Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hah şöyleeee. akıllı ol canımı ye. :))) kitabı okumazsan, kendi adıma söyleyeyim, hiç bir soruna cevap vermem. öyle gıcığımdır yani... :))))))

Şimdi hanımlar size can alıcı soru geliyor..
20 Kasım benim evlilik yıl dönümüm..Ve daha ilk sene.. Dukan dayım diye boş boş geçirmek istemiyorum. Dışarda neler yiyebilirim? köfte desem yağlı olur,iskender zaten yağlı olur.. tavuk şiş geldi aklıma bir tek başka ne seçeneklerimiz var dışarda güvenle yenebilecek ? Bir de mümkünse pendik kaynarca yakınlarında önereceğiniz yer var mı ?

Bende de var gecikme ama daha dikkate değer bir süre değil ..Yine de açıyor iştahı işte özellikle de tatlıya karşı umarım sıkıntı yaşamazsın ama iyi gelmiştir uzun zaman sonra simit kuru yemiş falan :)

yok inan ki kendime engel olamadığım için yedim. yoksa hiç öyle mutlu etmedi. yani öyle simit yedim, kuruyemiş yedim gibi bir tatmin duygusu olmadı. yememiş olmayı tercih ederdim. neyse işte, olmuşla ölmüşe çare yok :)))

balık. en güzeli bence. ama başka seçenek yoksa, yağlı etler yenebilir. bence tüm ızgaralar olur. köfte, biftek, tavuk...

adamın balıkla pek arası yok..dışarda yemeyi tercih edeceğini pek sanmam

Ben dün yağsız ıskender yedim ama yemesen daha iyiymis,yağlı oluyomus onlar..
Tavuk izgaradan baska bişey gelmiyo aklıma hem her yerde bulunan bişey,yanına yağsız salata,kola ya da ayran...seçenek de çok degil ama bunlar seni doyurur..üstüne de türk kahvesi icersin tatlı canın istemez :)

walla şimdilik iyi direniyorum sıfır kaçamakla geçiyor günler.. tek kaçamağım dukan poğaçası yaptım içine azıcık 1 tatlı kaşığından az tatlandırıcı koydum o.. tarçın kaçamak sayılmazsa tabi bunlar da izinli ürünler gerçi de daha yolun çok başında olduğum için fazla kullanmak istemiyorum sadece :)

yok yok aldanmayacağım o tehlikeli şeylere onlar yüzünden aldım zaten ben kiloları..

Son düzenleme:
Kuzular hepiciginize iyi aksamlar kendime de iyi geceler diliyorum...nasi uykum var anlatamam...
Sabahtan yapmıştim callenimi rahat edeyim diye,iyi etmisim yoksa güme gidiyormuş az daha

Yarın görüşürüz,hoccakalin

onlar kaçamak değil. tatlandırıcı serbest. dukan poğaçayı zaten kepekle yapmışsındır. o da tamam. tarçın da serbest. kaçamak yok yani. neden kaçamak dedinki sen onlara?

onlar kaçamak değil. tatlandırıcı serbest. dukan poğaçayı zaten kepekle yapmışsındır. o da tamam. tarçın da serbest. kaçamak yok yani. neden kaçamak dedinki sen onlara?

Arkadas yenı baslayan pımpırıklılıgı yapıyor heralde:)) ben de baslangicta tatlandirici kullanmamak konusunda kararliydim, ama daha sonra seker krizleri bastirdikca, cola zeroyla, tatlandiriciya sarilmaktan baska bir sey gelmiyor elinden insanin:))

hala kisitlamaya calisiyorum, ama kimi gunler mumkun olmuyor.

Ben iskenderciye gittigim zaman tabagin ustundeki etleri toplayip yiyorum. yogurdunu yiyorum bi de. tabi sebze gunundeysem izgaralanmis biber ve domatesleri. Tamam yag orani yuksek ama, madem yemege katiliyosun, insanlarin senin acidigi bir duruma dusmemek istiyorsan. yiyebilecegin masum seylerden biri.

Ama secim bana kalirsa, izgara tavuk ve koftecilere gitmeyi tercih ediyorum, bilhassa su kiloyla etcilere. tamam yine az biraz yaglica oluyor ama, disarda yemek yiyip, karnini doyurabilecegin guzel yerler

Aynen katılıyorum, dışarda insanlarla yiyebilmek rahat edebilmek adına et-süt ürünü hoşgörü sınırlarımı açıyorum ben de biraz. Kahvaltıya gitmişsem dikkat ederek peynirlerden biraz yiyorum, normal yemekse yoğurdu-etinden (yemeğin yağlı suyundan uzak durarak tabii)... Diyette değilmişim hissi daha bir pekişiyor, kendimi iyi hissediyorum.

Senin metabolizma cosmus desene ben soruna cevap veremiycem hayatım boyunca malesef hiç öyle bi sorunum olmadı ama ne kadar sürede verdiğini merak ettim açıkçası

Mervecim 2 Mayısta başladım Dukan' a. 73.5 kiloydum. Meyveli yoğurdu ssaymazsak kaçamaksız uyguladım diyeti ve eylül ayında güçlendirmeye geçerken 57 kiloydum. Eylül ayından bu yana da güçlendirmedeyim. 20 kilo oldu verdiğim toplam kilo.

