Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

offf geçmişi çok merak ediyorum ama yok mümkün değil okuyabilmem yaaa
eve internet bağlatmak farz oldu artık

Bu 15-20 kilo verenleri gördükçe çok kıskanıyorum, çoook

cnm azmedersen sen de başarabilirsin,inan bana o kadar da zor olmadı kendi adıma

canım hiç ama hiççç abartmıyorum gerçekten fıstık gibi minnak bir hatun olmuşsun sen,eeee napacaksın korumaya geçecek misin artık bakalım
bu arada teşekkür ederim söylediklerin için ama gören gördü kuzu yaa hala fazlalık var ama artık sporla gidecek onlar
bu arada bugün callen'a başlayacaktık grupça ama ben bu akşam annemlere gidicem çok özledim,onun için yarın başlayabilirim ama siz pazar tatil yaparken ben pazar da yaparım böylece sizi yakalarım
hem anneme ölçülerimi de aldırırım
hemi de nesli varii resimlerimi de çektiririm
bu arada dely üzüldüm kuzum vapuru kaçırdığına keşke arasaydın,ben seninle beklerdim
ankara yolcusuymuşsun,şimdiden iyi yolculuklar kuzum

Canım, ben de ancak haftaya başlayabilirim dedim ama bilmiyorum nesli örtmen ne der bu duruma :) 1 hafta geriden gelirim ben de :) Bu bilmem kaçıncı başlayışım olacak bilmiyorum ama olsun, en azından başlama rekoru kırıcam

Dely sen de başlıyor musun kader arkadaşım benim :)

Cevaplamayı unuttum kuzum ya, o gün karar verdik perşembe protein yapacaktım ya hani, ben o gün protein yapamadım, çok sevdiğim, saydığım, rejimdeyim bile diyemeyeceğim bir misafirim geldi yemeğe götürdüm, cuma başka misafirim geldi, anlayacağın hala yapamadım :26:Ben de bu hafta perşembe, cuma iki gün protein yapıp öyle başlıyım diyorum artık. Ne dersin?

Love01 cim, ben diyetin 2. aşamasına tamamen geçmeden korumaya geçiyorum bak kuzucum, bişey diyon mu :)

Oooo, bi macır daha varmış forumda :)
Bu arada geçmiş olsun...

Son düzenleme:
herkeslere selamlar...

hafta sonunu az bir hasarla atlattım diye düşünüyorum.. biliyorsunuz 2 gün sabahtan akşama kadar bir implant kursu için oteldeydim. sabah kahvaltıda beyaz peynir ve süt aldım -tabii ki light değillerdi - öğlen yemekte ilk gün açık büfe vardı tavuk, ekşili köftenin köftesi ve biraz brokoli yedim. -yağlı sayılabilirlerdi aslında ama en azından protein dedim.. yoksa diğer seçeneklerim makarna pilav dolma vs ve tabii ki bol çeşit tatlı ve meyve idi..- ikinci gün yemekte su böreği köfte pilav elmalı bir tatlı vardı ben sadece köfteyi yedim.. cumartesi sabah 59.3 görmüştüm tartıda bu sabah 59.9 dedi..gerçi kabızlık da var ama umarım daha fazla artı görmem

buluşmanız güzel geçmiş.. benim kurs erken bitse kadıköyde yanınıza damlarım diyordum ama normalde 4 de bitmesi gerekirken 6 civarı çıktık öyle olunca gitmiş olma ihtimaliniz yüksek ve de ben de eve ancak giderim diyerekten gelemedim kusuruma bakmayınız ama sizin parlatma seansı hala geçerlidir :)

kuzum evet yaa yap proteinini geç artık,sen zaten güçlendirmeyi sana söylenenden fazla yapmışsın ki,uçmuşsun kuzum
hem zaten tek gram fazlalık bişey de kalmamış.bence artık koruma + callen iyidir diyorum

Eveeet, sen de bizim kızancıklardansın demek :)

Mari Ekim, ne mutlu oldum ya ben

Çizelgenin de kıskandırıcı, özendirici bir yanı var hani

bir ara bütün forumla akraba çıkarsam şaşırmayacağım :))

babamlar midilli- yunanistan annemler kafkas göçmeni.. yarı macırımsı yarı kafkas ortaya karışık bi hatunum ben de :)

Mevcut koşullar altında çok güzel ve başarılı bir hafta sonu geçirmişsin tebrikler...
Birkaç gün içinde 59.3ü tekrar göreceğinden eminim...

