Günaydın hanımlar..
geçmişe bakamadım ama önce bir bildireyim..
başlangıç: 31.10.2012
başlangıç kilo: 63,3
boy: 158
geçen hafta(1 kasım) 62,3
şu anki kilo:60,6
fark:-1,7
toplam giden:-2,7
aslında 4 günlük atak dönemimi 60,3 le kapatmıştım. 5. gün seyirde +300 üm var .. dukan amca seyirde artış görebilirsiniz demişti, bir de ben 3 gündür kabızım.. o yüzden diye düşünüyorum.. yine de can sıkıcı bir durum.. 5. gün seyir hadi - yok bari + olmayaydı diyorum...
sonra haftalık olarak yine de - deyim diye seviniyorum..
git gel duygulardayım ..
MaşallaahhGÜNAYDINNNN çok mutluyum sonunda kırdım şeytanın bacağını
ama bu hafta baya ugraştım kızlar ve sonuç çok abartı olmasada benim için gayet yeterli
başlangıç:07.06.2012
baş kilo:83,3
geçen hafta 70,7
bu hafta:70,00 (hatta tartı 69,8 e gelip hop 70 yaptı yarın öbürgün kesin benim yani)
toplam giden:13,3
dün saf beyaz yaptım ki içinde sür ürünleri bilem yoktu. yarında aynı yapıcam bugün ps yapıorum akşama pırasa var
sizleri çok seviyorum yoğun arkadaşınız işe koşar kuu
Günaydin güzellerimmmmm artik 7 bucukta ofiste olmak ara sira zor gelmiyor bana gelip ortalik sessiz sedasizken gecmisi okuyorum
Bugün bekledigim olmadi maalesef ben bugün 69,9 bile olsa 60li rakami görürüm diyorum okadar inandimki buna gece bi ara uyandim lavaboya hemen tartildim :26: ama yok olmadi kil payi kacirdimherseye uydugum halde bakalim 3 güne kadar regl im belki ondan sonra gider birden 2 kilo ve sok olurum
baslangic tarih: 21.06.2012
baslangic kilo: 77
hedef kilo: 65
suanki kilo: 70
gecen hafta: (delycimmm bi sasirma olmus bebeim 70,8 di listede 70.4 yaziyordu)
boy 1.73
.............
...............
canimmmmmmmm oh ya bende yapaydim dün pilates iyiydi ben yarin alisverise cikmaliyim bir pantol bile kalmadi belimden düsmeyen :18:
Günaydın canım :))uyuyan sosyal medya kullanicisi günaydin bebissss
............
Mecbur giyincen tabi, hadi mecbur olmasa neyse hahahaben almim almim diyorum ama yok anacim olmuyo ki mecbur giyinmelisin mecbur olmasi gereken birsey ama bu sefer alinca dar alicam gözlerim pörtlercesine alicamki biraz uzun soluklu giyineyim
............
Tüm foruma güzel bir gün diliyorum.
Diyete yeni başladım, yardım ve bol motivasyon istiyorum.
3 Kasımda 7 günlük atak başladım (Dukan Amcanın testi ile)
Atağın son günündeyim.
86,6 kg ile başladım, bugün 82,5kg çıktım.
bu dönem yulaf kepeği kullanmadım ama seyir evresi için sipariş verdim bekliyorum.
Merhaba.. Tebrikleerr.. Doğalsan marka hayvan yemidestek çok iyi geldi
tatlı canavariyim ve bu diyet beni bu açıdan etkiledi ama dayanıcam.
yulaf kepeğindeki gecikmem, sorunlu bir alan olmasından....
hangisi iyidir, nerden alınır diye araştırırken zaman geçti
hayvan yemi gibi birşeye para vermek istemedim
Evet işin en zevkli kısmı...gidip alıyorum diyorum sonra neyse bi beden daha küçülcem zaten boşu boşuna almıyım diyorum..
ya da gidip küçük beden mi alsam küçülünce de giyerim
Günaydın kızlar
Ankara gri ve çok yağmurlu, ben çok hastayım hem karnım ağrıyor hemde boğazım, halsiz, öksürüklüyüm,göğsümde acıyor...
