gÜNAYDINNN Canlarrrr
Ay ne güzel bir hafta sonu geçirdim ben. Hafızamdan sildiğim 1 saat dışında..
Süper iyi hissediyorum kendimi ama acayip yorgun
Malum büyük buluşma hafta sonu gerçekleşti. Kendi adıma çok memnun ve mutluyum.
Yani eski dostlarla oturmuş saatler nasıl geçti anlamamış gibiyimm.
Çok güldük çok eğlendik.
Çeşit olduk bol bol dedikodu yaptık.
Cumartesi sabah 7:30 da evden çıkıp 23:30 da eve girdim. Yulafımı yiyemediğim gibi suda oldukça az içtim. 1,5 lt falan sanırım.
Pazarda süperdi 11 de çıkıp 23:30 da eve girdim bu seferde. GÜzel Bursa ya selam olsun.
Babam gece benden para istedi. Hayırdır dedim. Otel parasıymış meğersem. Evi otel gibi kullanmaya başlamışım :)
Canım sağolsunn dedim. Evde olduğum günlerde onun koltuğunda sızdığım için, yorgunluğumunda farkındaaaa aklı sıra iyiliğimi istiyorrr :)
Bu arada resimler face de burada paylaşılmayacak. Öyle karar aldık. Lütfen kusura bakmayın.
Herkes zamanında geldiği için boğada Callen yapmadımm. Ama bi üstüne çıkmak isteedim değil... Resmini çektim face de varr :)
:) Kız bende yüksek lisançıımmm. Gerçi mezun oldum ama henüz diplomamı almadım. Ay bir ara alayımda gidip kepli resim çektireyimm :)
Tesbitlerin çok şeker olmuş.
Amaaaa
Sen yaşlı ve soğuk değilsin.
Biz o kdar çok konuştukkii sana fırsat kalmadı. Ayrıca bu senin tutukluğundan değill asaletinden.
Aman allahım o ne asalet. Kbarlıkk. En son geçen sene İngilterede bri sarayda karşılaştım senin gibi biriylee. :)
Sen gel senle çıkacam boğayaa :)
Ama ben kimse gelmezse çıkarım dedimm. Söz vermedim kii :)
13 de buluştukk 18 de ayrıldıkkk. Yatıyamı kalaydıkk :)
AMa vakit nasıl geçti anlamadım başka mesele....
Rica ederim canımmm. Güle güle incelikrsin inşallah.
Bu arada Callen soran arkadaşlarr bana mesaj atın adres isim ve tel. Cd yollayayımmm. :)
Herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrrrrrr
:)
gÜNAYDINNN Canlarrrr
Ay ne güzel bir hafta sonu geçirdim ben. Hafızamdan sildiğim 1 saat dışında..
Süper iyi hissediyorum kendimi ama acayip yorgun
Malum büyük buluşma hafta sonu gerçekleşti. Kendi adıma çok memnun ve mutluyum.
Yani eski dostlarla oturmuş saatler nasıl geçti anlamamış gibiyimm.
Çok güldük çok eğlendik.
Çeşit olduk bol bol dedikodu yaptık.
Cumartesi sabah 7:30 da evden çıkıp 23:30 da eve girdim. Yulafımı yiyemediğim gibi suda oldukça az içtim. 1,5 lt falan sanırım.
Pazarda süperdi 11 de çıkıp 23:30 da eve girdim bu seferde. GÜzel Bursa ya selam olsun.
Babam gece benden para istedi. Hayırdır dedim. Otel parasıymış meğersem. Evi otel gibi kullanmaya başlamışım :)
Canım sağolsunn dedim. Evde olduğum günlerde onun koltuğunda sızdığım için, yorgunluğumunda farkındaaaa aklı sıra iyiliğimi istiyorrr :)
Bu arada resimler face de burada paylaşılmayacak. Öyle karar aldık. Lütfen kusura bakmayın.
Herkes zamanında geldiği için boğada Callen yapmadımm. Ama bi üstüne çıkmak isteedim değil... Resmini çektim face de varr :)
:) Kız bende yüksek lisançıımmm. Gerçi mezun oldum ama henüz diplomamı almadım. Ay bir ara alayımda gidip kepli resim çektireyimm :)
Tesbitlerin çok şeker olmuş.
