bugün menüme sebze ekledim
Sizinle paylaşmak istiyorum yanlışım varsa duzeltin lütfen
Kitap tam bitmedi bu arada
Sabah: Teflonda biber kızartması domatesli ( kızartmayı aratmadı)
Kasar peyniri
Beyaz peynir
Sekersiz çay
Ara: peynir pirasa
Aksam:
Firinda tavuk but derisiz
Yagsiz salata
Firinda balkabagi kızartması yogurtlu ( patates kızartması gibi oldu nefisi)
2 litre su
diyeti kendine göre uyarlamışsın sanırım.
Günaydın kızlar
Ankara gri ve çok yağmurlu, ben çok hastayım hem karnım ağrıyor hemde boğazım, halsiz, öksürüklüyüm,göğsümde acıyor...
Sanki bi anda vurgun yedim dün eve gittim uyudum bi ara yemeğe kalktım sonra bidaha uyudum sabah 6 da çalar saatle açıldı gözlerim
karnmın ağrısı için adaçayı içiyorum, genelde regli sancısına iyi geliyor, ama boğazıma ve öksürüğe ne içmeli bilemedim :26:
kendinize dikkat edin kızlarrrr hasta olmayınnnnn
Günaydın kızlar
Ankara gri ve çok yağmurlu, ben çok hastayım hem karnım ağrıyor hemde boğazım, halsiz, öksürüklüyüm,göğsümde acıyor...
Sanki bi anda vurgun yedim dün eve gittim uyudum bi ara yemeğe kalktım sonra bidaha uyudum sabah 6 da çalar saatle açıldı gözlerim
karnmın ağrısı için adaçayı içiyorum, genelde regli sancısına iyi geliyor, ama boğazıma ve öksürüğe ne içmeli bilemedim :26:
kendinize dikkat edin kızlarrrr hasta olmayınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?