Lamia hiç sıkılma diyetten filan. Bu kadar çalışan bir sistem görmedim ben. Emin ol istediğin kiloya Dukanın verdiği takvimde ulaşacaksın. Hiç şüphen olmasın. Proteinden sıkılma oluyor başta ama tarifler var bir dolu kendi ağız tadına göre çeşitlendirebilirsin menünü. Zaten gittikçe daha az yemeye başlayacaksın. Belki benim şu an güçlendirmede olmama rağmen kilo verme sebebim de bu. Her şeyden yiyebiliyorum ama midem o kadar küçüldü ki porsiyonlar fazla geliyor bana.

resminiz çok güzel olmuş, yakışmış :)

bloglardan takip etmiş bissürü örnek görmüşsünüz ama hala emin olamıyosunuz diyet sonrasında tekrar kilo alıp almayacağınıza. ben şimdi kilo almazsınız diye garanti veririm vermesine, alınmıyor çünkü koruma evresi var. ama ben de bir başkası da garanti verse farketmez, ancak kitabı okumakla bu konuda tam tatmin sağlayabilirsiniz :) kitabı alıp okursanız zaten ekstra hikayelere gerek kalmadan yapmaya başlarsınız :) kolay gelsin şimdiden

benim de bi neslim olaydı keşke kitapçık yayınlandığında ben unutmuş olurum cevaplarımı zaten, öyle de balık hafızalıyımdır.
ben de anlamadım neden olduğunu açıkçası, say2nin say1den zor olması gerekirken 2 kolay 1 zordu ama bende var heralde bi dengesizlik çok sevindim yol olayına, psikolojiyi çok etkiliyo çünkü sabah gidişteki tıkanıklık terslik vs, ben bi kere itüye düşmüştüm de kaybolmama ramak kalmıştı vallahi. burda da vardı bi itülü arkadaş, internet bagimlisiydi galiba selam olsun ona burdan

çok iyi anlıyorum bu duyguyu, pasta yediğimde bende böyle hissetmiş kusuru pastada bulmuştum

Kuzular hepiciginize iyi aksamlar kendime de iyi geceler diliyorum...nasi uykum var anlatamam...
Sabahtan yapmıştim callenimi rahat edeyim diye,iyi etmisim yoksa güme gidiyormuş az daha

Yarın görüşürüz,hoccakalin

callan iradene bayılıyorum belim ağrımayaydı ben de devam edicektim misler gibi ama ne callanı yürümek zor geliyo

Oooo pendikde misiniz sizzzz ne güzel, ne güzellll, ben de kurtköydeyimmm ben seyirde en çok viaportta kırkpınarda yemek yedim, öyle romantik falan bir ortam değil ama bilirsin buralarda oturuyorsan ama hemen hemen her restoranda ızgara yapılıyor, öyle romantik bir yemek yiyeceksen et, tavuk veya balık ızgara isteyebilirsin, yanına da sebze oldu bitti işte

Herkese iyi akşamlar!

İpek'e tekrar poğaça tarifi için çok ama çok teşekkür ediyorum! Annem bile bayıldı, şimdi onun misafirleri için de bir posta pişirdik. "Hem lezzetli, hem sağlıklı" diye sunup sükse yapmayı planlıyor. Gül şekilli silikon kalıp almış, şekil tam belli olsun diye biraz yağladı kalıbı tabii ama olsun, normal gün şartlarına göre sağlıklı sayılır halen. Kendime de bir ölçü daha pişirdim, bu sefer azcık da mahlep katarak. Buzluğa haftalık depomu yaptım. Her yapışta sana dualar ediyorum, Allah razı olsun tarif için. Tabii Sevgi'ye de teşekkürler, onun modifiyesinden de eklediklerim var, ekstra kabartma tozu, biraz daha fazla lor gibi. Hepiniz harikasınız. :)

Muhteşem olmuş bu! Bunu da denemeli. Ben ve doymak bilmeyen boğazım, ah ah...

Biraz düşüncesizlik gibi mi olacak bilmiyorum ama bu mesaj bana rüya gibi geldi. Allah'ın gücüne gitmesin, dert vermesin ama kulağa ne güzel geliyor yemeye rağmen kilo vermek. Müzik gibi resmen... :26:

Karatay'a göre kolay olan kısım sanırım tatlandırıcıya izin vermesi. Tatlı isteği körleniyor, iyi geliyor. Diyetin genel bir dezavantajı belki hazırlık kısmı sayılabilir. Oturup önceden ertesi güne ne yiyeceğini hazırlamazsan, haftalık dolaba depo yapmazsan, markete çıktığında gözün yumurta, et indirimlerinde olmazsa diyeti başarılı bir şekilde sürdürmek zor. Tembellik etmemek gerekiyor yani. :) Kitabı al, para vermek istemezsen (mesela ben) internette pdf halinde aratıp bulup okuyabilirsin.
Kilo vermeyi ne kadar istediğine, iradene, kısacası sana bağlı. Kitabı bir okuyup karar ver derim.
Kiloyu verip tekrar almamak tamamen sana bağlı, "normal yaşantı"dan kasıt eski kötü yeme alışkanlıkları, paket paket çikolata-şeker, günlerde yenen yağlı böreklere geri dönüş ise, evet tekrar alacaksın bundan kaçış yok. Eskiye dönemeyiz artık hiçbirimiz, eski yaşantımız iyi olsa zaten bu kiloları almamış olurduk.

O çöp gibi kızlar yok mu... Bir bilirler, on gösterirler, çöp gibi oldukları için de herşey yanlarına kar kalır. Bazen sırf o dış görünüşe bakan insanları süründürmek için zayıflamayı istiyorum.

Selaam!! Evet biraz karışık bizim orası, özellikle de bizim fakülte Fen Edebiyat çok cümbüşlü. Yarı katlar falan var, mimarlık fakültesi yapmış güya vakti zamanında. Özellikle her sene başında yeni öğrenciler kayboluyor, laboratuarları bulamıyorlar. Ordan burdan toplayıp yol gösteriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…