Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Forum üyeleri; yeni üye olmam sebebiyle affınıza sığınarak soruyorum...

Her perşembe kontrol günü birşey mi yapıyorsunuz:44:

Kim ne kadar kilo verdi hesabı...

Başlangıç: 24.09.12
Başlangıç Kilo: 79
Hedef Kilo: 60
Geçen Haftaki (01.11.12) : 73,2
Bu Haftaki (08.11.12) : 72,3
Haftalık Fark: 900 gr
Toplam Fark: 6,700 gr

Slm kızlar nasılsınız bugün 72 olurum umuduyla tartıya çıktım ama nafile neyse mehter marşı tadında kilo vermeye başladım bende 2 ileri 1 geri neyse gidecek bu kilolar azmediyorum yapıcam :)))))) yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kilo verenleride tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesin haftaya vericekler inşallah bu arada izmirde hava acaip soğumuş yahuuu dün kısa kollu ile pazara giden ben bugün balkonda çamaşır asarken dondum yahuuuuuuuuuu :))))))

birde bişi merak ediyorum sizdede oluyormu ben zorla kahvaltı ediyorum mesela 9-10 gibi kalkıyorum oyalanıyorum 12 gibi kahvaltı yapıyorum ve canım hiç istemiyor zorla yiyorum bu kahvaltıda beni 6-7ye kadar tutuyor :S
kahvaltıda kepekle yapılan krebi yapıyorum 1 bardak sür biraz peynir güne göre domates veya kırmızı biber ekliyorum azcık şey gitmiyo yahuuu anlayamadım ha birde 1 bardak süt içiyorum neyse daha sonra yine görüşürüz çok kaynatmayın yahu akşama kadar oku oku bitmiyor :))))))

tatlandırıcıyı fazla kaçırdıysan su tutuyor. 1 gecede yarım kilo alınmaz.

Kızlar kızlar.. hani şu beyaz yumruk, beyaz gün vs diyorsunuz ya nedir kendisi.. sadece beyaz et mi yiyorsunuz yanınsa süt yoğurt yumurta peynir var mı?
şahsen ben başlayalı daha hiç kırmızı et yemedim de... bu sefer durakladığımda ne yapacağımı mı şaşıracağım diye düşündüm bir an:18:

Forum üyeleri; yeni üye olmam sebebiyle affınıza sığınarak soruyorum...

Her perşembe kontrol günü birşey mi yapıyorsunuz:44:

Kim ne kadar kilo verdi hesabı...

kilo bildirimi yapıyoruz her perşembe. dely de onları liste yapıyor. başlangıç kilon hedef kilon geçen haftaki klon, bugünki kilon ve boyun

ben de but yiyorum yaaa.. göğüs çok kuru geliyor bütün öğünleri göğüsle yapamıyorum araya but koyuyorum.. hatta dün sırf but vardı et olarak... :26:

ben de but yiyorum yaaa.. göğüs çok kuru geliyor bütün öğünleri göğüsle yapamıyorum araya but koyuyorum.. hatta dün sırf but vardı et olarak... :26:

genelde bende but yiyorum kolayıma da geliyor göğüs için şöyle bir yöntemim var ince ince doğrayıp tavaya alıyorum kendi sularında pişiyorlar suyunu çkince hafiften kızarmaya başlıyor o ara ya soya sosu kullanıyorum ki süper yapıyor ya da biraz su ekleyip baharatlandırıyorum özellikle köri ile süper oluyor :)

tatlandırıcıyı fazla kaçırdıysan su tutuyor. 1 gecede yarım kilo alınmaz.

Anladim, belki ondan olabilir. Ben genellikle cok tatlandirici tuketmemeye calisiyorum. Herhalde o yuzden. Arada boyle cokca alinca derin etkiliyor. Eger suysa gider, bir iki gun beklerim o halde

kilo bildirimi yapıyoruz her perşembe. dely de onları liste yapıyor. başlangıç kilon hedef kilon geçen haftaki klon, bugünki kilon ve boyun

hmmmm

kilo bildirimi iyi bişiii gibi göründü...

valla utanma belası, ben gaza falan bile gelebilirim böyle

bana disiplin lazımdı zaten... iyi oldu valla...

teşekkür ederim anladığım kadarı ile bu soya sos tavukta baya kurtarıcı alayım bari..
izinli sınırlı mıydı soya sosu sanki, her tavuğa katmamak daha mı iyi :44:

Beyaz gunde balik ve tavuk'un yanina sut, yumurta beyazi, yogurt tuketebilirsin. Sinirli izinlilerden o gun hic tuketmemen faydali olacaktir. O yuzden ben o gun peynir yememeni oneriyorum. Cunku burdaki peynirlerin yag orani hep yememiz gereknden yuksek.

