Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

oo şahane çook teşekkürler tebrik ediyorum seni

Başlangıç tarihi :15,09,2012
Başlangıç kilom :67
Boy 1.65
Geçen hafta:58,5
Güncel: 58,6
Hedef : 54
Gecen hafta ile Fark: +100 :44:
Toplam fark: 8,4

Bu kadar.. saygılar

Başlangıç: 24.09.12
Başlangıç Kilo: 79
Hedef Kilo: 60
Geçen Haftaki (08.11.12) : 72,3
Bu Haftaki (15.11.12) : 71,8
Haftalık Fark: 500 gr
Toplam Fark: 7,200 gr
Boy : 1.68

Slm bayanlar herkes nasıl dün gece regl oldum ölüyorum ağrıdan ya diyete başladığımdanmıdır kan hapındanmıdır 2 aydır çok ağrı çekiyorum ben yataktan kalkamıyorum uyuyamıyorum kabus gibi yahuuuu kilom dünki ile aynı regl olmasam bir fark olurmuydu meraklardayım neyse bitince farkı görücez inşallah kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesin vardır bir nedeni :) görüşürüzzzzz

Son düzenleme:
taylan kümeliyi dinliyorum. hiç sevmem kendisini ama bana ne. öeneli olan bilgi depolamak. hemen paylaşayım;
diyor ki mevsim geçişlerinde vücut yeni mevsime uymak için çalışır. yazdan kışa geçerken yani sonbaharda, vücut yağ oranını yükseltmeye çalışır ki yeni gelen soğuk mevsimde zorlanmasın. yani biizm vücutlar şimdi yağ oranını artırmaya çalışıyor. bu demektir ki, yağ ölçümü yapanların yağ oranı daha yüksek çıkacak ve kilo vermeye çalışanlar biraz daha zorlanacak. vücut yağ oplamaya çalışıyorsa, elindeki yağları kaybetme konusunda da direnecektir.

canım b ve c vitamini eksiklikleri yapıyor en çok.

multivitamin almıyor muydun sen?

kenacort orabase pomat var ondan al sür azaltır acısını. iyileşme hızını etkilemiyor ama yayılmasını ve acısını azaltıyor.

bir de andorex/tantum verde/kloroben bunlardan birinin spreyini günde 2 -3 kere 2 -3 fıs sık ..

iyileşmesi için illaki 5-7 gün gibi bir zamana ihtiyacı var ama en azından acı azalır.

geçmiş olsun

Süper kilo vermişsiniz.çok tebrik ederim. biz burada 10-12 kilo için cebelleşiyoruz ama sizin sonuç gerçekten muhteşem.. merak ettim. çok tekrar olmayacaksa aşamaları yazar mısınız? ne kadar sürede verdiniz hiç kaçamak oldu mu/ durağanlık oldu mu:) reha muhtar gibi oldum ama

valla bende dün uçuk çıkmış gece bide dudağım çatladı kuruluktan sanırım

uçuk da vitaminsizlikten..
yani aslında aftlar da uçuk da direk olarak vitamin eksikliği değil vücudun direncinin azalması yüzünden çıkıyor.

b ve c vitamini takviyesi.. asiklovir/virosil/aklovir vs gibi uçuk kremlerini dudak çevresinin tamamına sürmek gerekli sadece uçuk üzerine değil. yayılma daha iyi önleniyor her yere sürünce.
sık uçuk çıkaran bir bünyeniz varsa asiklovirin tabletleri de var onlardan da alabilirsiniz. 3-4 gün günde 1 kullanın uçuk daha çabuk geçer ve tekrar daha geç çıkar.

sen neden + gördün ki çekirge acaba,hımmm callen devam mı ???