Amaaaa
Sen yaşlı ve soğuk değilsin.
Biz o kdar çok konuştukkii sana fırsat kalmadı. Ayrıca bu senin tutukluğundan değill asaletinden.
Aman allahım o ne asalet. Kbarlıkk. En son geçen sene İngilterede bri sarayda karşılaştım senin gibi biriylee. :)
Sen gel senle çıkacam boğayaa :)
Ama ben kimse gelmezse çıkarım dedimm. Söz vermedim kii :)
13 de buluştukk 18 de ayrıldıkkk. Yatıyamı kalaydıkk :)
AMa vakit nasıl geçti anlamadım başka mesele....
Rica ederim canımmm. Güle güle incelikrsin inşallah.
Bu arada Callen soran arkadaşlarr bana mesaj atın adres isim ve tel. Cd yollayayımmm. :)
Herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrrrrrr
:)
ipek çok tatlı bi yüzün var senın. saçlar kıvır kıvır..:78: gözlerin ne renkk.:103:
Garip bir cümle olacak ama: Callan egzersizleri de işe yarıyor, karın egzersizlerini yarıda kesip koşturduğumu biliyorum.Belki buna benzer pilatestir, yogadır kasları germeli-gevşetmeli egzersizler toptan işe yarıyordur.
Bir de tek birşeyi deneme, herşeyden karma yap. Çayını da suyunu da bol iç, egzersizini de yap, yoğurt olayını da dene... Her yönden bağırsakları pışpışlamak zorundayız, çabuk küsüyorlar. :44:
arkadaşım mrb bende yeni dukancanlardanım daha bir günlük.şu sizin callan egzersizleri forumda okuduğum günden bu yana aramadığım site kalmadı ama sonuç sıfır başlamadan hevesim kaçtı valla. arkadaşların dediğine göre siz cd gönderiyormuşsunuz bir cd de ben rica etsem çok olurmuyum acaba
Bugün macır damarım tuttu :)
Canlarım herkese iyi haftalar, keyifli günler olsun inşallah :118:
Ben iki gün de eğitimin olması nedeniyle pert durumdayım, öksürüyorum, burnum akıyor, başım çok ağrıyorrrrrr ama iyiyim :)
sevgili dukancanlar sorularımla bunaltırsam afbuyurun ama kitapta bulamayacağım cvpları burda buldum.şimdi ilk soru şuki dukan diyeti sırasında düzenli yemek yemek önemlimi yani ben bazen günde 1 öğün bazen 2 öğün yiyorum ve çok fazla açlık hissetmiyorum ha tabi yediğim saatlerde asla birbirini tutmuyor bunu ayarlamak şartmı.
Kızlarrrrr en sonunda günaydın diyebiliyorum sizeee,çok özlemişim hepiciğiniziii
Oldukça yorucu,yoğun ama ondan daha fazla keyifli bir İstanbul seyahatinden dönmüş bulunmaktayım
Elbetteki en güzel tarafı Dukan çıtırlarıyla buluşmuş olmaktı
ohhh artık içimin yağları eridi bir nebze de olsa :13:
bütün kızlarr çooook güzeldi yaaa,vallahi uzaktan bakan kimse bu kızlar bir zaman tombik bişeylermiş falan diyemezdi,tahmin bile edemezlerdiherkes o kadar çıtırdı yani,hem böylece canlı canlı da görüp herkesin ne kadar abarttığını anladık,yok göbişim yok popom demeler falan,yok yahu yalanmış bunların hepsi
sabahtan beri yine pervaneleri taktım harıl harıl patronun raporunu düzenleyip yolladım neyeseki ondan kurtuldum ama geride 5 günlük iş yığını beni bekler,valla bi şekilde yetiştirmem lazım.geçmişi falan okuma şansım yok asla ama mööhimm bişeyler varsa özet geçerseniz ziyadesiyle memnun olurum
keşke gelemeyenler de gelseydi büyük buluşmaya.tek tek isim saymayacağım ama ben cidden herkes olsun isterdim neyse başka bahara artık
bu arada kimse kendisini görmediği için merak edenler için söyleyeyim arkadaşlar,ekim34 var yaa hah işte o aslında yokk hihihi
siz onu ondan göremediniz çünkü görünmeyecek kadar minicik minnoşum
çıtı pıtı minyon ayyy güzel mi güzel yaa çok ama çook tatlıydı,gerçekten sesi gibi kendi de 34 beden olmuş artık
sizden iyi olmasın gerçekten melek gibi,nur yüzlü güzeller güzeli arkadaşım
sizi çoook seviyordum,tanıdıktan sonra daha da çok sevdim.bütün yorgunluğuma rağmen yine de herşey çoook güzeldi
azcık çalışayım da sonra tek tek dedikodusunu yaparım herkesin ihihihi
öpüldünüz canlar,iyi haftalar
Bende gelecektim buluşmaya cenaze dolayısıyla Cuma, ctesi, Pazar full misafirle geçirdim..
