Kilo bildirimi
Bu hafta 74.3
Dunden beri yarim kilo almisim olabilir mi boyle bir sey?? Ama ben nedenini biliyorum. Dun aksam yulaf hakkimi bitirdigim halde, simdiye kadar ilk defa pisirdigim DUkan kekden yedim. uff ha iki kasik ha uc kasik ne farkeder, degilmis iste. verdigim kilo da 10 kiloyu gecmisti ne guzel, gerci sporu da cok kaciriyorum bu siralar, onun da artisi olabilir. Zaten bu ara duraklamaya girmeyi bekliyodum, bakalim bu seferki kac gun surecek. Ama bikmak yok devam
Forum üyeleri; yeni üye olmam sebebiyle affınıza sığınarak soruyorum...
Her perşembe kontrol günü birşey mi yapıyorsunuz:44:
Kim ne kadar kilo verdi hesabı...
sağol arkadaşım... valla ibreti alem şeklinde dolaşıyorum ortada...
eleştiri değil aslında. bazı kişiler, kitapta verilen izinlileri kendilerince biraz genişleterek tüketiyorlar. ben de bir dönem öyle yaptım. mesela beyaz peynir, kaşar, tavuk but v.b sadece buna dikkat çekmek istedim. bilinçli miydi, yoksa kitabı henüz okumadığınız için mi öyle yaptınız bilemedim.
ben de but yiyorum yaaa.. göğüs çok kuru geliyor bütün öğünleri göğüsle yapamıyorum araya but koyuyorum.. hatta dün sırf but vardı et olarak... :26:
tatlandırıcıyı fazla kaçırdıysan su tutuyor. 1 gecede yarım kilo alınmaz.
kilo bildirimi yapıyoruz her perşembe. dely de onları liste yapıyor. başlangıç kilon hedef kilon geçen haftaki klon, bugünki kilon ve boyun
genelde bende but yiyorum kolayıma da geliyor göğüs için şöyle bir yöntemim var ince ince doğrayıp tavaya alıyorum kendi sularında pişiyorlar suyunu çkince hafiften kızarmaya başlıyor o ara ya soya sosu kullanıyorum ki süper yapıyor ya da biraz su ekleyip baharatlandırıyorum özellikle köri ile süper oluyor :)
Kızlar kızlar.. hani şu beyaz yumruk, beyaz gün vs diyorsunuz ya nedir kendisi.. sadece beyaz et mi yiyorsunuz yanınsa süt yoğurt yumurta peynir var mı?
şahsen ben başlayalı daha hiç kırmızı et yemedim de... bu sefer durakladığımda ne yapacağımı mı şaşıracağım diye düşündüm bir an:18:
teşekkür ederim anladığım kadarı ile bu soya sos tavukta baya kurtarıcı alayım bari..
izinli sınırlı mıydı soya sosu sanki, her tavuğa katmamak daha mı iyi :44:
sınırlı izinlimi hatırlamıyorumdatavuk göğüs yapınca kullanıyorum 2-3 günde bir falan hiç bişeyi abartmamaya çalışıyorum valla :)teşekkür ederim anladığım kadarı ile bu soya sos tavukta baya kurtarıcı alayım bari..
izinli sınırlı mıydı soya sosu sanki, her tavuğa katmamak daha mı iyi :44:
Beyaz gunde balik ve tavuk'un yanina sut, yumurta beyazi, yogurt tuketebilirsin. Sinirli izinlilerden o gun hic tuketmemen faydali olacaktir. O yuzden ben o gun peynir yememeni oneriyorum. Cunku burdaki peynirlerin yag orani hep yememiz gereknden yuksek.
Bir de oyle hemen beyaz yumruk gibi bir harekete gecmeni onermem. Cunku o kilonun cok duraklayacagi donem icin gecerli. Eger her sefer onu yaparsan giderek etkisi zayiflicaktir.
Bi de balik ve tavugu ne kadar tuketebiliyosan o kadar tuket. Ondan zarar gelmez. Onlari ne kadar cok tuketecegin kilo vermeni hizni belirler. Audrey'in blogunu okuyosan, o da ilk ay hep balik yemis ve ilk ayin sonunda tam 10 kilo vermis. harika sonuc. Ama benim bunyem fazla baliga isyan ediyor. palamut sezonunda baliktan cikmisim, bi tek ton yiyebiliyorum. bakalim, simdi lufer var, bir iki de ona bakalim.
Kızlar kızlar.. hani şu beyaz yumruk, beyaz gün vs diyorsunuz ya nedir kendisi.. sadece beyaz et mi yiyorsunuz yanınsa süt yoğurt yumurta peynir var mı?
şahsen ben başlayalı daha hiç kırmızı et yemedim de... bu sefer durakladığımda ne yapacağımı mı şaşıracağım diye düşündüm bir an:18:
Arkadaşlar regl dönemi su tutma oranınız ne kadar?
Ona göre kendime kızıp kızmamaya karar vericem..:26:
Ben bi tek regl gunlerimde dogru durust kilo verebiliyorum. Regl arasi gunler hep duraklama. Reglde bir dedikte 3 kilo verdigim oluyor, buyuk bi ihtimalle bunun cogu su. Ama tabi her bunye farkli calisir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?