Sanki bi anda vurgun yedim dün eve gittim uyudum bi ara yemeğe kalktım sonra bidaha uyudum sabah 6 da çalar saatle açıldı gözlerim
karnmın ağrısı için adaçayı içiyorum, genelde regli sancısına iyi geliyor, ama boğazıma ve öksürüğe ne içmeli bilemedim :26:
kendinize dikkat edin kızlarrrr hasta olmayınnnnn
Günaydın canlaaarrBütün hafta çalıştınız çabaladınızzz.. Geldi bildirim günüüü
GÜNAYDINNNN çok mutluyum sonunda kırdım şeytanın bacağını
ama bu hafta baya ugraştım kızlar ve sonuç çok abartı olmasada benim için gayet yeterli
başlangıç:07.06.2012
baş kilo:83,3
geçen hafta 70,7
bu hafta:70,00 (hatta tartı 69,8 e gelip hop 70 yaptı yarın öbürgün kesin benim yani)
toplam giden:13,3
dün saf beyaz yaptım ki içinde sür ürünleri bilem yoktu. yarında aynı yapıcam bugün ps yapıorum akşama pırasa var
sizleri çok seviyorum yoğun arkadaşınız işe koşar kuu
gunaydın kızlar adana bugun soguk ve yagıslı usudum
bıldırım :
buhafta 63kg
buaralar cok zorlanıyorum 60la guclendırmeye gececem ama sımdıden gecmek ıstıyorum aslındacanım hep tatlı pasta borek ıstıyor
Anlayamadım yorumunuzu bu bir eleştiri mı eğer ki öyleyse bu eleştiriyi acın ki yanlışım neredeyse bulayım dimi
[C
Günaydın canım :))
Tamam, düzelttim
Sen bu azimle mutlaka görürsüünnnBirazcık daha sabıırrr Belinden düşen pantolonlara da elveda deee :)
Ay bu 69,9 hayranlığı nedir böyle ahahahhaForumda baya yaygın hihihiho
Mecbur giyincen tabi, hadi mecbur olmasa neyse hahahaGözlerin pörtlercesine mi ahahha
Ay ben de alışkın olmadığım için, hani çok da zayıflamadım zaten dedim, gittim 29 beden kot aldım, bundan 2 ay falan önce. Ki o zaman da yine kilom 60 civarıydıÜzerime olunca da sevindiğim için, bi daha 28 falan denemedim. Ama bi kaç giymeye bollaştı ya o :S Yıkayınca darlaşıyo gibi oluyo ama, 1 giymeye yine aynı oluyo.. Sanırım 28'i de denemeliymişim :S
gunaydın kızlar adana bugun soguk ve yagıslı usudum
bıldırım :
buhafta 63kg
buaralar cok zorlanıyorum 60la guclendırmeye gececem ama sımdıden gecmek ıstıyorum aslındacanım hep tatlı pasta borek ıstıyor
Zaten geçen hafta bildirim yaptığın için, hedef kilon yazıyor bende canım, önemli değilbu arada hedefi yazmayı unutmuşum özür.güncelliyorum:
başlangıç: 31.10.2012
başlangıç kilo: 63,3
boy: 158
geçen hafta(1 kasım) 62,3
şu anki kilo:60,6
fark:-1,7
toplam giden:-2,7
hedef:50
mutluluktan uçuyorum ,şeytanın bacağını kütür kütür kırdım ,bu nasıl bişeymiş ya,hemen bildirim yapıyorum
başlangıç: 26.haziran.2012
başlangıç kilo: 67
boy: 150
geçen hafta 53.5
şu anki kilo:51.5
bendeki artılar suymuş meğer ,boşuna kendimi helak etmişim ,evet hatunlar geriye sadece 1.5 kg kaldı ,50 de başlıyayım güçlendirmeye
hepinizi çooooooookkkkk öpüyorum
pek bir bildiresim geldi. uzuuuuuun zaman sonra ilk defa bu hafta gerçek - bildiriyorum. geçen haftaki biraz karışıktı da.
günlerdir grip yüzünden yayılıp kaldığım, yürüyüş falan yapamadığım, hatta biraz fazla yediğim, hatta bu sabah da tuvalet olayına giremediğim halde -700))) inanamadım 3 kere tartıldım valla...