Öğün olarak ayarlanmıyorki bu diyet, yani istersen açıkıyorsan 6 öğün yersin bu kişiye kalmış...Ama 2 öğün diyorsunuz öğünde ne yediklerinizi bilmiyorum ama bana az gibi geldi, yani alınan protein miktarı az.... Ne kadar çok protein alırsan o kadar çabuk gider kilolarsevgili dukancanlar sorularımla bunaltırsam afbuyurun ama kitapta bulamayacağım cvpları burda buldum.şimdi ilk soru şuki dukan diyeti sırasında düzenli yemek yemek önemlimi yani ben bazen günde 1 öğün bazen 2 öğün yiyorum ve çok fazla açlık hissetmiyorum ha tabi yediğim saatlerde asla birbirini tutmuyor bunu ayarlamak şartmı.
facede kendi actıgımız bi grup.
bizde eklenebilir miyiz? ben birkaç gruba üyeyim ancak onlar değil sanırım:)
fotolar için bana illa face açtırcaksınız yanie napalım açarız bi tane, size can kurban yahu
o zaman özelden bi arkadaş grup linkini gönderebilirse pek sevinirim
grup gizli o yüzden sanırım link göndersemde göremezsiniz..Nessli.ye basvurunuz grubun kurucusu o :)
grup gizli o yüzden sanırım link göndersemde göremezsiniz..Nessli.ye basvurunuz grubun kurucusu o :)
100. mesajı buldum nihayet:) özelden mesaj atalım bakalım gizli gruba girebilcek miyiz:)
ama Nesli yok kiiiii çalışıyodu en son
neyse madem, teşekkürler yine de
Sen özel mesaj atabiliyor musun? Bana yazsana nerdesin falan filan.. Bakrasın gelirim madem yakınsıınn
Ah canıımmm..O senin bıcırlığıınnn Bi de hasta gibiydim ben, daha iyi olaydım ahh ahhh
Çok güzeldi gerçekten.. Herkes çok tatlı kiiiiHem sen de çok şekersin, çok kibarsın.. Senin de için kıpır kıpırrr Asaletini yirim seninn!!
