Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bebeğin 7 aylıkmış henüz, Allah bağışlasın emziriyor musun?

haklısın arkadaşım ben dün sebzeyi abarttım her öğünde yedim ve bugün +500 le uyandım moral sıfır sinirden başım ağrıyo....
Yok sinir yaaa!! Ne sinirii... Oluyor öyleee.. Kilo değil ki onlar.. Ohooo!! Daha şimdiden sinirlenirsenizzz.. İlerde ne artılar göreceksiniz.. Her gün tartılınca illaki artı görülür yani..

Çoktuuurrrr!! Emzirmiyorsundur umarım ama :44:

Meraba canım :) Ben de okudum o Akbank olayını Böreğe de bayıldım ayrıcaaa

maalesef sütüm bitti 1 aydır falan tekrar gelir mi diye emzirmeye devam ettim sağdım ama yok. bittiğine emin olunca da artık kiloyla savaş başlattım:)

anladım canım, sağlık olsun 6 ay emdiyse önemli olan o, o ona yeter inşallah

kabızlığın büyük etkisi vardır emin ol, bitki çaylarını dene mutlaka çok etkisi olacaktır, ama moralini bozma vücudun düzene girince göreceksin asık gideni

bir de bir sorum daha var. ben normalde de çok su içerim günde 3lt yi geçiyorumdur. dukan diyor ki 2 nin üzerine çok çıkmyın ama ben daha azıyla yapamıyorum. ve 9-6 tansiyonlu kadınlardanım. kitapta o da demiş ya suyu azalt ya da tuzu biraz arttır tansiyon için. ben hamilelikte alıştım az tuzluya ama dediğim gibi çok su içtiğimden ve tansiyonum düşük olduğndan biraz katıyorum. doğum sonu ödemlerimi atamadım henüz. acaba mısır püskülü, kiraz sapı tarzı ödem attırıcıları kullanmış olan var mı? kitapta eczaneden ödem attırıcı alın diyor da bitkisel kürler daha iyi değil mi ki???

günaydın millet..güzel bi hafta sonu baslangıcı olsun hepiniz için,,kaçamaksız

vay vay bi ingiliş tiçır daha , bende ingilizce öğretmeniyim

canım weight change değil , weight kısmını işaretle

her ne kdr suan meslegımı yapmıor olsamda bende bi ingiliş tiçırım :111:

Hem böyle olunca biz vermeyenlere de umut oluıyo Hep beraber halayaaaa....
Rus halayı bu

rus halayı ne oluorrrkiiii :111:

benimde fırın üstü yakıor içi çig bırakıordu,,ama ben akıllısının aklına hiç üst tarafı kapatmak gelmemişti bunca zmn :111: bundan sonra bende öle deneyim beynimde şimşekler çaktıran bu acıklaman için ayrıca saol delycan

Son düzenleme:

Benimde ilk kek denenem havuçlu kekti böööö berbat yapmıştım direk çöpe gitti
Eline sağlık canım afiyetler olsunnnn
Bu tarifi deniyim ben pek canım çekti

Önceki gün kuzenler vardı eşimle kek yaptık maşallahhh kabardıkça kabardı ama yimedim istikrarlıyım şimdi dukan kekiyle bu istek bastırılsın dimi

Bide ben gittik dün akşam evdeki henüz açılmamış takikata baktım işte bundanmışşşş :26:
kullanabiliyo muyuzzzz aceppp

[TD="class: main, bgcolor: #666666, colspan: 2"]
Besin Değerleri (100 g.)

[TD="class: main, bgcolor: #ffffff"] Enerji (kcal/kj)
[/TD]
[TD="class: main, bgcolor: #ffffff"]
258,18 / 1081,77​
[/TD]

[TD="class: main, bgcolor: #ffffff"] Protein
[/TD]
0 g.​
[/TD]

[TD="class: main, bgcolor: #ffffff"] Yağlar
[/TD]
0 g.​
[/TD]

[TD="class: main, bgcolor: #ffffff"]Doymuş Yağ Asitleri
[/TD]
0 g.​
[/TD]

[TD="class: main, bgcolor: #ffffff"] Karbonhidratlar
[/TD]
97,31 g.​
[/TD]

[TD="class: main, bgcolor: #ffffff"]Şekerler
[/TD]
0 g.​
[/TD]

[TD="class: main, bgcolor: #ffffff"]Şeker Alkolleri
[/TD]
97,31 g.​
[/TD]

[TD="class: main, bgcolor: #ffffff"] Lif
[/TD]
0 g.​
[/TD]

[TD="class: main, bgcolor: #ffffff"] Sodyum
[/TD]
0 mg.​
[/TD]
[/TD]

Bu ne kızlar yaaa
3 öğün sebze olmazzzz.
Adam tek öğünde yiyin diyorrrr. Ve mimkünse en geç öğlen
Olmazzz
Karşıyızzzzz
Yarın + çıkınca ne oluyor demeyinnnn...

Ben onu ayni sebzeden iki ogun ust uste yenmez diye anlamistim. o gunler sinirsiz sebze hakkimiz yok mu. Ben doyana kadar sebze yiyorum o gunlerde. Neyse benim bagirsaklara baska turlu islemez zaten.

