Aliye gördüm seni çık ortaya
dün sordum sana cevap vermedin, beni beğenmiyo musun sen bakim heee
Sen içimizde en deneyimlisin, ver eteğini öpem
Sen söyle şimdi bana, ben başladım ya atakla, böyle güçlendirmeden sonra (güçlendirme arası kaçamaktan sonra) yine seyire dönünce veririm dimi yine hee, hadi söyle, verirsin de, hadi, hadi nolur
tabiki verirsin kuzu. neden vermeyesin.
dün ben cevap vermiştim o soruna kendimce
ama fazla "kendimce" olmuş sanırım, bi kendim anlamışım
Hayırlı cumlar olsun. ALLAHIM herkesin gönlündekini versinnn
Klavyede nokta yerine virgül kullanırsan küsürat da çıkar tikırdaa
Bu ne kızlar yaaa
3 öğün sebze olmazzzz.
Adam tek öğünde yiyin diyorrrr. Ve mimkünse en geç öğlen
Olmazzz
Karşıyızzzzz
Yarın + çıkınca ne oluyor demeyinnnn...
öyle olmuş sanırsamiyi bari iyice gaza geldim bak şimdi
bak çok sıkı yapıcam ilk baştaki gibi havalandım eğer veremezsem bulurum seni heee
Çok zor gaza geliyorum ben yaama geldim bak geliyorum, önce tikırıma bi yetişeyim de nerden geldiği belli olmayan (!) artılarım var ondan sonra hedef 62 olsun bakalım, güçlendirmede de veririm 2 oldu da bitti maşallah
hah işte ben o kendimce mesajımda söylemiştim artıların neden geldiğini. hatta şu an kendime de söylüyorum aynısını. diyete yeni başlamış çömezler gibi, ikimizde 1 lokmadan bişey olmaz, 3 tane fıstıkta ne var ki falan demişiz sanırım. yapmayalım öyle, çok ayıp...
Merhaba şekerler, arada okuyorum ama yazamıyorum, hepiniz iyisinizdir umarım.
Maşallah epey kalabalık olmuşuz, yeni dukancanlar katılmış aramıza.
Yalnız bakıyorum da dukan bilgi patlaması yaşıyorum maşallah ne verimli buram buram dukan kokan bi topik burası ya
Aliye ekmekle peynir yaktı beni biliyon mukendim yapıyorum ya ben ekmeği, arasına domates, mis gibi keçi peyniri ve yeşillik koyup löp löp götürdüm offf çavdar ekmeği de nasıl güzel oluyor sonra da neyse bugün canımın istediklerini yiyim de yarın saf p yaparım didim, ondan böle oldu sıcak ekmeğin kokusu beni öldürcek yeaaa
Selamm güzellikkkk
nasılsın bi pürüz yok değil miiiher şey yolunda mıı korumaya geçtin mi hedefin dün geçmekti sanırsam
Meyve çayı bize serbest miydi ya ? böğürtlen çayım varmış geçen kıştan, bir de kuşburnu var, bir sürü çay almışım ama içmemişim, pek maymun iştahlıyım yahu
Yeşil çayı ne kullanıyorsunuz siz ? Poşet olanlardan mı, etkili midir ki onlar :44:
Bir de bende halis yeşil çay var, en iyi kalitelisinden ama çok oldu duruyor, hamile kalmadan önce gelmişti 2 seneden fazla olmuş kendi kutusunda duruyor bozulmuş mudur ki bilen eden var mı ?
Meyve çayı bize serbest miydi ya ? böğürtlen çayım varmış geçen kıştan, bir de kuşburnu var, bir sürü çay almışım ama içmemişim, pek maymun iştahlıyım yahu
Yeşil çayı ne kullanıyorsunuz siz ? Poşet olanlardan mı, etkili midir ki onlar :44:
Bir de bende halis yeşil çay var, en iyi kalitelisinden ama çok oldu duruyor, hamile kalmadan önce gelmişti 2 seneden fazla olmuş kendi kutusunda duruyor bozulmuş mudur ki bilen eden var mı ?
meyveli çaylar serbest. zaten o poşet çayların içinde meyve falan da yoktur pek. poşet yeşil çayları da sevmiyorum.
ben yeşilçayı açık yaprak çay şeklinde kullanıyorum. azıcık nar çiçeği ve biraz kabuk tarçınla demliyorum. çok güzel oluyor.
bahsettiğin yeşil çay bozulmuş olabilir. bi bak istersin. bu kurutulmuş otların bozulması zaten küflenme veya güvelenme biçminde olur. bakınca anlarsın köü olup olmadığını. toz toz olur yapraklar, küflendiyse kokar zaten...
ben yeşil çayı bizzat bardakta demleme usulü yapıyorum sallama olanlar beni pek açmıyor :26:
çok sık olmamakla beraber sallama meyve çayıda içtiğim oluyor sadece aroma tadı sonuçta meyveyi yemiyoruz dimiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?