Levin bi başkaydı ama di mi yaaa Oyyy!!! Şöyle bi sıkaydım sımsıkı! İyiydi hihihBana diyo ki.. 2 tane bebeği varmış, onlara fıstık çorbası yapıp içirdi valla Hatta fıştık çoybasııı =))
Ay canıımmmKız dur ben çeşme gözlüyüm.. Duygulandırdın beni bak şimdi.. Ben çok ıslandım valla.. İçine mi doğmuş nee :S Saflığımı anlatmiyim diyodum ama dur anlatiyim. Müge'yle 7'ye 5 kala falan ayrıldık. Deniz otobüsü saatine daha var diye onu da tuttum zaman geçsin niyetine :S Sağolsun kaldı benimle, yazık o da biraz ıslandı. Ama tam biz ayrıldık yağmur hızlanmaya başladı. Ben boğadan kaptırdım kendimi aşağı iniyorum hızlı hızlı. Yağmur yağıyo diye koşturuyorum... 19.20 deniz otobüsüne yetişcem. Normalde yetişmemek mümkün değil 25 dakkada yani.. ama ne olduu.. Ben yetişemedim :97: Nedeennn..? Ben kaptırmışım kendimi çünkü.. İn in.. nerelere inmişim.. ordan bi daha dön bi daha bilmem ne derken. Sırılsıklam olaraktan ve donaraktan kaçırdım onu. 19.30 da falan anca caddeye indim. Diğer deniz otobüsü de 20.20'de biliyorum. Neyse yağmur dindi.. Ama ben oyalanmak zorunda kaldım oralarda mecburen.. Islak ıslak da dondum :S Maceralıydı.. Neyse o gün zaten hasta gibi olduğumdan, ilaç içmeye başlamıştım. Ekstra hasta olmadım
Günaydın kızlar. Bu öğleden sonra eğitim için Ankara'ya gidiyorum. Kavaklıdere'de bi otelde kalacakmışız. Perşembeye kadar ordayım. Ben Ankara'yı bilmiyom.
Sevgili Ankaralılaaaarr!!Her akşam saat 17:00 itibariyle boş olucam muhtemelen. Bi tek üniversiteden bi arkadaşım var, onunla buluşurum müsait durumda. Hafta içi olduğundan kelli belki biraz zor ama; beni arayıp sorup bulabilirsiniz. Otel Tunalı Hilmi'ye yakınmış sanırsam öyle bir duyum aldım.. Siz gelmezseniz ben tek başıma dalıcam artık bulduğum bi yerlere :)
Bu arada tabi bu 3 gün gündüzleri forumda olmam sıkıntılı olcak. Yani olmucak.. Perşembe bildirimleri yapınız ama cuma günü yayınlanacaktırBilginize..
Herkese iyi haftalaarr...
Ah canıımmm..O senin bıcırlığıınnn Bi de hasta gibiydim ben, daha iyi olaydım ahh ahhh
Çok güzeldi gerçekten.. Herkes çok tatlı kiiiiHem sen de çok şekersin, çok kibarsın.. Senin de için kıpır kıpırrr Asaletini yirim seninn!!
Levin bi başkaydı ama di mi yaaa Oyyy!!! Şöyle bi sıkaydım sımsıkı! İyiydi hihihBana diyo ki.. 2 tane bebeği varmış, onlara fıstık çorbası yapıp içirdi valla Hatta fıştık çoybasııı =))
Ay canıımmmKız dur ben çeşme gözlüyüm.. Duygulandırdın beni bak şimdi.. Ben çok ıslandım valla.. İçine mi doğmuş nee :S Saflığımı anlatmiyim diyodum ama dur anlatiyim. Müge'yle 7'ye 5 kala falan ayrıldık. Deniz otobüsü saatine daha var diye onu da tuttum zaman geçsin niyetine :S Sağolsun kaldı benimle, yazık o da biraz ıslandı. Ama tam biz ayrıldık yağmur hızlanmaya başladı. Ben boğadan kaptırdım kendimi aşağı iniyorum hızlı hızlı. Yağmur yağıyo diye koşturuyorum... 19.20 deniz otobüsüne yetişcem. Normalde yetişmemek mümkün değil 25 dakkada yani.. ama ne olduu.. Ben yetişemedim :97: Nedeennn..? Ben kaptırmışım kendimi çünkü.. İn in.. nerelere inmişim.. ordan bi daha dön bi daha bilmem ne derken. Sırılsıklam olaraktan ve donaraktan kaçırdım onu. 19.30 da falan anca caddeye indim. Diğer deniz otobüsü de 20.20'de biliyorum. Neyse yağmur dindi.. Ama ben oyalanmak zorunda kaldım oralarda mecburen.. Islak ıslak da dondum :S Maceralıydı.. Neyse o gün zaten hasta gibi olduğumdan, ilaç içmeye başlamıştım. Ekstra hasta olmadım
Bende gelecektim buluşmaya cenaze dolayısıyla Cuma, ctesi, Pazar full misafirle geçirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?