Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızlaarr.. Bir Pazartesi'de daha beraberiz.. Sevmiyom ben :120::120: İş de yoğğuunn...

Herkesler için mutlu bir hafta olsun..

Geçmişi okiyim dicem amaa... Başarılı olamayabilirim :) Maşallahınız var Haftasonu kapatsak ya forumu yaaa

Görüşürüüzz

Günaydın canlarım
Hepimize güzel, zinde bir hafta diliyorum

Müsadenizle geçmişe yolculuk yaapayım anca okurummmm

günaydın kuzucanlar miss gibi güneşli bir hafta başında herkesin günü ve haftası güzel, bol güneşli, neşeli geçsin inşallah

Günaydin Dukancanlar.

Güzel ve bol eksili bir hafta olur insallah hepimiz icin.Malesef böbrek agrilarim devam ediyor randevuyu haftaya verdiler daha erken alamadim.insallah üsütmeden kaynaklanan bir seydir benim yolum daha uzun..

................
............
DELY'M SENİ SEVİYORUM YAAAA BİTANESİN
..............

Dely : güçlendirmen hayırlı olsun(tablo on numara yıne)
..............

Saol canımm =)) He yaa!! Doğruu.. Ben güçlendirmeye geçtim ya laa Tartılmadım da :S Yarın tartıliyim bakiyim..
Pek hevesli değilim güçlendirmeye ama.. Cumartesi 61 çıktım ben yaa.. Gittikçe kilo alıyorum sanırım :S 61'i güçlendirmek istemiyorum ki benn Ne yapıcam bilmiyorum..

Saol tatlım Bakalımm.. Diyete yeni başlamış gibi düşünmek istiyorum kendimi.. İnşallah iradeli olurum.. Spora da düzenli gidicem.. Bakalım sonuç ne olacak.. Dediğin gibi zaten sporda da 1,5 ayda 5 kilo vermek istiyom dediydim.. Ay ne güzel oluurrr Bu ben miymişim ahaha Bakiyim Benziyo sanki

Meraba.. Dukan amca biraz fazla söylüyo kiloları aslında, haklısın ama.. Ne güzel işte :)) Normalmişsin en azından. Sen zayıf olmak istiyorsun demek Boyun kaç? Kaç kilosun ki?

Son düzenleme:
Günaydın canlar herkes iyi mi bakalım,iyi haftalar olsun inşallah
dün yine turp lürünü yaptım saçlarıma ama bu sefer yakmadan gerçi bi faydası oluyor gibi gelmiyor bana ama yine de yapıyorum işte ama saçlar dökülmeye devam
dün goji berryli kek ve muffinler yaptım,bir de cheesecake ama cake kısmını biraz az koymuşum görünmüyor
sonra da brokoli çorbası yaptımmmmm
uzun zamandır istiyordum,düne kısmetmiş yapmak.
özellikle kabızlık problemi olanlara şiddetle tavsiye ederim,üstelik ps günleriniz için oldukça ideal,hemen tarifi veriyorum

malzemeler:
1 orta boy brokoli
light süt
lor peyniri
yoğurt

brokolileri yıkayıp küçük parçalara ayırdıktan sonra tencereye alın, üstünü örtecek kadar light süt ekleyin.ben biraz da yoğurt ve yoğurt suyu ekledim.protein miktarı artsın diye de 250 gr kadar lor ekledim.hepsini birden kaynattım.daha sonra blendırla bırtt bırtttt yaptım.işte çorba hazır dilerseniz içine nane,kırmızı biber gibi baharatlar da ekleyebilirsiniz.benimkinde lor kesildi,onun için bşr dahaki sefere sadece light sütle yapıcam.ama çook lezzetli oldu

Canım çekti resmennn :)
Ellerine sağlık kuzucukkk

Oooo siz süper işler başarmışsınız tebrik ederimmmm :) Güzel haberlerinizi bekliyorum şekerler :)

Kızzlarr kızlaaar bunu paylaşayım sonra gideceğim :) Çok hoşuma gitti çooook :)

Olaya konu olan kişiler bir evli çift, ben ve hepimizin ortak arkadaşı :) Evli çiftten bayan olan beni tanıyor, ama eşi tanımıyor. Diğer arkadaş ortak olduğu için malumunuz herkes tanıyor. Cuma günü dekanlıkta bir işimiz var, başka bir fakültenin dekanını evine götüreceğiz. Ben ve arkadaşım bu işten sorumluyuz. O esnada evli erkek kişi ortak arkadaşımızı ve beni görüyor, beni tanımıyor doğal olarak, sonra bu olayı eşine anlatmaya başlıyor (yani dekanın evine götürülme işini) fakat beni tanımadığı için eşine kim olduğumu anlatamıyor, eşi de önceden olayı bildiği için şişman olan kız mı diyor, evli olan erkek ise yooo şişman değil ZAYIF bir kızdı diyorrr, bulaşıksuyu bunu duyunca eriyor, bitiyor, mutluluktan dört köşe oluyooor.