Tatlım ben duraklamadayım..gecen 58 oldum bu fata hiç daha azını görmedim..dün 58in altındaydım ama sabah şişliği herhalde bilemedim ama kaçamağım yok ve callene son gaz devam hatta çoğu hareketin sayılarını 2 katına çıkardım..gecen haftadan buyana gözle görülür incelme var ama tartı da yok o yüzden çok panik olmadım

Canim benim uçuk değil de aft çıkıyo ve çok kocaman..ve çok acıyo
özellikle diyet yaptığım zamanlarda çıkardı ama hala keşfedemedim neyi yemediğimde oluyo?
Bunun için bi fikrin var mı doktorcummmmm

teşekkür ederim arkadaşım. sanırım 1 milyon kez anlatmışımdır ama olsun, ben mutlu oluyorum anlattıkça. egom tavan yapıyor. :)))

15-16 ay önce başladım diyete. ilk başlarda düzenli yapamadım. delyciğimizin söylediğine göre düzenli olarak diyete başlayalı, önceki gün 1 yıl dolmuş.

ilk başlarda hızlı kilo verdim, sonra yavaşladı tabi. şu anda ayda 1,5 kg en fazla 2 kg veriyorum. her 4-5 kg de bir duraklama yaşadım.
başlarda 1 hafta-10 gün kadar sürdü bu duraklamalar. sonralarda 1 aya kadar uzadı. hatta son duraklamamdan geçen hafa çıktım. artık duraklamaları takmıyorum. herkes gibi ben de kendi bünyemin duraklamasını kırmak için neler yapabileceğimi öğrendim. bunlar herkeste farklı şeyler. ben bol su içiyorum. yürüyüşü biraz daha artırıyorum. yeşil çaya yükleniyorum ve sabrediyorum. bu aşamada yapılan şeylerden ziyade, vücudunuzun kendini sağlık açısından güvende hissedip, yeniden yağ yakma moduna geçmeye ikna olması gerekiyor. ona zaman tanımak lazım. işte böyle arkadaşım...

evde bişey kalmamış. markete gitmem lazım ama kargo gelecek onu bekliyorum. ben markete giderim şimdi, körün taşı gibi o dakikada çıkar gelirler. evde bulamadık diye not yazarlar, sonra uğraş dur o kargoyu alacağım diye. bugün sebze günüm. kabaklı tavuklu bir çorba yapsam, içne biraz da dukan erişte katsam. şöyle taneli taneli yesem onu. deminde damla sakızlı türk kahvemi içtim. oh missss...

Bu gida intolerans testi ne olaki, arkadasta fazla varmis bir tane aldim.

Cok mesgullermis, ta araliga randevu verdi. faydasini gorsem bari.

baya pahalı bir test. kan yurt dışına gönderiliyor. hangi ürünler vücutta şişkinlik hazımsızlık vs yapıyor, onlar belirleniyor. belirlenen besinleri kullanıp vücada uygun olmadığı söylenenleri yemediğini zaman işe yarıyor. Bir arkadaşım dikiş iğnesine döndü..Müzmin kabızdı her gün ihtiyaç giderir oldu..

merhabalar,

sabah 1 dili kek ve çay.

aralarda kayfe ve büyülü bohçanın chaisini denedim. güzelmiş. ama mistik daha hoşuma gitti. hatta mistiğin fındıklısını da beğenmedim.

öğlen: piliç göğüs sarma, salata ve acılı şalgam suyu (abarttım)

üstüne de kayfe.

midem şişti nefes alamıyom((

Medesammmm, Delyyycim

evet ben de hepinizi görmeyi çook istiyorum.

belkim gelirim. gelişmeler bu yönde ilerliyor.

çekirgeler de gelsinler. İnternetbağımlısı gel de bak bakalım ne kadar farketmişim:)

imkanın var mı bilmiyorum ama yoksa da imkan yarat, 1-2 gün şöyle kendi keyfine bişeyler yap. biraz gez. sevdiğin insanları gör, seni mutlu edecek bir aktivite yap. eminim bir sürü iş güç vardır, zaan yoktur, para yoktur v.b. ama gerektiğinde bunların hepsi bulunur biiyorsun. şöyle bir silkelen ve kendine gel. sonra da yoluna devam et. yanlış bişey olduğu yok. herşey gayte nırmal. uzun süredir diyettesin, duraklama yapıyorsun ve sıkılıyorsun. başka birşey yok. arada bir de şu öncesi sonrası fotoğrafına bak, ya da diyete başlamadan önceki kıyafetlerini giymeyi dene :)))) bak ne güzel motive olacaksın o zaman .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…