Bir de oyle hemen beyaz yumruk gibi bir harekete gecmeni onermem. Cunku o kilonun cok duraklayacagi donem icin gecerli. Eger her sefer onu yaparsan giderek etkisi zayiflicaktir.

Bi de balik ve tavugu ne kadar tuketebiliyosan o kadar tuket. Ondan zarar gelmez. Onlari ne kadar cok tuketecegin kilo vermeni hizni belirler. Audrey'in blogunu okuyosan, o da ilk ay hep balik yemis ve ilk ayin sonunda tam 10 kilo vermis. harika sonuc. Ama benim bunyem fazla baliga isyan ediyor. palamut sezonunda baliktan cikmisim, bi tek ton yiyebiliyorum. bakalim, simdi lufer var, bir iki de ona bakalim.

teşekkür ederim anladığım kadarı ile bu soya sos tavukta baya kurtarıcı alayım bari..

Seker katilmmamis soya sosu olmasi lazim, light olanlarindan alsan daha iyi olur. Ve galiba bir corba kasigina kadar izinli. Ama tolere izinliler arasinda sayilmiyor. O yuzden kakao tukettigin gun yiyebilirsin.

sınırlı izinlimi hatırlamıyorumdatavuk göğüs yapınca kullanıyorum 2-3 günde bir falan hiç bişeyi abartmamaya çalışıyorum valla :)
bu arada benimki tuzu azaltış soya sosu light yoktu :)

Son düzenleme:

Teşekkür ederim.
Şimdiden yapmayı düşünmedim zaten de acaba bilmeden yapıyor olmayım diye sordum.
Fazla balığı benim bünye de kabul etmiyor, atakta 2. akşama bile dayanamadım ama alışmak lazım tabi farkındayım..

yumruk 3-4 günlük atak, beyaz gün de sadece beyaz proteinler tüketmek demek. duraklamaarda silah olarak kullanılabilecek şeyler. ben beyaz günden hiç bir fayda görmedim. yumruğun faydası ise sınırlı oldu diyebilirim. duraklama vücut yağ kaybetmesinin sorun yaratmayacağına ikna olana kadar geçmiyor. ben bunu kabullendim

Arkadaşlar regl dönemi su tutma oranınız ne kadar?

Ona göre kendime kızıp kızmamaya karar vericem..:26:

Arkadaşlar regl dönemi su tutma oranınız ne kadar?

Ona göre kendime kızıp kızmamaya karar vericem..:26:

Ben bi tek regl gunlerimde dogru durust kilo verebiliyorum. Regl arasi gunler hep duraklama. Reglde bir dedikte 3 kilo verdigim oluyor, buyuk bi ihtimalle bunun cogu su. Ama tabi her bunye farkli calisir.

Ben bi tek regl gunlerimde dogru durust kilo verebiliyorum. Regl arasi gunler hep duraklama. Reglde bir dedikte 3 kilo verdigim oluyor, buyuk bi ihtimalle bunun cogu su. Ama tabi her bunye farkli calisir.

vavvvvv

sevindim valla...
benim en büyük derdim ödemdi...

verdiğim kiloların çoğunun da su olduğunu biliyorum zaten ama bu ödemin gitmesi beni inanılmaz derecede rahatlattı....

sabahları yatakten ölü gibi kalkıyordum

çok şükür şimdi rahat kalkıyorum ve üzerimdeki o ağırlık hissi artık yok...

sırf bu yüzden bile bu rejime devam edebilirim zaten...

Bugün 06:30 da uyanan emre çorbasını gözü kapalı yiyip uyudu
Ohhh dünya varmış ya huuuu

Ben de kendime ( bi işe yaramayan nicer dicer ile) lahanalı, havuçlu, elmalı yoğurtlu salata yaptım onu yiyorum. Hava soğudu ya su ihtiyacı azaldı sanki, sizde de öyle mi? hele ki diyeti boşladığım günlerde nerdeyse 1 litre bile su içmiyorum.
Bu diyet için kim sağlıksız diyorsa beri gelsin vallahi ben diyete uyduğum sürece daha sağlıklı besleniyorum gereğince su içip abur cubur hazır gıda tüketmiyorum, ki benim bildiğim sağlığa en zararlı şeyler ambalajlı gıdalar özellikle de son kullanma tarihi uzun olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…