Bunlardaki ornek menulerde hep oyle.

http://www.dukandiyetim.com/dukan-diyeti-seyir-evresi-ornek-menu-1
http://dukan-diet.proboards.com/index.cgi?board=doingdukaninnz&action=display&thread=1363
http://www.dukandietmeals.co.uk/dukan-diet-cruise-phase

Son düzenleme:

İşte revü halayı
hahhaha

İlahi yaa Afiyet olsun

:44: Olur heralde yaa.. Benim kullandığımın değerleri de böyle bişidi sanırım. Ama beimki dün Medesa'nın fotosunu paylaştığından. Sarı paket. Üzerinde pembe kremalı bir dilim pasta resmi var

Yap canım yap.. Afiyet olsuunn Haketmişsiinn

valla çok sık uçuk çıkmaz bende bu daha 3. ve sıkıldığımda çıkıyor çok sıkıldığım günün ertesinde çıktı saolsun krem almadım akşam çıktığı için sabaha bir güzel yayılmıştı teşekkür ederim bilgiler için :)))))
delycim ellerine koluna sağlık kilo veren herkesi tebrik ederimmmmmmm hayırlı cumalar yarın misaifirim var kendime gelebilirsem tmizliğe başlıcam poffffffffffffffff

merhabalar

sabah sadece peynir yemiştim uyku semesi

öğle 1 kutu suda ısıtıp süzülen ton balık biraz peynir ve çok az yoğurt

ton balık sevmediğim bir tat ama mecbur

light ton balığı almayı düşünenlere nacizane bir tavsiye

asla ama asla dardanel marka light ton balığı almayın

ben bu kadar lezzetsiz ve yenemeyen bir ton balığı görmedim

bir daha mı tövbe

bir daha mı tövbe

iyiki ondan almamışım bu tattan kötüsünü düşünemiyorum saol canm

2 nin üzerine çıkmayın mı diyor ? ben hiç dikkat etmemişim buna kitapta, ben en az 3 lt içiyorum 2 içince az içmişim gibi oluyor içim rahat etmiyor doğumdan sonra vücudun kendini toparlaması için en az 1 yıl ama genelde 2 yıl gerekiyor, ben 1 yıl sonunda attım o ödemleri, berbat birşey ya, çok sinir bozucu ben emziriyorum hala emzirmesem kesinlikle bitkisel olanları kullanırım, özellikle kiraz sapı ama günlük kullanım miktarları var onlarında kafana göre kullanma sakın sen bol bol yeşil çay da iç

Ben de sebze günlerinde her öğün mutlaka sebze yiyorum, ama protein çoğunlukta oluyor hep, ben böyle anladım olayı :44:

Bugün dukanla 16. günüm

hemde tamamen kepeksiz

sebep; tembellik, umursamazlık vs...

sonuç bir haftadır yerimde sayıyorum

neyseki kepeklerim bugün geliyor

Aliye gördüm seni çık ortaya

dün sordum sana cevap vermedin, beni beğenmiyo musun sen bakim heee

Sen içimizde en deneyimlisin, ver eteğini öpem

Sen söyle şimdi bana, ben başladım ya atakla, böyle güçlendirmeden sonra (güçlendirme arası kaçamaktan sonra) yine seyire dönünce veririm dimi yine hee, hadi söyle, verirsin de, hadi, hadi nolur

Ben de sebze günlerinde her öğün mutlaka sebze yiyorum, ama protein çoğunlukta oluyor hep, ben böyle anladım olayı :44:

bu konuda kendi paralı chat sitesinde acıklama yapmıs dukan.bende seyirdeyken bunu cok arastırdım,Simlanın sayfasında okumustum.her ögunde sebze tuketebılırsınız ama ögününüzün 1/3 ü sebze,2/3 ü proteın olacak sekılde demiş.we mumkun oldugunca her ogunde aynı sebzeyı tuketmeyın demiş.yani sadece bir ögün değil.kitabın cevirisi çok yetersiz malesef.ben seyirde iken sabahları kahwaltıda yumurtanın yanına domates yada salatalık,oglende ton balıklı salata yıyordum ıcıne domates koymadan(eger kahwaltıda domates yedıysem).aksamda sadece proteın ıle yapıyordum öğünü.

Son düzenleme:

evet canım onu ben de okudum, aynı sebzeyi tüketmiyorum ona dikkat ediyorum ben de, özellikle domatesi, akşam öğünlerinde hep salata yedim ama, öğlenleri buharda pişmiş sebze ile bol yoğurt ve balık veya tavuk, akşam da balık veya etin yanına salata yapıyorum. Oyy tavuktan nefret ediyorum ya , bi de ben düdüklüde pişiriyorum, çok pişiyor galiba beyle daha bi garip oluyor tadı , oysaki bir ara ben haşlanmış tavuğu sarımsaklı yoğurt ile her gün yiyebilirim diyordum
Balığı da yanında birşey olmadan, özellikle de kolasız asla yiyemem artık sanırım çok abandım balığa, özellikle hamsiden tiksindim

Selam kızlar,

Bugün manyak gibiyim happy friday enerjisi olurdu hep ama bugün yok..yaklaşan sınavlarım olsa gerek

Bi de uzaklaşmayan kilolarım da olabilir

2 haftadır aynı kiloda kalmak can sıkıcı..insan panik oluyo..buraya kadar mıydı yani diyo..oysaki şöyle bi -500 görsem incecik hisetcem kendimi..
sonra tabi yine başlıycam söylenmeye bu böyle kısır döngü..

Bi de günlerdir korkunç susuyorum..özellikle geceleri..günlerdir su içmemiş gibi uyanıyorum,önceleri de susardım ama bu kadar değil:44:

bir daha mı tövbe

Ben de tonbalığını çok yiyorum muhakkak hergün yiyorum .. superfreshinkini alıyorum markette o oluyo çünkü..çok pratik ama light olmayandan alıp iyice yıkıyorum suda bekletiyorum tadı tuzu hiç bişeyi kalmıyo tabi yağı da kalmıyo..
sonra birazcık baharat atıyorum ..ya da sebze günlerimde salatayla karıştırıyorum..tavsiye ederim salatayla çok güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…