- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Günaydın demek üzere başladım ama bu saat oldu:))
herkese bol kahkahalı, sağlıklı, enerjik bir hafta dilîyorum. Güneşi göreceğimiz son günler, keyfine varıp tadını çıkarın.
Geçmişi okuyamadım ve kaçırdım hep neler yaptınız, neler oldu :44:
Bu sayfada gördüm, asyam denizim sen şaka yapmışsın sanırım bize, bitmiş neyse ki, canım benim, asla dönmek yok, seni çok sebiyorum ben, mesajda yazdıklarım da baki. :))
aliyem ve bir kaç kişi sınava girmiş umarım iyi sonuçlar alırsınız.
Yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler, umarım hepiniz iyisinizdir canlarım, ben fırsat buldukça giricem. Hepicinizi öpüyorum
Canıımmmm
Kayısı yeme bence. 1 kayısıdan ne olacak deme.. Oluyor.. Özellikle atakta, olur. Kahveni kremayla içiyorsan içme. Yeşil çayı daha fazla iç. Kitapta yazdığı gibi yürüyüş yap. Yulaf kepeği seni tok tutar, ihmal etme.. Aktardan aldığını beğenmezsin. Real, Migros ya da bunun gibi büyük marketlerde Doğalsan marka var. Onu tavsiye ederim. Ya da aktarda Ru-sheim marka kapalı kutuda varsa, onu al. Kabızlığın da etkisi vardır tabi ki.. A101'den mest çay alabilirsin, ya da form çaylardan içebilirsin. Aktarlarda Tilaks çay varmış. İlaç kullanıyorsan seninki daha aşırı dereceli bir rahatsızlıksa onu ihmal etme o zaman. ama kayısı son çaren olsun. Hatta olmasa daha iyi.. Ev yoğurdu yerine light yoğurt yemen daha iyi olacaktır. Süt ve süt ürünlerini light yemeyenler de vardı ama bu kilolardan çabuk kurtulmak istiyorsan light tercih etmelisin. Kitabı da bi düzgünce okuCevap yazdığınız için teşekkür ederim...
Aynı anda başladım kitaba da diyete de...
Motivasyonum gelmişken kitabın bitmesini bekleyemedim...
Sabahları aç karnına çörek otu çiğniyorum, 1 adet gün kurusu (kayısı) yiyip 1 bardak ılık su içiyorum üstüne
(kronik kabızlığım var oldum olası, 1 hafta-10 gün gibi sürelerde ilaç alarak işlemi gerçekleştirebiliyorum)...
Tüm gün içinde ise max. 2 yumurta, peynir, tavuk, ev yoğurdu yiyorum...Acıktıkça atıyorum ağzıma bir şeyler...
Günde 1,5 lt su, 1 kupa yeşil çay,1 kupa kahve (yıllardır şekersiz tüketirim zaten) muhakkak tüketiyorum...
Yulaf kepeğini henüz alamadım, bugün aktara gidip almayı planlıyorum...Krep yapmak istiyorum da...
Bu sabah 75.6 kg dum. -100 gr daha vermişim...Yani 4 gün sonunda -400 gr oldu...Daha 3 gün var evet...
Belki kabızlığımın da etkisi vardır...En son ilacı atağa başlamadan 1 gün önce almıştım...Atağın son günü ilaç da alırım artık, zaten 8-9 gün olmuş olacak...
Yediklerimde yanlış bir şey var mı?
Farkında olmadan bir hata mı yapıyorum, yanlış anladığım bir uygulama mı var?:18:
Cevaplarsanız sevinirim...
Canıımm.......
.............
..........
Bunun gibi yapmamışımdır inşallaah
212li yer 216lı yer hahahahkız kandırma beni ,sen de bilmiyorsun zannımca
çünkü cevizlibağ da salıpazarı da 212li yerde ama kadıköy 216lı yer değil mi
Cevizlibağ'ın 212li yerde olduğuna eminim. Metro, metrobüs neyim geçiyo çünkülüm ordan. Durağı bilem var 212li yerde :))
Kızlar ben yine sulama başladım bu son bozmak yok artık çok büyük yemin ettim millet 30kilo verdi hala veriyor ben bi 10kilo vermedim veremedim ye ye anam ağladı bi daha yersem obez oliyim dua. Edin Allah korumada olan dukancıların iradesini bana versin
Amin aminn!! Cümlemize iradeeee :26:
:105::105: Amin...Evet canim ben böbrek agrilarim icin dedim az yiyeyim diye gece calistigim zaman gec saat de yemiyorum zaten cogunlukla yesil cay iciyorum zaten uskusuzluk ödem yaparmis bu yüzden de büyük ihtimal hep arti cikiyorum sabahi.Zaten ne yiyecegimi sasiriyordum simdi daha bir zorlanacagim..insallah düzelir canim Allah düsmanimin hadda düsmanimin düsmanina bile yasatmasin hep uyurken oluyor onun bagirtisina uyandigimda kalp atislarim tavan yapiyor kendine gelince bigün beni öldürcen diye söyleniyorum oda bilerekmi yapiyorum diyor o zamanda söylendim diye üzülüyorum.
Yapmama gerek yokkuzum hayırlı olsun tekrardan güçlendirmen
büyük buluşma sonrası bende hemen spora başlamalıyım
siz yaptınız mı bakiiim yatakta çarşaf düzeltir pozisyonunu,baktınız mı göbişlerinize.............
......
Son düzenleme: