Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ay teşekkür ederim gerçekten cevabın için. Vallah iyi o zaman, çünkü düşünüyordum alsam mı değer mi diye.. dukanellayı yapmama gerek yok çünkü normalde de pek yemem. çok nadir yani. ama iyi oldu senin deneyimini paylaşman. olmasa olur o zaman :13:

geçmişi okuyodum, koptum bunu okuyunca kuş üzümü heee
bastım vallahi kahkahayı, devam ediim okumaya şimdik

Selam duzeltme.
Biraz once pinar light labne ile pinar light beyaz i karistirdigimi farkettim.
Pinarlight beyazin yag orani %17.
Pinar Light Labne nin orani %9.

Yani cok fena degilmis. Ama bizim burada labnesi yok beyazi var. o yuzden ona dikkat.

bugün iş dönüşünde mig ...dan yulaf kepegimi aldım cok kötü yorumlar duydugum için tedirgindim...napıyım napıyım 2 yumurta peynir 4.5 kasık yulaf süt azıcık kab.tozu ekledim he az pul biber az nane süüüüüüüpeerrr oldu tabi 3 eböldüm 1 parcasını yedim ama cok begendim ...heh bide soru olcak tavuk haslayınca suyunu içebilirmiyiz?

yağsızsa tabiki içebilirsin

Merhaba arkadaslar dün atak dönemim bitti bugün menüme sebze ekledim
Sizinle paylaşmak istiyorum yanlışım varsa duzeltin lütfen
Kitap tam bitmedi bu arada
Sabah: Teflonda biber kızartması domatesli ( kızartmayı aratmadı )
Kasar peyniri
Beyaz peynir
Sekersiz çay

Ara: peynir pirasa

Aksam:
Firinda tavuk but derisiz
Yagsiz salata
Firinda balkabagi kızartması yogurtlu ( patates kızartması gibi oldu nefisi)

2 litre su

diyeti kendine göre uyarlamışsın sanırım.

bildim
başlangıç tarihi:24.09.2012
başlangıç kilo:77
geçen haftaki kilo:72.5
şu anki kilo:71.8
hedef:55
fark:-700
kızlar benim 1,5 ay oldu. ağzımda sürekli garip bir tat var.daha önce eşime soruyordum kokuyormu diye hayır diyordu.şu aralar kokuyor mu bilmiyorum.yukarda böyle bir mesaj gördüm sanki.çok acelem var.çıkmam lazım.

Hepinize günaydın!

Diğer günlere nazaran fazla protein aldığım günler ben de hafif bir koku hissediyor gibi oluyorum, hemen karanfil atıyorum ağzıma. Geçen mesajlarda sitrik asit kokusu diyen biri olmuş yanlış hatırlamıyorsam asidin ismini, ondan koksa daha ne isterdik ki? Ekşi tadı arttırmak için içeceklerde kullanılan bir kimyasal sitrik asit. Keşke limon kokusu vere vere gezsem şeker yemiş gibi, hoş olurdu?

Yemek çıkınımı da hazırlayıp hemen okula uçayım, inşallah herkes bol eksiler görür.

Bildirim

Başlangıç: 17.9.12
Boy: 1.63
Başlangıç Kilo: 69.8
Hedef Kilo: 55
Bu haftaki kilo (8.11.12): 62.4
Geçen haftaki kilo (1.11.12): 62.7
Haftalık fark: 300 gr
Toplam fark: 7.4

(Tickerı ortalamışım yahu )

canlarım gunaydın ...pansıyon nobetınden cıktım gecmısı okuyamadım okula yetısmem lazım...
evet ben bu cıkolata seker ısıne son verıyorum.. eger vermessem kurklu yelegımı ve 38 beden pantolonumu asssssssssssssla gıyemem bıdaha... bunu dusuncem e,ve yapmıcam saolun bebelerım

Günaydın bebekler :) Hepinize bol eksili bir gün diliyorum :)

Bugün bizim kızların partisi var ama ben kendimi hazırladım, peynirim domates salatalığım yanımda :)

Önceden olmayan elbiselerin içine girmek var yaaa muhteşemm :) Bir de bol geliyorsa ooooooo keyiften dört köşe oluyor bu hatun

günaydın bende dün akşam ayran yaptım 3 bardak ayran ve 1 tabak ciğer kavurması yaptım yağsız ama kötüydü zor yedim
sabah
2 yumurta
beyaz peynir çay
benimde menüleri değerlendirin suyumuda içiyorum ama bende kabızlık olmaya başladı bitki çayı içemiyorum kitabı okumaya daha başlayamadığımdan bilemedim cvevap verirseniz sevinirim