34 ekimmm olur mu laaa ölee ? :111: walla ben olsam yapmazdımki gördügün üzere hala güçlendirmede sürünüyorum ama sen ona karar werdi isen ne diyem

Ben de bakayım mı özelime

hohoh hadi sende bak

kızlar selamlar
herkese mutlu haftalar
kızlar ben çok sıkıldım şu duraklamadan 2 ay oldu +500 -500
ne yapayım ne önerirsiniz

sevgiiiii benim özelimde niye hiç bişey yok

ayhhh kopardin beni medesam onlara gruba eklenmeleri içinn şey ettirdimdii,,istersen seni gruptan cıkaralım sana msj atayım yeniden ekleyelim,,hoho bu arada bende sölemeden edemicem,,hiçte fazlan fln yokkk..gayet taş gibi hatunsun...hakikaten İzmirin kızları die boşa demiyolarmış

Canıımmm Çok teşekkürleerr :93:Sen kendi minikliğine güzelliğine baaak. Küçücük fıçıcık içi dolu turşucuksun resmen yaaa Ayrıca 62 kiloyum tatlım yaa :S Yeni bir dönüm noktasına girdim :))

Özelden mesaj atamayıroum.Tunus No:80 deyim canım .Bİr devlet mekanı :)
Ben heeeçç bilmiyom oraları kii :) Ben sana özelden mesaj atiyim bakiyim mail adresimi falan.. Heralde alabiliyorsundur mesaj. Sen ordan yaz

Olur mu be kuzucuk.. zaten seni yürüttürdüm bi de ıslattım :S Daha da bekletmezdim yani Hem teee İDO'nun oraya varmıştım kaçırdığımda zaten. Düşünmen de yeter tatlıımm
Heralde 1 saate kadr yola çıkarız. Teşekkürler canım..

............
Dely sen de başlıyor musun kader arkadaşım benim :)
Yook be canım. Bu hafta benden iş çıkmaz. Şehir dışında olucam zaten. İçimdeki öküzü azcık doyurdum :) O acıkmadan devam ediyim böyle Şu fazlalıkları veriyim, yine giyecek kıyafet bulamaz duruma gelmeden. Spor salonuna da gidiyorum ya.. Bu hafta o da olmucak gerçi. Güzel bi tempoyla haftaya devam inşallah.. Bir Dukan rutinine de alişiyim tekrar yavaştan. Sıra Callan'a da gelir heralde Olmazsa şu dukan hareketlerini yapcam zaten sabah akşam. En rahatı o olcak. Sen başlaa abliişşş

Bi de öksürük falan varmışş Geçmiş olsuunn.. Ben evde olmayacağım için erken tedbir aldım, ilaçlara erken başladım, şimdilik daha iyiyim. Sen de iyi olursun inşallaahh

Kendine neden öyle diyorsun amaa... 20 kilo vermişsin be canımm.. İradene sağlıkk.. Her hafta da maşallah 1 - 1,5 gidiyor oh oohhh Hep böyle devam edecek çıpçıtır olacaksın inşallahhh!! Asıl benim motivasyonum arttı sizi görünce Pazar günü de tıkabasa yedim tabi kaçar mı Pazar başlanmaz Ama bugün milat yaptım kendime. İlk başlamış gibi.. Kilo farkımız önemli değil.. "Ben daha kiloluyum diye çok gitmiştir" diyorsun ama; hiç öyle değil bence. Ben 20 kilo veremezdim yahuu!! O senin başarııınn Devam tatlım devaammm

kızlar selamlar
herkese mutlu haftalar

ağlama kuzu,yaramazlık yapmamanı önerebilirim mesela
ama sen söylediğinden beri nasıl canım çekiyor anlatamam hele istanbulda da yapan biryer gördüm vallahi fena oldum ama uzak durdum yine de hani sen bana gelecektin niçün gelmedin bakemmm

heee tamam o zaman,birden anam bunlar bensiz ne karıştırıyorlar dedim
kuzum sağol yaaaa ama yine de biraz sporla çatıyı daraltmaya ihtiyacım var
ama çok şükür tabiki,en azından kendimi iyi hissediyorum
bu arada ipektoş wc'de sizden daha yakinen inceledi her yerimi,Hülya Avşar Ricky Martin ilişkisi şeklinde,anladınız siz onu
kuzum senin de yok olmadan önce 2.yarıya geçip bu diyete bir son vermen gerek yoksa sen de ekim gibi buharlaşacaksın

Mevcut koşullar altında çok güzel ve başarılı bir hafta sonu geçirmişsin tebrikler...
Birkaç gün içinde 59.3ü tekrar göreceğinden eminim...

Bence de dttubakoc bence deee

Ekimciimm....! Geç canım korumaya sen.. Zaten kilon sabitlenmiş artık. 3 tur güçlendirme yapmış kadar süre devam etmişsin.. Doğru korumayaaa Haydi hayırlı olsuunnn

cevap için tşk ederim.en fazla iki öğün yiyorum günde çünkü ihtiyaç hissetmiyorum belkide o yüzden kilo alıyorum çok az yiyorm çünkü yediğimle kuş doymaz

kızlar selamlar
herkese mutlu haftalar

Eskiler daha iyi bilir ama...
Dukan Bey duraklamalar için yürüyüşü 1 saat yap 4 günlüğüne diyor ya...
Aynı mantıkla gidersek, sen de yaptığın hareketi 2 katına çıkarsan sonuç alırsın diye düşünüyorum...
Naçizane bir yorum yaptım...Sporu ne kadar yapıyorsun bilemem tabi...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…