başlangıç 101
geçen hafta 67.5
güncel 66.8
boy 153
Tatlım light olanlardan aldım bide sebzeden çok protein tüketiyorum bugün sp gunüm yumurta hasladm peynir light sekersizcay yulaf kepeğinden krep bu gibi seyler iste :26: kitapta daha seyire geçemedim çok vaktim olmuyor burada sizin yorumlarınızı okuyorum
Merhaba arkadaslar dün atak dönemim bitti bugün menüme sebze ekledim
Sizinle paylaşmak istiyorum yanlışım varsa duzeltin lütfen
Kitap tam bitmedi bu arada
Sabah: Teflonda biber kızartması domatesli ( kızartmayı aratmadı)
Kasar peyniri
Beyaz peynir
Sekersiz çay
Ara: peynir pirasa
Aksam:
Firinda tavuk but derisiz
Yagsiz salata
Firinda balkabagi kızartması yogurtlu ( patates kızartması gibi oldu nefisi)
2 litre su
bildim
başlangıç tarihi:24.09.2012
başlangıç kilo:77
geçen haftaki kilo:72.5
şu anki kilo:71.8
hedef:55
fark:-700
kızlar benim 1,5 ay oldu. ağzımda sürekli garip bir tat var.daha önce eşime soruyordum kokuyormu diye hayır diyordu.şu aralar kokuyor mu bilmiyorum.yukarda böyle bir mesaj gördüm sanki.çok acelem var.çıkmam lazım.
Hepinize günaydın!
Diğer günlere nazaran fazla protein aldığım günler ben de hafif bir koku hissediyor gibi oluyorum, hemen karanfil atıyorum ağzıma. Geçen mesajlarda sitrik asit kokusu diyen biri olmuş yanlış hatırlamıyorsam asidin ismini, ondan koksa daha ne isterdik ki? Ekşi tadı arttırmak için içeceklerde kullanılan bir kimyasal sitrik asit. Keşke limon kokusu vere vere gezsem şeker yemiş gibi, hoş olurdu?
Yemek çıkınımı da hazırlayıp hemen okula uçayım, inşallah herkes bol eksiler görür.
Bildirim
Başlangıç: 17.9.12
Boy: 1.63
Başlangıç Kilo: 69.8
Hedef Kilo: 55
Bu haftaki kilo (8.11.12): 62.4
Geçen haftaki kilo (1.11.12): 62.7
Haftalık fark: 300 gr
Toplam fark: 7.4
(Tickerı ortalamışım yahu)
Günaydın kızlar
Ankara gri ve çok yağmurlu, ben çok hastayım hem karnım ağrıyor hemde boğazım, halsiz, öksürüklüyüm,göğsümde acıyor...
Sanki bi anda vurgun yedim dün eve gittim uyudum bi ara yemeğe kalktım sonra bidaha uyudum sabah 6 da çalar saatle açıldı gözlerim
karnmın ağrısı için adaçayı içiyorum, genelde regli sancısına iyi geliyor, ama boğazıma ve öksürüğe ne içmeli bilemedim :26:
kendinize dikkat edin kızlarrrr hasta olmayınnnnn
pek bir bildiresim geldi. uzuuuuuun zaman sonra ilk defa bu hafta gerçek - bildiriyorum. geçen haftaki biraz karışıktı da.
günlerdir grip yüzünden yayılıp kaldığım, yürüyüş falan yapamadığım, hatta biraz fazla yediğim, hatta bu sabah da tuvalet olayına giremediğim halde -700))) inanamadım 3 kere tartıldım valla...
başlangıç 101
geçen hafta 67.5
güncel 66.8
boy 153
Ben böyle bir azmi ayakta alkışlıyorum
Dukan Amca, bana 65 kilo olacaksın dediben 21 kiloyu nasıl vericem diye haylalık yaparken, siz gerçek bir başarı yakalamışsınız.
Canı gönülden tebrik ediyorum sizi...
Bana da ders olsun bu
Selam herkese..
Başlangıç tarihi: 26 Temmuz 2012
Başlangıç kilo:66.4
Hedef kilo:54.0
Geçen hafta:55.5
Bu hafta: 56.3
Bu hafta +800 çıktım. Tüm hafta hazır köfte, kebap, döner tarzı şeyler yedim. Yağ oranlarına dikkat etmiyorum tabi artık, bu büyük bir etken olabilir. Beyaz et yemedim, onun eksikliği muhakkak var. Kaçamaklarım yok diyemem. Buradan uzaklaşmanın da etkisi büyük tabi. Ha, birde zeronun miktarını günde 1 lt'ye çıkardım. Hepsinin karışımı +800 işte.
Pazar gününden itibaren beyaz yumruk yapmak gibi bir düşüncem var bakalım.
Sevgiler hepinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?