Günaydın canlar

okuyup kaçıyordum kaç gündür, çoğu zaman gözümün korktuğu ve okuyamadan kaçtığım da olduğu biriken sayfaları gördüğümde oğlum öğle uykusunu inkar ediyor bir süredir, bir de hava soğuduğu için dışarı çıkamıyoruz o sebeple ona daha çok vakit ayırmam gerekiyor, bu da benim zaten bi damlacık olan vaktimin hepsini alıyor, arada bir iki fırt kitap okuyabiliyorum sadece

Diyetim de sapıttı tabi buradan uzak kalmanın da etkisi ile, oğluşa yaptığım keklerden falan götürdüm, dün de bayadır hasretini çektiğim çikolatalı donutlarımı (!) yedim ve tövbe ettim artık

güçlendirmeye devam ediyorum, hiç proteinle falan uğraşamam valla, zaten protein ağırlıklı güçlendirme yapıyorum, kilo almadım da vermedim de, kaçamaklarım olmasa kesin verirdim ama buna eminim, güçlendirme seyire göre çok daha zevkli kesinlikle, çok çok daha rahat

herkese bol eksili bir perşembe olsun hepinizi öptüm, yazdıklarınızı okuyorum, yazamasam da kalbim sizinle

Kuzular bu arada kışı hastalanmadan geçirmeniz için benden size çooko önemli bir tavsiye sebze günlerinizde soğan yiyin, ben beyaz soğan yiyorum ve zarlarını alıyorum yerken, mideye hiç dokunmuyor bu şekilde çok kokmuyorda

Son düzenleme:
Günaydın Kuzular.....

Dün akşam yine elbise dolabını deşeledim vee içine giremediğim bir sürü pantolonu rahatça giyip 2 saat kendimi izledim (çok keyif alıyorum ben bundan yaaa) sonra üzerlerine başka şeyler denedim değişik kombinasyonlar yaptım..sonra ben öyle oyalanırken oyalanırken bi baktım saat gece yarısını geçiyo ve ben callenimi yapmadım...:18::18: hemen yatağa yatayım diye uyku hazırlığı yaparken hatırladım ve uykusuz kalacağımı bilmeme rağmen callenimi yapmadan yatmadım... bunun verdiği huzurla ve bi o kadar da uykusuzlukla güne başlıyorum :)

Gidim de kahvaltı neyim yapim..

Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 75,7 kg
Bu hafta; 74,6 kg
Fark; -1,1kg
Boy: 164 cm

Günaydın kızlar
Ankara gri ve çok yağmurlu, ben çok hastayım hem karnım ağrıyor hemde boğazım, halsiz, öksürüklüyüm,göğsümde acıyor...
Sanki bi anda vurgun yedim dün eve gittim uyudum bi ara yemeğe kalktım sonra bidaha uyudum sabah 6 da çalar saatle açıldı gözlerim

karnmın ağrısı için adaçayı içiyorum, genelde regli sancısına iyi geliyor, ama boğazıma ve öksürüğe ne içmeli bilemedim :26:
kendinize dikkat edin kızlarrrr hasta olmayınnnnn

Oyy çok geçmiş olsun adaçayı boğazdaki iltihaplı durumlara çok iyi gelir, ama ben öyle durumlarda zencefili tek geçerim, tazesi marketlerde var çayını yap limonla iç iyi gelir inşallah

geçmiş olsun canım. zencefil öksürüğe çok iyi geliyor.. hemen elınde yoksada bır bardak ılık sute bıraz bal koy karıstır ıc boğazını falan yumusatır enazından..

günaydın buaradaaa

bıldırım gunu bugun 90,8

ya bendedemı yağ kalmadı acabaaa

yada ben bugune kadar yağdan az verdımde coğu kastanmı gıttı naptım ben yaaa...

Mesela dun sabah peynır ve bır bardak cay ıctım, arada 1 bardak yesılcay bırbardak mest form ıctım.
Öğlen elımın ıcı kadar ıkı parça ınce dılım tavuk gogus ızgara ve ayran ıctım. Akşamda yıne tavuk ve ayran.. suyumda muazzam..ya nıye gıtmıyor nıyeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…