- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
istenilen kilodan aşağı inmekde sorun gerçekten ama diyet süresince iştah azalıyor miğde küçükülüyor metabolizmana kuvvet maşşalh hızını almış ama sen çaresini bulmuşsun bu kilodan sonra dahada vermezsin inşallah :)Kızlar yetişin.
Bildiğiniz üzere güçlendirmedeyim. Güçlendirmeyi kurallarına uygun götürüyorum ama beni ürküten bir durum da var. Ben hala kilo veriyorum. Artık vermemem gerekiyor halbuki. 73, 5 la başladım Dukan' a. Hedef 58 demişti. Ben aşağıya indikçe indim. 53, 5 şu an kilom.Yememe rağmen kilo vermeye devam edince ürktüm. Bu kez oturup bir iki kilo almam lazım diye kuru pasta bile yedim.Günde 2 dilim yerine 4 dilim ekmek filan yedim mesela. Yok kilo vermeye devam ediyorum. Sağlıksız bir zayıflık istemiyorum.Şu an bir sorun yok gibi ama böyle devam ederse olabilir. Görüşleriniz lazım bana.
Merhaba.. Hoşgeldin. Acaba yanlış bir şeyler mi yapıyorsun :44: Kitabı okumuş muydun? Gerçekten de az vermişsin gibi çünkü. Yine de daha önünde 3 gün varmış, bakalım ne olacak.. 7 gün sonunda tam aynı kilo olmasa da Dukan'ın söylediği kiloya yakın bir kilo vermiş olman gerekir.. Bi bitsin şu atak da, yine konuşuruz. Hayırlı olsun.. İstediğin kiloya ulaşırsın umarım..
Cevap yazdığınız için teşekkür ederim...
Aynı anda başladım kitaba da diyete de...
Motivasyonum gelmişken kitabın bitmesini bekleyemedim...
Sabahları aç karnına çörek otu çiğniyorum, 1 adet gün kurusu (kayısı) yiyip 1 bardak ılık su içiyorum üstüne
(kronik kabızlığım var oldum olası, 1 hafta-10 gün gibi sürelerde ilaç alarak işlemi gerçekleştirebiliyorum)...
Tüm gün içinde ise max. 2 yumurta, peynir, tavuk, ev yoğurdu yiyorum...Acıktıkça atıyorum ağzıma bir şeyler...
Günde 1,5 lt su, 1 kupa yeşil çay,1 kupa kahve (yıllardır şekersiz tüketirim zaten) muhakkak tüketiyorum...
Yulaf kepeğini henüz alamadım, bugün aktara gidip almayı planlıyorum...Krep yapmak istiyorum da...
Bu sabah 75.6 kg dum. -100 gr daha vermişim...Yani 4 gün sonunda -400 gr oldu...Daha 3 gün var evet...
Belki kabızlığımın da etkisi vardır...En son ilacı atağa başlamadan 1 gün önce almıştım...Atağın son günü ilaç da alırım artık, zaten 8-9 gün olmuş olacak...
Yediklerimde yanlış bir şey var mı?
Farkında olmadan bir hata mı yapıyorum, yanlış anladığım bir uygulama mı var?:18:
Cevaplarsanız sevinirim...
bence dukana tam uy kayısıymış çörek otuymuş çıkar yoğurt ev yoğurdu ondanda farkedebilir peynir desen light mı değilmi yeşil çayı 2 bardağa çıkar ve yürüyüşü ihmal etme kabızlık için ilk zamanlar herkeste oluyor ekstra senin gibi bu problemi olanlar için daha zor karın egzersizleride ekle hayatına birde form çay falanda iç birde a101de satılan mest çay iyi diyorlar yediklerini yaptıklarını toptan gözden geçir muhakkak başka göremediğin hataların vardır yada senin bünye zorlucak olabilir sakın yılma mutlaka vereceksin :)
slm kızlar dünden bu yana bile ne kaynamış yahu günaydın diyene kadar tünaydına gelmiş zaman :)))))) cumadan beri callanımı yapamadım ve misafirdi bilmemneydi derken ydimde yedim tek sorun miğdem küçülmüş bişi yiyemiyorum sabah kahvaltı yapıyorum dukan krep peynir 1 bardak süt domates veya kırmızı biber sp günüme göre akşam 5-6 gibi anca acıkıyorum o zamanda akşam yemeğini bekliyorum tavuk ızgara falan yiyorum yada haşlama et bir bardak light kola sonra yatana kadar yeşil çay ve mistik chai içiyorum gün içinde 2-3 lt kadar su içiyorum cumaya kadar hergün 100 gr verdim en son 72,1 dim bugün gene aynı çıktım o kadar aburcuburu yakmışım demekki callanında fadası var heralde eski kotumuda dün giydim herkes ne kadar zayıflamışsın dedi :) pek mutlu oldum yahu :) herkese mutlu kaçamaksız bir hafta diliyorummmmmm görüşürüzzzzzz