A, B, C kişileri gibi oldu bu ama öyle olması gerekiyordu

önce herkeslere merhaba diyeyim yine uzamış gitmiş sayfalar bir akşamda :)

yahu insan bir gecede + 500 niye der ki üstelik protein günü sonrası :s kaçamağım da yok

onlar kaçamak değil. tatlandırıcı serbest. dukan poğaçayı zaten kepekle yapmışsındır. o da tamam. tarçın da serbest. kaçamak yok yani. neden kaçamak dedinki sen onlara?

şöyle ki, hani tatlandırıcı mesela serbest olsa da sınırlı tüketmek daha iyi ya, benim de daha bugün 13. günüm ve önümde çooook gün var ya, şimdiden sınırlı izinlilere başlamış olmak canımı sıkıyor da o açıdan :)

kurtköyden buraya ulaşım çok zor değil bildiğim kadarı ile.. geçenlerde yine kk den bir arkadaş geldi viaport servisi ile gelmiş durak çok yakınmış..sizi de beklerim

nedense viaport hiç aklıma gelmemişti güzel fikir teşekkürler

teşekkürler.. bu bezdirinceye kadar uyarı gerekiyor çoğu zaman zaten normalden farklı bir şey istiyorsak.. ben çayı çooook açık içerim mesela suya damla damlatılmış gibi. ilk defa gittiğim bir yerde çayı geri göndermediğim çok nadirdir

ama ben son 3 kiloyu son bir ayda almıştım(tatile gitmiştim gecen ay acık büfe önümde olunca sanki kıtlık var sandım hiç durmadan yiyincede 3 kilo aldım 1 haftada) onun için sanırım vermem kolay oldu ..yani moralini bozma .

iyi haftalar millett!!!!! dely we cute77 yogun ısrarlarınız sonucu,bu hafta güçlendirme 2.yarıya geçtim..artık bi 4.5 ayda o sürer bi kilo alayım ben size sorarım dengelemeye calıstım gunlerı kafamda ama bı turlu 2 gun ust uste nişasta we ödül olmayacak seklınde oturtamadım.Salı,perşembe we hafta sonu haklarımı kullanmayı dusunuorum bakalım Allah kerimm,,neler olacak

güçlendirme 1.yarıda mısın? ilk yarıda kilo werimi dewam edior ama ikincide duruormus hatta alınabılıormus dıe okudum ben.bence panik yapma.

güzell zarif incecik bayanlar bu meyveli yoğurt tercihiniz nedir yani içinde şeker yokmu onların ???lütfen cevap verirmisiniz..bide hangisini tercih ediyosunuz mesela aktiva olurmu kabızlık başladı malum....

sütaşın light olanları war onu yıyebılırsın.ayrıca activia bize izinli değil.Kabızlık için aktarda Tilaks cay war yada mest çay.onları dene.

günaydın yawrucan..bende denedım ama başaramadım

tebrıkler cnm ama hak ettin sen ztn bunları

lütfen pes etmeyin.... ben sizlerden güç alırken, pes ettim diyen birini görmek istemiyorum....

şu anda bana da xl giysiler bile zor oluyor ama, sonuçta sevinen biz olacağız....

lütfen bırakmayın.

icim cok fena oldu böyle konusunca sen
üzülme nolur

Bırakamazsın kuzummmmmmmmm girdin bu yola artık ........

Kızlar ben burdayım… bırakmadımm bırakamadımm.. kılo vermesemde bu dukan bende omur boyu devam edecek galıba.. ayy ne dıycemı bılemedım.. okadar güzel seyler yazmışsınız kı bırakmak daha buyuk aptallık olur.. sızlerı sevıyorum sızlerde benı sevin….iyiki varsınız…

ewt yerlesmeyen kılolar cabuk gidior.bende bayramda 2 kılo aldım 1 haftada ama dönüşte dikkat edince 2 haftada geri gitti.

asya_deniz

şimdi tüm kiloları verene kadar devam bakalım...

ben protein sebze yapmaya başlayınca + gramlar görmeye başladım ama hiççç takmıyorum...

o kilolar pes edene kadar ben pes etmeyeceğim...

heğimize kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…